Napa rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

Napa rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

Kanon kaendahan ing wong tambah akeh diatur kanggo protokol sing ketat kanthi tema rambut awak. Wong lanang ngrasa meksa kanthi rambut kebak ing mburi ora ateges dheweke ora mlebu barang sing dipeksa, nanging mesthi dheweke kepengin weruh. kok rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

solusi ana akeh lan meh kabeh sing ditawakake mung sementara. Mung laser hair removal yaiku sing bakal nyebabake rambut ing bagean awak apa wae ing jangka panjang. Nanging teknik saben perawatan ora cocog karo budget sing dikarepake, utawa kanthi jaminan yen ora bakal nandhang sangsara sethithik.

Napa rambute tuwuh ing mburi?

Wong lanang cenderung duwe rambut luwih akeh tinimbang wanita amarga tingkat testosteron sing dhuwur, hormon sing mengaruhi wutah rambute. Akeh wong lanang nandhang rambut sing luwih alus, utawa luwih kandel, gumantung saka genetis sampeyan. Nanging sing mesthine bisa uga katon minangka hypertrichosis, patologi sing nandhang saka ngendi rambut bisa tuwuh banget, kalebu mburi.

Wanita uga nandhang patologi liya sing diarani hirsutism, ngendi padha uga nandhang sangsara marga saka a wutah rambute gedhe banget ing akeh bagean awak, malah dadi salah siji saka wilayah mburi. Hirsutisme asring minangka gejala penyakit sing luwih gedhe utawa indikasi kelainan.

Wanita bisa nandhang ovarium polikistik, kanker ovarium, hyperthecosis (tambah produksi ovarium), tumor ing kelenjar adrenal, sindrom Cushing (kortikosteroid sing berlebihan) utawa njupuk obat-obatan tartamtu sing ngeculake hormon lanang. Kabeh iki bakal mengaruhi rambute. Iku arang sing padha bisa njaluk duwe ing mburi, nanging bisa dadi cilik.

Napa rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

Carane mbusak rambut ing mburi

Wanita bisa nyuda rambute kanthi nindakake pengawasan medis lan ngobati masalah hormonal kanthi bantuan endokrinologis utawa gynecologist. Ing tangan liyane, sampeyan uga bisa nyuda keluwihan rambute kanthi nggunakake a perawatan kosmetik utawa laser.

Wong lanang uga bisa nindakake pengawasan medis yen ana jinis apa wae kelainan hormonal utawa endokrin. Nanging, kaya ing paling kasus, iku bakal perlu kanggo Resor kanggo perawatan kecantikan kanggo mbusak rambut sing katon.

Nyukur

Iku sistem sing gampang, cepet lan ora krasa lara. Sampeyan butuh bantuan wong liya kanggo mbantu mbusak rambut saka kabeh wilayah sing ora bisa digayuh. Cara paling apik kanggo miwiti yaiku kanthi motong kabeh rambut sing kandel lan kandel kanthi bantuan gunting.

Review paling apik bisa rampung mengko karo bantuan saka mesin cukur sing duwe pirang-pirang potongan ing sirahe. Elinga yen cukur nganggo silet ora rampung ngencengi rambut ing mburi. Cukur nyata digayuh kanthi lading lan kanggo iki kudu ditindakake kanthi cara sing padha karo cukur sing diraih ing rai.

Napa rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

kita bakal entuk gel cukur utawa busa lan tutup kabeh mburi karo krim. Banjur kita bakal entuk cukur kanthi ngusapake lading menyang arah rambut, mesthine luwih apik kanthi bantuan wong liya lan cedhak sink kanggo ngresiki agul-agul ing saben review.

Sampeyan saranake padusan sawise cukur kanggo mbusak sembarang rambute ngeculke. Banjur sampeyan kudu pat wilayah garing supaya ora ngganggu iku luwih lan aplikasi lotion-free wewangian kanggo soothing iritasi bisa.

Krim depilatory

Iku wangun liya saka rambute aman, ngendi rambute kesusu kaya cukur. Krim kasebut ngemot bahan kimia sing tumindak ing keratin rambut lan nyebabake rusak. Krim ditrapake ing kulit wulu, ditinggalake nganti sawetara menit lan banjur Iki dibusak kanthi manual kanthi bantuan spatula. Kanthi jinis cukur iki rambute njupuk sethitik maneh metu lan minangka tansah iku luwih apik kanggo njaluk wong kanggo bantuan karo cukur.

Napa rambute tuwuh ing mburi lan carane mbusak

Waxing

Waxing minangka cara sing gampang, nanging karo drawback sing bisa banget nglarani, ana wong sing ora tahan rambute aman. Kasunyatan sing dikarepake yaiku rambute bakal luwih suwe kanggo metu.

laser mbusak rambute

Iku alternatif paling apik kanggo mungkasi rambute awak. Iki minangka perawatan sing larang lan mbutuhake sawetara wulan perawatan kanggo nyegah rambute tuwuh maneh. Laser bakal ditrapake ing wilayah kasebut kanggo numpes folikel rambut lan nyandhet utawa tundha wutah rambute. Umume kasus, mbusak rambut laser biasane efektif banget, nanging ing sawetara kasus, sesi pangopènan dibutuhake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.