Jinis pasuryan wong

wangun pasuryan

Yen sampeyan prihatin babagan penampilan sampeyan, sampeyan kudu milih potongan rambut lan / utawa gaya jenggot miturut wangun pasuryan. Bab sing padha kedadeyan karo kacamata lan kacamata hitam. Ngenali wangun pasuryan kita penting kanggo entuk tampilan sing paling optimal.

Yen sampeyan metu kanggo tuku kacamata hitam karo kanca, mesthine kanca sampeyan wis nyoba model liyane sing sampeyan nemokake menarik, nanging nalika sampeyan nganggo, sampeyan bakal weruh carane efek babar blas beda. Iki amarga wangun pasuryan sampeyan.

Kaya saben wangun pasuryan, duwe gaya rambut digandhengake, karo kaca tingal lan karo jenggot iku padha kelakon, sanajan terakhir ing ukuran sing luwih cilik.

Merek kacamata paling apik kanggo pria

Pasuryan kita minangka bagean paling penting saka saben wong, pasuryan sing nuduhake sipat pribadine kita lan biasane alat utama sing digunakake kanggo ngadili wong.

Seperti kata pepatah "The first impression is the one that counts".

sanadyan ora tansah kaya mangkono. Ing gesang kawula, aku duwe kesempatan kanggo ketemu wong sing, liwat pasuryan, makili soko babar blas beda saka prejudices aku wis gadhah.

Sampeyan bisa ngadili wong saka jinis sepatu sing dienggo, nanging nalika ngomong karo dheweke, sampeyan ora ngomong karo sepatune, sampeyan menyang pasuryan.

Nalika kita ujar manawa pasuryan kita nggambarake kabeh babagan kita menyang jagad njaba, kita ora mung nuduhake penampilan sing enom, nanging uga karakter sing kita menehi mati.

Yen sampeyan pengin menehi a owah-owahan radikal ing penampilan sampeyan, sampeyan ora perlu Resor kanggo profesional gambar (kang banget). Sampeyan mung kudu nggunakake alat sing padha karo sing digunakake, kanthi wangun pasuryan minangka dhasar kabeh.

Seragamake wangun pasuryan sampeyan

Aspek visual saka carane kita nampilake pasuryan dgumantung ing proporsi lan wangun. Sanajan kita bisa nglumpukake wangun pasuryan dadi 7 kategori, saben kita duwe fitur tartamtu sing pengin didhelikake (kayata bekas luka) utawa nyorot luwih akeh (dimple dagu).

Sawise kita ngerti apa sipat kita, loro positif lan negatif, kita bisa miwiti kanggo njupuk langkah perlu kanggo nggawe owah-owahan gaya, owah-owahan radikal utawa mung tutul kanggo wilayah sing kita ora seneng.

wangun pasuryan wong

wangun pasuryan

Nalika sawetara stylists klompok pasuryan wangun dadi total 9, liyane nyuda nomer sing kanggo 5. Nanging, yen kita pengin golek skala sing paling saldo bhinéka lan categorization morfologis, kita bisa klompok dadi 7.

wangun pasuryan segitiga

Garis rahang luwih kuwat tinimbang balung pipi, kanthi bathuk sing luwih cilik nanging relatif lebar lan dagu sing runcing.

Kanthi gaya sing pas, wangun pasuryan segi telu bisa nuwuhake kekuwatan lan panguwasa kanthi nyorot jawline kang kuwat. Tujuane yaiku nyuda volume rahang lan nyorot bathuk kanggo mulihake keseimbangan.

wangun pasuryan oval

Bathuk sing rada amba kanthi tulang pipi sing luwih sempit lan rahang sing bunder lan runcing.

pasuryan oval, saiki ing paling wong, iku basis becik kanggo meh kabeh jinis gaya rambut. Tujuan kita yaiku kanggo ngormati proporsi kasebut tanpa nyimpang.

Yen kita pengin nyorot fitur tartamtu, kita bisa milih gaya rambut sing cetha kanggo nambah ngarepke lan wilayah cetha kanggo kita katon lan kanthi mangkono pindhah adoh saka wangun bunder saka pasuryan kita.

wangun pasuryan bunder

Jembar, balung pipi bunder kanthi rahang lan bathuk sing cetha.

Kanggo nyoba kanggo adoh saka pasuryan bunder sabisa, kita kudu nyorot sipat resesif liyane sing nambah dawa kanggo pasuryan. Milih gaya rambut tartamtu, nambah jenggot sing cukup dawa, bakal ngidini kita nyuda bunderan rai.

wangun pasuryan oblong

Dhuwur, pasuryan persegi dowo karo sudhut bunder. Bathuk jembar, nanging ukurane padha karo tulang pipi lan rahang.

Adoh saka obah adoh saka jinis iki wangun pasuryan, goal kita kanggo njupuk kauntungan saka iku kanggo nggawe jembaré lan nyuda wigati saka sawijining dawa.

wangun pasuryan inten

Bathuk lan dagu sing sempit kanthi balung pipi sing kuwat.

Pasuryan sing bentuke berlian entuk potensine ningkatake keseimbangan proporsi. Kita bisa mbendung fitur sing paling penting ing sisih, tulang pipi kita kanggo nyorot fitur sing luwih resesif ing pasuryan kita.

wangun pasuryan kothak

Pasuryan amba ing kabeh titik. Bathuk jembar, balung pipi sing kuwat, lan rahang sudut.

pasuryan persegi punika becik kanggo eksperimen, sanadyan yen sampeyan wis digawe iku adoh, kemungkinan sampeyan wis nandang gerah saka phase sing.

Tujuane yaiku nyorot fitur paling karakteristik kita, nanging tanpa utamané ngadeg metu, amarga kita bisa tiba ing kesalahan lan ngowahi interpretasi saka wangun pasuryan kita.

wangun pasuryan jantung

Bathuk sing amba, balung pipi sing dibunderaké sing miring nganti dagu cilik.

Pasuryan sing bentuke ati menehi kita a imbangan sampurna ing wilayah ndhuwur pasuryan, keseimbangan sing bisa kita ganti kanthi fokus ing sisih ngisor, nggunakake jenggot medium, lan malah kumis.

Carane ngganti wangun pasuryan

Gaya jenggot cendhak kanggo pria

Podemos rada ngganti wangun pasuryan kita tanpa perlu liwat kamar operasi (utamane amarga ora operasi sing prasaja lan terjangkau kanggo kabeh wong).

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan apa sing gaya rambut sing paling cocok kanggo saben wangun pasuryan. Bebarengan karo gaya rambut, sampeyan kudu nimbang, yen ing jinis jenggot sampeyan duwe, ngijini sampeyan kanggo miwiti nganggo ing dina kanggo dina.

Jenggot iku siji-sijine cara sing bisa ditindakake ngowahi bentuk ngisor pasuryan, anggere kita ngerti apa kita nindakake.

Kita uga bisa milih tombol yen gagasan jenggot ora cocog karo kita.

Apa wae, sampeyan kudu eling yen jenggot kudu ngurus dheweke padha utawa malah luwih tinimbang kulit sirah, amarga kulit ing mburi rambut ora padha karo sing ditemokake ing sirah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.