наслика автомобил

Совети за сликање на автомобилот

Факторите на животната средина, дејството на сообраќајот или други непредвидливи, можат да предизвикаат „повреди“ на телото. Неопходно е да се наслика автомобилот.

Изнајмување на автомобили

Изнајмување на автомобили

Изнајмувањето автомобили станува најдобра идеја за посета на кое било место во светот. Следете ги овие совети за да избегнете проблеми

изберете автомобил

Каков е вашиот идеален автомобил?

Кога размислувате за промена на автомобили, многу е важно да донесете правилна одлука за идеалниот автомобил, во согласност со нашите преференции и потреби.

Нов Hyundai i30

Откријте го новиот Hyundai i30

За да ја прослави десетгодишнината од постоењето на Hyundai i30, фирмата штотуку го обнови овој модел нудејќи широка и разновидна опрема

Како работи соларниот автомобил?

Во 2014 година, група холандски студенти ги изненадија сите за време на Светскиот соларен предизвик, презентирајќи соларен автомобил способен за превоз на 4 лица за 600 километри по ред.

Снег ролери, футуристички моторни санки

Снег роботја е името на оваа моторна санка за иднината. Замислен од полскиот дизајнер Михал Бониковски, овој иновативно дизајниран скутер има затворен кокпит што го штити својот возач од студ.

Совети за безбедност: Гуми

Гумите се единствените допирни точки помеѓу возилото и земјата. Тие мора да бидат згрижени за да се зачува ...