Carane milih kaca tingal gedhe banget kanggo wong

kaca tingal gedhe

Nalika milih model kaca tingal anyar, sampeyan kudu ora mung adhedhasar desain sing paling disenengi, nanging uga penting banget kanggo nganggep wangun pasuryan sampeyan. Ing kaca tingal gedhe kanggo wong Dheweke ora katon apik kanggo kabeh wong, mula sadurunge nggawe investasi (sing penting) sampeyan kudu ngetutake saran sing dituduhake ing artikel iki.

Akeh wong lanang sing, loro dening kabutuhan minangka dening Vanity, wis wiwit nganggo kacamata. Preduli saka alasan sampeyan nggunakake, sing pisanan kudu dipikirake yaiku apa kita pengin dheweke dadi bagean penting saka pribadine utawa mung nglengkapi cara kita nganggo busana.

Artikel sing gegandhengan:
Pilih kacamata hitam paling apik kanggo pria musim panas iki

Sekolah pamikiran tradisional nyaranake yen iki kudu wicaksana, Tren sing diikuti dening umume wong sing wis dipeksa saka umur enom kanggo nggunakake, mulane ing pasar kita bisa nemokake akeh model kanthi pigura sing praktis ora katon, kanthi lensa mbukak ...

Masalahe, utamane ing kasus wong lanang, yaiku sampeyan isih bakal dadi wong sing nganggo kacamata. Yen operasi mata ora dadi pilihan, sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni kanggo adaptasi tanpa pasrah karo panggunaan kacamata yaiku nggunakake desain sing paling cocog karo wangun pasuryan, wangun sing kudu kalebu variasi sing bisa gumantung saka jinis jenggot. sing kita gunakake. , amarga iki ngidini kita ngowahi bentuk rai.

Artikel sing gegandhengan:
Gelas resep kanggo pria, sing nggawe tren

Nanging, ing Kajaba iku, kita uga kudu njupuk menyang akun werna pigura supaya padha dadi bagéan saka identitas visual kita lan minangka wong, nanging ora tau nemtokake gaya kita.

Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake macem-macem werna pigura kaca tingal gumantung saka werna saka sandhangan sing digunakake, utamané yen iku werna padhang, amarga sampeyan mbukak resiko dadi sirkus lelungan.

Kacamata lan wangun pasuryan

Kacamata miturut pasuryan

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kita kudu njupuk menyang akun nalika milih model siji utawa liyane saka kaca tingal iku ngerti Apa jinis gunung sing paling cocog karo pasuryan kita? miturut wujudipun. Yen sampeyan duwe pasuryan sing alus kanthi fitur sing mlengkung, pilihan sing paling apik yaiku nglawan sudut kasebut kanthi kacamata lurus. Lan kosok balene, yen sampeyan duwe pasuryan sing sudut banget, pilihan sing paling apik yaiku nggunakake kacamata bunder.

Kacamata kanggo pasuryan bunder

Kita nganggep pasuryan bunder nalika lebar lan dhuwur kanthi pipi lan dagu padha. Nggunakake kacamata persegi dowo, kita bakal nggawe pasuryan kita katon slimmer lan maneh.

Kajaba iku, gunung kudu tipis sabisane.

Kacamata kanggo pasuryan persegi

Cara paling apik kanggo nyuda wangun sudut saka pasuryan yaiku kanthi nggunakake kaca tingal kanthi lensa bunder. Pertimbangan kanggo pasuryan kothak padha karo kanggo pasuryan bunder, karo pipi lan dagu ing jembaré padha.

Bingkai kudu apik, amarga sing kandel bakal overloading pasuryan kita, downplaying kita katon.

Kacamata kanggo pasuryan oval

Kaya mata coklat, iki minangka tonik umum paling wong, padha mengkono karo pasuryan oval. Pasuryan jinis iki cocog karo pirang-pirang jinis kacamata, mula kita bisa nggunakake kacamata lurus lan bunder.

Yen kita nggunakake kaca tingal kandel-rimmed, kita bisa nambah definisi sethitik liyane kanggo pasuryan kita.

Kacamata kanggo pasuryan sing bentuke ati

Pasuryan sing balung pipine ciyut lan dagu cilik yaiku a pain ing milih jinis tengen kaca tingal, awit padha bisa njupuk adoh pentinge chin nuding, nambah jembaré saka sisih ndhuwur pasuryan yen kita nggunakake kaca tingal gedhe.

Bahan-bahan pabrik

kaca tingal wong

Gumantung loro selera lan ekonomi kita, Nalika milih bahan manufaktur kanggo kaca tingal kita, kita duwe bahan beda ing pembuangan kita.

Plastik ing kombinasi karo nilon umume digunakake ing kaca tingal karo werna padhang lan striking, Padha duwe a daya tahan cukup dhuwur lan padha becik yen sampeyan are looking kanggo narik kawigaten manungsa waé ing lingkungan kanca, nanging padha ora becik kanggo papan.

Kacamata sing digawe karo zylonite bisa ditemokake ing meh kabeh warna lan utamane digunakake ing kaca tingal olahraga. Kanthi kalebu nilon, padha luwih fleksibel tinimbang sing digawe karo produk plastik lan mung nilon.

Artikel sing gegandhengan:
Kacamata kanggo gunung

Yen sampeyan pengin lali babagan bobot lan kaca tingal sampeyan ilang saka pasuryanmu, kita bisa nggunakake titanium, materi sing populer banget amarga entheng lan keluwesan, sanajan luwih larang tinimbang model liyane.

Yen sampeyan nggoleki kaluwihan sing padha karo kaca tingal titanium, nanging anggaran sampeyan luwih sithik, sampeyan bisa milih aluminium, sanajan padha ora banget awet.

Nalika milih kaca tingal logam, kita kudu elinga sawetara kalebu nikel, materi sing sawetara wong bisa nimbulaké reaksi kulit.

Milih warna sing paling apik kanggo kaca tingal

Gelas resep kanggo pria

Kajaba kita duwe dhuwit sing isih ana lan bisa tuku kaca tingal kanthi warna sing beda-beda, kita kudu milih kanthi ati-ati banget warna pigura kaca tingal kita, anggere kita kudu nggunakake ing wektu luang lan ing lingkungan kerja.

Yen kita pirembagan bab lingkungan karya ngendi jas lan dasi sing utama, kita kudu milih opsi tradisional karo werna metallic dhasar emas, salaka utawa ireng. Yen sampeyan milih kaca tingal plastik, kandel utawa werna cerah, kaca tingal sampeyan bakal narik kawigaten luwih akeh tinimbang wong sampeyan.

Yen kosok baline, sampeyan ora kudu nganggo jas, opsi nalika nambah werna wis akeh ditambahi. Kajaba iku, sampeyan bisa nyakup jinis detail utawa dekorasi apa wae.

Kacamata gedhe sing paling apik kanggo pria

Kaya sing wis dakcritakake ing wiwitan artikel iki, nalika milih kacamata gedhe kanggo pria, kita kudu nggatekake kabeh pertimbangan sing wis dak jelasake ing artikel iki, anggere sampeyan pengin kaca tingal dadi bagéan saka sampeyan lan ora bagean paling striking saka wong.

Sawise sampeyan wis jelas babagan kabeh aspek kasebut, wektune wis teka menyang optik ngendi, adhedhasar sawetara rega rencana kanggo nandur modal, milih model sing paling cocog karo wangun pasuryan, raos lan kabutuhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.