Jebakan kanggo nemokake yen pasangan sampeyan ora setya

Kasetyan

Nalika nikah utawa pasangan ora bisa, sing paling apik ngoyak ngoyakpreduli saka carane umur sampeyan. Ora ana gunane nandhang sangsara sing ora ana gunane. Dadi ora setya ing bebrayan digandhengake karo mundhut saka kapercayan ing sisih lingkungan, mundhut sing, ing kaping, mokal kanggo mbalekake.

Dadi akeh yen kowe selingkuh kaya-kaya kowe nganggep pasanganmu selingkuhSabanjure, kita nuduhake seri jebakan sing bisa sampeyan temokake utawa sampeyan bisa nemokake yen pasangan sampeyan wis luwih maju tanpa kudu ngethok hubungan kasebut.

Babagan sing kudu dipikirake yaiku Ngapusi duwe sikil sing cendhak banget. Kaya paribasan, wong goroh luwih cepet kejiret tinimbang wong pincang. Iki tegese nggawe goroh tegese bisa njaga wektu lan ngerti ing kabeh wektu apa sing kita ucapake kanggo njaga ing kabeh wektu, amarga kontradiksi apa wae bisa nuwuhake anggepan pisanan.

Sampeyan wis ngganti kode bukak kunci smartphone sampeyan

Kasetyan

Yen sampeyan wis bebarengan kanggo sawetara taun kamungkinan sing loro sing ngerti kode mbukak kunci telpon. Alesan kanggo kawruh iki ora kanggo browsing njero, nanging supaya sampeyan bisa nggunakake ing kesempatan nalika kita ora bisa kanggo alesan apa wae, utawa amarga kita masak, kita duwe tangan reged, kita pengin sampeyan njupuk foto karo mobile kita, kanggo mbales kanca, kanggo ndeleng email ...

Hubungan adhedhasar saling percaya. Yen iki wiwit ilang, ing bab pisanan sing melu ing ngganti kode akses menyang piranti seluler kanggo nyegah saka prying nang.

Yen pasangan sampeyan wis ngganti kode bukak kunci smartphone, iku gejala sing ora jelas. ana sing ora bisa, kapercayan kasebut wis ilang lan dheweke ndhelikake barang ing njero dheweke sing ora pengin sampeyan weruh.

Dheweke gugup nalika sampeyan ngangkat ponsel

Yen nemu gemeter utawa sumelang nalika sampeyan ngangkat telpon, malah mung kanggo pindhah-pindhah tanpa arep ngakses, sampeyan bisa menehi ngerti yen sampeyan wedi yen sampeyan bakal bisa ngakses konten sampeyan, anggere sampeyan durung nindakake langkah sadurunge kanthi ngganti kode bukak kunci.

Ngomong karo kanca-kanca

Kasetyan

Umume ora ana sing metu dhewe kanggo ngombe lan luwih kurang yen sampeyan ana ing pasangan. Yen dheweke wis wiwit pacaran mung kanthi alesan ketemu kanca-kancane, sampeyan kudu ngobrol karo salah sijine kanggo konfirmasi critane.

Yen, ing Kajaba iku, kanca sing duwe partner, sampeyan uga kudu ngomong karo dheweke konfirmasi crita. Temenan, aja nganti ngomong apa-apa marang pasangane.

Yen ing pungkasan iku, iku kamungkinan sing sampeyan ndeleng owah-owahan ing prilaku partner, owah-owahan sing bisa didorong dening macem-macem alasan lan ora mung amarga dheweke pancen ora setya, nanging amarga dheweke wis ngerti yen dheweke ninggalake sampeyan.

Ora pengin apa-apa karo sampeyan

Alasan liya sing kudu digatekake nalika miwiti mikir yen pasangan kita ora setya yaiku ngajak turu. Yen dheweke nolak alesan sing ora ana gunane, mula kudu dipikirake manawa ana sing salah lan pasangan kita bisa uga golek panglipur ing papan liya.

Wis ganti rutinitas

Kasetyan

Yen sampeyan mriksa kepiye rutinitas saben dinane pasangan ing njaba kerja wis owah lan dheweke meh ora mandheg ing omah tanpa takon sampeyan metu utawa nindakake banget sporadis, sampeyan kudu mriksa yen iku pancene dadi ngendi ngandika iku dadi.

Cara sing paling gampang yaiku ngetutake lan mriksa. Cara liya yaiku nglacak ponsel sampeyan, sanajan kanggo nindakake iku perlu kanggo duwe jeneng panganggo lan sandhi piranti (sel telpon ora bisa dilacak dening triangulating masts ponsel minangka kita ndeleng ing film tanpa dhawuh pengadilan).

Pretend sampeyan ngerti kabeh

Cara sing ora bakal gagal nalika nemokake infidelity yaiku tumindak kaya kita ngerti apa sing kedadeyan. Yen kita ngganti cara kita karo partner kita sewengi, yen padha ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, padha bakal takon kita apa salah karo kita.

Yen ora, iku kamungkinan sing, karo wacana dina, utawa minggu, iki nyerah babar pisan, saka lengen kanggo corak lan ngakoni marang kita yen dheweke ora setya karo wong liya. Mesthi wae, sewengi, dheweke bakal ilang saka omah kita kanthi kabeh barang lan tanpa menehi katrangan.

Telusuri aplikasi kencan

Kasetyan

Yen hubungan wis ora bisa kanggo dangu, nanging sampeyan terus urip bebarengan kanthi rutin Tanpa njaga hubungan apa wae ngluwihi esuk utawa wengi sing apik, luwih saka sawetara komponen pasangan kasebut ngupaya ketemu wong anyar liwat aplikasi kayata Tinder, Badoo, Meetic ...

Nindakake telusuran kanggo jinis aplikasi iki, liwat macem-macem saringan sing kalebu, bakal ngidini kita cepet golek yen partner kita ing pasar looking for partner anyar utawa mung looking njaba partner apa ora ketemu ing.

Kanggo bisa nggoleki, sampeyan kudu mbayar langganan saben wulanYen ora, jumlah pilihan telusuran sing kasedhiya bakal dikurangi dadi nol.

Dheweke mlaku adoh saka sampeyan kanggo njawab telpon utawa pesen

Yen sampeyan karo partner lan dumadakan, nalika dheweke nampa telpon utawa pesen tangi lan lumaku arep mangsuliKaya-kaya wedi yen sampeyan ndeleng layar seluler utawa krungu apa sing diomongake wong liya, sampeyan kudu takon dhewe yen ana sing ora bisa digunakake ing hubungan sampeyan.

Nalika sampeyan bali menyang kita sawise njawab telpon utawa pesen, kita kudu takon sapa dheweke. Yen dheweke mangsuli kita kanthi omong kosong, ora ana wong liya, dheweke salah, dheweke sedulur, kita kudu mangsuli manawa dheweke pengin nyingkirake keraguan lan ndeleng manawa dheweke bisa ngonfirmasi critane.

Yen njupuk wektu, iku kanggo njawabIku amarga dheweke ora duwe alesan siap kanggo menehi sampeyan lan soko wiwit mambu ala ing sesambetan. Yen wiwit ketemu dheweke tansah nindakake perkara sing padha, mulane ora dadi masalah, amarga wis dadi adat sawetara wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.