Carane nganggo busana menyang pesta tanpa jas

Gaya Kasual / informal

Perayaan pesta minangka tumindak sing emosional banget kanggo para protagonis, tumindak sing pengin nuduhake memori sing penting banget ing urip. Nanging, ing wektu sing padha, biasane ngelu lan nyebabake rasa kuwatir ing antarane para rawuh, nalika dheweke wiwit mikir. mikir carane bakal disandangi.

Ingkang sepisanan ingkang kedah kita èngetaken inggih punika dudu dinten kita, mila kita kedah nindakaken sedaya sabisa-bisanipun supados saged anggènipun, nanging tanpa ngadeg ing sadhuwure penganten. Yen sampeyan pengin ngerti carane pindhah menyang a wedding tanpa setelan Klamben santai, aku ngajak sampeyan terus maca.

Busana kasual kanggo pesta

jins lan chinos

Dhéfinisi busana kasual mbokmenawa minangka sebutan sandhangan sing paling jembar lan paling mbingungake Wis nomer akeh interpretasi.

Kajaba iku, mbingungake banget amarga interpretasi saben wong babagan busana santai kanggo tamu bisa beda, anggere seri aturan ora ditetepake ing nulis.

yen uleman ora menehi pitunjuk apa wae, awaké dhéwé kudu nganalisis kuwi bèn isa éntuk katrangan sing isa mbantu awaké dhéwé milih klambi sing paling trep, kayata wektu dina lan panggonan mantènan bakal dianakaké.

Carane pindhah menyang pesta tanpa jas kanthi bener

ing Celana cina utawa jas celonone iku pilihan becik kanggo rawuh wedding informal, utamané nalika padha dirayakake ing mangsa panas, Celana Cina dadi pilihan sing paling apik yen suhu bakal dhuwur.

Yen, ing tangan liyane, prayaan njupuk Panggonan ing wektu taun nalika panas ora saiki, yen sampeyan pengin supaya kadhemen, pilihan sing paling apik kanggo milih kanggo nggunakake siji.celana wol pria, yen cahya langa luwih apik.

Artikel sing gegandhengan:
Carane milih setelan wedding paling apik kanggo wong ing mangsa panas

Soal kaos, ya print plaid utawa belang luwih apik tinimbang nggunakake warna sing padhet tanpa alesan hiasan. Yen sampeyan milih nganggo kaos polos, sampeyan kudu nggatekake aksesoris sing arep digabungake ing tampilan sampeyan.

Nalika werna peteng luwih dominan ing perayaan resmi, utamane sing dianakake ing njaba musim panas, jinis pesta sing kurang resmi iki minangka wektu sing apik kanggo nambah sawetara werna kanggo rasukan tiyang istri kita, nanging tanpa eksentrik lan njupuk sorotan saka penganten.

Carane ora menyang wedding tanpa setelan

Werna apa sing paling nyenengake nalika nganggo klambi pria

Nalika nerangake pernikahan informal, sampeyan kudu tau kokwaca sing iku prayaan kaya sing bisa ditindakake karo kanca-kanca ing bar. Ora ana alesan, sampeyan kudu nganggo t-shirt kajaba penganten lanang nuduhake yen iku pesta super informal lan, sanajan mangkono, t-shirt kudu diilangi minangka kamungkinan.

Sadurunge kaos apa wae, sanajan sing bermerek, mesthi sampeyan duwe kaos polo utawa kaos lengen cendhak tanpa kerah, anggere cuaca apik, sanajan, minangka kaos dawa kanggo acara apa wae, ora ana perbandingan babagan keanggunan.

Kaya kita ngirim ora menyang prayaan saka jinis iki nganggo kaos, uga kita kudu mbuwang jins. Aku mbaleni: iki dudu rapat karo kanca-kanca ing bar, iku acara khusus ing ngendi penganten putri menehi kamardikan nalika nerangake klambi.

Tumindak ora resmi, kanthi otomatis ngilangi dasi utawa dasi kupu-kupu saka tumindak apa wae. Yen sampeyan ora seneng mbukak dada (sampeyan uga ora kudu ngluwihi), sampeyan bisa milih nganggo kaos kerah sing kabeh kancing diikat kajaba dasi. Pilihan liyane yaiku kaos jinis mao, tanpa kerah.

Kaya sampeyan ora bisa menyang pesta ora resmi nganggo kaos, sampeyan ora bisa lunga nganggo sandal jepit utawa sandal, kajaba prayaan njupuk Panggonan ing pantai. Pilihan sing paling apik babagan alas kaki sing cocog kanggo pesta informatif yaiku jinis sepatu tertutup Oxford utawa moccasin yen sampeyan ora pengin nganggo kaos kaki.

busana pengantin semi formal

Jaket utawa blazer

Pindhah menyang pesta tanpa jas nawakake kita kebebasan luwih akeh saka gaya saka kode sugih formal lan etiket, minangka aku wis diterangno ing bagean sadurungé. Nanging, kita uga bisa pindhah menyang acara jinis iki nganggo jas yen ide nganggo cara informatif ora nyenengake kita.

apa sing diijini

Yen sampeyan arep nekani pesta ing ngendi setelan kasebut ora wajib, sampeyan bisa milih blazer navy lan jas olahraga, banget populer ing acara saka jinis iki. Ing wayah wengi, sampeyan bisa nyopot sandhangan sing wis ditinggalake nalika njaga katentreman.

dasi iku opsional. Yen sampeyan ndeleng sing mung siji ing acara sing wis teka karo dasi, sampeyan bisa ngenteni undhangan kanggo njupuk lan nyimpen ing kanthong kanggo ngaso ing wengi.

Artikel sing gegandhengan:
Carane milih kaca tingal gedhe banget kanggo wong

Boten kados wangun tradisional, ngendi sugih formal dibutuhake, jinis iki acara nawakake kita a kamardikan luwih ing milih aksesoris beda kanggo nggawe pribadhi tampilan kayata dering, gelang, saputangan lapel kanthi warna sing cerah utawa cocog karo kaca tingal kita ...

Carane ora nekani wedding semi formal

Tuxedo biru laut

SuitSupply

Iku dadi tanpa ngandika sing nekani wedding jinis iki ing tuksedo pancen metu saka panggonan awit jinis jas kasebut, yen ana, mung bisa digunakake dening penganten kakung, ora ana tamu liyane.

Iki dudu acara tag.a, ngendi tuxedo iku prentah, nganggo jas, utawa celonone kosong karo jaket luwih saka cukup.

Cowboys nggunakake diwatesi kanggo luang karo kanca-kanca lan saben dina. Sandhangan jinis iki, kaya derivatif (jaket utawa kaos) ora katon apik, ora ana ing pesta pernikahan ora resmi utawa sing setengah antarane resmi lan ora resmi.

Kaya jins ora dadi sandhangan sing cocog kanggo jinis acara iki, uga jinis liyane sandhangan nganggo bolongan, sobek, utawa luh. Aku mbaleni: jinis sandhangan iki kanggo dina-dina utawa wektu luang, ora kanggo acara apa wae, ora ketompo carane sampeyan mikir iku cocok kanggo sampeyan utawa malah yen sampeyan pengin menehi acara beda tutul.

Ing bab mung sampeyan bakal entuk yen sampeyan pindhah karo jinis iki saka sandhangan iku saben wong nuding sampeyan lan dadi omongane acara. Kajaba iku, sampeyan bakal nyuda, luwih elek, protagonisme pasangan kasebut, sing pungkasane bisa mengaruhi ikatan persahabatan sing wis digawe karo dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.