Gelas resep kanggo pria, sing nggawe tren

Gelas resep kanggo pria

Akeh pria seneng tetep nganggo kacamata minangka bagean saka pelengkap dhasar supaya bisa lulus saka mata sampeyan. Ana akeh wong sing ora nggunakake lensa kontak sing ora nyaman lan ora bisa nganggo lan luwih seneng nganggo kacamata kanthi mode paling anyar. Kanggo iki, kita duwe pilihan proposal sing paling apik kanggo taun iki, kepenak, serbaguna lan kanthi desain apik.

Pilihan sing paling apik yaiku pindhah menyang optik lan nyoba ewonan model sing cocog karo kepribadian sampeyan, nanging saka kene sampeyan bisa nggawe pratinjau cilik lan ngerti sadurunge jinis bingkai pas karo gaya rai sampeyan, warna lan komposisi sing cocog karo anggaran sing dhuwur utawa murah.

Kepiye cara sadurunge milih kacamata

Kanggo wong-wong sing bakal entuk kacamata resep pertama, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ngetik optik, sampeyan bakal mesthi kanthi nggunakake ahli sing paling apik. Dheweke bakal ngurus priksa sesanti sing nuntut supaya bisa nggawe kacamata resep sing paling apik kanggo sesanti sing sampurna.

Model kacamata dadi bagean saka rasa konsumen, Model sing nggawe sampeyan kepenak bakal dipilih lan model bakal ditemokake miturut fungsine: kacamata hitam, kanggo dipakai kanthi rutin, kanggo olahraga utawa kacamata kanggo nyopir. Sampeyan kudu milih model sing pancen kepenak, amarga yen sampeyan wis suwe dienggo Dheweke ora kudu menehi tandha ing irung utawa njiwit gigir.

Jinis kacamata sing nggawe gaya

Kacamata kanggo pria bisa digunakake nalika musim kasebut ditampilake lan apa sing pengin diluncurake saben perusahaan. Pramila lan kita bisa ndeleng ing kampanye utawa ing windows store.

Gaya klasik

Tanpa mangu yaiku gaya sing terus nyetel tren lan sing bisa dideleng ing bingkai klasik sing wis pirang-pirang taun dikomersialake. Sampeyan ora prelu golek merek tartamtu amarga gayane kasedhiya ing model kasebut bingkai klasik, sederhana, lancip lan entheng banget lan ing sawetara kasus lensa dadi transparan lan tanpa bingkai sing bakal katon kaya sampeyan ora nganggo kacamata. Jinis gaya klasik iki cocog kanggo kabeh umur, kanggo pria diwasa lan enom.

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Gelas pisanan ing foto kasebut yaiku Gaya aviator Ray-Ban, kanthi finish klasik lan perak, jembatan dobel lan nganggo logo merek. Model ing ngisor iki yaiku cartier de santos, kanthi pigura persegi dowo lan digawe saka logam. Lan kacamata ing ngisor iki uga saka Gaya aviator Balenciaga kanthi logo timbul ing sisih ngarep candhi, kanthi jembatan dobel, lensa transparan lan ujung lengkung.

Gaya modern

Kacamata klasik uga modern lan ing babagan desain dheweke mesthi ngetutake tren sing wis dienggo. Saka kene, ditambahake desain anyar, sawetara detail lan warna sing bakal dadi modis. Reinvents dhewe ing nggawe modernitas nalika menehi hawa sing anyar lan seger, kaya kasus "kacamata pasta" sing sanajan umure wis suwe saya suwe menehi warna anyar lan pola malah, ana sing malah macan tutul.

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Kacamata sing wis dipilih nganggo bingkai plastik. Sing pertama yaiku saka Kacamata Dita kanthi pigura persegi lan tips sudhut mlengkung, digawe saka asetat lan digawe ing Italia. Model nomer telu yaiku merek Monster People, digawe kanthi struktur persegi, kanthi candhi lurus lan ujung lengkung. Ing model kaping papat, kita bisa mirsani gaya kacamata kanthi bingkai plastik, ing kasus iki nganggo print macan tutul lan kanthi desain rada mlengkung ing sisih ndhuwur lan dibunderake ing sisih ngisor. Dheweke minangka model Epos, kanthi bahan asetat lan digawe ing Italia.

Kacamata sing nglindhungi sampeyan saka srengenge

Kacamata kaca uga mlebu ing bagean kacamata resep, ana atusan model lan mesthi nggawe tren. Model klasik isih dadi sing paling laris, nanging mesthi ana sentuhan modern modern. Kacamata kanthi gaya "Nerd" ing mode lan ora nate ngilangi mode, bunder, kothak, saddle plastik utawa metal. Sabanjure, kita nuduhake sawetara model sing digawa taun iki.

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

Gelas resep kanggo pria

 

Kacamata Burberry duwe desain klasik lan beda, kita seneng versi amarga beda banget karo garis akeh kacamata hitam, tanpa mangu-mangu sampeyan kudu nyoba amarga ora cocog karo kabeh bentuk rai. Model nomer loro Monster sing alus Digawe nganggo pasta lan nada coklat, dirancang nganggo candhi lurus lan mandap nganggo tips sudhut. Ora diraguhi lagi gaya Carey lan dheweke cenderung katon apik ing meh kabeh rai. Model nomer telu, Thierry lasry, dheweke kalebu model sing wani lan ora biasa, nanging kanthi sentuhan 'keren' kanggo para mudha. Dheweke duwe tempel sing cukup kandel kanthi efek kura-kura lan lensa sing ijo.

Sadurunge entuk model kacamata, utamane sing bakal nglindhungi sampeyan saka srengenge, sampeyan kudu takon yen cocog kanggo lulusan, amarga kabeh ora bisa nyedhiyani layanan kasebut. Kanggo pitakon ing bagean iki, sampeyan bisa takon «Cara milih kacamata hitam paling apik kanggo musim panas iki» o «Cara milih kacamata paling apik kanggo gunung».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.