Merek mobil Jerman paling apik

kendaraan Jerman

Ngomong babagan Jerman mesthi sinonim karo ngomong babagan merek mobil Jerman. Ora kaya negara Eropa liyane, ing ngendi kita bisa nemokake siji utawa, paling akeh, loro pabrikan, Jerman minangka salah sawijining pimpinan ing pasar mobil donya kanthi luwih saka 5 pabrikan.

Cara tradisional, Jerman tansah sinonim karo mobil sing dipercaya lan berkualitas. Ing kasunyatan, iku Jerman, Carl Benz, sing dirancang ing kendaraan pisanan karo mesin pembakaran internal lan kontak listrik.

Yen sampeyan pengin ngerti apa merek mobil Jerman paling apik, sawetara kang kalebu samubarang mobil paling apik ing donya, Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Artikel sing gegandhengan:
Merek mobil olahraga paling apik

Maybach

Maybach

Perusahaan Maybach-MotorenbauGmbH didegake ing 1909 dening Wilhelm Maybach lan putrane. Perusahaan iki darmabakti kanggo Pabrik motor kanggo zeppelin lan mengko fokus kegiatan ing kendaraan mewah.

Saiki iku bagéan saka grup Daimler AG lan ing grup Mercedes Benz. Kaya Porsche, nalika Perang Donya II fokus kegiatane ing desain lan pabrik kendaraan tempur lan lapis baja.

Sakcepete sadurunge ditutup ing 2011, pabrikan iki mung ngedol 2 model: Maybach 57 lan Maybach 62. Model sing paling murah, Diwiwiti saka 400.000 euro lan iku digawe tanggung dening tangan.

Audi

Audi

August Horch ngedegake perusahaan Audi ing 1910 ing Zwickau lan saiki dadi bagéan saka grup Volkswagen Jerman. Jeneng Audi asalé saka jeneng pangadegé diterjemahake menyang latin.

Asal saka 4 dering logo sawijining kita temokake ing Uni saka perusahaan Audi, DKW, Wanderer lan Horch Company mbentuk perusahaan Auto Union, ring kanggo saben perusahaan.

Kaya umume pabrikan Jerman, sawise Perang Donya II, padha duwe nomer akeh masalah kanggo bisa nerusake karo produksi. Solusi kasebut yaiku mindhah markas perusahaan menyang Jerman Kulon.

Volkswagen tuku Audi Union ing taun 60-an, ngeculake tembung Union saka jenenge. Nanging, ora nganti taun 80-an perusahaan kasebut entuk pangenalan internasional minangka merek prestise amarga sukses teknologi Quattro 4-wheel drive ing rally.

Teknologi iki mengko Iki tekan model liyane saka pabrikan iki lan, dina iki, iku terus salah siji saka wisata utama, utamané ing model paling larang lan wakil saka Produsèn.

BMW

BMW

Rapp Rapp ngedegake perusahaan pesawat lan kendaraan Rapp Motorenwerke GmbH ing taun 1913. Telung taun sabanjure, aku ngganti jeneng dadi Bayerische Motoren Werke, luwih dikenal kabeh minangka BMW.

Logo BMW, padha wiwit madegé perusahaan, gendéra kotak-kotak biru lan putih saka wilayah lairé, Babiera.

Kaya Audi, BMW wis duwe sajarah dawa ing olahraga motor, melu lan menang akeh kompetisi, kalebu Formula 1, LeMans, lomba toleransi lan go-karts.

Saiki BMW dudu bagean saka klompok apa wae, kaya mengkono karo merek mobil Jerman liyane kayata Mercedes, Porsche utawa Audi.

Mercedes-Benz

Mercedes

Ing mburi Mercedes-Benz ngadeg carl Benz y Gottlieb Daimler, perusahaan sing didegaké ing kutha Stuttgard ing 1926. Iku kamungkinan sing jeneng Daimler muni menowo kanggo sampeyan lan iku, nganti gabungan sawijining, iku saingan.

Sawise Perang Donya I Daimler lan Benz gabung lan nggawe Mercedes-Benz Automobil GmbH, nuduhake desain, tuku, teknik produksi lan pariwara.

Mesin pembakaran internal digawe dening Benz ing kendaraan pisanan sing diluncurake ing pasar yaiku meh padha karo sing ditemokake ing mobil saiki lan kalebu mekanisme sing padha karo crankshaft karo counterweights, kontak listrik lan cooling banyu.‎

Kendaraan pisanan iki, kanthi roda 3, diakoni ing saindenging jagad minangka kendaraan bermotor pisanan. Logo Mercedes 3-titik nggantosi 3 lapangan ing ngendi pabrikan iki fokus kegiatane: darat, segara lan udhara.

Porsche

Porsche

Ferdinand Porsche ngedegake perusahaan kanthi jeneng jenenge ing taun 1931 lan wiwit wiwitan dheweke fokus ing kegiatane. kendaraan kuat kanggo ngidini dheweke njelajah kapentingan ing balap mobil.

Sajrone Perang Donya II, Porsche fokus kegiatan ing desain lan Pabrik tank tempur kayata Panzer legendaris lan kendaraan off-road Kübelwagen.

Sawisé perang donya kapindho Ferdinand lan putrané dikunjara ngginakaken tenaga kerja kanggo nggawe kendaraan militer. Kendaraan resmi pisanan saka pabrikan iki yaiku 356.

Kendaraan sing ngerti jutaan wong pabrikan iki yaiku 911, kendaraan sing tekan pasar ing taun 1964 lan sing saiki for sale sawise Duwe wis rada redesigned nalika njaga inti.

Kendaraan mitos iki minangka panggantos kanggo 356. Ora suwe, pabrikan ngluncurake macem-macem versi 911 kanthi nomenklatur liyane kabeh didhisiki 9.

Logo Porsche Kab iku gabungan saka lambang saka jaran prancing kutha Stuttgart lan kidang kutha Württemberg.

Volkswagen

Volkswagen

Asal saka Volkswagen bisa ditemokake ing pamaréntahan Jerman ing taun 1937. Pamrentah negara kasebut pengin nggawe kendaraan terjangkau lan dipercaya kanggo populasi.

Logo Volkswagen digawe saka inisial V lan W. V asalé saka Volk ing basa Jerman sing tegesé kutha lan W saka Wagen sing tegesé kendaraan.

Sawise Perang Donya II, perusahaan iki ditawakake kanggo Prancis sing nolak tuku (Apa sing bakal kedadeyan karo perusahaan ing tangan liyane?

Salah sawijining kendaraan paling apik saka pabrikan iki yaiku Kumbang (Beetle), kendaraan sing dirancang dening Ferdinand Porsche lan didol nganti 2018 sawise nampa desain ulang utama dibandhingake karo model asli.

Kendaraan paling representatif saka perusahaan iki yaiku golf lan polo. Ing grup Volkswagen kita nemokake perusahaan kayata Porsche, SEAT, Skoda lan Bugatti antara liya.

elektrifikasi kendaraan

Ing taun-taun pungkasan, kabeh pabrikan kendaraan taruhan nggunakake motor listrik.

Saiki, sawetara model sing kasedhiya ing pasar isih ana luwih larang tinimbang versi bensin, dadi isih adoh dalane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.