Мартин Бруно

Специјализирана за дигитална литература на Универзитетот во Барселона, ја открив во областа на пишувањето и комуникацијата преку Интернет областа во која сакам да се посветам и да станувам попрофесионален секој ден. Истражување и истражување на нови теми е вистинска авантура, од која споделувам со вас само неколку сознанија што се само почетна точка за влегување во сите видови фасцинантни теми