Tim editorial

Pria Gaya Muncul ing taun 2008 minangka inisiatif sing ngupayakake nyakup kabeh masalah sing ana gandhengane karo manungsa ing sudut sing padha. Kanthi cara iki, tujuane supaya para pangguna situs web iki bisa tetep bugar, macak kanthi pantes lan njaga kebersihan lan perawatan pribadi sing bener. Singkatnya, para pangguna Internet duwe referensi sumbu Men with Style ing Internet.

Lumrahe, iki mung bisa ditindakake amarga klompok editorial ing mburi HcE, sing bisa ditemokake ing ngisor iki. Yen sampeyan mikir bisa menehi kontribusi ing situs iki lan pengin gabung karo tim editor iki, sampeyan bisa ngubungi Kene. Sampeyan uga bisa ngunjungi bagean bagean, ing ngendi sampeyan bisa maca kabeh artikel sing wis diterbitake suwene taun.

Penyunting

  • Alicia tomero

    Pakurmatan bisa menehi saran paling apik babagan gaya, perawatan lan gaya urip kanggo pria. Aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo jagad iki lan bisa nemokake tanpa wates kosmetik lan varian sing ana ing gaya fashion. Temokake kabeh sing bisa ditemokake kanthi sawetara tips lan trik sing dakusulake ing kene.

  • Kamar Ignatius

    Aku seneng urip sehat, olahraga fisik lan mangan panganan sing sehat. Kanggo iku, aku terus menehi informasi babagan masalah kesehatan nalika konsultasi karo macem-macem media. Kajaba iku, aku kepengin banget nuduhake kabeh sing aku sinau saka sumberku.

  • Isaac

    Aku seneng banget babagan urip sehat, utamane topik sing ana gandhengane karo fitness lan nutrisi. Tindakake prinsip 'Mens sana in corpore sana'. Lan kanthi perspektif ilmiah. Kajaba iku, aku duwe latihan babagan masalah pencegahan kesehatan lan risiko, lan manajemen lingkungan ing perusahaan. Ana prekara sing penting, amarga sampeyan ora bisa nemokake kesehatan tanpa lingkungan sing sehat.

  • Luis Martinez

    Aku duwe gelar ing Filologi Spanyol saka Universitas Oviedo lan aku tansah kasengsem ing gaya lan keanggunan. Aku ngerti carane dadi lan tumindak ngandika kathah bab awake dhewe lan menehi kita aura khusus.

Mantan editor

  • Portillo Jerman

    Aku pelatih pribadi lan ahli nutrisi olahraga. Wis pirang-pirang taun aku ngaturake awake dhewe ing jagad fitness lan nutrisi lan aku seneng banget babagan kabeh perkara kasebut. Ing blog iki, aku rumangsa bisa nyumbang kabeh ilmu babagan binaraga, cara diet sing bener ora mung kanggo entuk fisik sing apik, nanging supaya bisa nambah kesehatan.

  • Lucas garcia

    Aku seneng banget karo mode pria. Yen sampeyan seneng nganyari karo kabeh kedadeyan fashion lan kaendahan kanggo pria, mula luwih becik sampeyan maca artikelku.

  • Fausto Ramirez

    Lair ing Malaga ing taun 1965, Fausto Antonio Ramírez minangka kontributor rutin kanggo macem-macem media digital. Panulis narasi, dheweke duwe sawetara publikasi ing pasar. Dheweke saiki nggarap novel anyar. Semangat babagan jagad mode, kesehatan alam, lan estetika pria, dheweke wis makarya kanggo macem-macem media khusus kanggo subjek kasebut.

  • Gambar placeholder Carlos Rivera

    Stylist, merchandiser visual lan editor mode & gaya urip. Saiki aku kerja sama karo macem-macem perusahaan lan media minangka freelance. Sampeyan bisa ngetutake aku ing blog pribadi lan, mesthine, maca aku ing 'Pria dengan Gaya'.