potongan rambut remaja

potongan rambut remaja

Remaja lanang ana ing tahap evolusi paling apik ing manungsa. Senajan rada konflik ing emosi, iku uga ing wutah pribadi lan ngendi miwiti lan ndandani gambar pribadi kasebut. Bocah-bocah seneng menehi gambar keamanan lan iki wis dipilih cukuran paling apik kanggo remaja

Taun iki pemotongan terus banget cukur lan karo sawetara volume ing ndhuwur. Saben gaya rambut yaiku sing bakal menehi tandha pribadine saben wong lan kanthi inspirasi sampeyan bisa milih sing paling cocog karo anatomi sampeyan.

Gunting Rambut Luntur Dhuwur

Iku isih gaya sing nyetel tren, paling wangun lan tutul-up miwiti saka sawijining wangun sing mimpin kanggo jinis liyane saka gaya rambut. Gumantung ing karakteristik, saben wong bakal duwe jeneng dhewe, lan kanggo Cut Fade kudu nyatet sing paling praktis lan fungsional.

Gunting Rambut Luntur Dhuwur

Apa luwih relevan ing kalangan remaja lan ditondoi dening resik, Motong modern karo sisih banget dipun cukur. Sisih ndhuwur luwih dawa lan fade diwiwiti saka sisih ndhuwur.

Low Fade lan Mid Fade

Tindakake garis potong Fade nanging kanthi sawetara variasi. El kurang luntur Nduwe komposisi sing padha, mung sing fade diwiwiti saka sisih ngisor sisih lan area ing mburi sirah. Padha dadi kanggo Mid fade, fade sampeyan diwiwiti saka bagian tengah wilayah iki lan tetep potongan rambut sing padha.

Low Fade lan Mid Fade

cukuran kriting

Kanggo rambut kriting uga ana potongan kasebut padha menehi freshness lan modernitas. Komposisi kasebut bakal ngelingake kita babagan gaya Pudar, kanthi potongan cendhak banget utawa dicukur ing sisih lan potongan dawa ing ndhuwur. Potongan iki populer banget, mula akeh bocah lanang sing pengin rambut kriting lan entuk a perm ing pangkas rambut.

cukuran kriting

Kanggo entuk gaya rambut iki, sampeyan kudu duwe ninggalake ndhuwur karo dawa dawa lan cukup supaya sawetara curls bisa ditinggal tiba utawa corak kanthi alami. Rambut bakal disisir nganggo driji lan sawetara tekstur kaya gel bakal ditambahake kanggo menehi tandha gaya.

potong rambut dawa

Rambute dawa wis tanpa wates potongan lan macem-macem gaya. Sampeyan mung bisa ngethok sisih lan supaya rambute tiba ing sisih. Banjur tetep nuduhake wilayah sing dicukur kanthi updo gaya dhuwur hipster. Kanggo rambut wavy, sampeyan bisa nyoba ninggalake pinggiran ngarep sing apik, karo krim mbenakake matte sethitik kanggo nggawe katon luwih alami.

potong rambut dawa

rambute hipster

Potongan jinis iki kanggo bocah lanang sing wani, karo rambut dawa lan diklumpukake ing ndhuwur lan padha menehi a tutul vintage. Gayane diiringi jenggot gedhe lan lebat, nanging ora kabeh bisa digayuh. Akeh remaja isih ora nyedhiyakake janggut sing kandel, mula nganggo gaya rambut jinis iki bisa diwenehake tanpa. Kanggo bisa ngumpulake rambut kanthi cara sing tertib, sampeyan bisa nggunakake gel sing menehi tandha wilayah lan kanthi finish matte.

rambute hipster

Potongan segi telu ing wilayah mburi

Potongan ing mburi sirah uga bisa duwe modernitas lan keanggunan. Iku nggawe akeh tren kanggo nyandhang potong segi telu utawa runcing. Iki dudu potongan sing lurus, nanging kanthi bentuk tartamtu. Gaya rambut utawa gaya sing ngiringi bisa uga akeh sing diterangake, praktis cocog karo apa wae.

Potongan segi telu ing wilayah mburi

Rambut dicukur utawa gaya militer

Gunting rambut iki Iku prasaja, cepet lan kanggo rambut rumit. Bocah-bocah remaja asring nganggo potongan rambut bob sing kandel lan dawa, nanging sawetara luwih seneng ngethok cendhak banget. Potongan iki bakal narik kawigaten luwih akeh menyang pasuryane wong kasebut lan ana saka potongan mesin nganti nomer 1, uga disebut Buzz, dawa meh ora ana. Sampeyan bisa ninggalake sisih kanthi harfiah dicukur lan kanthi ndhuwur sirah sing rada dawa.

Rambut dicukur utawa gaya militer

Gaya Rambut Pompadour

Gaya rambut Pompadour ngelingake kita babagan pompadour misuwur digawe misuwur dening Elvis Presley misuwur. Kita bisa njamin sing terus ing baris, nanging karo tutul luwih modern. Iki minangka potongan kanthi gaya paling murni Hipster lan karo ekstra-dawa, rambute combed sampurna ing ndhuwur sirahe.

Gaya Rambut Pompadour

Rambute kusut

Komposisi kasebut ora sopan lan sanajan katon ceroboh, mesthine minangka salah sawijining gaya rambut luwih diatur lan diselehake. Wujudipun runcing, kanthi wujud ingkang ruwet, dipotong fade lan area dhuwur ing sirah kanthi untaian gratis. Sawetara wong lanang taruhan nganggo dicelup nganggo tips pirang utawa karo werna rada entheng lan rampung mati karo matte mbenakake gel kanggo menehi gambar malah liyane kelainan.

Rambute kusut


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.