Разлика помеѓу тоалетна вода и парфем

Агаа де тоалетот е елегантен и рафиниран и добро се прилагодува на кожата. Тешко е да изберете парфем или тоалетна вода, или за себе или да го понудите како подарок.

Zara For Him, машки парфеми со ниска цена

Машки мириси Zara For Him

Zara For Him е составен од два мириса за мажи предложени од нискобуџетната фирма Zara, за оваа сезона на пролетното лето 2013 година.

Различни видови парфеми

Парфемот е мешавина која содржи ароматични есенцијални масла, алкохол и фиксатор, што се користи за да се обезбеди пријатно и ...

Диор Хом Спорт

Диор Хом Спорт. „Тоа е многу свеж и енергичен мирис“, дизајниран исклучиво за мажи кои наместо нив носат фармерки ...