Carane sugih elegan tanpa jas yen sampeyan wong lanang

Carane sugih elegan tanpa jas yen sampeyan wong lanang

Apa sampeyan bisa sugih elegan lan ora nganggo jas? Iku menehi kesan yen sampeyan ora nganggo jas lan dasi sampeyan ora bakal bisa dadi elegan, nanging sampeyan bisa dadi sampurna, ninggalake stereotypes sing kita kabeh ngerti.

Ana akeh sandhangan, akeh potongan lan gaya supaya sampeyan bisa busana kanthi elegan lan ninggalake konco setelan khas kanggo wong. Kita ngerti manawa iku senjata sing kuat banget, nanging kita kudu nuduhake manawa kanthi sawetara tips, kita bisa nambah tokoh kanthi kode busana supaya bisa sugih kanthi resolusi total.

Busana elegan tanpa jas

Sampeyan kudu nglampahi wektu kanggo project gambar ngendi ana lack dadi sampurna, kanthi cukur rambut tanpa sembrono, dandan sing apik, nganggo sandhangan sing resik, disetrika kanthi apik lan sing ora katon rusak. Sepatu tansah resik banget, nganggo aksesoris sing apik lan ambune awak sing nyenengake.

Kita ngerti jas minangka pilihan paling apik sing ora bakal gagal. Saiki ana akeh sandhangan sing bisa disandangi kanthi kreatifitas lan panggolekan raos paling apik kanggo sugih elegan. Kita bisa milih antarane celonone, kaos, kaos polo lan malah sepatu utawa sneakers menehi kombinasi sing bener lan ora dikarepke. Kanggo bisa milih sandhangan sing nganggo busana resmi, kita rinci babagan sandhangan ing ngisor iki:

blazer

Bisa disandangi karo blazer minangka pilihan sing ora dikarepake lan sing paling apik break karo setelan cocog klasik. Jaket jinis iki elegan lan sampeyan bisa nganggo busana santai, apa kang disenengi iku bisa kanggo gabungke preduli saka apa iku kudu pindhah karo werna padha celonone.

Carane sugih elegan tanpa jas yen sampeyan wong lanang

Set blazer karo sandhangan liyane Iku bakal gumantung ing rasa dhewe kanggo werna sing digunakake, amarga padha kudu konsisten karo nada sing padha. Sampeyan kudu muter karo gaya paling elegan lan kasual muter karo gaya kaos lan aksesoris.

Polo utawa sweter

Sampeyan ora kudu tansah nganggo kaos, kaos polo lan sweter minangka alternatif sing menehi keanggunan. Kaos kancing klasik bisa uga nganggo kaos polo sing apik ing ndhuwur. Bentuk gulu sing paling apik yaiku busana bunder utawa jinis kru.

Kaos katun putih miturut polo utawa sweter uga sukses. Yen sampeyan ora seneng nganggo sepatu, sampeyan bisa gabungke karo sepatu olahraga tenis sing apik sing diresiki lan dirawat.

Celana cina

celana chino ngganti setelan celana, wis mesthi dadi nomer siji ing gaya apa wae, saka sing paling ora resmi nganti sing paling elegan. Nggunakake minangka kertu alam bébas iku pilihan sing paling apik lan sampeyan kudu tansah nganggo banget uga ironed.

Carane sugih elegan tanpa jas yen sampeyan wong lanang

Rompi

Busana rompi kanthi cara sing elegan banget lan bisa milih sing katon sampeyan kudu milih sing nyenengake, kanthi nada sing nambah. Sandhangan iki cocok kanggo nyandhang ing wedding tanpa setelan lan padha aran gedhe nalika awak otot utawa atletik. Kaos lan rompi kudu pas karo awak supaya bisa nyorot lan nambah bagian pundhak lan lengen.

Kaos

Kaos sing paling pas kanggo menehi sentuhan pribadine. kudu ngerti carane mbedakake bahan apik saka kaos dadine tansah resik, yen wis disetrika ora tetep ruwet.

Sampeyan kudu milih pola sing cocog karo anatomi awak lan kanthi kesempurnaan total, kauntungan kasebut ana milih werna karo swasana ati lan pribadine. Yen sampeyan ora ngerti carane milih pola tengen, kita bisa menehi sawetara saran.

  • Lukisan Dheweke minangka gambar sing paling ora resmi, elegan banget, nanging menehi tampilan gambar sing santai. Yen sampeyan wong corpulent pola iki ora bakal katon apik banget.
  • Garis-garis kasebut Dheweke ngirim luwih serius lan komitmen. Yen loreng digunakake kanthi garis sing apik, bakal menehi kesan sing luwih formal.
  • kaos warna solid Padha cocok kanggo kabeh jinis acara, bisnis lan sosial. Werna pastel menehi akeh sobriety lan nambah rasa tenang wong sing mirsani. Antarane warna kasebut, biru, jambon lan mauve katon.

Sandhangan anget

Outerwear uga penting kanggo ngrampungake wong elegan. Gumantung ing kadhemen sing dikarepake, sampeyan kudu ngandelake jas sing luwih kandel utawa luwih tipis. Kanggo kahanan cuaca sing adhem banget kita bisa nggunakake jaket harington, iku elegan lan malah wis rincian sing bisa digunakake kanggo menehi tutul informal.

Carane sugih elegan tanpa jas yen sampeyan wong lanang

jas parit Iki minangka kertu liar sing kudu diduweni saben wong sing elegan ing lemari klambi. Werna biasane netral lan warna sing paling apik yaiku unta. Sampeyan kudu milih jas trench cahya lan kudu sikil ndhuwur dhengkul.

Alas kaki

Sepatu sing elegan iku kudu, sampeyan ora bisa ngremehake sepatu kualitas apik sing nduweni penampilan sing sampurna lan resik. materi yen bisa digawe saka kulit luwih apik, wiwit padhang lan katon ora meri kanggo sintetik. Dina iki kita uga bisa ndeleng carane padha ngedol sepatu olahraga kanggo wong sing elegan sing pengin dadi nyaman, supaya ora ngenteni kanggo ngerti apa pasar nawakake kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.