Portillo gjermane

Unë jam një trajner personal dhe nutricionist sportiv. Kam vite që i jam përkushtuar botës së palestrës dhe të ushqyerit dhe jam e apasionuar pas gjithçkaje në lidhje me të. Në këtë blog mendoj se mund të kontribuoj në të gjitha njohuritë e mia në lidhje me ndërtimin e trupit, si të kemi një dietë korrekte jo vetëm për të marrë një fizik të mirë, por për të fituar shëndet.