Cara milih jas pengantin biru

Cara macak kanggo manten sedina

Dina pernikahan minangka salah sawijining dina sing paling penting kanggo akeh wong. Akeh wong sing luwih seneng ngetutake kode busana tradisional tinimbang njupuk risiko nganggo klambi sing luwih modern lan paling anyar sing beda-beda saka biasanipun lan tradisional.

Nalika milih jas pengantin, sing pertama digatekake yaiku warna sing paling disenengi. Ing artikel iki, kita bakal fokus babagan carane milih setelan manten biru, salah sawijining warna klasik lan, uga, gumantung saka jinis setelan, bisa digunakake luwih saka siji kesempatan.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan: jinis setelan

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kita kudu cetha nalika milih model utawa liyane saka setelan kanggo manten lanang iku jinis setelan apa sing paling apik kanggo wong. Saliyane tuksedo tradisional lan setelan esuk, ing pasar kita bisa nemokake telung jinis setelan:

Foto: Pengadilan Inggris

Potongan klasik

Potongan klasik, kaya sing digambarake kanthi apik, nuduhake setelan klasik, kanthi celana lurus lan lebar, pinggul lebar lan pundhak klasik.

Motong biasa

Potongan biasa nuduhake kita kathok cendhak sing gaya, kontur pinggul sing dipasang, lengen sing luwih kenceng tinimbang potongan klasik lan pundhak sing luwih cedhak karo awak.

Slim fit

Potongan slim kanggo wong-wong sing olahraga akeh lan ora duwe gram lemak, amarga padha pas karo awak kaya sarung tangan.

Jas jinis iki kalebu celonone ceking, kontur sing sempit (malah luwih saka model biasa), lengen lan lengen sing sempit, lan pundhak sing cedhak.

Tuxedo

Tuxedo biru laut

Tuxedo umume digawe saka jaket ireng (sanajan bisa uga ditemokake ing biru tengah wengi), kalebu rompi utawa cummerbund lan celonone potong klasik kanthi pita ing sisih pinggir. Set iki digunakake nganggo kaos putih polos kanthi kerah Inggris lan manset ganda kanthi manset.

Jas esuk

Jas esuk

Yen sampeyan ora pengin metu saka tradhisi, kostum sing paling dikenal ing acara jinis iki yaiku nganggo jas esuk. Sisih ndhuwur, kaya-kaya nganggo tuksedo, yaiku jaket biru ireng utawa tengah wengi kanthi rok mburi bebarengan karo kaos kerah Inggris putih lan cuffs dobel karo cufflinks lan celonone pleated.

Jaket, celonone lan kaos kudu nganggo warna sing padhet, kajaba dasi, sing bisa digabung karo sawetara jinis dekorasi tambahan. Yen kita uga pengin dadi asli sabisa, kita bisa ngiringi jas esuk kanthi topi ndhuwur.

Buntut

Senajan tailcoat ora digunakake akeh ing wedding, amarga iku cocog kanggo acara sing njupuk Panggonan ing wayah wengi utawa ing panggonan sing ditutup. Kostum jinis iki akeh digunakake ing acara sosial utama ing Inggris, kayata balapan jaran Ascot lan upacara resmi.

Setelan manten lanang biru

Setelan biru Navy kanggo pria

Yen sampeyan ora pengin mubeng-mubeng golek setelan biru sing paling cocog karo selera sampeyan lan kaya sarung tangan, salah sawijining panyiapan sing paling apik yaiku El Corte Inglés.

Ing El Corte Inglés, kita n mung duwe sawetara saka sudhut perancang, nanging uga kalebu layanan tailoring supaya padha bisa nggawe pangaturan sing cocog karo awak.

Yen sampeyan ora duwe Corte Inglés ing kutha sampeyan, sampeyan bisa milih toko khusus ing setelan (ing kabeh kutha, ora ketompo carane cilik, ana luwih saka siji).

Pilihan liyane sing menarik kanggo dipikirake yaiku tuku online anggere situs web nyedhiyakake pangukuran kabeh unsur sing dadi bagean saka setelan kasebut, kayata celana, rompi lan jaket.

Masalah iku, yen kita kudu nggawe imbuhan, kita kudu pindhah menyang tukang jahit lan mbayar ekstra, ekstra sing ora mbayar yen kita tuku langsung ing toko setelan utawa ing toko tukang.

Yen sampeyan duwe dhuwit, ngunjungi tukang jahit mesthi dadi pilihan sing paling apik. Yen ekonomi sampeyan ora ditondoi kanthi apik banget, sampeyan bisa tuku online tanpa masalah, kanthi Amazon minangka platform paling apik kanggo nindakake.

Umume jas sing bisa ditemokake ing pasar digawe saka 100% wol, kombinasi wol lan poliester, poliester lan katun, poliester lan viscose.

Emidio tucci

Desainer Emidio Tucci (El Corte Inglés) nawakake macem-macem jas pengantin lanang ireng lan biru. Kajaba iku, nggabungake macem-macem jinis jas sing wis kasebut ing ndhuwur, nawakake pilihan jas esuk kanthi desain pas klasik ing set 2 utawa 3 potongan.

Kabeh wong

Kabeh Wong

Produsen jas Allthemen khusus nggawe jas pria kanthi karakteristik fashion, kenyamanan lan keanggunan. Jas pria sing dirancang kanthi profesional lan regane luwih murah tinimbang Amazon.

Hugo Boss

Hugo Boss

Sawisé nyandhang Nazi nalika Perang Donya II, sawisé tilar donyané pangadegé, perusahaan kasebut fokus ing produksi jas pria. Hugo Boss nawakake macem-macem setelan biru ing potongan sing paling umum: klasik, pas lan ramping.

Yen sampeyan are looking for jas esuk Hugo Boss, iku banget rumit, awit iku ora darmabakti kanggo jinis produk. Nanging, nawakake macem-macem tuksedo kanggo acara apa wae.

Myrtle

Myrtle

Mirto nawakake macem-macem setelan 2 lan 3 potongan sing digawe saka 100% wol kanthi potongan sing ramping lan klasik. Uga nawakake tuxedo rong potong kanthi tutup tombol sing dilapisi satin, mburi irisan, lapel puncak lan celana panjang tanpa pleated.

Wickett jones

Wicket jones

Yen sampeyan nggoleki jas esuk kanggo pesta utawa setelan kanthi gaya sing beda-beda, ing Wicket Jones sampeyan bakal nemokake macem-macem, bebarengan karo akeh aksesoris lan rompi saka kabeh jinis.

Sanajan nyatane dudu pabrikan sing murah, kualitas sing bakal kita temokake ing produk kasebut adoh saka saingan sing kurang jenenge. Kita uga nawakake jas karo pinstripe sing digawe saka 100% wol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.