Карлос Ривера

Стилист, визуелен трговец и уредник за мода и начин на живот. Во моментов соработувам со разни фирми и медиуми како хонорарник. Може да ме следите на мојот личен блог и, се разбира, да ме прочитате во „Мажи со стил“.

Карлос Ривера напиша 50 написи од јули 2015 година