Игнасио Сала

Сакам да водам здрав живот, да правам физички вежби и да јадам здрава исхрана. За тоа, јас сум информиран за здравствени проблеми, консултирајте се со различни медиуми. Исто така, јас сум страстен да споделувам сè што учам од моите извори.

Игнасио Сала има напишано 33 статии од јануари 2016 година