Kepiye carane milih sepeda sing apik?

milih pit

Yen sampeyan ngelingi nindakake rute olahraga, bersepeda utawa muter ing njobo lan mamang babagan carane tuku sepedha sing ideal, ana sawetara pandhuan sing bisa dipikirake, nalika tuku.

Sepeda sing ideal bakal bakal nambah resistensi sampeyan kardiovaskular, tekanan getih ngisor lan otot nada saka ngisor awak. Sampeyan bisa nggunakake minangka plancongan, mlaku-mlaku lan rute, olahraga lan uga sarana transportasi ngubengi kutha.

Asring nalika nyoba mesin anyar kanggo milih sepeda sing ideal, kita milih model kanthi saddle sing asor banget, sing bisa mbebayani dhengkul lan bagean awak ing jangka panjang.

Saran kanggo golek sepeda sing ideal

Cara paling apik kanggo sampeyan nemokake pit sing cocog kanggo kabutuhan lan pilihan sampeyan yaiku nggunakake salesperson profesional. Iku babagan evaluasi jinis muter sing arep ditindakake, apa sing bakal sampeyan gunakake kanggo sepeda lan mesin sing cocog kanggo quirks fisik.

Sampeyan ora padha yen sampeyan pengin sepedha motor nyambut gawe, sok-sok metu menyang alam, utawa nggunakake pirang-pirang kilometer. Saka ukuran pit, banjur ana sing beda komponen sing kudu diadaptasi karo karakteristik wong sing bakal nggunakake.

Gunung utawa dalan

Kauntungan utama saka sepedha motor yaiku teknis sing gampang ditunggangi. Minangka akibat kasunyatan manawa medan sing bakal muter paling akeh yaiku aspal, kangelan nyopir pancen kurang banget.

ing pit dalan, kaya jenenge, dirancang kanggo lelungan jarak adoh karo dheweke kanthi kacepetan sing tetep. Dheweke duwe bingkai sing luwih sederhana lan komponene golek kinerja sing maksimal.

pit

Nanging, pit gunung luwih kuwat lan kuat, kanthi ban sing luwih kenthel lan daya tarik sing luwih dhuwur. Desaine khusus kanggo  nyopir ing dalan kanthi kondhang.

 

Sumber gambar: Okdiario / Latihan.com

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.