Waxing lanang

David Beckham

Lilin pria bisa ditindakake kanthi macem-macem sebab, kabeh padha apik. Sawetara nindakake amarga kabersihan, seger utawa nyenengake, dene sing liya masalah estetika murni. Sampeyan uga bisa uga sing nolak sampeyan minangka jumlah kabeh perkara ing ndhuwur.

Babagan preferensi pribadi sing paling penting (njaga rambut bisa ditrima kaya nyukur utawa methik), bakal diandharake ing ngisor iki carane fokus ngilangi rambut ing saben area awak, uga akeh tips lan trik sing ana gandhengane karo waxing pria:

Alis

Pinset

Alis kudu dipetik kanthi cara sing nyedhiyakake kepenuhan ing wajah lan nandheske kontur alami. Nanging penting banget supaya ora lengkungan. Bentuk sing paling cocog kanggo pria dianggep lurus. Yen ora, iku paling apik yen ditinggalake kaya sing wis ana.

Pluck frown nganggo pinset sing landhep. Yaiku rambut sing tetep ana ing tengah yen nggambar garis imajinasi saka tengah irung menyang bathuk. Tarik menyang arah tuwuh rambut.

Saiki gambar diagonal saka njaba bolongan irung menyang candhi. Yen ana rambut ing pucuk, ing njaba garis, sampeyan uga bisa narik. Yen sampeyan mikir perlu, terus karo rambut sing tuwuh saka bathuk –Dawa sisih ndhuwur alis lan garis rambut tuwuh– ing zona ora ana sing duwe.

awak

Michael B. Jordan ing 'Syahadat'

Ana rong pilihan kanggo awak kasebut. Sing pertama yaiku supaya kulit dadi alus (luwih becik kanggo atlet). Kanggo nggayuh iki, kabeh rambut ditarik nganggo lilin utawa epilator listrik. Perlu dielingake yen asile kasebut ora pati rata kanggo kabeh wong.

Yen luwih seneng awak luwih alamiCoba pilihan nomer loro: motong utawa sing umum diarani rambut "dandan". Bisa dirampungake nganggo alat cukur awak, trimmer jenggot, lan uga gunting rambut.

Beda karo ngarep, rambut mburi lan pundhak asring ditarik kanthi unceremon. Lumrahe, bisa uga dipotong utawa ditinggalake kaya saiki. Kaya sing wis diandharake sadurunge, rambut minangka prilaku.

Zona intim

Ringkesan Colour Coloured Acne Studios

Cara kanggo ndandani area intim, ing ngarep lan ing mburi, iku masalah pilihan pribadi. Yen sampeyan ora seneng karo tampilan alami, sampeyan bisa njupuk kabeh nganggo lilin utawa golek dalan tengah: motong nganggo gunting rambut.

Preduli saka cara sing dipilih, kemungkinan cilaka awak dhewe nalika ngresiki rambut kemal iku luwih dhuwur dibandhingake karo area awak liyane. Lan ora amarga keluwesan sing dibutuhake (sing akeh banget), nanging amarga ruam lan potongan serius sing bisa kedadeyan yen waxing ora ditindakake kanthi ati-ati.

Kanggo ngindhari ruam lan lesi kulit, ing area intim lan ing wilayah liyane, waxing kudu digawe ing papan sing padhang lan, utamane, kanthi alat sing cocog. Untunge, ana pusat nyopot rambut sing bakal mbantu sampeyan supaya bisa katon katon ing area intim kanthi cara sing aman.

Sikil

Swimsuit khusus Vilebrequin

crankshaft

Yen sampeyan wis mutusake nggawe sikil ing omah, coba gunakake cukur pisau papat utawa lima. Potong rambut dhisik nganggo clipper dhasar bakal luwih gampang yen wis dawa.

Saka kana aturane padha karo sing cukur cukur rai. Rembut rambut nganggo banyu anget (sing paling gampang ditindakake sawise siraman) lan krim cukur, gel utawa busa. Cukur pisau cukur ing arah tuwuh rambut, mung yen sampeyan prelu banget.

Kaya karo tangan lan tangan, Penting, kanggo elinga, nawakake rambut ing sikil padha karo perawatan ing sikil..

Sampeyan kudu nyatet sing uga cocog nggunakake alat cukur awak, alat pemotong jenggot lan gunting rambut kanggo tujuan iki.

Ati-ati lan peduli

Lengen lengkap

Mulihake hidrasi sing ilang sajrone waxing lan ngalusake kulit minangka langkah pungkasan lan penting. Kanggo iku sampeyan butuh pelembap awak sing apik. Nalika rambute tuwuh saya gatel. Nggunakake scrub awak kanthi rutin bakal mbantu nyuda efek samping sing ngganggu.

Kanggo nyegah gangguan iritasi panas ing wilayah sing rambut bubar dicopot, luwih becik ora olahraga nganti paling ora 24 jam sawise waxing. Sampeyan uga kudu ngidini wektu cukup sadurunge sunat srengenge.

Laser depilasi

Dadi

Rambute tuwuh maneh sajrone pirang-pirang minggu, mula, kanggo ngirit wektu, akeh wong sing milih mung cara permanen: ngilangi rambut laser. Yaiku babagan nembak energi ing folikel sing, pungkasane, tundha tuwuhing rambut. Sawise pirang-pirang sesi, rambut dadi luwih alus, yen tuwuh maneh.

Amarga ora ana sing bali maneh, mula luwih cetha yen ora ngeculake rambut ing sisih awak kasebut mbesuk. Ing kasus apa wae, mung bisa ditindakake ing wilayah sing pancen ora bisa dilewati: kayata pundhak lan mburi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.