Pilih kacamata hitam paling apik kanggo pria musim panas iki

model kacamata

Kadhangkala kacamata hitam ora mung nglindhungi kita saka cahya lan bisa ndeleng kanthi apik, nanging uga kalebu bagean saka gaya nalika nganggo klamben. Ana akeh kacamata kanggo pria sing nyetel macem-macem fisiognomisme lan gaya. Nggoleki sing paling cocog karo sampeyan bisa uga angel amarga ana pirang-pirang merek, warna lan bahan sing katon katon apik nanging bisa uga nambah nuansa.

Mula, ing artikel iki, kita bakal nulungi sampeyan golek kaca tingal paling apik kanggo pria sing bisa disesuaikan karo macem-macem rasa.

Kacamata kanggo pria

Kita ngerti manawa ana macem-macem jinis kacamata kanggo pria lan kudu pas karo fisiognomi wajah lan gaya busana sampeyan. Ana pirang-pirang gaya, warna, bahan, bentuk sing bisa cocog karo gegayuhan lan kabutuhan. Sanajan milih kacamata sing paling cocog karo sampeyan, bisa uga rumit, amarga ana pirang-pirang model lan kombinasi, kita bakal menehi sawetara pandhuan dhasar babagan apa sing kudu dipikirake kanggo milih model sing apik.

Pandhuan kanggo milih kacamata kaca sampeyan

kacamata kanggo pria

Kaping pisanan yaiku ngerti apa sampeyan butuh kacamata resep utawa resep non-resep kanggo pria. Iki minangka salah sawijining poin paling penting nalika milih model. Siji jinis lan liyane bakal duwe model sing beda amarga konstitusi. Sawise ngerti yen butuh kacamata resep utawa ora, sampeyan kudu ngerteni bentuk rai sampeyan.

Ora ana aturan sing nuduhake jinis kacamata miturut jinis rai, nanging sampeyan kudu nggoleki sing sampeyan rasa nyaman. Kanggo nemokake kacamata kanggo pria, sampeyan kudu ndeleng fitur sing netepake rai. Kahanan kasebut minangka garis rahang ing dagu. Yaiku sing menehi harmoni kanggo pipi lan jembarane dahi. Sing kudu sampeyan elinga lan sing luwih penting yaiku bingkai kacamata kudu kontras karo bentuk rai sampeyan.

Contone, yen sampeyan duwe pasuryan sing luwih bunder, sampeyan bisa tuku kacamata hitam lurus kanthi sudhut persegi kanggo nyuda fitur lan duwe gaya sing luwih apik. Yen sampeyan tuku kacamata bunder sampeyan bakal entuk efek sing beda. Yen praupane luwih segitiga, luwih becik milih pigura oval utawa bunder sing bakal menehi ganti rugi kanggo bentuk rai sampeyan. Saliyane, yen sampeyan duwe pasuryan sing luwih persegi lan pengin rahang lan dagu luwih ditetepake, kacamata bunder bisa pas karo sampeyan, nalika kaca tingal kothak nambah bentuk dagu lan rahang.

Model kacamata Maui Jim

jinis kacamata hitam

Kaya sing penting, supaya kita duwe gaya sing apik karo klambi, kita uga kudu nggabungake kacamata nganggo gaya ganti. Ana akeh model sing bisa dipilih lan sampeyan kudu nggabungake kacamata sing duwe bingkai sing pas karo rai. Salah sawijining model sing saiki misuwur banget lan modele yaiku model kacamata hitam kanggo pria hawaiian Maui jim. Iki minangka jinis kacamata sing nyedhiyakake perlindungan luwih apik ing ngarep lan mburi saben lensa kanggo ngusir pelumas lan banyu nalika nambah resistensi goresan lan benjolan saben dinane. Dheweke minangka kacamata sing dawane tahan lama supaya sampeyan bisa seneng kegiyatan lan golek pengalaman anyar.

Model kacamata iki wiwit nyebar ing taun 80an, ing pantai cilik ing Hawaii. Kanthi lumaku wektu, model-model kasebut dadi canggih lan dadi revolusi warna lan cahya lengkap sing dikarepake ing saindenging jagad. Ana luwih saka 125 model kanthi teknologi PolarizedPlus2. Teknologi iki digunakake kanggo nglawan sorotan srengenge lan sinar UV amarga lensa nggambarake warna sing paling padhang sing asring ngganggu mripat.

Akeh wong seneng jinis model iki amarga desain ditondoi kanthi sinonim karo kebebasan lan kejelasan visual. Thanks kanggo teknologi sampeyan bisa njaga warna sing cetha sing mbabarake rincian, nyekat suar lan sinar sing mbebayani sing bisa nyebabake kesehatan visual kita. Kajaba iku, kanggo nggabungake minangka aksesoris unik. Nduweni lapisan anti-reflektif ing sisih mburi lensa lan dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi. Kabeh iki menehi umur dawa.

Sapa wae sing totoan ing kacamata hitam Maui Jim, wis ngregani kabeh karya sing fokus nyenengake, presisi lan kajelasan. Nduwe serangkaian jaminan sing bakal nggawe keputusan paling apik nalika tuku kacamata hitam.

Elinga manawa milih kacamata kanggo pria miturut mode uga penting amarga sampeyan kudu nggabungake karo jinis sandhangan sing paling cocog karo sampeyan. Bingkai kasebut bisa mbantu sampeyan nggawe gaya liyane.

Gaya lan pigura

kacamata kanggo pria

Kanggo bisa milih ing antarane pigura sing beda-beda sing ana, sampeyan kudu nggatekake nada rambut. Sawetara tips paling apik kanggo milih pigura sing bener miturut warna rambut kaya ing ngisor iki:

  • Werna sing peteng lan jelas cocok kanggo sing duwe warna rambut coklat utawa brunette. Werna biru laut utawa Maroon bisa dadi sampurna.
  • Yen sampeyan duwe warna rambut pirangSampeyan bisa milih warna sing peteng amarga bisa nggawe kontras banget lan narik kawigaten. Ijo utawa abang bisa dadi warna sing kandel.
  • Sampeyan bisa uga duwe rambut abu-abu. Ing kasus kasebut, pilihan sing paling apik yaiku pilih bingkai kasebut kanthi nada abu-abu utawa cahya.

Minangka kanggo mode, saliyane garis klasik ana gaya anyar ing babagan kacamata hitam kanggo pria. Bahan-bahan sing digawe iku penting banget. Iki minangka model ing ngisor iki miturut mode:

  • Ngirit - Cocog kanggo pria wani sing pengin ninggalake tandhane
  • Oval lan pasta - kanggo rocker hardcore
  • Gedhe lan alun-alun - kanggo sing paling modis
  • Aviator - klasik sing digawe anyar
  • Babak - Kanggo pria sing seneng gaya retro
  • Pasta lan logam - gaya paling kuat ing taun iki

Kanthi pandhuan iki, sampeyan bisa milih model sunglass paling apik kanggo pria.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.