Германски порти Portо

Јас сум личен тренер и спортски нутриционист. Со години му се посветувам на светот на фитнесот и исхраната и страствен сум за сè во врска со тоа. Во овој блог чувствувам дека можам да го придонесам целото мое знаење за боди-билдинг, како да имам правилна диета не само за да се добие добар фигур, туку и да се здобијам со здравје.

Герман Портиoо има напишано 210 статии од април 2018 година