Alicia tomero

Anshtë një nder të jesh në gjendje të japësh këshillat më të mira për stilimin, kujdesin dhe stilin e jetës për burrat. Unë jam e apasionuar për gjithçka që lidhet me botën e saj dhe jam në gjendje të zbuloj pafundësinë e kozmetikës dhe varianteve që ka në stilin e saj të modës. Zbuloni gjithçka që mund të gjeni me disa këshilla dhe truke që unë propozoj këtu.