Salla Ignatius

Më pëlqen të bëj një jetë të shëndetshme, duke bërë ushtrime fizike dhe duke ngrënë një dietë të shëndetshme. Për këtë, mbaj informim për çështje shëndetësore duke u këshilluar me media të ndryshme. Gjithashtu, unë jam i apasionuar për ndarjen e gjithçkaje që mësoj nga burimet e mia.