Tren kanggo musim panas 2022 iki

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Musim panas iki kita duwe apik macem-macem paling elegan lan kelangan kanggo taun 2022 iki. Sampeyan ora bisa kantun comfort, kanthi kaos polos lan werna sing rada bisu lan prasaja. Kanthi garis sing nyebabake kelestarian lingkungan lan bahan sing asale saka organik, dheweke mesthi selaras karo tren ing musim panas 2022 iki.

Sadawane dalan iki kita duwe seri Ikon saka Pedri Gonzalez kanggo Springfield, sing kanggo musim iki, nyumbang kanggo konstruksi masa depan, kanthi sandhangan sing digawe saka bahan mentah daur ulang lan kanthi teknologi sing ngidini ngirit banyu, energi lan bahan kimia. Tambah setya lan prihatin babagan kelestarian planet.

Tren musim panas iki kalebu akeh pakaian olahraga, sing gumunggung akeh longgar saka ing mangsa sadurungé lan karo sing penting sing digunakake minangka sandhangan sembrono lan dhasar. Cetakan uga ora bisa ilang, kayata cahya, breathable lan ndhuwur kabeh footwear nyaman. Kita mriksa nuansa cilik sing dadi ciri saben unsur:

Celana pendek Bermuda nganti dhengkul

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Celana pendek yaiku sing tansah ana ing mangsa panas. Ing mangsa sadurunge ana predilection kanggo kathok cendhak banget cendhak, nanging taun iki golek imbangan. Padha nyorot ing celana longgar banget, kanggo sing comfort ekstra, lan karo dawa sing tekan dhengkul, tanpa ngluwihi wong.

Komposisi sing dadi taruhan yaiku kain denim stretch, Celana bulu digawe nganggo katun 100% lan celana pendek banget, kanthi nilon lan spandex.

Klambi

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Musim panas iki setya ing tank top, digawe nganggo tali lan luwih wani. Nanging sing prasaja, biasa, t-shirt lengen cendhak sing digawe saka bahan daur ulang luwih disenengi. Ing werna tansah netral lan beda banget, digawe maneh kanggo kabeh jinis rasa, karo sawetara jinis print utawa logo. Tipe polo slim fit tUga ora ditinggalake, kanggo nglaporake gaya busana sing santai, sporti lan elegan.

Kaos Minangka aturan umum, padha bakal duwe a katon baggy lan kegedhen, kanggo nggawe luwih nyaman lan gaya. Ide iki kanggo nggawe siluet sing seger lan longgar, sanajan t-shirt sing menehi tandha awak utawa gaya slim.

Kutub

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Kutub ora bisa ilang, mesthi kord kanggo gaya apa wae. Iku wis inovasi ing bahan piqué karo fit biasa, lengen cendhak lan nganggo kerah belang kodak. Mayoritas digawe saka 100% katun lan karo inovasi saka katun Katun sing luwih apik, proposal anyar kanggo daur ulang bahan mentah.

Jumper

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Sweater ora bisa ilang kanggo dina utawa bengi nalika panas ora ngiringi. Padha kudu duwe baris sing, wiwit sing kain iku breathable lan katun organik, lan kanthi kekandelan banget tipis. Werna mangsa iki banget pastel.

Celana panjang

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Celana diwenehi wangun slim fit kanthi desain saka limang kanthong. Kanthi kain sing ngidini kringet lan digawe kanthi bahan sing ati-ati. We duwe sing karo katon wrinkled utawa worn lan karo peculiarity, wisuh karo ECO-WAH dileksanakake karo laser.

celana chino Padha tansah ing kabeh tren lan wis teka kanggo posisi piyambak minangka sandhangan banget Versatile. kabeh mau karo werna alus kanggo mangsa panas iki lan nganggo kain miturut panas lan kepenak dadi elastis.

Tionghoa uga nampilake awake dhewe kain linen, kanthi tali serut ecru ing pinggul lan detail benang sing kontras karo tali serut. Padha banget nyaman lan vaporous kanggo rapat-rapat mangsa panas.

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Padha ora bisa kantun jogging, tansah banget Versatile kanggo mangsa sembarang. Digawe nganggo pinggang elastis kanthi tali serut lan manset kepar. Ing desain dheweke ora bisa kantun saku samping kargo, sanajan mengko padha duwe penutupan tombol ing waistband karo zipper cocog sawijining.

Kaos

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Kaos Kanggo musim panas iki Padha lengen dawa nanging digawe saka katun utawa linen, utawa loro kombinasi, supaya padha bisa disandangi tanpa kurban panas akeh. Padha dirancang karo potongan biasa klasik, kanthi print belang lan werna alus sing cocog karo putih. Tanpa mangu-mangu, kita bisa nemokake macem-macem warna, saka kaos putih nganti ireng lan akeh sing bisa disandangi. wangun sembrono, sporti lan elegan.

Calzado

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Kanggo mangsa panas kita menehi cara kanggo Espadrilles, digawe saka kain katun lan karo akeh warna padhet lan bisu, kanggo cocog kabeh pilihan saka rasukan panas. Count ing sol karet lan jute alam sing diperkuat lan nganggo tali kanggo nyetel sikil menyang sepatu.

Tren kanggo musim panas 2022 iki

Sepatu kutha Padha ora bisa ilang uga, digawe karo bahan katun organik lan dilapisi ing njero. Toecaps lan tumit dikuwatake nganggo karet, menehi tampilan apik kanggo rasukan kutha.

Sepatu Skate Casual Iki minangka alas kaki sing cocog kanggo dina panas. Iki digawe saka katun lan duwe kualitas tambahan, siji Piece karo efek kulit ing mburi. Dheweke uga duwe insole gabus alami lan sol karet nada mentah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.