Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

kulit sirah gatel Iku kasunyatan banget nglarani. Hubungan sampeyan karo masalah sampeyan kudu ngerti carane ndeteksi lan ora bisa nemokake solusi bisa nimbulaké a reaksi cukup iritasi. Kanggo iki, kita kudu ngerti carane ngurus awake dhewe lan carane milih sampo paling apik kanggo gatel saka kulit sirah.

Ora mung ngurus kebersihan pribadi kita bakal cukup. Kita kudu nyoba ngenali saka ngendi masalahe amarga bisa beda-beda saka macem-macem panyebab. Care karo sampo khusus ora mung obat, bisa uga diiringi bahan alami lan jinis pancegahan liyane nalika kita ngerti carane nyambungake masalah kang digandhengake.

Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

Ana bahan aktif alami sing mbantu nglawan kulit sirah gatal. Kita bisa duwe lan digunakake minangka topeng kaya kuning endhog utawa aloe vera. Chamomile lan aloe vera uga minangka kombinasi sing sampurna minangka anti-inflamasi lan nyenengake.

Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

Sawetara lenga uga bisa ditambahake ing sampo. Ing lenga peppermint, lenga cocoy lan wit teh padha bisa digabungake kanthi nambahake 5 tetes saben 100 ml sampo. Utawa yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nyelehake ing kulit sirah kanggo tumindak ing wayah wengi. Ing ngisor iki kita rinci macem-macem sampo sing menehi asil sing apik ing antarane para konsumen:

Sampo Dr Tree

Komplek iki sampurna kanggo kulit sirah sing sensitif lan sing ngiyataken sawijining struktur relieving gatel. Thanks kanggo bahan-bahan sing asale saka alam kayata wiji chia lan ekstrak daisy biru, bakal nggawe perlindungan ing kulit lan bakal mulihake alangi kulit. Kajaba iku, iku bakal nyedhiyani kekuatan, comfort lan bakal ninggalake rambut silky.

Sampo Urtekram

Prodhuk iki nduweni rating sing apik, amarga bahan utama: wit teh Prinsip iki nduweni efek sing nyenengake lan utamane bakal mbantu sampeyan ngilangi masalah kasebut amarga wis ana prinsip antibakteri lan antiseptik. Iki minangka sampo sing digawe karo bahan vegan, 100% bebas silikon, parafin lan minyak mentah.

Sampo Apivita Kab

Iki apik banget kanggo ngedongkrak pertahanan alam saka kulit sirah. Matur nuwun kanggo lavender lan madu, bakal sampurna kanggo nenangake iritasi lan inflamasi kulit. Kajaba iku, bakal ngurus kesehatan sampeyan kanthi nyegah ketombe sing nggegirisi lan nggawe finish sing resik lan mengkilat.

Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

Kérastase Bain Vital Shampoo

Iki minangka pembersih sing apik kanggo kulit garing lan sensitif. Bahan aktif bakal nggawe a efek calming lan sumilir thanks kanggo menthol lan lenga wiji Calophyllum inophyllum. Uga nambah Piroctone olamine con sifat antijamur lan antibakteri Lan gliserin kanggo nggawe kelembapan kanggo rambut.

Sampo Aukla

Bahan aktif alami adhedhasar teh ijo, rosemary lan panthenol Padha becik kanggo iritasi lan minangka obat kanggo dandruff. Iku ora duwe paraben, silikon utawa mikroplastik supaya bakal katon ing pungkasan rampung, ninggalake rambute resik lan karo sensation saka freshness, supaya bakal ngilangi gatel.

Isdin Nutradeica

Isdin minangka merek sing wis ana ing pasar pirang-pirang taun lan setya marang asile. Wis bahan sing nyenengake kaya Piroctone Olamine kanggo nyegah dandruff lan liya-liyane asal mineral kanggo nglindhungi serat rambut lan kondisi rambut.

L'oréal Professionnel Sensi Balance

Shampoo iki ngresiki kulit sirah sing iritasi, moisturizes lan soothes sawijining gatel. Nduwe bahan kayata turunan sorbitol lan Vitamin PP. Iku bakal nyegah ketombe saka kedadean lan bakal duwe efek cooling sing bakal tenang kabeh wilayah sensitif. Iku uga nawakake koyo saka kesehatan lan keseimbangan supaya bisa digunakake saben dina tanpa masalah.

Sampo apa sing paling apik kanggo kulit gatal

Kenapa kulit sirah gatal?

Ana nyoba kanggo nemokake masalah kanggo mbusak saka oyod. Yen kita nggatekake, kita bisa ngerteni apa masalahe, amarga bisa uga ana sawetara kasus kasebut:

Umume kasus, biasane disebabake kurang kontrol ing perawatan rambut kita. kita bisa nindakake a dandan sing kerep lan saben dina rambut kita lan karo sampo sing bisa agresifs kanggo kulit kita. Nalika kita mirsani yen kulit sirah kita nandhang lara lan iritasi amarga nggunakake produk sing ora digunakake saben dina lan ngemot bahan kayata silikon, sulfat, paraben utawa alkohol. Obat paling apik yaiku ngumbah sirah 2 nganti 3 kaping seminggu, Yen pilihan iki ora sregep, sampeyan kudu nggunakake salah siji saka shampoos kasebut utawa sing kanggo 'digunakake saben dina'.

Masalah sing bisa katon ing kulit sirah amarga a kekeringan sing berlebihan, kang bakal miwiti gatel lan nalika scratching bakal teka mati sawetara titik putih cilik. Sampeyan ora kudu bingung karo dandruff, sing luwih berminyak lan kuning.

Eksim minangka masalah liyane. Bagian sing inflamasi lan abang bakal katon ing kulit sirah, sing bisa nyebabake tatu cilik. Sampeyan kudu nemtokake manawa faktor sing nyebabake masalah kasebut yaiku nggunakake sawetara jinis sampo, produk utawa perawatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.