Perawatan rambut keriting kanggo pria

Perawatan rambut keriting kanggo pria

Ana wong lanang sing seneng ngurus rambute. rambut kriting Sampeyan bisa uga salah siji saka masalah lan gadhah ing kahanan iki faktor sing asale saka prinsip alam, utawa saka perawatan kurang utawa straightening saka rambute. Ana sawetara alasan, nanging kita negesake manawa ana perawatan lan trik kanggo mbenerake rambut sing keriting ing pria.

Rambut rusak, ora ana urip, lurus lan garing ndadekake tandha-tandha karakteristik rambut keriting. Komposisi rambut setengah kriting utawa amarga nalika nyisir dadi alus, uga dadi alasan kanggo nyandhang sing rambute ora diatur. Sampeyan bisa nindakake perawatan sethithik, bisa uga nganggo rambut kanthi cara iki bakal mudhun ing sejarah.

Jaga rambute saka penata rambut

Potong sing ati-ati lan tangan profesional bakal mbantu nambani sing rambute kriting. Teknik saka pengosongan tip mbantu ngresiki rambut kasebut lan ora duwe katon lurus lan keriting. Disaranake nggunakake gunting sethithik sapisan sasi utawa saben rong sasi.

Ing hairdresser padha uga bisa nindakake ing perawatan keratin. Teknik iki nyedhiyakake akeh hidrasi lan sumunar kanggo rambut, saengga bakal nutup struktur lan sampeyan bakal duwe rambut sing luwih alus lan luwih gampang dibentuk. Perawatan sampeyan bisa nganti meh 100 dina.

Artikel sing gegandhengan:
Rambut lurus kanggo pria

Perawatan paling apik saka omah

Perawatan saben dina iku penting kanggo nyegah frizz. Is Disaranake ora ngumbah rambut saben dina amarga bisa garing kulit sirah lan struktur kapiler rambut. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong lanang sing kudu adus saben dina, ana sampo sing asring digunakake, nanging wiwit saiki kita ora njamin manawa dheweke uga anti-frizz. Sing becik saka shampoos iki yaiku duwe sumber hidrasi sing apik, iki cathetan sing bakal mbantu rambut supaya ora garing banget lan mbentuk struktur iki.

  • Ana sampo khusus kanggo rambut anti-frizz. Toko wis nawakake sawetara saka merek terjangkau lan ora larang regane. Lan mesthi, kita bisa tansah golek liyane merek paling profesional lan kanthi bahan aktif sing luwih khusus. Tes saben wong bakal gumantung apa sing dikarepake saben wong lan entuk manfaat saka saben wong.

Perawatan rambut keriting kanggo pria

  • Disaranake wisuh rambute loro nganti telu seminggu. ing saben wisuh ora perlu digosok kanthi kasar, nanging alon-alon pijet rambut lan kulit sirah. Kanggo jinis rambut iki uga dianjurake kanggo nggunakake banyu suam-suam kuku lan ora panas banget, sanajan sing paling apik yaiku mbilas nganggo banyu adhem.
  • Banjur iku penting nutrisi rambute karo moisturizer apik. Shampoo anti-frizz khusus wis duwe, nanging penting banget nggunakake kondisioner kanggo fungsi sampeyan. Kondisioner sing apik kanthi pasokan hidrasi sing apik bakal mbantu ngowahi rambut kasebut, amarga bisa nambah lan nambah sinar. Ing samubarang produk sing diterangake, disaranake nggunakake sing ngemot Minyak argan.
  • Nalika sampeyan garing rambute, aja tiba-tiba. lan waving andhuk cepet. Listrik statis sing bisa diprodhuksi ora dianjurake. nindakaken cara alus lan kanthi sentuhan lembututamané yen sampeyan duwe rambut kriting.
  • Panggunaan dryer bisa digunakake, nanging panas ora apik. Sampeyan bisa nggunakake fungsi hawa adhem supaya ora ngukum, amarga panas banget garing lan ngrusak struktur rambut lan nambah penampilan kasebut. Panganggone wesi listrik utawa curling iron uga bisa nyebabake karusakan ing rambut.

Perawatan rambut keriting kanggo pria

  • Panganggone topeng kanggo rambut uga dianjurake. Padha kudu digunakake sepisan seminggu lan ngetutake langkah-langkah panggunaan, minangka aturan umum, kudu ditrapake sawetara menit banjur dibilas nganggo banyu. Babagan topeng, penting kanggo mbusak residu sing isih ana ing kulit sirah supaya ora ngganggu.
  • nalika nyisir rambut nggunakake sisir kayu, amarga iku becik kanggo ngindhari listrik statis. Kanggo rambut kriting dawa ana jinis sisir kanthi paku kayu sing kapisah. Banjur sampeyan bisa nggunakake lenga khusus sing sethithik kanggo menehi konsistensi lan madhangi rambut.

Jaga diet lan gaya urip sampeyan

Iku penting sing data iki dijupuk menyang akun, wiwit apa sing sampeyan mangan bakal katon ing njaba. Alkohol lan tembakau minangka tumindak ala sing ngrusak rambut lan luwih becik dihindari.

Perawatan rambut keriting kanggo pria

 

Panganan kudu dikonsumsi karo panganan sehat sing dhuwur lemak, asal saka alam. Ora ana lemak sing diproses utawa gula sing bisa ditemokake utamane ing kue-kue industri.

Hidrasi awak uga penting, mula coba ngombe paling ora nganti 2 liter banyu saben dina. Kanggo ngetutake diet sing apik, penting kanggo ngonsumsi panganan sing sugih proteinkayata daging lan iwak, lan diiringi woh-wohan lan sayuran.

Kunci kanggo kabeh tips diet iki yaiku njaga diet sehat kanthi tingkat lemak sing apik lan pasokan vitamin sing apik, mula kita bakal entuk rambut sing terhidrasi kanthi tampilan alami.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.