Paco Maria Garcia

Sawise pirang-pirang taun kerja ing penasehat ukum, posisi administrasi lan negosiasi ing Administrasi Publik, saiki aku ngaturake apa sing wis dakkepengini. Wiwit cilik, aku rumangsa duwe bakat khusus kanggo nulis, lan aku mesthi nyritakake kanthi macem-macem crita, crita cekak, lsp. Sanajan aku wiwit dadi hobi, aku duwe kesimpulan yen aku bisa ngowahi hobi dadi profesi. Saiki aku kolaborasi ing macem-macem media lan koran digital, blog tematik, pangembangan kaca web, pandhuan nulis lan manual didaktik, teks promosi, kampanye iklan lan pemasaran, artikel opini, crita lan skrip, lan proyek bisnis kabeh jinis sing mbutuhake teks kanthi konten sing berkualitas , didokumentasikake lan ditinjau kanthi apik, uga kurasi lan debugging teks. Aku tuwuh pribadi lan profesional kanthi permanen, lan mbukak kolaborasi anyar.