Уреднички тим

Стилски мажи Таа се појави во 2008 година како иницијатива која се обидува да ги опфати сите прашања што се однесуваат на човекот во истиот агол. На овој начин, нашата цел е корисниците на оваа веб-страница да можат да се одржуваат во форма, соодветно да се облекуваат и да одржуваат соодветна хигиена и лична нега. На кратко, корисниците на Интернет ја имаат машката референтна оска на Интернет.

Нормално, ова е можно само благодарение на уредничката група што стои зад HcE, што може да ја најдете подолу. Ако мислите дека можете да придонесете за нашата страница и сакате да се придружите на овој тим уредници, можете да контактирате со нас овде. Можете исто така да ја посетите нашата секција секции, каде што можете да ги прочитате сите написи што ги објавивме со години.

Уредници

 • Алиша томеро

  Чест е што може да се дадат најдобри совети за стил, грижа и начин на живот на мажите. Страствена сум за сè што е поврзано со нејзиниот свет и можам да ја откријам бесконечноста на козметиката и варијантите што ги има во нејзиниот моден стил. Откријте сè што можете да најдете со неколку совети и трикови што ги предлагам тука.

 • Луис Мартинез

  Имам диплома по шпанска филологија на Универзитетот во Овиедо и отсекогаш ме интересирале стилот и елеганцијата. Мислам дека тоа што знаеме да бидеме и да се однесуваме кажува многу за себе и ни дава посебна аура.

 • Исак

  Го обожавам светот на здравиот живот, особено темите поврзани со фитнесот и исхраната. Секогаш следејќи го принципот на 'Mens sana in corpore sana'. И со научна перспектива. Покрај тоа, имам обука за здравствени проблеми и проблеми со превенција на ризици и управување со животната средина во компаниите. Нешто од витално значење, бидејќи не можете да најдете здравје без здрава животна средина.

Поранешни уредници

 • Германски порти Portо

  Јас сум личен тренер и спортски нутриционист. Со години му се посветувам на светот на фитнесот и исхраната и страствен сум за сè во врска со тоа. Во овој блог чувствувам дека можам да го придонесам целото мое знаење за боди-билдинг, како да имам правилна диета не само за да се добие добар фигур, туку и да се здобијам со здравје.

 • Лукас Гарсија

  Јас сум страстен за машката мода. Ако сакате да бидете во тек со сè што се случува во врска со модата и убавината за мажите, тогаш препорачувам да ги прочитате моите статии.

 • Фаусто Рамирез

  Роден во Малага во 1965 година, Фаусто Антонио Рамирез е редовен соработник на различни дигитални медиуми. Наратор, тој има неколку публикации на пазарот. Во моментов работи на нов роман. Страствен за светот на модата, природното здравје и машката естетика, тој работел за различни медиуми специјализирани за оваа тема.

 • Карлос Ривера

  Стилист, визуелен трговец и уредник за мода и начин на живот. Во моментов соработувам со разни фирми и медиуми како хонорарник. Може да ме следите на мојот личен блог и, се разбира, да ме прочитате во „Мажи со стил“.

 • Игнасио Сала

  Сакам да водам здрав живот, да правам физички вежби и да јадам здрава исхрана. За тоа, јас сум информиран за здравствени проблеми, консултирајте се со различни медиуми. Исто така, јас сум страстен да споделувам сè што учам од моите извори.