Carane ngomong aku tresna sampeyan tanpa ngomong

Carane ngomong aku tresna sampeyan tanpa ngomong

Kita kabeh ngrasakake katresnan lan pangerten lan cara kanggo nuduhake beda banget saka saben pribadine. Kita umume nuduhake tresno karo a "aku tresno karo kowe", nanging ana wong sing ora ngomong lan nduduhake kanthi cara liya.

Kene kita njelasno saben kahanan lan wayahe kanggo ngomong "Aku tresna sampeyan" tanpa ngomong. Ekspresi jinis iki nggambarake perasaan lan rasa tresna marang wong liya, sing ora setuju karo rasa tresna. Sanajan cara dituduhake bisa beda-beda ing pirang-pirang aspek, kabeh bakal gumantung saka pribadine.

Kapan aku iso wani ngomong "aku tresno karo kowe"?

Aja wedi ngomong "Aku tresna sampeyan. Kita kudu ora ngrasa isin amarga kasunyatane ngomonge akeh, nanging kadhangkala tembung akeh lan kasunyatan ora cukup. Mungkin roso iku mbales lan kepinginan ora bakal suda kanggo ngomong. Sanajan mangkono, "Aku tresna sampeyan" ora mung diucapake nganggo tembung, amarga ana akeh cara kanggo ngomong lan iku biasane karo kasunyatan.

Sejatine ngucap “aku tresno karo kowe” iku minangka ujian sing pasti kanggo nuduhake perasaan, nalika kita isih durung yakin kanggo ngakoni apa sing dirasakake. Rasa tresna marang wong liya biasane ngomong karo kasunyatan lan kita seneng dibales. Senajan kasunyatan dhasar ora ngarep-arep apa-apa ing wektu iki, sampeyan kudu nuduhake sikap wani lan ngenteni apa sing kedadeyan.

Carane ngomong aku tresna sampeyan tanpa ngomong

Ngomong "Aku tresna sampeyan" kanthi kasunyatan

Rincian minangka bagean utama kanggo nuduhake wong yen sampeyan tresna marang dheweke. Kita bisa nindakake urip sosial, menyang acara, ing kelas, karo kulawarga ... kesimpulane yaiku nalika ing saben wektu iki kita ngelingi sawetara detail cilik saka wong liya lan We supaya ngerti karo pesen.

Penting pesen sing bakal dikirim dadi bener sabisa, tanpa ngganggu utawa akeh banget lan tanpa meksa dijawab. Nawakake rincian kasebut menehi kita kemampuan kanggo weruh yen wong liya matur nuwun lan yen sampeyan seneng. Yen sampeyan rumangsa ora kepenak utawa ora nggatekake, aja terus menehi wektu sing larang.

Yen wong liya iku undecided karo katresnan Panjenengan nuduhake iku penting sing ora aran meksa. Sampeyan kudu menehi ruang kanggo wong kasebut kanggo nampa kabeh rincian kasebut, kita ora pengin kebanjiran lan yen wong kasebut kudu duwe privasi. sampeyan kudu ngormati.

Sampeyan kudu ngerti carane ngrungokake apa iku uneg-uneg wong liya. A show saka katresnan bakal ngrungokake kabeh masalah lan ngerti perasaanmu. Yen sampeyan duwe proyek utawa rencana kanggo masa depan, sampeyan kudu ndhukung kabeh keputusane. Yen sampeyan ragu-ragu, sampeyan bisa nyengkuyung dhewe kanthi menehi saran lan kontribusi sing penting, penting kanggo nuduhake katresnan lan "Aku tresna sampeyan" nalika kita pengin rumangsa ana ing sisih sampeyan.

Carane ngomong aku tresna sampeyan tanpa ngomong

Kontak fisik iku uga bagéan saka roso iki. Sampeyan pengin fisik karo wong kasebut, sampeyan ngrasakake kepinginan kanggo ngrangkul, ngelus lan malah ngambung. Saben wong ngrasa tresna, dheweke bakal kepengin dadi cedhak. Nduwe kontak ikatan sing luwih intim digawe, Nanging yen wong kasebut ora nuduhake efek kasebut, dheweke bisa uga ora rumangsa padha. Sadurunge ngrangkul utawa ngelus-elus, luwih becik takon supaya ora kaget.

Artikel sing gegandhengan:
Kunci kanggo seneng-seneng minangka pasangan

Njaga kontak tanpa disengaging saka wong kasebut nuduhake yen "sampeyan peduli karo wong liya." Saiki karo teknologi anyar kita bisa ngirim pesen sugeng enjang, takon "piye kabare?" utawa ngomong sugeng dalu. Malah telpon prasaja bisa dadi rincian penting.

Humor apik ana nalika kita ngrasa seneng ing jejere wong sing kita tresnani. Bisa nuduhake kabungahan lan ngguyu kita kanggo kabeh iku bakal dadi salah siji saka conto paling penting. Nggawe wong liya mesem saben ndeleng sampeyan bakal nggawe dheweke dadi pribadine. Ndeleng wong sing positif menehi vibes sing apik banget.

Carane ngomong aku tresna sampeyan tanpa ngomong

Sikep cilik diitung

Apa dheweke dadi mitra kita lan apa dheweke manggon ing payon sing padha utawa ora, gerakan cilik uga penting. Tandha saka kapentingan bakal ngomong carane ayu wong iku esuk, takon nalika dheweke ora ngarep-arep "piye kabare", ngajak wong nedha awan utawa menyang bioskop, nyiyapake sarapan éca utawa nedha bengi asli, ngomong. pamit marang dheweke kaya-kaya ana sesuk ...

Kita padha tresna tampa samubarang patrap iki lan menehi wong ora kudu Matter ing kabeh, yen apa sing aran katresnan lan tresno gedhe. Esem, ngelus-elus utawa menehi barang sing ora dikarepake es ekspresi gedhe saka katresnan. Gagasan liya yaiku ngucapake "Aku tresna sampeyan" nganggo jinis tembung liyane kayata: "Aku tresna sampeyan", "Sampeyan luar biasa" utawa "Aku ora bisa mandheg mikir babagan sampeyan".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.