Nalika wong lanang ora tresna sampeyan, kepiye tumindake?

Nalika wong lanang ora tresna sampeyan, kepiye tumindake?

Apa sampeyan wis nonton sawetara wektu? hubunganmu ora mlaku kanthi bener? Apa rusak lan sampeyan ora bisa nemokake sababe? Mbok menawa pasangan sampeyan ora ngrasa padha lan iki minangka kunci kanggo prilaku tartamtu dadi beracun. Nalika wong lanang ora tresna sampeyan, kepiye tumindake?

Ing kasus iki paling apik gumantung ing naluri lan percaya pratandha. Nanging akeh pratandha iki kepunjulen nalika awan kahanan sing durung mesthi ngalangi cara kanggo ndeleng sing jelas. Kaping pisanan, kita kudu netral lan njaga awake dhewe, aja nganti ana sing ngganggu sadurunge nggawe keputusan sing drastis.

Kok kowe ngrasake dheweke ora tresna marang kowe?

Nalika ana bukti yen dheweke ora tresna sampeyan maneh, bisa uga luwih jelas. Nanging, kadhangkala kita bingung ngerti yen iki kedadeyan, amarga Sampeyan bisa dadi wong sing introvert banget lan ora menehi pitunjuk.

Umume Kaping pisanan sing diamati yaiku indifference, amarga rincian utawa nuduhake tresno sing tansah ana wis ilang. Sikapé kurang tresno utawa bisa diarani tumindaké babagan katresnan wis saya ringkih.

Nalika wong lanang wis ora tresna sampeyan maneh, kepiye tumindake?

Rincian bisa akeh, sing biasane katon nalika ora melu sampeyan maneh ing pancasan sing paling penting. Nalika ana tujuan, dheweke mesthi dirembug karo pasangan, paling ora nalika penting.

Dheweke ora percaya karo sampeyan kaya sadurunge

Kurang percaya minangka salah sawijining pratandha. Nalika wong jujur, dheweke tansah nduweni rasa tresna lan kapercayan marang wong liya, saliyane iku, sesambungan ora bisa dijaga kanthi wektu yen ora ana hubungan lan keamanan.

Nalika wong lanang ora tresna sampeyan, kepiye tumindake?

Sampeyan ora aran apik ing wong

Ana akeh poin sing nutupi pitakonan sing menarik iki. Yen sampeyan ora seneng maneh nalika sampeyan ana ing sisihe, mesthi wae sampeyan ora ngrasakake kepenak, amarga komentar sampeyan ora positif utawa nyenengake.

Yen dheweke ora seneng, sampeyan uga ora seneng karo dheweke, nanging siji kedadeyan, sampeyan wis ora nyaman maneh minangka wong. Mesthine komentar sing sampeyan duwe ora positif maneh lan ora nggawe hubungan berkembang.

tansah jengkel

Nalika komentar ora positif, kabeh liya kalebu aura beracun. mesthi kabeh panjelasan rada negatif kanggo provokasi diskusi. Yen dheweke mung ana ing swasana ati ala nalika karo sampeyan utawa nyoba golek perang psikologis, iku ora tandha apik.

Bisa dicathet yen diskusi ora tau apik. Mbok menawa sadurunge ana sawetara diskusi tinimbang liyane, bisa dadi sebaliknya. Yen ora ana maneh gelut utawa konflik ora ana uga bisa dadi tandha ala, Wiwit kanggo sesambetan berkembang, sawetara jinis disagreement kudu ditampilake kapentingan saka wektu kanggo wektu kanggo nggawe wong liyane tuwuh.

Nalika wong lanang ora tresna sampeyan, kepiye tumindake?

ora duwe wektu kanggo sampeyan

Tandha liyane yaiku nalika dheweke ora duwe wektu kanggo karo sampeyan. Yen sampeyan butuh, yen sampeyan ngaku, yen sampeyan pengin nggawe rencana lan ora teka, iku sinonim karo ora kasengsem. mesthi nggawe alesan kanggo ora teka ing sisih sampeyan, amarga wong sing tansah pengin ndeleng sampeyan bakal nindakake kabeh bisa kanggo ana ing sisih sampeyan.

Sampeyan ora dadi prioritas maneh

mesthi wis ora resort kanggo tetep karo sampeyan koyok biasane. Malah ana wektu sing nggawe sampeyan aran ala nalika njaluk wektu liyane bebarengan. Sampeyan malah ngrasa kaya ngemis.

Ana liyane lan liyane spasi antarane saben rikoDheweke malah ilang sawetara dina lan tansah sibuk banget. Nalika sampeyan mbuwang ing pasuryan, bisa uga ana konfrontasi utawa ora peduli apa sing kedadeyan.

Rencana masa depan wis sirna

pitunjuk ditinggal wong kafir

Sing rencana masa depan sing dituduhake wis lali. Yen wis ora ana maneh omong-omongan kanggo pindhah bebarengan, yen ora ana maneh omong-omongan babagan bocah-bocah sing bakal teka lan malah nuduhake kegiatan tartamtu, amarga hubungane wis adhem. Uga, yen sampeyan nyoba ngomong babagan iki dheweke bisa uga nesu lan bakal ngganggu sampeyan.

Kathah konotasi ingkang saged njalari sesambetan ingkang luntur. Kaya sing wis dakcritakake, kapentingan apa ana ing seri acara iki. Sampel nindakake kabeh lan mesthi ora bisa didhelikake ing kabeh aspek. Ndhuwur kabeh, sampeyan kudu mirsani awake dhewe, yen pancen nggawe sampeyan rumangsa ala lan rada ora khusus, amarga wong kasebut ora ngormati sampeyan kanthi katresnan.

Antarane kapentingan lan aspèk positif, iku bakal takon carane dina tindak, kanggo count ing sampeyan kanggo kaputusan sembarang, kanggo nuduhake kepinginan sing kanggo ndeleng sampeyan ing sembarang wektu lan malah kanggo ningkataké gagasan ing jawaban negatif utawa positif, nanging tansah kanggo tuwuh katresnan lan dhukungan. Yen sumber utama kasebut gagal, mula dheweke pancen ora tresna sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.