Jinis sideburns kanggo wong

Jinis sideburns kanggo wong

Kita manggon ing jaman kebebasan total kanggo tetep nganggo gaya rambut apa wae. Sing mesthine yaiku fashion ing gaya rambut ora ditinggalake lan fokus ing iki carane kudu padha seneng sideburns. Jinis sideburns kanggo wong bakal gumantung utamané ing carane wis padha ngrembaka ing sajarah lan utamané saka ukuran wong.

Sideburns Saindhenging sajarah padha wis menehi akeh informasi babagan wong kasebut sing nganggo. Ing cara iki bakal pindhah ing wawasan karo gaya rambut lan nggawe sawetara jinis bedane sosial lan malah ekonomi utawa intelektual.

Sideburns ora lali, iku bagean dhasar ing cukuran lanang. Dina iki ana liyane lan liyane favorit kang Rampung saka pin kudu salaras karo wangun tartamtu. Nanging, kudu dicathet yen wilayah awak iki Iki minangka potongan kunci kanggo gaya rambut, ing cara iki bakal nemen sih Cut Panjenengan.

Apa sideburns?

Sideburns minangka area rambut sing dumunung ing sisih sirah lan nggandhengake jenggot ing pucuk sirah. Dawane lan kapadhetan bakal gumantung ing Rampung saka hairdresser utawa spesialis lan ing ngendi bakal rampung pungkasan sing bakal diwènèhaké kanggo gaya rambut kanggo nggawé ulang gambar tartamtu kanggo pasuryan sing.

Jinis sideburns kanggo wong

Sideburns dening jembaré

Iki sideburns amba utawa amba banget, padha banget showy lan ngendi iku nggawe papan gedhe ing sisih pasuryan. Utamane yaiku jinis pin sing digawe kanggo wong lanang sing wani mulane kudu tansah digawa diatur lan ditapis.

Sampeyan bisa uga duwe jembar alam, diwenehi sing pangopènan ora dadi banget nemen, supaya ing pungkasan nggawe tampilan luwih prasaja, nanging tetep. Gunting rambut duwe akeh musim gugur lan biasane diiringi gaya sideburns iki.

Jinis candhi jembar liyane yaiku sing katon soko nggoleki lan biasane menehi tampilan luwih alami lan gaya. Pangopènan biasane mbutuhake pengabdian sing luwih akeh supaya desaine tetep utuh.

Jinis sideburns kanggo wong

amarga wujude

  • Puncak pin. Wis wangun dhewe nuding mudhun. Wangun kasebut khusus banget lan ing pirang-pirang kasus dadi katon banget lan mencolok. Rumangsa apik banget cara sampeyan ing wong kanthi pasuryan amba lan nyedhiyakake gaya rocker kanggo sapa wae sing nganggo.
  • Rectangular. Iku sing paling klasik lan sing biasa kita deleng. Potongane persegi dowo lan dadi degradasi menyang jenggot. Iku cara sing apik kanggo nyandhang.
  • Long lan apik. Kanggo wong sing duwe a rai dawa iku Motong sampurna. Bentuke nyempit nalika gabung karo jenggot, nanging tanpa pungkasan ing pucuk.
  • L-shaped Wangun iki khusus banget lan umume katon ing selebriti sing menehi pribadine sing konkrit lan boros. Kita duwe conto ing Elvis Presley. Tanpa mangu-mangu, bentuke unik banget amarga bentuke L, lan pungkasane bakal gabung karo jenggot lan bakal nggawe jenggot dhewe mbantu mbentuk wangun karakteristik iki.
  • candhi murub. Iki minangka kuil sing amba banget lan digunakake ing kasus sing ekstrem. Biasane digunakake ing acara khusus, amarga mung sawetara sing wani. Wujude nduweni a karakter kutha lan banget striking.

Jinis sideburns kanggo wong

Miturut dhuwur saka sideburns

  • Ing tingkat lobus. Iki minangka jinis sideburn sing paling klasik, kanggo wong sing ora pengin katon ing gambar lan njaga fitur rai sing normal. Kanthi wangun iki, ana sing bener lan elegan.
  • Singkat banget. Kanthi jinis sideburns iki, meh ora perlu kuwatir babagan njaga kahanan sing apik banget. Pangopènan sawijining banget prasaja lan Padha adaptasi karo jinis gaya rambut apa wae. Ing pasuryan bunder padha banget flattering amarga ngurus struktur gambar sing digambarake.
  • Ing tingkat kuping. Padha pin sing ketemu ing dhuwur penengah. Dheweke nyedhiyakake perawatan sing elegan lan uga asring klasik, amarga katon apik ing pirang-pirang pasuryan.

Jinis sideburns kanggo wong

  • Pin ilang utawa mbalikke. Bentuk pin meh ora ana. Dicukur kanthi tingkat sing padha karo rambut, nanging mung yen rambut wis dicukur kanthi cara Under Cut, nanging kanthi gaya potong buzz, luwih cendhek dawane. Sideburn bakal diwiwiti ing sisih ngisor ing endi jenggot sing dicukur, lan bakal ilang munggah lan ilang kanthi wicaksana.

Milih jinis pin apa bakal nemtokake citra lan kepribadian kita. Yen sampeyan duwe pasuryan sing ndhukung macem-macem model potong, paling apik kanggo eksprimen karo sawetara sing wis diterangake. Akeh potong rambute kaya sideburns bakal dadi set kabeh ciri sing bakal nyakup gaya potong sing sampeyan butuhake. Kanggo njupuk care nemen saka jenggot lan sideburns ana tutorial sing bakal menehi rekomendasi produk paling apik kanggo perawatan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.