Фаусто Рамирез

Роден во Малага во 1965 година, Фаусто Антонио Рамирез е редовен соработник на различни дигитални медиуми. Наратор, тој има неколку публикации на пазарот. Во моментов работи на нов роман. Страствен за светот на модата, природното здравје и машката естетика, тој работел за различни медиуми специјализирани за оваа тема.

Фаусто Рамирез има напишано 73 статии од февруари 2014 година