Cara nganggo rasukan pastel kanthi gaya

Pakaian pastel luwih nyenengake tinimbang ireng lan angkatan laut, nanging luwih alus tinimbang warna sing padhang, mula pilihan sing apik banget kanggo wulan sing anget.

Sanajan bisa dadi sebab utama kanggo nimbang nada pastel yaiku amarga musim iki lagi suwe. Yen sampeyan mutusake, ing ngisor iki patang aturan sing disaranake sampeyan supaya bisa nggawe tampilan super gaya.

Putih iku sekutu sampeyan

Werna putih minangka taruhan sing aman, wiwit kerjane apik karo kabeh pakaian pastel. Sampeyan uga bisa nggawe tampilan nada, nambah kaos utawa kaos kanthi warna / nada sing padha karo setelan kasebut. Pilih warna putih yen sampeyan nggoleki ketenangan lan pilihan nada yen sampeyan wani.

Ora ketinggalan

Caruso

Nada sing peteng banget, utamane ireng, clash nganggo klambi paling pastel. Yen sampeyan rumangsa kudu ngatasi kelembutane nganggo sandhangan ireng, sampeyan ora duwe swasana ati kanggo jinis setelan kasebut. Yen sampeyan sijine, nganut gaya 'Miami Wakil' kanthi kabeh akibat.

Coba setelan koper

Sanajan cocog terus dadi sing paling populer nalika nganggo setelan, desain tas bisa ditemokake maneh. Catwalks pulih semangat 80-an. Jaket lan celana baggy Sonny Crockett lagi adhem.

Tampilake tungkak sampeyan

Zara

Klambi pastel menehi musim panas lan liburan. Sanajan bisa nganggo cara klasik, Kita bakal entuk paling entuk bathi yen nganggo celonone sing dawane ngidini pamer tungkak. Yen ora, sampeyan bisa terus muter bass loro utawa telu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.