Katon katresnan: carane ngenali mau

 

Katon katresnan: carane ngenali mau

Mripat minangka bagéan saka indra paningal lan dadi sarana kanggo basa awak ngungkapake apa sing kita rasakake. Sanajan katon luar biasa, mripat kita nuduhake pratandha sing njlentrehake nalika kita ndeleng padha bisa dadi semangat Carane ngenali mau?

Iki jenis katon kita rinci sawetara gagasan sing diklumpukake dening ngelmu. Yen kebetulan kaya sing sampeyan pengin ditemokake, yen sampeyan seneng karo bocah lanang utawa wadon kasebut, sampeyan uga ngerti padha bisa digunakake ing dhewe.

Katon katresnan, carane aku bisa ngenali mau?

Wong bisa tresna karo wong liya, nanging bakal katon ing wong kasebut tatapan terus-terusan, Dheweke bakal ndeleng sampeyan langsung ing mripat nalika ngomong karo sampeyan. Iku bener sing passion dhewe asring muter trick, lan mbok menawa ing sawetara kesempatan isin ndadekake kita malingake pasuryan. Nanging yen sampeyan mbayar manungsa waé, sing katon bali, malah yen isin wis njupuk liwat kahanan, utawa topik external menarik, ing pungkasan kang ora bisa ilang kontak mripat langsung.

Apa sampeyan tau ngeweruhi nalika dipikir ngirim cahya? Ya, sing katon unmistakable, siji sing ngirim kapentingan, wis padhang, energi, nalika murid dilate. Lha, kaya ngono kuwi rupane sing uwis-uwis yen ana wong sing tresno karo ati.

Katon katresnan: carane ngenali mau

Apa jinis tampilan liyane sing ana?

Ana jinis tampilan liyane sing bisa njlentrehake moments passion utawa kapentingan. Kita nganalisa kaya apa nalika katon ing sisih, nalika jero utawa nalika katon adoh.

  • Ing antarane sawetara jinis obrolan sampeyan bisa ndeleng nalika tampilan kasebut pengin nuduhake wektu kasebut: Yen mripatmu pindhah menyang tengen iku amarga dheweke mbayangake utawa ngapusi.
  • Si mripat munggah nalika lagi ngomong, amarga dheweke nyoba ngeling-eling utawa nggatekake apa sing diomongake.
  • Nalika tatapan iku tumurun Yaiku nalika sampeyan nyoba nyedhaki emosi batin, nggawe maneh perasaan kasebut lan nggawe dheweke bungah utawa bungah karo ngarsane sampeyan. Delengen yen bali menyang sijine gambar ing ngarep lan menatapmu amarga nalika iku ora kantun rincian siji bab sampeyan lan kepengin ngrungokake sampeyan.
  • Yen wong iku wis mripate setengah ditutup, iku amarga bisa micu dheweke upset karo soko utawa wong, dheweke bisa duwe upset. Yen kedip-kedip terus lan ora ndandani pandhangane kanthi becik, bisa uga dheweke ora tenang utawa ndhelikake apa-apa, sanajan ana kasus sing bisa kedhip banget amarga dheweke nyoba ndhelikake yen dheweke lagi tresna.

Katon katresnan: carane ngenali mau

katon subyektif

Sampeyan kudu nganalisa jinis sadurunge nyeret liyane supaya bisa napsirake tampilan kasebut. Yen dheweke ndeleng sampeyan lan mesemDelengen jinis eseman sing diduweni. Yen pipine munggah lan sudhut mripate crispy, iku amarga wong dheweke bungah karo ngarsane sampeyan lan raosipun leres.

Ana rincian liyane, contone, nalika wong sing dheweke nggoleki sampeyan munggah lan mudhun iku amarga dheweke nuduhake akeh kapentingan ing sampeyan, nganalisa sampeyan lan bisa ateges tampilan invasif lan ora nyaman. Nanging, nalika terus-terusan katon ing mripat lan katon dominasi sampeyan yaiku nalika wong iku banget manteb ing ati, dheweke mesthi nduweni ajining dhiri.

Artikel sing gegandhengan:
Dheweke nyawang aku lan nyawang kanthi cepet

Nalika sampeyan pengin miwiti romance

Ya ngono Pandangan wis nembus lan diisi keamanan, iku nalika kita bisa saka sisih liyane mirsani carane menarik wong iku. Iku nalika kita uga bakal nuduhake apa jenis tampilan kita kokwaca amarga tenan kita kaya sing daya lan vitalitas.

Bisa uga kedadeyan yen wong ora bisa mentheleng, nanging dheweke nindakake kanthi bledosan, kanggo instan utawa pecahan saka detik. Yen katon ora santai, nanging rada ngganggu, dheweke katon kanggo sethitik luwih saka detik banjur pindhah adoh, iku amarga ana sawetara jinis roso katresnan.

Si dheweke mung mirsani sampeyan kanggo sethitik kurang saka detik banjur katon adoh, piyambak iku bisa ateges sing kasengsem. Nanging, katon apik yen eseman cantik ngiringi dheweke, amarga iku bakal luwih menarik.

Katon katresnan: carane ngenali mau

Nalika sampeyan pengin flirt karo mripatmu

Yen sampeyan pengin ngrayu, katon bisa nambah hadiah sing wis didhelikake. Aja kelangan rincian ing seduction lan tansah nyoba kanggo mentheleng nalika lagi ngomong karo wong sing disenengi.

Nanging gawe santai, ora katon yen sampeyan nyerang papan sampeyan utawa pengin repot. Sampeyan uga bisa katon longingly lan banjur katon adoh kanggo bagian sekedhik saka detik.

yen sampeyan wong lanang coba aja nyawang dhadhane wong wadon, sing ora kaya sampeyan. Yen sampeyan pengin ndeleng, tindakake discreetly lan nyoba kanggo ngomong luwih adhep-adhepan lan ndeleng menyang mata. Malah kanggo loro jinis, katon provokatif ora nyenengake, sing bisa ditinggal nalika ana kapercayan liyane.

Nanging, daya komunikatif antarane wong kudu berkembang, kita kudu nyoba kanggo ngerti saben liyane pribadi lan aja nganti ilang soko sing kudu kita sinau saka wong liya: basa non-verbal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.