Tren musim gugur-musim salju 2015/2016: antarane capes lan ponchos yaiku tampilan

Capes lan ponchos, tren pria musim gugur-musim salju 2015/2016

Kita miwiti spesial anyar sing bakal digunakake kanggo njelajah tren sing nyebabake hard mangsa iki. Pilihan saka kiriman sing bakal diklumpukake paling akeh ing musim iki. Tur sing bakal ditindakake kanthi ndeleng proposal catwalk kanggo iki musim gugur-musim salju 2015/2016.

Dina iki, kepiye carane bisa uga, kita miwiti karo capes lan ponchos. Interpretasi babagan tanjung klasik Spanyol lan reinku ponco sing wis dianyari. Cetha manawa ing antarane capes lan ponchos ing katon luwih akeh trendi iku saka mangsane. 

Menehi udhara sing canggih banget kanggo udan udan lan diwenehi bahan mewah kayata kulit. Ponco udara sporti ditampilake paling akeh elegan ing perusahaan kaya Kenzo. Lan tetep desain banget olahraga nanging wektu iki ing kunci sing luwih teknis ing omah kaya Billy reid, Calvin Klein o Andrea Incontri. Intine minangka bahan liyane sing disenengi kanggo nampilake potongan-potongan jinis iki sing kasedhiya ing kabeh taun saiki. Inspirasi suku sing jelas wis ditemokake ing Desain topman kanthi cara pochos fringed; utawa ing werna y Skringgraft kanthi motif khas awujud garis utawa garis. Kita uga wis ndeleng dheweke nganggo pinggiran lan rajutan apik lan openwork ing Burberry prossum, kaloro ing versi cape lan uga poncho. Kothak tartan klasik kanthi bentuk cape-shawl gedhe lan mung dilebokake ing pundhak ora kekurangan usulan kayata Vivienne Westwood; siluet sing dibaleni ing Custo Barcelona ing katon kanggo kabeh patchwork. Sing inspirasi saka Sherlock uga durung kekurangan, kaya sing dingerteni ing usulan-usulan Billy reid; utawa sing duwe hawa sing luwih alus lan tradisional, kayata tanjung wol ireng sing mbebayani saka Saint Laurent.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.