Sepatu pria

Loafers dhuwit Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Asal saka Amerika Utara, Sepatu roti tetep ana ing antarane sepatu sing paling populer sajrone pirang-pirang dekade, tekan jaman saiki kanthi kahanan sing ora bisa dikalahake.

Sinau babagan kaluwihan, bahan lan gaya sing beda sampeyan bisa nggunakake sepatu iki, uga sawetara aturan sing gampang kanggo ditrapake nalika nggabungake:

Kaluwihan

Ranjang roti Zara

Zara

Ahli waris alas kaki India, loafers pancen serba guna. Dheweke kerja kanthi apik nganggo celana setelan, chino, lan jins. Sanajan ngono, kudu dipikirake yen pengaruhe kalebu cukup konservatif, gumantung karo model.

Dheweke bisa dipakai sajrone taun. Beda karo alas kaki liyane, sing penting kanggo acara iki cocog kanggo wulan sing adhem lan panas. Yen sampeyan penggemar sepatu, coba gunakake loro pasangan: siji ing kulit kanggo musim salju lan liyane nganggo suede nalika musim panas. Yen sampeyan pengin nggedhekake katalog loafersIng tautan sing mung ditinggalake sampeyan bakal nemokake sing paling cocog karo gaya sampeyan.

Dheweke mbantu pamer kaos kaki. Minangka sepatu sing kurang, dheweke mbukak kaos kaki luwih akeh. Kahanan sing bisa sampeyan gunakake kanggo pamer kaos sing dicithak utawa kanthi warna kanthi luwih apik, mula menehi sentuhan sing luwih pribadi kanggo tampilan sampeyan yen sampeyan pengin.

Dheweke kerja apik tanpa kaos kaki. Sepatu sikil lan tungkak telanjang nggawe pasangan sing apik banget. Iki nggawe pilihan kanggo ati-ati nalika musim semi / musim panas, luwih-luwih yen sampeyan seneng karo tampilan preppy.

Bahan

Loafers Plain Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Umume loafers digawe saka rong potongan kulit utawa suede. Iki ditemokake ing sisih ndhuwur sepatu kanthi bentuk U, teknik sing disempurnakake dening tukang sepatu Italia.

Sanajan bahan liyane uga digunakake, produksi kulit lan sepatu suede luwih akeh tinimbang liyane. Is babagan loro bahan pilihan nalika nerangake alas kaki sing wis ditapis iki.

Gaya

Ora kabeh loafer katon padha. Dheweke dibedakake karo ornamen sing beda-beda sing digabungake ing area instep, lan uga ora ana. Kajaba iku, bisa uga lengkap utawa ditemokake saka mburi. Ing ngisor iki minangka jeneng sing ditampa saben gaya:

Jubin

Loafer tassel Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Tassels bisa mbukak dhewe utawa nganggo panel pinggiran, sing sejatine minangka tambahan alang alang.

Penny

Loafers dhuwit Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Sing nggawe ciri khas penny yaiku alur. Iki biasane digunakake kanggo nyimpen koin, mula mula jeneng kasebut dikenal wiwit saiki.

driver

Sepatu pembalap Hugo Boss

Hugo Boss (Pak Porter)

Kaya jenenge, loafers driver ditemokake supaya luwih gampang nyopir, utamane mobil olahraga. Tapak sikilé lancip, digawe saka karet lan nganggo kancing cilik sing disebar ing saindenging permukaan.

Ornamen jaran lan logam

Kancing jaran gucci

Gucci

Sampeyan bakal ngerti gaya moccasin iki amarga kalebu potongan logam cilik ing instep, inspirasi saka bridles jaran. Suwe-suwe, jinis ornamen logam liyane katon, kayata rantai utawa bar.

princetown

Gucci Princetown Loafers

Gucci

Sanajan duwe reputasi kanggo alas kaki konservatif, nanging ana loafer kanthi desain wani. Ora ditutup saka mburi lan dijejeri rambut, Princetown Gucci sing misuwur minangka conto. Omah Italia uga misuwur amarga moccasin kanthi appliqués kewan.

Gamelan

Loro Piana sepatu suede

Parrot Piana (Mr Porter)

Sepatu suede polos minangka ide sing apik kanggo musim panas. Dheweke bisa dadi utuh utawa ditemokake saka mburi. Dheweke uga digawe nganggo gaya kulit lan sandal.

Cara nggabungake loafers

Giorgio Armani musim semi / musim panas 2018

Giorgio Armani musim semi / musim panas 2018

Celana apa sing bisa dipakai?

Loafers bisa digunakake kanthi apik kanthi celonone, chino, limang kanthong, lan uga jins. Ing wulan sing anget, sampeyan bisa nggabung karo celana pendek.

Apa kudu nganggo kaos sikil?

Ana kapercayan sing salah yen jinis alas kaki sing dadi perhatian kita ing acara iki kudu disandhang tanpa kaos kaki. Nanging, bener yen nganggo klambi tanpa kaos sikil lan bener. Pilihan kasebut gumantung saka selera pribadi saben wong, uga konteks kasebut.

Konteks

Kaya sing wis diandharake ing ndhuwur, loafer pancen serba guna nalika nggabungake. Nanging kudu dipikirake konteks sadurunge totoan sawetara. Contone, mung amarga pasangan gaya driver bisa uga cocog karo setelan sampeyan, ora luwih becik nggawa dheweke ing rapat penting.

Penting, desain loafer cocok kanggo acara sing dipilih, kalorone estetis lan praktik. Contone, sanajan kalorone cocog karo gaya sampeyan, kanggo plancongan nalika musim panas, sepatu suede kanthi sol karet luwih apik tinimbang dhuwit kulit. Alasanipun yaiku kanggo tujuan tartamtu, kenyamanan lan kesegaran kudu ana ing kabeh perkara liyane.

Milih loafer kanthi konteks sing dipikirake bakal mbantu sampeyan supaya loafers mesthi diatasi. Moccasins ora mung kudu nyampur karo sandhangan liyane, nanging uga kudu cocog karo papan lan wektu taun..


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.