Balanitis: Gatel lan abang saka zakar

Balanitis, penyakit umum zakar. Abang saka zakar

Kita wis ngerti manawa penyakit utawa masalah sing bisa ditrapake pria ing zakar kalebu macem-macem jinis lan sawetara jinis, sawetara uga ora serius, sanajan umume nglarani, lan liya-liyane luwih kuwatir. Kanggo menehi conto, kita bisa uga nandhang sangsara nandhang sangsara a phimosis, paraphimosis utawa kanker ing zakar. Dina iki liwat artikel iki Kita bakal nyoba ngerti sing umum umum kayata Balanitis utawa apa sing padha, gatel lan abang saka zakar.

Ing kasus umum, masalah iki, sing bisa dadi ora nyaman, ditanggulangi nganggo krim, nanging yen kabeh dadi rumit bisa uga dibutuhake operasi, mula ati-ati yen sampeyan ngira nandhang lara utawa wis didiagnosis .

Apa iku balanitis?

Balanitis Iki kedadeyan ing bagean pungkasan zakar utawa apa sing padha ing glans lan nuduhake yen ana pembengkakan sing padha. Yen inflamasi iki uga ana ing kulup, mula bakal bakal dibahas babagan balanoposthitis.

Bengkak bisa nggawe katon kaya penis sampeyan wis saya gedhe, nanging elinga yen kenaikan iki mung bakal disebabake dening penyakit, mula sampeyan kudu ngobati kanthi cepet.

?‍⚕️Yen sampeyan ora seneng karo ukuran zakar sampeyan bisa tansah tindakake tips paling apik kanggo nambah. ndownload buku Master Penis saka kene

Ing kasus biasane, kita ngadhepi kahanan sing nyebabake akeh rasa nyeri, lan saliyane abang saka glans lan kulup, sing nyebabake gatel lan stinging, kita uga bisa nandhang lecet, erosi utawa bintik-bintik sing nyebabake nyeri ukuran amba. Nanging ana, ujare, sawetara jinis balanitis sing bisa gawe lara luwih utawa kurang.

Sanajan sampeyan durung nate krungu penyakit iki, iki umume lumrah lan kedadeyan ing 10 saka 100 wong sing nandhang penyakit ing organ seksual pria. Uga bisa mengaruhi bocah cilik, sanajan umume ora umum kaya wong diwasa.

Panyebab balanitis

Balanitis bisa disebabake amarga akeh sebab, sanajan umume umume gegandhengan karo higienis sing kurang apik kanggo pasien sing durung ngalami sunat. Penyebab liyane sing paling umum yaiku nggunakake sabun utawa, contone, kondom sing nggunakake bahan utawa bahan kimia sing nyebabake jengkel.

apa sunat lan mupangate
Artikel sing gegandhengan:
Keuntungan sunat

Abang lan gatel saka zakar, penyakit Balanitis

Ing kene kita nuduhake sampeyan panyebab sing paling penting kanggo munculé balanitis, sing paling umum yaiku kurang higienis, sanajan kita wis bisa ngandhani yen dheweke ora mung siji-sijine;

Penyakit dermatologis

  • Sirkulasi balanitis
  • Lichen sclerosus
  • obat
  • Pemphigus
  • Zoon Balanitis
  • Lesi prememignan

Kawontenan

  • Jamur, sing bisa digunakake kanggo nggunakake iki krim jamur.
  • Jinis bakteri beda
  • Virus. Ing antarane, kita bisa nyorot herpes utawa papilloma manungsa

Bisa uga sebab liyane

  • Kurang kebersihan ing wilayah sing intim
  • Gunakake produk sing iritasi
  • Hubungi dermatitis
  • Panganggone obatan sing ora cocog
  • Trauma
  • Sindrom Stevens-Johnson

Jinis balanitis

Sadurunge ngerti apa sejatine gejala balanitis lan perawatan sing bakal ditindakake Penting, kita ngerti manawa kaya sawetara sebab sing nyebabake kahanan iki, ana macem-macem jinis gumantung saka sebab kedadeyan kasebut.
Ing ngisor iki kita ngarani macem-macem jinis balanitis sing ana. Nemokake referensi babagan saben wong mesthi gampang, sanajan sing paling apik yaiku yen kita nandhang salah sawijine, kita langsung lan cepet-cepet didiagnosis dening spesialis, sing uga bakal menehi perawatan sing paling cocog.

Candida Balanitis

Jinis balanitis iki bisa dideteksi kanthi cepet dening Katon ing semburan ruam abang sing bakal diiringi ing rasa lara lan gatel.

Cedera utama sing bakal nyebabake kita yaiku macula lan papula, sing kadang bisa uga erosi.

Jinis balanitis iki bisa dideteksi liwat pemeriksaan fisik, tanpa prelu tes dening spesialis, sing bakal cepet ngerti cara ngenali lan menehi resep perawatan sing bener.

Balanitis amarga bakteri

Kaya sing wis kita waca ing judhule jinis iki diprodhuksi kanthi tampilan bakteri, sing bisa dadi rong jinis:

  • Balanitis anaerob
  • Balanitis aerobik

Herpes balanitis

Jinis balanitis iki yaiku cdisebabake herpes, sing bisa dadi gampang (HSV), umume HSV-2, sanajan sing diarani HSV-1 bisa uga katon.

Lichen sclerosus

Yen ing glans zakar plak keputihan katon sok uga bisa mangaruhi kulup, sing paling normal yaiku sampeyan nandhang balanitis jinis sclerose.

Bisa dadi balanitis sing ngasilake sawetara akibat, saka keruwetan medium, ing antarane bisa ditemokake phimosis.

Artikel sing gegandhengan:
Phimosis, sawijining penyakit sing umum umum ing zakar lanang

Sirkulasi balanitis

Jinis balanitis iki yaiku a proses natoni, sing sayangé bisa dianggep gampang banget amarga penyakit liya sing paling beda-beda. Umumé, umume kalebu lesi putih abu-abu ing glans, kanthi pinggir putih sing biasane ditemtokake kanthi cetha.

Lesi prememignan

Iki salah sawijining balanitis paling mbebayani kabeh jinis lan yaiku kasempatan dadi kanker bisa uga penting. Amarga alasan iki, penting diagnosis kudu digawe, kanthi menehi warna ing warna abang, kanthi tampilan katon alus lan, kaya balanitis sirkulasi, watese wis ditemtokake kanthi apik.

Ing jinis balanitis iki, pemeriksaan fisik ora bisa diendhani, nanging biopsi uga penting banget kanggo ngilangi komplikasi utama kayata karsinoma penis.

Zoon Balanitis

Yen sampeyan ana lanang tuwa, ora disunat lan kurang higienisJinis balanitis iki minangka jinis sing paling asring sampeyan nandhang amarga ana hubungane langsung karo 3 sebab kasebut.

Iki kalebu tampilan ing glamor lesi abang-oranye sing padhang, sing biasane duwe wates sing wis ditemtokake lan uga pirang-pirang bintik-bintik pucuk sing ana warna abang.

Balitisitis sing nesu (alergi)

Kaya sing wis bisa dideteksi kanthi jeneng jinis balanitis iki, dibentuk minangka akibat saka sawetara produk iritasi utawa sing bisa nyebabake alergi. Contone bisa disebabake sabun utawa krim sing digunakake kanggo njaga alat kelamin tetep resik.

Obat-obatan

Jinis balanitis iki kedadeyan 24 nganti 48 jam sawise ngombe obat utawa obat. Lesi sing ditampilake beda-beda banget, sanajan umume biasane ana siji utawa luwih macule kanthi ujung sing wis jelas lan warna abang. Kajaba iku, blister utawa ulkus uga bisa uga katon, sing bisa nyebabake rasa sakit utawa paling ora ana rasa ora nyaman sacara.

Gejala balanitis

Zakar, perangane, lan balanitis

Kaya sing bisa dibayangake sawise maca artikel iki nganti saiki, gejala sing paling umum sing bisa nggawe kita mikir yen duwe balitis yaiku abang ing kulup utawa zakar. Kajaba iku, tampilan letusan ing sekitar organ reproduksi bisa nggawe kita curiga.

Gejala liyane sing nandhang balanitis yaiku gatel utawa nyengat ing sisih kulup. Kita uga bisa ngerti miturut ngilangi ambu ora enak utawa lara, kadang uga parah, saka kulup lan zakar.

Tanpa dadi spesialis, yen sampeyan bisa ngandhani, yen kita ndeleng yen kulup lan zakar mulai bengkak lan abang, luwih becik sampeyan priksa karo spesialis, amarga kabeh nuduhake manawa sampeyan nandhang balanitis .

Ing ngisor iki dhaptar gejala utama balanitis, supaya sampeyan bisa ngelingi;

  • Sakit ing zakar utawa ing sekitar wilayah
  • Kemerahan saka glans sing bisa nyebabake rasa ora nyaman sacara. Iki uga bisa ditambah menyang kulup
  • Mbuwang saka zakar kanthi ambu ora enak
  • Nyeri, kadang abot, ing zakar. Maneh, iki uga bisa ditambah menyang kulup
  • Gatel kelamin
  • Kencing sing lara, sing bisa nguyuh nalika ora nyaman

Perawatan

Perawatan sing bakal ditrapake, Bakal gumantung banget karo jinis balanitis sing nandhang lara, nanging umume kita bisa ngomong:

  • Balanitis sing disebabake dening bakteri bakal diobati nganggo pil antibiotik utawa krim, sing umume kanggo mungkasi penyakit iki sing ora nyenengake
  • Balanitis sing kedadeyan liwat penyakit kulit asring diatasi karo krim steroid sing bakal cepet ngatasi masalah kita
  • Yen kedadeyan amarga jamur, para spesialis biasane menehi resep krim antijamur
Panggunaan Macril lan leaflet
Artikel sing gegandhengan:
«Macril»: ​​Krim antifungal

Ragam perawatan beda-beda amarga ana macem-macem jinis balanitis, mula disaranake supaya ora ana wong sing bisa ngobati balanitis

Apa aku kudu kuwatir duwe balanitis?

wong medis

Iki pancen salah sawijining pitakon sing ditakoni saben wong nalika dhokter ngandhani yen dheweke nandhang balanitis utawa dheweke sadhar. Untunge saiki ora ana wong, kajaba kasus sing wis maju banget, sing kuwatir nandhang balanitis wiwit saiki umume bisa dikontrol nganggo krim obat, ditambah karo kebersihan sing apik.

Mung ing sawetara kasus sing terisolasi, mula kudu operasi, sanajan ora penting banget, mesthi nggawe masalah liyane kanggo kita.

Umumé, balanitis, ing sawetara jinis, ora kudu kuwatir banget, sanajan cukup kanggo ati-ati banget karo penyakit iki lan tamba sing lengkap.

Bisa komplikasi balanitis

Komplikasi sing bisa ditindakake balanitis Biasane mesthi ditambah karo inflamasi utawa infeksi sing suwe ing zakar kita. Sawetara kalebu ing ngisor iki:

  • Kadhangkala, bakal angel lan utamane nglarani mundur saka kulup kanggo mbabarake pucuk zakar. Kondisi iki dikenal minangka phimosis, sing uga bisa nyebabake paraphimosis
  • Scarring lan nyemprotake bukaan zakar
  • Kadhangkala pasokan getih ing pucuk zakar bisa kena pengaruh
  • Tambah risiko kanker penis

La balanitis Iki minangka penyakit utawa penyakit sing kudu kita kontrol sanalika bisa ditindakake lan ora dilewati kaya ora ana apa-apa, utawa ngetrapake perawatan, kayata, sing ditemokake ing Internet. Ing kasus sawetara gejala sing wis kasebut sadurunge, paling apik sampeyan kudu golek spesialis sanalika bisa, supaya bisa mriksa lengkap lan diagnosis.

Yen ana kesimpulan yen nandhang balanitis, bakal nuduhake perawatan sing mesthi bakal bisa ngatasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

400 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Francisco ngandika

    Kepiye carane bisa mandhegani masturbasi ???

    kandhani aku ora bisa ninggalake dheweke maneh
    Aku ketagihan.

    tulung tulungana aku.

    1.    jose ngandika

      Pancen apik banget, nanging ora mung kaping pindho saben dina, lan ora mesthi, mung mikir babagan iki nyebabake sampeyan ngindhari, amarga ora apik.

      1.    luis ngandika

        u
        hello, wiwit sawetara minggu kepungkur, glans saya mulai gatel lan asring banget ora ninggalke empaz lan dheweke metu kaya sarang ing pucuk, aku wis ngolesi salep kanggo pikazon lan sampeyan ora menehi efek, tulung menehi resep kanggo aku

        1.    sawiak ngandika

          Mung wisuh nganggo banyu!
          aja ndemek sabun!

          1.    Bernardo Yanez Stumptner. ngandika

            Sampeyan kudu ndeleng ahli urologi, penyakit kasebut diarani balanitis, lan kudu diobati yen ora ngalami penyakit sing luwih gedhe, luwih-luwih yen sampeyan duwe pasangan.


        2.    rada ngandika

          bukak gynecologist kanggo ndeleng apa sing dikirimi sampeyan ... mung dheweke sing ngerti apa sing bakal dikirimi sampeyan kanggo nyingkirake ...

          1.    yom ngandika

            Luwih apik yen sampeyan njaluk menyang urologist, apa ora?


          2.    Juli ngandika

            Kepiye carane ahli gynecologist bisa ndeleng nalika masalah karo zakar?


          3.    facu ngandika

            hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha aku lagi wae 16 taun lan apa gynecologist lan urologist sampeyan kudu ngerti sethithik


      2.    YAK ngandika

        suplemen vitamin C

      3.    Jose Sanchez ngandika

        Sampeyan wis entuk langkah pertama, kanggo ngrugekke Sopo wae sing ora karep, ditambah karo greja lan wiwiti maca Injil. Sampeyan bakal ngerti yen awak awake dewe dadi temane gusti Allah.

    2.    piero ngandika

      Goleki wanita 40

      1.    MTF ngandika

        Temokake loro, mung siji wae sampeyan ora nutupi seminggu…. !!

    3.    kristal ngandika

      Halo, suwene rong minggu glans saka zakar mulai gatel lan aku nemu kudung putih sing nalika dikumbah, uga krasa gatel, lan dheweke katon kaya lara cilik karo nanah nanging nalika ngumbah dheweke nyingkirake. , siji-sijine sing ora krasa kobong nalika kencing lan ora ambu ora enak ing zakar ... yen sampeyan bisa nulungi aku aku bakal ngurmati

      1.    hernan ngandika

        sing sampeyan duwe diarani balinitis kanthi krim lan higienis sing apik sing kudu dicopot.

        1.    Juan ngandika

          Halo Aku wis ndeleng situs web iki lan bisa uga sampeyan bisa nulungi aku.
          Aku wis kontak seksual karo bocah wadon tanpa kondom lan aku entuk titik abang lan iritasi ing zakar - ing kepompong amarga ujar. Aku ngombe salep Canestan wiwit sapisan aku menyang dokter kulit lan metu positif kanggo kandidiasis lan bisa digunakake kanggo aku. Wektu iki luwih larang regane. Ana rekomendasi?

        2.    Juan ngandika

          hello maneh lan matur nuwun kanggo jawaban sadurunge.
          Titik abang lan iritasi saya meh ora ana. Nalika masturbasi maneh sawise seminggu nggunakake salep Canestan lan tanpa kegiatan seksual, aku nyoba nyemprot. Bersiap-siap kanggo gatel, rasa ora nyaman ing cunduk, bintik-bintik lan kemerahan katon langsung ... ana ide liyane? Matur nuwun

          1.    MENSTRUASI ANDA ngandika

            Nek KANGGO KOWE, KANGGO BUKU, Kuwi KESIMPULAN KAKO, NGAPI ORA KANGGO AMBEGAN, MONYET AJERO
            KANGGO KANGGO IKI, KANGING GIGI KALILU, Yen KANGGO RUNTUH


          2.    carlos ngandika

            leren onani lan goleki wong wadon ing kene ...!


        3.    luis ngandika

          Aku pengin ngerti jeneng krim lan endi sing tak tuku. Matur suwun

        4.    tanito ngandika

          hello hernan krim apa sing arep digunakake, matur nuwun

        5.    briyan w ngandika

          Sugeng enjing, kula namung gatel lan abrit. Glans pengin ngerti yen aku duwe ???? ngaso kabeh normal

      2.    Cesarin ngandika

        sampeyan kudu asring ngumbah nganggo chamomile lan njupuk "doxycycline hyclate" 1 pil saben 12 jam suwene 7 dina
        sing diresepake dening dokter ing rumah sakit
        Ati-ati amarga nanah bisa nyebabake sampeyan SYFHIS utawa GONORHEA

      3.    Johnathan ngandika

        Halo, amarga ana infeksi asor ing zakar, sampeyan kudu priksa manawa nalika wisuh umbah-umbah kanthi cukup nganggo sabun lan ngumbah banyu kanthi akeh, sampeyan kudu garing penis sawise adus lan sawise kencing, goyangake kanthi cipratan supaya ora pas. Urin berulang deleng krim iki (Clotrimazole) sampeyan bisa tuku ing apotek, ditrapake sawise adus suwene 15 dina lan bakal dingerteni kepiye kabeh jinis infeksi, ambune ora enak, lan nyeri ing anggota bakal nambah.
        Muga-muga aku wis nulungi, sukses =)

      4.    Luis ngandika

        Ayo menyang dokter kewan

    4.    david ngandika

      Babagan sing paling apik kanggo sampeyan mungkasi nyetop yaiku ngindhari apa wae sing nggawe sampeyan pengin, ahem. pornografi, aja suwe-suwe tetep mandheg, amarga plancongan ngidini sampeyan ngalami godaan kasebut, mesthi nyoba supaya pikiran melu kegiyatan sing disenengi. Ahem maca buku, metu kanggo seneng-seneng utawa olahraga, bab liyane sing kudu sampeyan hindari yaiku ngomong babagan seks. lsp.

    5.    alexander ruiz ngandika

      Halo, aku duwe hubungan karo bocah wadon tanpa nglindhungi aku sing ora dakkerteni, ana wujud titik abang ing kulit zakar ing njaba kulit, banjur garing lan ora ana gejala utawa pratandha liyane. penyakit, banjur aku ndeleng apa nalika aku metu saka kamar mandhi, meatus saya nesu banget nganti ilang bentuk asline, yaiku dadi abuh banget lan saya malih banget, panci yaiku sawise aku ora duwe maneh ereksi kualitas aku butuh akeh gaweyan lan yen aku bisa bungah, aku bakal terus kenceng banget, mula ora ana prekara sing kedadeyan amarga sadurunge nalika tangi aku mesthi duwe penis sing kuwat banget lan sanajan aku entuk ing bis kanthi gerakan aku mandheg dhewe, nganti kudu mandheg pirang-pirang mengko ora karu yen wong-wong sing katon bungah ... .. saiki mung ngeling-eling jaman biyen nalika metu adus aku ndemek awake dhewe nyoba bungah, nggunakake inspirasi pornografi, ……………… .. nanging ora ana guna, aku sedih banget amarga umure mung 25 taun lan Minangka pangowahan sing drastis lan dadakan lan saiki aku ngalami depresi, aku wis ngunjungi telung dokter lan kabeh wong ngandhani yen aku duwe macem-macem perkara, zakar ora kaya taun kepungkur, aku ora nate berjuang nggawe ereksi. ana sing nulungi aku

      1.    miguel ramon ngandika

        Babagan sing padha karo sampeyan ing kene, critakake menyang dhokter sing penting!

      2.    OSKR ngandika

        Deformasi sing sampeyan duwe lan kelemahane degdegan yaiku amarga nandhang Balanitis supaya bisa mari, kudu asring ngumbah nganggo chamomile lan ngombe "doxycycline hyclate" 1 pil saben 12 jam suwene 7 dina
        sing diresepake dening dokter ing rumah sakit
        Sawise PN bali menyang kahanan normal, ereksi bakal kuwat lan angel, lan bakal nggawe sampeyan pengin nyedhot ,,, jaa (guyonan sithik) sampeyan lagi dipekerjani aja kuwatir Aja duwe pengaruh mung penyakit sing bisa ditambani. begja

        1.    Aa ngandika

          Bukak dhokter kanggo ngatasi infeksi lan aja kuwatir ereksi. Kabeh psikologis. Infeksi sing sederhana ora ana gandhengane karo mekanisme otot zakar. Sawise mandheg kuatir lan ora kepengin banget, sampeyan bakal sehat maneh. Sampeyan ora bisa ngalami masalah ereksi sajrone 25 taun. Salam lan kabegjan

      3.    panah ngandika

        Sampeyan ora nate mikir yen sampeyan menyang dhokter tinimbang wis preset ing forum, sing bakal menehi informasi apa sing sampeyan duwe tanpa sinau sadurunge ???

      4.    Mariano franco ngandika

        sampeyan dadi wanita ing sawetara wulan penis sampeyan bakal tiba lan bakal tuwuh susu .. lan sampeyan bakal wiwiti ngomong lan nganggo klambi ketat legging

    6.    alexander jose ngandika

      goleki KRISTUS, dheweke bakal nulungi sampeyan, pornografi minangka kecanduan, kaya obat…. Rusak …… ..

    7.    PEPE PEREA ngandika

      Aja kuwatir lan moto supaya ora ana kedadeyan.

    8.    penis lopez ngandika

      Ora ana apa-apa, manungsa, ora ana sing salah ... ... terus narik gulu pitik, kosok baline, bakal tuwuh saya gedhe yen tipis lancip, mula bakal kandel lan wangkal, paling ora iku Aku gedhe banget amarga aku saben dina esuk lan wengi nalika turu.

      1.    israel ngandika

        aja ngucapake blowjobs nalika aku ora mandheg nalika sampeyan terus narik kawigaten

    9.    Miguel ngandika

      PAJEROOOO .. !!!!!

    10.    wrgg ngandika

      temokake wanita sing seneng jinis lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan ora bisa masturbasi maneh

    11.    samubarang kang angel ngandika

      Ora ana sing salah, sampeyan tindakake karo dheweke Aku duwe kanca sing 55 taun lan wis luwih saka 20 taun masturbasi

    12.    nunggang jaran ngandika

      ORA NINGGALKE IKI IKI MAKSIMUM ORA BENER Luwih apik tinimbang ngrasakake awakmu dhewe.

    13.    dan ngandika

      ORA MASTURBATE, SING PALING LUCU AKU DIKAKI SAK 14
      Saiki aku umur 55 taun lan ora ana wanita sing nggawe aku rumangsa luwih apik kanggo awakku dhewe

      EJACULASI KE TENGAS RIKICHICHIMAS

    14.    Matias ngandika

      Kanggo mandheg nyemprot, sing paling apik yaiku pencet palu tangan supaya sampeyan ora bisa nyekel apa-apa utawa nyemprotake zakar, nalika sampeyan tutul, bakal lara lan mania sampeyan bakal ilang.

    15.    Tito ngandika

      tancepake teken ing antarane bokong

    16.    abel ngandika

      Dadi, miturut konstitusi lan dheweke luwih asring nyedhot pitik jago sampeyan. Aku ora ngerti liyane

    17.    Juan (ahli seks) ngandika

      dadi obat sing kurang ajar, lan suci

    18.    tato ngandika

      ..lan apa sampeyan kudu mandheg nglakoni?… apa ora lara, sampeyan bakal ganggu, utawa apa sampeyan ilang senenge?… yen ora! .. ora ana alesan kanggo mandheg.

    19.    Francisco ngandika

      Goleki Gusti Allah lan sampeyan bakal ngluwari sampeyan saka kabeh penyakit lan tumindak ala…. Dheweke bisa nindakake kabeh lan golek hobi lan nyoba ora kesusu ing omah lan malah ora ana ing kamar sampeyan golek buku, sampeyan ngerti ..

    20.    Juan ngandika

      Aku duwe pitakon. Aku duwe hubungan seksual karo bocah wadon 15 dina kepungkur lan saka kana aku gatel ing zakar lan ing sisih dadi putih, apa sing bakal ditindakake utawa apa sing disaranake aku njupuk amarga sing sejatine nggawe aku sedhih lunga dhokter. matur nuwun kula ngenteni wangsulan

      1.    victor ngandika

        Perkara sing padha karo aku, bocah wadon umur 23 taun nyedhot zakarku lan esuke endhas zakar dadi abang lan metu dadi film putih sing katon ora bisa dicuci, bisa uga

        1.    Elkin ngandika

          Bocah wadon menehi sampeyan plak bakteri utawa rongga.

    21.    HARI ngandika

      AKU KANGGO NGANGGO MASTURBASI SAKA HINGGA AKU KABEH, AKU NGANGGO 5 utawa 0 KALIWARI, AKU NIKAH LAN AKU TERUSKE DENGAN RANGKU INGKANG URIP, NGANE NGALAMI NGALAMI ILMU GUSTI YESUS KRISTUS BISA BIBLIA Matur Yen Putra BESAR GRATIS. MASTURBASI IKU KANGGO IKU ROH UTAWA DEMON KANGGO NGANGGO URIP KAMI lan YESUS KRISTUS HANYA BISA NULUNG KITA. KANGGO ORA OLEH ALKOHOL, UTAWA KANGGO NGARUH. Goleki YESUS LAN Kowe Bakal GRATIS.

    22.    teofil ngandika

      Semen minangka energi sing nylametake awak, aja nganti ilang, olahraga lan olahraga, lan sampeyan bakal bisa ndeleng kosok baline sing bisa diasilake.

    23.    Ruben ngandika

      Aja kuwatir, iku normal lan luwih-luwih yen sampeyan ora duwe pasangan. Yen sampeyan pengin mandheg golek pasangan, utawa buruh seks, mula asring banget sampeyan kudu nyuda, nanging tanpa kudu ditinggalake amarga ngasilake kuatir, olahraga, adoh saka gambar sing seneng sampeyan (Video lan majalah porno), lan santai yen sampeyan wis nindakake maneh, coba wae.

    24.    GAMPANG ngandika

      Ing momen sing menehi kepinginan kanggo nindakake masturbasi, olahraga. Ganggu dhewe. Subyek latihan yaiku nyingkirake energi, kekarepan lan kasenengan, nyuda olahraga lan mbuwang energi sing nglumpukake ing awak, uga kanggo alasane onani

    25.    joseluisperez ngandika

      Hai, aku Jose, aku ngerti sampeyan, kanca, iku njijiki, lan sampeyan wisuh, iku kaya kosok, aku akeh morritas seger sing ana ing sekolah menengah, lan sampeyan wisuh, aku rampung kaya sapi gila kaya sing sampeyan deleng.

    26.    Fidel Pajero ngandika

      kanca, aja mandheg anggonku ... iku sing paling sugeh ... Aku duwe puluhan wanita, lancip, lemu, ayu, elek, lonthe lan suci ... lan sawise nggawe kabeh ngerti dheweke yaiku aku ojo ganti handjob dadi apa-apa ... dheweke ora bakal setya marang sampeyan lan dheweke ora bakal nginfeksi apa-apa ... amarga sundel pungkasan aku kena infeksi, Gusti Allah ngerti apa jancok ... amarga kulup lan glans gatel .. . nanging sing paling apik yaiku pitik jago saya gedhe amarga abuh banget lan nalika saya jengkel aku rumangsa luwih sugih ... oh, coba coba coba jempol ing dubur nalika sampeyan kesusu lan sampeyan bakal rumangsa apik banget. .. urip slamet kakang tangan ... Aku umur 40 taun lan aku bakal gojekan nganti pungkasan dina.

    27.    chalo ngandika

      Halo Francisco, aku duwe masalah sing padha, aku seneng 5 utawa 7 kali dina, coba murahake wektu sampeyan nindakake sethithik demi sethithik nganti rampung saben dina, ing dosis kasebut apik, lan coba awak dhewe wong sing disenengi, kanthi cara kasebut sampeyan bakal pengin ngirit semangat kanggo jancok lan malah, salam

    28.    mandek ngandika

      Cut tangan sampeyan.

    29.    Carlos Enriquez ngandika

      Ing COLOMBIA ana perusahaan sing adol produk nasional lan impor kanggo kesehatan penis. Dheweke duwe krim kanggo ngilangi balanitis, ambune ora enak, garing, flaking, gatel, iritasi, kurang sensitif, lsp. Disaranake 100%. toko virtuale ana ing Facebook, kayata "Kesehatan Pria" lan menehi saran supaya sampeyan ws 3102860240

    30.    Santiago ngandika

      Ing Kolombia ana perusahaan sing adol kabeh jinis krim lan produk kanggo area pria sing intim. Dheweke ngobati balanitis lan kelainan kulit ing zakar liyane. Disaranake 100%. ing fb dheweke katon minangka «kesehatan pria» lan menehi saran lan dirawuhi ws 3102860240

  2.   Leandro ngandika

    Aku duwe masalah, aku masturbasi bengi lan nyoba ngetokake kabeh glans, lan mung setengah sing metu, saiki aku krasa lara lan / utawa kobong ing wilayah ngisor glans (area paling sempit). Aku ngumbah penis kaping 1 dina sewengi lan kadang-kadang 2. Aku wisuh nganggo sabun biru rexona, aku nuli nutupi sabun ing driji lan nuli dakcekke nganggo glans, lan dsp aku mbilas lan dilebokake ing kulit.

    Apa aku salah? Yen aku nindakake, apa sing kudu aku lakoni kanggo nambah?
    Tulung wangsulan, penting banget, emailku lean_k-po1994@hotmail.com

    Gracias

    1.    chayote ngandika

      Delengen kita dhisik tuku boneka karet lan aja nganti ngalahake awakmu dhewe, sampeyan bisa ndeleng apa sing bakal sampeyan lakoni sadurunge

    2.    Dave ngandika

      delengen, rexona beracun kanggo aku, aku ora ngerti yen bakal dadi masalah sampeyan, nanging coba ganti liyane, muga-muga sukses

    3.    gin ngandika

      TOLA Muga-muga sampeyan luwih apik ,, aku ora ngerti umure sampeyan umure, nanging yen sampeyan umure 20 taun, solusine mung operasi ,. Nanging yen ora.,.,.,. Tee lan ngerti:
      Minangka kanggo ngumbah sampeyan ora apa-apa, nanging coba nyoba mbilas nganggo banyu ing pungkasan, amarga lara iku sabenere amarga ketat kulit sampeyan (phimosis)
      Kulit PN uga akeh, lan supaya sampeyan ora ngalami rasa sakit, mula kudu olahraga kanthi cepet saengga glans metu sethithik, saya akeh kaya masturbasi nanging amarga PN alon-alon sampeyan mung mundur. Apa sampeyan mung sapisan amarga lara banget, kudu pirang-pirang dina lan / utawa minggu EYE ojo tambah nesu saben dina, cukup olahraga lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bakal saya akeh sampeyan ora bakal ngrasakake rasa sakit maneh nalika sampeyan masturbasi, dadi luwih telung dina
      Semoga sukses lan seneng-seneng lan ejakulasi sing enak
      nanging

  3.   leo ngandika

    Aku maca lan duwe masalah yaiku sejatine aku nyemprot sewengi lan sawise seminggu aku mulai kobong lan kemerahan kelenjar wiwit aku kepengin ngerti jenis perawatan apa sing kudu daklakoni amarga sejatine nggawe akeh masalah karo pasanganku

  4.   Juanin ngandika

    Halo ... iki ana sawetara rekomendasi:

    1.- Yen sampeyan wis ngalami Balanitis kanthi infeksi Mycotic (kandidiasis), mula wisuh 2 kali saben dina nganggo Sabun Netral utawa Chamomiles, banjur garing nganggo kertas (tanpa andhuk!) Lan olesake krim ANTIMICO, ing wilayah sing kena pengaruh. (bisa dadi Canesten Cream)

    2.-Sampeyan bisa ngresiki wilayah kasebut kanthi uyah fisiologis sing dituku ing apotek apa wae, tanpa entuk biaya akeh serum.

    2.- Aja nyiksa masturbasi utawa hubungan karo pasangan sampeyan. (Aja nggunakake kekuwatan kanggo ngrasakake kepuasan, utawa gagal, oles pelumas adhedhasar banyu.

    4.- Sampeyan bisa nggunakake obat alternatif kayata Homeopathy lan nglamar krim homeopati kayata Calendula utawa Llanten, yaiku krim kulit regeneratif. (olesake sawise perawatan sing kudu 2 minggu +1 minggu ekstra sawise ngrampungake gejala utama kayata gatel, nyeri nalika kencing utawa lipatan kulup kanggo wong sing ora disunat)

    5.- Lan kanggo wong-wong sing ujar yen kecanduan masturbasi, sing paling apik yaiku motong tangan ... utawa nggunakake cara dukun lan tangkai sadurunge nindakake onani, tegese, delengen apa sing nyebabake lan ngethok rantai kasebut saka acara. Ing kasus apa wae, iku dudu dosa sing bisa mateni amarga iku kalebu perkara sing alami, nanging kabeh kakehan nyebabake kita bakal rusak.

    Dok. Cone

  5.   Juanin ngandika

    Aku kelalen titik 6.

    6.- Aja ngonsumsi GULA, amarga ana gula sing mbebayani ing kulit, diwiwiti karo penyakit kayata CANDIDIASIS, amarga gula ing getih luwih milih jamur iki kanggo ngasilake akeh ing pangkal paha, lipatan penis, lipatan saka tempek, njaba lan njero uga ing sangisore dodo lan ketiak, uga tutuk, lan ing sawetara kasus yen wis muncul ing bagean awak liyane, mula Clotrimazole diwenehake ing tablet utawa kapsul sing bisa diunyah.

    7.- Asring akeh dokter menehi resep "ANTIMICOTIC WITH CORTICOIDES" sing misuwur, nanging aku ora nyaranake, amarga kortikosteroid ngasilake efek sing ora apik, kayata gatel, gatel, bengkak, lan peeling saka KULIT, mung efek sing pengin ngindhari.

    8.-Sampeyan uga luwih becik nyiyapake solusi nganggo banyu MUTU, sing ditrapake udakara 20 menit ing kompres ing wilayah sing kena pengaruh.

    9.- Solusi liyane bisa IODINE dibubarake ing banyu anget (udakara 20 tetes ing gelas plastik kanggo dicuci) lan udakara 2 tetes klorin lan 1 tetes alkohol lan rendhem penis sajrone 1 menit, yen mung ngasilake iritasi, nundha perawatan utawa luwih sithik irungnya kanggo ndeleng apa sing kedadeyan, elinga yen yodium, alkohol lan klorin efektif ngilangi jamur lan bakteri.

    10.- Lan kanggo wong sing takon apa tegese titik kasebut minangka titik kuning cilik ing kulit njaba zakar lan alat kelamin ... dakkandhani manawa normal lan kabeh katon ing kita.

    ARAH lan GAMBAR BALANITIS (tanpa wedi, penyakit iki bisa ditambani)

    http://www.uvs.sld.cu/clinica/galeria-de-imagenes/dermatologia/imagenes/varios/zoon.jpg/image_preview

    http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/emergency_medicine/756148-781215-833tn.jpg

    http://www.canesten.es/es/dermatomicosis/formas/union_mucocutanea.html

    1.    jose ngandika

      Dokter nyaranake supaya diflucan, aku ora ngerti yen iku apik banget, aku maca manawa ana akeh efek samping, lan bisa nandhang lara, nanging dheweke ngandhani supaya nggunakake mung ing wayah wengi sadurunge turu, aku ora bakal luwih becik digunakake kaping pirang-pirang dina ... Aku ngenteni wangsulan sampeyan. Aku ngerti, iki kuwatir

    2.    alex ngandika

      Krim endi sing cocog kanggo penyakit ing foto kaping 2? Mung ana siji foto ing kene lan iki kepiye anggota ami dadi aku .. lan aku manggon ing Boston Massachusetts .. ing endi aku bisa nemokake ing kene? Tulung aku njaluk tulung .. sampeyan bisa mangsuli kanthi cepet marang emailku .. Geuretions@gmail.com Gracias

    3.    ramiro ngandika

      DOKTOR HEBAT !!! SPECTACULAR MA NINGGALKE KABEH ORA KITU matur nuwun lan ngirimi panjaluk sing kuat. RAMIRO

    4.    ernesto ngandika

      oiiiiie wong tuwa, aku duwe granit ing glans kaya-kaya spiniya sing sejatine ana lan apa sing bisa daklakoni supaya bisa ilang amarga aku ora ngerti apa sebabe utawa kenapa aku mung entuk granit ing sisih ngisor part del glanse lan ora duwe rasa ora nyaman sacara amarga balesan cepet

  6.   Pepe ngandika

    deleng ... Aku duwe masalah… sawetara dina kepungkur aku mandheg nyemprot saben dinane ... lan nalika mandheg ... wiwit gatel kabeh wektu (luwih saka biasane) ... ing sangisore glans ... lan aku duwe jerawat ing glans ... aku ora ngerti apa iki lan Nganggu aku ... lan aku ora pengin lunga menyang dhokter ... tulung ...

  7.   Angel ngandika

    Halo, jenengku malaikat, lan kemerahan kasebut wis kedadeyan kaping pirang-pirang, nanging mung bisa ilang nanging aku pengin ngerti manawa ala lan yen ana akibat, aku bakal matur nuwun kanthi cepet, matur nuwun

  8.   juan amaro ngandika

    Aku wis ngalami hubungan seks anal tanpa proteksi lan ing wektu sing padha masturbasi, aku umur 45 taun lan masalah iki. glans katon putih, kaya krim lan dadi abang nalika nyopot uga kulit retak, sing nutupi glans. Apa lan apa sing bisa aku lakoni kanggo nambani?

  9.   Xavier ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan ngrujuk marang gula olahan utawa gula sing ana ing woh-wohan.
    utawa apa ora masalah?
    penting supaya aku ngerti sanalika bisa. awit aku pengin mandheg anggone mangan.
    Gracias

  10.   Pedro ngandika

    Halo, aku menyang dokter lan menehi resep Falgenase 400, canesten V lan soyaloid, kanggo infeksi jinis iki, pitakonku yaiku: sawise perawatan sing miturut dhokter mbutuhake wektu 10 dina, apa aku bakal bisa nindakake kegiyatan tanpa mengaruhi pasangan ing mbesuk?, Aku wis ngobati perawatan sajrone 2 dina lan wiwit ora krasa gatel kaya dina pisanan, prepusis wis mudhun lan saya apik.

  11.   jose ngandika

    Halo, aku wis hubungan karo pacarku wingi lan dina iki aku weruh bintik abang ing glansku, aku ora ngerti apa, lan kenapa asale, ora lara lan adem aku ora krasa nguyuh utawa liya-liyane. tulung tulung

  12.   Rodolfo ngandika

    Halo, aku gatel lan kukul abang ing glans, ora krasa lara, nanging gatel-gatel nggawe ngganggu ...
    Uga, lara nalika nyoba pacaran karo pacarku, kita nindakake kanthi kondom.

    Tulung tulungana aku

  13.   Juanin ngandika

    Halo kanca, ketoke kabeh masalah yaiku jinis HONGUISTIK, jamur balung, bakteri sing ngasilake BALANITIS, lan CANDIDIASIS, rong penyakit sing padha nanging kanthi perawatan sing beda, sampeyan kudu ngunjungi dokter kulit khusus kanggo penyakit seksual.

    Nanging amarga umume, dheweke rada isin, mula dheweke kudu ngumbah nganggo SOLUSI sing wis kasebut ing ndhuwur, lan krim CANESTEN, sing menehi asil sing apik banget.

    Elinga, ora ana wektu kanggo nglakoni hubungan seks tanpa kondom, yen sampeyan ora nglindhungi, coba lakoni karo pasangan sing stabil, lan wong loro kasebut tetep sehat, tanpa penyakit tambahan.

    Iritasi sawise jinis iku alami, luwih-luwih yen digunakake saluran sing ora ditemtokake minangka NORMAL.
    Uga masturbasi asring nyebabake iritasi, lan tangan reged saya parah, amarga akeh beban bakteri. (Zakar minangka papan sing resik, sanajan ora percaya amarga tumindak urin, bisa ngresiki saluran utama bakteri lan jamur, mula disaranake ngombe cairan paling ora 2 liter saben dina, lan ing mangsa panas udakara 4 kali. .

    Minangka babagan GULA, aku ora ngerti yen isih durung jelas, yen woh-wohan manis iki nyedhiyakake antioksidan alami kanggo awak sing nglindhungi kita saka macem-macem penyakit, nanging yen ngonsumsi gula, permen manis, permen lan gula olahan, kue, kue , lsp., kita mung bakal milih pananduran jamur ing awak, lan karat kasebut bisa nyebabake kabeh sistem kekebalan awak.

    Aja hubungan seks yen ana ing IRRITATION, GRAINS, PUTIH PUT, CUTS ING GLAND, KULIT KERING, PUTIH UTAWA SPOT MERAH, amarga dheweke mung bakal ngrusak mitra, lan penyakit kasebut ora bakal rampung kabeh, lan bisa uga dadi luwih parah ing sampeyan, amarga wanita duwe flora antibakteri sing luwih apik tinimbang pria.

    Kamis, 4 Februari 2010

  14.   Pedro ngandika

    Sugeng enjing, aku kudu menehi informasi yen krim iku apik kanggo gatel ing glans lan aku nggunakake canesten lan ora ana apa-apa. Matur nuwun

  15.   carolina ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku kanthi cepet, pacarku duwe balanitis lan kita wis nuroni, mula aku gatel banget lan dheweke uga gatel, aku tuku krim canesten 1% nanging aku ora ngerti yen bisa digunakake kanggo kalorone kula utawa yen tuku krim canesten V, tulung tulung aku

    1.    ROBERTO ngandika

      Carolina apa sampeyan bisa ngirim email menyang parentroberto1@yahoo.com obat apa sing sampeyanombe?

  16.   IVAN ngandika

    Matur nuwun sanget, Kaca iki minangka pambiyantu sing hebat, KABEH KABEH
    Ati-ati KANGGO ...

  17.   David ngandika

    Halo, kepiye aku butuh pitulung? Aku hubungan karo pasanganku lan esuke aku gatel banget ing glans lan bagean liyane saka penis, lan parefa aku entuk jinis potongan ing sisih lambe lambe tempek lan kobongan kencing, nalika dinane ilang, nanging sawise hubungan, rasa ora nyaman saya bali, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, utawa menehi saran, matur nuwun, matur nuwun sanget

  18.   Pedro ngandika

    Hai, piye kabarmu? Nalika njupuk kabeh kulup, aku ngalami kemerahan kanthi bintik-bintik putih lan lara nalika nutul dermatolog, dheweke menehi krim sing diarani mebo lan perawatan flukonazol. Uga gatel nalika kulup papan sing nutupi glans. ... krim ora nulungi aku .. apa sampeyan bisa nulungi aku

  19.   Anonymous ngandika

    Halo tulung Aku pengin takon babagan keraguan

    Kanggo ngumbah glans saka zakar, ora apa-apa yen sampeyan nggunakake sampo, (pacarku nggunakake) saben rampung….

    Ing sisih ndhuwur, nalika nyebutake sabun netral, dheweke nuduhake putih saka sandhangan sing dicuci (nuwun sewu amarga ora ngerti ...), apa sabun antibakteri uga bisa disaranake?

    Kanggo reresik sing luwih apik, yen ora bisa ngumbah nganggo yodium, alkohol, lan klorin, lan amarga faktor wektu ... apa ora wicaksana yen sampeyan mung mbilas glans kanthi alkohol (sawetara tetes), ?? '

    kaca super ... sugeng

  20.   Anonymous ngandika

    Pitakon 2

    ah, aku lali,… yen saya onani, miturut sing wis dakwaca iku ana akibat psikologis, rasa frustasi, lan getun kanggo awake dhewe….

    uga faktor liyane sing bisa nyebabake individu sing dimaksud ...

    ejm, bisa nyuda kapasitas seksual ... ing sawetara cara,
    nyalahake saluran kelamin, nyuda potensial utawa liya-liyane.

    Tulung aku bakal ngormati wangsulan

    1.    CHARLES ngandika

      SING SING SING CUMA KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KECIL APIK APIK APA LAKU 4 KALI DINA LAN SADAYANA LAN TANPA GRATIS Yen sampeyan ora nindakake kaya ngene:;:;:; Ora ana kedadeyan yen sampeyan nggawe dhewe NUTUSI KANGGO WULANG APIK.
      Aku luwih cedhak saben dina suwene luwih saka 20 taun kepungkur lan penisku isih angel lan aku entuk jumlah lan 2 kanggo ilo. (IKUT)

  21.   Antonio ngandika

    Halo, aku entuk sawetara bintik-bintik, sawetara pari-parian abang kanthi titik putih sing flakes lan kiwa titik abang kanthi ukuran sing beda-beda, ora ngganggu aku utawa ngobong aku ora ngerti yen iku balanit, sadurunge dicopot nganggo kebersihan sing apik, aku menyang dokter Jenderal k aku mundur quadriderm NF X 10 dina lan pangowahane langsung katon, aku rampung perawatan 15 dina kepungkur lan dheweke muncul maneh, apa sejatine? Apa bakal kanggo hubungan seksual? Aku nggarap glans 2 kali saben dina nganggo sabun

    1.    Pablo ngandika

      Halo ami, kedadeyan sing padha karo aku lan aku isih ragu-ragu, ora ngerti apa sing kudu tak lakoni .. coba MACRIL ..

  22.   laurel ngandika

    Halo, konsultasi, sawetara dina kepungkur aku hubungan karo pacarku lan nalika pirang-pirang dina aku gatel ing glans lan ruam panggul, uga jerawat gedhe ing punggungku, apa sing dakwenehake? lan apa sing bisa daklakoni nalika ora mangu-mangu

  23.   Juan ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan amarga sawetara minggu kepungkur aku wis hubungan karo bojoku, dina esuk nalika aku buang air kecil aku weruh manawa kelenjar penisku duwe bintik-bintik abang lan sawetara titik kaya ruam sing katon ing kulit, dina iku nggunakake kondom, mengko sawise sawetara dina, awake dhewe pacaran maneh lan kondom maneh nanging isih duwe barang sing padha, aku uga ngerti yen bagean prepus uga abang, sawetara dina tangi luwih apik tinimbang liyane, ora gatel utawa lara, aku saben dina ngumbah nganggo banyu lan Sabun, aku ora nate hubungan karo wong liya kajaba bojoku, lan dheweke ora apa-apa, mula ora ana sing dakwaca ing kene cocog karo aku ... matur nuwun sanget

  24.   camacho ngandika

    Halo sugeng enjing, kaping pisanan sugeng x nggawe kaca iki amarga mbantu kita akeh lan bakal mbantu, ing kasusku, pisanan dakkira herpes, amarga aku nandhang lara sing ngobong aku, aku banjur nggawa dokumen sing padha lan aku resam betamethasone ing krim sing ora nulungi aku, amarga nyebabake saya luwih lembab ... mula aku lunga menyang dokumen liyane lan menehi resep betamethasone ing pil lan tab injeksi scarpett, ketorolokaco, simofil, dixil xa minggu, amarga aku wis ngalami gejala balanitis, glansanku 4 kali luwih gedhe, nemen aku lara nalika ndemek petinju, nanging seminggu kepungkur lan kabeh saya kempes, saiki aku mung lara ing njaba glans k burns, dheweke nyaranake TEDRADERM pitakonku apa bakal bisa kanggo kula? Kajaba saka tabn sing lara, bagean saka sing gedhe isih ora lara ing endhas penis, dakkira ing endi dheweke nyunat sunat? tabn Aku pengin ngerti apa aku kudu nglakoni sunat utawa ora? Mm matur nuwun kanthi sanget, wedi tenan aku, mulane aku bakal ujian DVRL dadi sukses! Matur nuwun, Dina sing Apik

  25.   DJLP ngandika

    Apik banget kaca iki, aku ngucapake selamat, kasusku minangka ing ngisor iki yen sawetara minggu kepungkur aku ngalami blister ing glans lan skrotum, sing kuwatir banget, aku nyelehake pirang-pirang krim lan, dheweke ilang nanging aku duwe bayangan, nanging aku entuk gatel sing ora bisa diatasi, esuk iki aku mriksa lan glepung muncul maneh, aku kuwatir banget, amarga dheweke menehi rekomendasi krim utawa apa-apa. Matur nuwun

  26.   olegario ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana produk bubuk garing kanggo candidisis, amarga kulup rada lembab, yen kaya kalendula utawa salep plantain, apa ana bubuk garing?
    Sawise dhokter, udakara 35 utawa 40 taun kepungkur, nampa bubuk kuning kaya belerang, iki minangka formula utama, dheweke kandha yen luwih becik tinimbang lenga jebad amarga glans tetep garing.
    Matur nuwun banget.
    olegario.

  27.   ernesto ngandika

    sugeng sonten. Aku ora ngerti apa aku duwe balanitis utawa jamur, sing aku ngerti yaiku bagean kulup sing abang rada kurang lan 2 minggu kepungkur iku metu minangka sendhang ing glane lan nresep ing aku lan sensitif banget sawise dicopot utawa krim sing dakkanggo kanggo energi, nanging isih krasa gatel ing sisih kulup lan nalika disentuh kadang-kadang aku rasane jengkel amarga nyaranake aku ora ngerti yen bakal amarga aku ngombe antibiotik lan nyebabake aku utawa kondom nyebabake alergi utawa jamur aku ora duwe sendhang nanging angel yen aku bisa entuk bisa menehi saran yen aku nyaranake matur nuwun ..

  28.   Julian ngandika

    Obat Obat Lisan MUNGKIN DIGUNAKAN BALANITIS NAMA ANTIBIOTIK Utawa Obat Obat-obatan FARMACOLOGI APA KANGGO NGgo

    1.    penis lopez ngandika

      Nganti saiki, ora ana obat sing bisa dilebokake ing cangkeme kanggo ngobati utawa nyuda penyakit apa wae ing penis liwat oral seks.
      Dadi luwih becik olesake ing zakar sampeyan lan enteni ilmu babagan jinis obat sing sampeyan saranake.

  29.   Pablo ngandika

    Salam, sing paling apik yaiku golek dhokter spesialis lan dheweke mesthi bakal ngirim apa-apa kanggo mbantu kita, aja nganti kuwatir bab sing mung kudu ditrapake teknisi. Kasus saya mirip banget, aku wis ngalami kandidiasis udakara patang wulan lan sanajan ora ana perawatan sing tetep, aku isih ora bisa ngobati awak dhewe amarga, kaya sing sampeyan ngerteni, jamur iku ngganggu lan kaya ngono, muga-muga kabeh bisa tentrem.

  30.   José ngandika

    Dokter sore sing apik aku kepengin ngerti manawa sampeyan ana ing Caracas kanggo janji medis amarga aku wis ora nyaman ing glans lan aku durung nate menyang urologist sing umur 23 taun lan ora ngerti dhokter sing apik ...

  31.   JOHN ngandika

    Aku KANGGO GUGUR ING GANDHU KANG BEDERA.
    Aku prelu ngerti apa sing bisa digunakake utawa njupuk kanggo iki.

  32.   Angel ngandika

    Pindhah menyang ahli urologi. Mungkasi pemotongan omong kosong lan bodho banjur menyang dokter kulawarga kanggo janji ing urolog. Lan kanggo nyelehake celonone tanpa komplek sing kadang kita katon kaya bajingan. Yen tangan sampeyan lara, sampeyan bakal ora, amarga yen sampeyan uga ora gatel. JHahahahahahaha.

  33.   NESTOR ngandika

    Halo, aku duwe masalah lan aku ora ngerti apa sing aku duweni, sawise maca kabeh konsultasi iki, aku ngerti manawa kedadeyan sing kedadeyan karo aku ora kedadeyan karo sapa wae, aku bakal menehi katrangan supaya bisa menehi solusi yen bisa: kadang Sawise masturbasi, aku pengin nguyuh lan nalika nindakake lan cipratan metu liwat uretra, gatel nanging mung ing endi wae, tutuk penis mung gatel ing kana lan ora kelakon banget asring, nanging kedadeyan kula lan gatel. lan nggawe aku nguyuh sing nyebabake saya gatel lan luwih suwe aku nganti kliwat, suwene udakara 10 utawa 15 menit, aku nyalahke manawa nalika Aku nyemprotake sawetara mikrok sing diprodhuksi ing saluran sing metu mani lan yen ngeculake urin kaya iki, ana asam urat lan uyah urea amarga nuwuhake aku (cangkeme glans) nanging aku pancen ora entuk bintik-bintik utawa abang sing dakdeleng ing foto utawa foto sing wis sampeyan jelasake, mung ora ana alangan saluran saluran uretra ora ana maneh, mula bisa ngomong lambe co Saluran uretra yaiku sing gatel lan aku ora ngerti amarga amarga nalika nguyuh aku garing area kasebut nganggo kertas toilet utawa nalika aku nyemprot aku ngrusak wilayah kasebut amarga frenulum narik akeh lan nutup cangkeme saluran uretra kakehan lan semine metu Bakal pecah, aku ora ngerti apa aku wis nerangake kanthi becik, aku ngerti yen kudu lunga menyang dokter nanging menehi potongan sing luar biasa. Aku mikir yen ana wong sing kedadeyan sing padha lan bisa waras utawa nemokake ROOT masalah, bisa dikandhani lan saengga kita nyimpen akeh sing isin kanggo njaluk dhokter lan ucapan selamat kanggo kaca lan matur nuwun sadurunge.

  34.   SAIKI ngandika

    Halo, aku kudu ngerti babagan masalah abang ing selangkangan, sing padha ngasilake picason lan mesthine lan akibate, ngeruk ngasilake ardeson, sing kudu dakkenalake yaiku sebab penyakit iki ana ing kulit, Aku lali uga ngasilake ing sisih mburi sikilku, kanthi efek sing padha lan sejatine lumaku kanthi jam, skala ana ing bagean sing alus utawa abang ing loro-lorone sikil lan ing selangkangan lan ing testis. Muga-muga sampeyan nimbang aku lan balesan marang aku, matur nuwun.

  35.   Benjamin ngandika

    gelombang Aku entuk sawetara titik abang ing endhas zakar lan gatel yen aku pengin ngerti apa, apa sampeyan bisa ngomong

  36.   Franco ngandika

    Halo, KULITKU NGANGGO GANDHI, KANGGO MERAH LAN KANGGO RUTAK UTAWA CUTI LAN GANDANG KANGGO KECIL .. APA ITU?

  37.   Jorge ngandika

    perawatan kanggo balanitis

  38.   Jorge ngandika

    Obat Obat Lisan MUNGKIN DIGUNAKAN BALANITIS NAMA ANTIBIOTIK Utawa Obat Obat-obatan FARMACOLOGI APA KANGGO NGgo

  39.   andres ngandika

    Aku duwe kriting gatel lan lara nalika nguyuh, apa sing kudu aku lakoni?

  40.   Malejandro ngandika

    Halo !!! Umurku 17 taun, jebule aku ora ngerti persis apa sing duweni, nanging kabeh diwiwiti udakara 1 wulan kepungkur, aku entuk bahan putih lan ngerti yen aku ngerti yen SMEGMA utawa sing kaya ngono, saben dina Aku wisuh kanthi apik, nanging saiki nalika nyopot zat Putih, bagian ngisor endhas penis dadi abang lan kadang nalika dakumbah rasane krasa gatel nanging banjur ilang sawise sawetara wektu .. pitakonane .. apa sing bisa aku lakoni, kepiye ora bisa penisku dadi abang, amarga kadang-kadang area ing sangisore sirahku krasa lara nalika ngumbah, nanging banjur ilang ... apa sing bisa nganggo oq? Aku njlentrehake manawa aku ora nate nuroni, mula aku ora ngerti kenapa bisa ... tulung, aku wedi !!

  41.   NESTOR ngandika

    kanggo retak nggunakake hypoglos

  42.   carlos ngandika

    Halo, aku duwe pitakon .. Aku gatel ing zakar lan goresan lara lan kobong, ngumbah zakar saya lara banjur malih dadi abang. Aku pengin ngerti apa sing aku duweni

  43.   ana ngandika

    hello aku duwe masalah ing tempek lan aku duwe pimple

    1.    potong gandum ngandika

      hello ,, aku njupuk metu ,, karo untu ,, lan aku nggawe sampeyan seneng

  44.   ramiro ngandika

    Halo, 2 wulan kepungkur, aku duwe hubungan karo bocah wadon lan aku duwe jerawat abang ing zakar lan liyane kulit, kulitku cilik banget, nanging menehi akeh panganan, aku nggunakake krim lan aku mangan, nanging nalika aku mandheg nggunakake, bali uga kadang-kadang uga ana kontak oral lan aku nemplek putih ing amandel: ya dhokterku ujar iki streptococcus nanging aku durung ditliti, aku ngombe obat kasebut lan dicopot , nanging zakar terus karo panganan sing sithik, saiki aku arep metu karo bocah wadon liyane lan Kita wis hubungan seksual, masalahe yaiku mangan maneh lan piring ing tenggorokan = Aku kuwatir banget, aku ora pengin masturbasi maneh

    Bisa dadi opo ??? Aku ninggalake emailku elramis16@yahoo.es

  45.   Alberto ngandika

    Halo, sawetara dina kepungkur aku ngerti yen zakar saya abang lan gatel, kepiye? Lan krim sing disaranake utawa perawatan sing migunani, muga-muga wangsulan sing memuaskan.

    Gracias

  46.   daniel ngandika

    Halo, kira-kira 2 wulan kepungkur, aku weruh abang lan kobong ing zakar nalika ngumbah, nalika krasa garing ing kulit penis nggawe saya scaly lan kemerahan utawa kanthi jelas kobongan aku kepengin ngerti apa sejatine? Yen bisa nggunakake obat canesten kanggo obat liya kaya alkohol kanthi klorin lan yodium, muga-muga bisa nanggepi cepet lan sampeyan bisa nulungi matur nuwun

  47.   JAVIER ngandika

    OLA BUENAS.LES AKU NULUT MASALAHKU, KANGGO NIKONKI GADIS AKU DUWI IKU IKU DUWE AKU NGANGGO SPOT MERAH ING COCK, ORA KANGGO KANGGO KANGGO NGGALAPI GLAND KANG MOCHIE PUTIH !! ALCAVO Telung Dina Nggawe ITU ANGINAS! (Sanajan aku ora ngerti yen ora bisa ndeleng) lan menehi akeh isin kanggo pindhah menyang dhokter kanggo takon, ing rem aku wis ngrusak lan saben-saben aku mbukak COCOON banget nyengsarakke kula !! KANGGO KANGGO MUNG TOLONG KAK ??? Matur Nuwun !!

  48.   samuel ngandika

    Halo, udakara 2 wulan kepungkur, aku ngerteni yen gatel ing zakar, aku mriksa lan nemokake yen ana ruam putih ing sakubenge mahkota zakar lan sawetara wis pecah lan pirang-pirang dina mengko, kulitku wungu, digosok banjur wungu putih . Kaya-kaya sampeyan njupuk resistol saka tangan sampeyan, sejatine aku ora ngerti apa sing bakal terjadi yen ana sing ngerti apa sing kudu dakkandhakake marang aku. ora

  49.   Liyane ngandika

    Hai, aku duwe masalah, aku tahan sawetara dina, aku ora ngerti sebabe aku umur 25 taun, penisku lara nalika aku nguyuh lan nalika aku nguyuh, jet ora apa-apa, nanging sawise kencing Aku pencet sirit sithik supaya apa sing isih ana ing uretra metu aku nanah Aku ora ngelingi yen kena aku utawa kaya ngono, nanging penisku lara banget nalika nandhang lara, utamane ing bagean saka uretra lan diwiwiti lan pungkasan ing endhas penis, apa sampeyan bisa menehi ngombe amarga Dokter ngirim babagan ewonan studi lan ora nemokake masalah. Matur suwun sanget lan salam kanggo kabeh.

    1.    FLYER ngandika

      PUS KANG INFEKSI LAN INFEKSI ING PN KANGGO SAKING SAKIT VENERAL (STD) Ati-ati Kowe Kudu NANGGUNG PENISILIN MILYONI KANGGO MAWEH DOSI. konsultasi karo UROLOGIST

  50.   Franco ngandika

    Halo, aku gatel lan pengin ngerti apa aku entuk kabeh iki saka bocah wadon? Utawa kenapa aku ora duwe pasangan sing stabil? Lan aku uga duwe kutil. BANTUAN

  51.   Alfredo ngandika

    Halo, aku duwe masalah ing pirang-pirang pirang, aku metu kaya granit, nanging ing ligazon sing ana ing sisih ngisor, ana sawetara granit putih ing sisih siji ana 2 granit cilik ing sisih liyane mung ana 1. Nanging uga ing balano aku gatel sing mengko wis lara nanging lara banget lan aku marani dhokter lan dheweke mikir yen mung jamur, nanging banjur gatel metu aku ora ngerti ...

  52.   angel ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan saka Spanyol, aku pengin sampeyan menehi pitutur marang aku carane bisa ngatasi masalah. Kulupku garing banget lan retak lan asring gatel banget. geter iku kaya yen lara nalika ngilangi kulit kanggo njupuk glans. Kepiye cara aku hidrat ing wilayah kasebut lan nyepetake penyembuhan "jeritan"? Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan

  53.   IVAN ngandika

    Hai piye kabare? Umurku 14 taun lan biasane masturbasi. Suwe-suwe aku ngerteni rasa lara ing masturbasi, kaya kobong (ing area ngisor glans lan frenulum) aku uga duwe retak retak, kanthi kisut, lipatan kaya sing diarani. Aku kudu ngerti apa iku, lan aku kudu mundhak.
    muchas gracias
    regards

  54.   Ivan ngandika

    Halo, masalahku kaya ing ngisor iki: Aku asring masturbasi. nggawe kobong ing frenulum lan ing sisih ngisor glans uga ana ing sangisore. Aku uga ngerti yen glans duwe kisut, alur utawa apa wae sing diarani. Apa sing bisa ditindakake kanggo nambani? Matur nuwun kanthi sanget

  55.   Daniel lan Diana ngandika

    Halo…
    Kita duwe masalah sithik, sanajan isih enom, 2 dina kepungkur kita wis hubungan seksual, lan dina iki kita sadhar manawa ana sawetara bintik putih, kemerahan lan akeh gatel ing bagean intim, ing kasus ing glans lan kulup; Kosok baline abang lan bintik-bintik putih ing sisih lambe lan tembok bawok. mangga kita butuh pitulung lan mengko kita wedi amarga iki pertama kaline
    matur nuwun mirengaken

  56.   eduar ngandika

    Halo, babagan sampeyan? Delengen, ing kasusku, aku entuk welt
    bagean saka glans lan sisih ngisor sing menehi gatel supaya aku kudu ngeruk dhewe lan kadhang kobong, aku kuwatir, bisa uga wis 2 minggu
    Apa sarang sarang lan aku ora bisa gatel? Pliz apa sampeyan bisa mbantu aku ngerti apa
    Aku duwe bebener sing apik banget, kuatir, aku durung nate nuli jinis

    tulung

  57.   gonzalo ngandika

    Penisku abang sawise hubungan seksual, kenapa?

  58.   Javi ngandika

    Halo ... masalahku yaiku sawise nindakake hubungan seksual, glans saya wiwit lara banget lan aku weruh ruam abang cilik ing pinggir ... testisku uga lara banget. Dadi aku menyang dhokter lan aku ngandhani yen bisa dadi epidymitis amarga aku wis suwe nalika aku umur 15 taun, saiki aku 20, nanging dheweke kandha yen dheweke ora ngira, dheweke ngalami infeksi ing glans, mula dheweke ngirim pil, antibiotik. Sawise rong minggu aku meh mari ... sanajan isih akeh, aku menyang urolog kanggo ngerteni lan dheweke crita yen aku ora duwe apa-apa. Sawise suwe saya lara maneh, mula aku banjur dhokter maneh, tes tes urin lan aku ora kena infeksi, dheweke kandha yen infeksi eksternal mula dheweke ngirimi aku krim antibiotik sing umure wis 15 taun. dina ... Ya, sawise 5 dina aku bali lan dheweke kandha yen dheweke luwih apik, bisa uga dadi balanitis sing entheng. Masalahe yaiku yen aku ora ngerteni yen iki ngilangi kabeh lan saben-saben aku masturbasi, mula saya lara. Aku ora ngerti apa terus karo krim nganti ilang utawa bali menyang dhokter, ing kasus apa wae aku duwe analisis STD lan sawetara dina bakal menehi asil, aku bakal njupuk kesempatan kanggo ngandhani masalah iki. Aku wedi banget yen kena penyakit kelamin, utamane amarga lara iki. Yen ana wong sing bisa menehi apa-apa, aku bakal luwih menghargai, amarga dhokter isih durung bisa ngirim lan ngombe obat sing salah, lan tes mung ngirim analisis iki, ora ana budaya ... Aku duwe informasi liyane. yen sadurunge nuroni aku duwe rambut sing abuh ing penis lan bisa uga aku nyopot utawa bisa uga kena infeksi. sapphire_1989@hotmail.es

  59.   Ricardo ngandika

    Sawise ngalami mycosis, apa kulit glans bakal tetep kisut sajrone urip? Apa sensitivitas kulit glans pulih?

  60.   carlos ngandika

    Kasunyatane yaiku yen aku wis suwe ngalami akeh masalah, aku didiagnosis ngalami chlamydia lan nambani obat sing disaranake dhokter. Budaya anyar menehi negatif. Urine lan kabeh apik. Nanging intine yaiku aku isih rasa ora nyaman, ing pucuk zakar, dadi abang lan saya radha sawise masturbasi, gatel lan kadang lara, aku malah ora nyaman, aku mandheg anggonku ngrawat, ngrawat awakku lan liya-liyane. mudhun, nanging ora bakal ilang, mung nalika aku menyang dhokter dheweke ngandhani yen aku ora duwe apa-apa, iku normal, nanging ora kaya ngono, aku ganggu, gatel, lan maca babagan iki aku rumangsa diidentifikasi, apa sampeyan bisa nulungi aku?

    1.    osamjued ngandika

      lan obat apa sing sampeyan gunakake kanggo ngobati chlamydia

  61.   Edu ngandika

    Halo .. nganti saiki aku pacaran karo pacarku tanpa kondom, dheweke sensitif ngalami cystitis. Sawetara minggu kepungkur, aku ngalami bintik-bintik abang ing glans lan kulit garing kanthi warna abu-abu, nanging ora gatel utawa lara. Apa banalitis cocog karo gejala kasebut, utamane yen ora gatel utawa ngganggu aku? Apa aku bisa hubungan seks karo kondom?

  62.   Juli ngandika

    Aku duwe masalah nalika aku lunga menyang kolam renang lan esuke zakarku abang lan nalika adus aku dadi abot kanggo ngobong lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan ora asring ngobong, iku ngobong aku lan aku pengin ngerti obat apa sing bisa digunakake utawa karo dokter sing daklakoni yen karo ahli urologi utawa aku ora ngerti, tulung tulung aku

  63.   JUAN CARLOS ngandika

    CHILE PUERTO MONTT, FISIK Dening FONASA (ahli urologi) CALLAMPA WANGSA - HONGOSSS INGKANG KANGGO INI, IKU TIWIS KANG IDEA ING APA IKU ASEN IKU TEST HIV lan yen sampeyan ora duwe apa-apa, diproses sampeyan, diproses, diproses… entuk dhuwit saka sampeyan…. Lan banjur dikirimi sampeyan menyang dokter kulit. LAN PEGA DERMATOLOGIST IKU SAMA UROLOGIS.

    Muga-muga bakal ngawula karo sampeyan (HOSPITAL DE LOS ANDES)… PICHIPELLUCO

  64.   Manuela ngandika

    Halo, aku duwe masalah, tempek saya gatel lan kobong, lan aku mandeng awakku lan abang, aku kepiye? Aku ngeterake krim, jenenge Dr. Selby, nanging ora krasa beda banget, aku nganggo celana kathok lan dheweke duwe minyak wangi, ana kanca kandha yen bisa uga amarga aku, nanging aku aku ora yakin, aku uga duwe hubungan seks, bisa uga sebabe?
    Muga-muga wangsulan sampeyan saiki matur nuwun.

  65.   mabin ngandika

    Kaca iki mbantu aku, pancen apik.

  66.   Gusti Yesus nulungi aku ngandika

    Udakara telung minggu aku entuk bal ing zakar gedhe sawise transvestite menehi seks oral (aku mabuk) iki katon rong utawa telung dina mengko, nuli sithik, mung ngobong nalika nguyuh mung rong utawa kaping telu lan bubar iki tegese mengko wiwit bintik-bintik abang wis mboko sithik ilang amarga aku ngresiki nganggo sabun lan garing dadi garing amarga saka sing dakwaca bisa uga ora ana jamur sing serius, aku bisa ngomong yen ragi aku wis ora nate nemoni dhokter apa-apa, mula wis ngumbah lan dheweke wis mari sanajan isih kurang (mripat kaping pirang-pirang nresep, aku ngeruk banget) aku kudu ngerti krim sing daklakoni, apa sing kudu dilakoni Aku, ah lan bab liya loro utawa telung dina ing bintik abang ing saben titik cilik dadi putih !! Dina-dina pisanan bintik-bintik kaya benjolan cilik, setengah katon meneng nanging wis ora katon maneh! Lan aku mikir aku ora kudu hubungan seks! Nanging aku masturbasi kaya kaping 4 amarga aku kudu nindakake yen ora prelu, ora ngerti, matur nuwun lan muga-muga wangsulan mengko, matur nuwun!

  67.   Jose Alfredo ngandika

    Halo, maaf, keraguan babagan kabeh, sing beda yaiku aku menyang ahli urologi, dheweke njaluk aku nganalisa, kanthi cara kabeh bisa mlaku kanthi apik, lan dheweke menehi kapsul (cephalexin), sing daklakoni 1 saben 12 jam suwene 10 dina, abang saka glans saya ilang (kaya sing katon ing foto pisanan sing bisa dideleng ing kaca iki), mangu-mangu yaiku jerawat abang lan kobong cilik ing glans terus, aku wis nggunakake 1 % krim canesten, apa liyane sing bisa Mbantu aku, lan apa luwih migunani kanggo njupuk kapsul maneh? Muga-muga bisa nuntun aku lan menehi saran lan jeneng obat, krim utawa prekara liyane sing nulungi aku, matur nuwun.

  68.   Pak Escalante ngandika

    Kepiye kabarmu? Aku umur 34 taun, aku ora nate hubungan seksual, aku wis asring nyemprot, udakara setaun nglakoni, lara ejakulasi lan aku ditinggalake sensasi kobong, udakara 7 wulan kepungkur nalika aku masturbasi Aku ejakulasi rasa sakit lan kaya yen ana colokan sing ditemokake, 2 sel getih cilik metu lan ora ana sing liya, aku wedi, aku menyang urolog lan amarga isin aku ora ngandhani yen aku lagi masturbasi, dheweke mriksa aku tanpa ndemek aku lan dheweke ndiagnosis aku duwe prostatitis, dheweke menehi resep migtasol, macrodantin lan prosgut Nganti saiki, aku terus ora nyaman, aku terus nglancar, aku ganti dhokter lan aku crita kabeh lan dheweke diagnosa urethritis banjur banalitis plastik, ngreset pirang-pirang anti-inflamasi lan azowintominol sing ora ana enteke, dheweke ngandhani yen amarga obesitas dheweke uga nggawa masalah iki lan ngandhani yen penting banget yen aku duwe hubungan seks lan ora bisa onani, amarga aku nglarani awake dhewe lan nyebabake trauma internal. Aku matur nuwun komentar lan matur nuwun kanthi sanget.

    1.    dean ngandika

      Tuku VAGINA SILIKON LAN VIBRATOR + KOMPOREN Dadi ORA NGGOLEKE GLANE ANDA NIKMEN FANTASI SEKSUAL KOWE.

    2.    JOANA ngandika

      NGGUNAKAN JENIS SEX, KANGGO LUCU, SANGET LUCU LAN PLEASANT ING WENGI AKU NGOMPOK KANGGO KANGGO LAN GAMPANG SIZE lan KUALITAS sing dakgawe lan seneng karo piranti kasebut ,, ummmmmmmmmm

  69.   jairus ngandika

    Halo, aku bakal ngandhani kabeh, aku wis nandhang gatel ing zakar, saiki glans ngobong ing endi wae ing awak, kulit sirah, kuping, gulu, armpits, tanduk ing tangan, aku wis ngunjungi ewu dokter, aku wis nyoba akeh Obat-obatan, aku ora duwe nasib kanggo nambani, matur nuwun kanggo pandhuane matur nuwun jairo

  70.   jose ngandika

    Aku nemoni masalah karo penis sajrone 6 wulan. Diwiwiti nalika aku ana ing peternakan, umure udakara 3 dina, nanging aku mung duwe siji jeroan, sing dakenggo sawise adus, dakbaleni maneh sawise sawetara dina titi mula saya kobong banjur malih dadi abang. Farmasia nyaranake canesten yen digunakake lan bisa digunakake, bisa ngilangi kobong. Wektu mengko mula gatel lan gatel lan aku nyoba dadi abang lan nugget abang ing glans, mula digunakake maneh kanthi 1%. Wiji lan abang dicopot nanging tetep nresep, ora ngerti apa sing arep digunakake, tulung tulung aku

  71.   yamilet ngandika

    Halo! Matur nuwun kanggo kaca iki sing sebagian mbantu kita kabeh lan entuk manfaat.
    Aku duwe hubungan seksual karo wong lanang, nanging nalika aku rampung, aku weruh yen endhas penis iku abang lan ing batang zakar kaya rong batang cilik. Aku kudune prawan nanging aku wis kuwatir yen kondomku rusak.
    Ana opo ???? '
    maolo ????

    1.    KELUAR ngandika

      KANGGO KANGGO KOWE NGAKAK KOWE BISA NORIR DENGAN CACHERAAA ;;; !!!!!

  72.   jose ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kenapa glans saya gatel lan uga entuk ambu ora enak, 2 jerawat katon kaya 2 bar cilik banget, matur nuwun

  73.   Sinkron ngandika

    Halo, aku umure 14 taun lan duwe gatel-gatel ing penis, katon sawise «Masturbasi», nganti sawetara jam kepungkur aku adus maneh lan aku mriksa lan bisa ndeleng yen aku duwe kukul glans sandi. Aku miwiti riset lan maca Balanitis lan Candida Albicans iki. Aku rada kuwatir amarga kulit ing ngisor iki mung abang ing njero, esuk menehi gatel. Ana sing kudu ngombe utawa menyang Urologis, aku luwih seneng. Atte: oc-ta-vio@hotmail.com Aku pamitan karo sampeyan. Mugi lan bantuan kula.

  74.   moises ngandika

    Olle lan yen ora menehi perawatan kanggo iki, apa sing bakal kedadeyan karo aku? wangsulan tulung

  75.   moises ngandika

    Hei, aku lagi wae adus lan nembe wae ngerti yen aku uga duwe kukul lan ambune sing kuat. Napa iki? Lan yen sampeyan bisa menehi katrangan manawa mbantu aku nambani iki

  76.   bebek ngandika

    hello salam udakara setaun setengah kepungkur nalika hubungan karo kancaku, sing mesthi tanpa kondom, kulup ngisor saya wiwit abang lan retak utawa retak banjur aku marani ahli ilmu jiwa dheweke ngandhani yen dheweke ora duwe apa-apa , dheweke mung menehi resep pomadilla mengko Saiki aku lega kira-kira sewulan kepungkur karo bocah wadon liyane, kedadeyan sing padha kedadeyan maneh, abang lan retak, uga sawise ejakulasi, uretra utawa saluranku lara uga glans, apa sejatine?

  77.   kenllys ngandika

    Nyuwun tulung aku ngerti pangobatan balantitis iki amarga aku duwe masalah sawetara bintik-bintik lan gumpalan ing glans nanging dhokter saya ilang saiki dina liyane aku lunga menyang pantai lan banjur milih kulit saka glans lan saiki aku duwe gatel sing ora bisa ngilangi sawetara wektu supaya aku tenang nanging terus lan nalika aku duwe hubungan seks dadi abang banjur gatel diwiwiti aku butuh perawatan kanggo iki, aku yakin balantitis amarga gejala kasebut padha Muga-muga bisa enggal mangsuli, matur nuwun.

  78.   lijhik ngandika

    ok

  79.   luis ngandika

    Aku ngalami gejala sing padha, akeh gatel, sanajan kadang slim nanging isih lan nalika aku duwe hubungane abang, aku butuh perawatan balantitis amarga aku yakin, tulung wangsulana sanalika bisa diobati kanggo sawetara bintik-bintik lan lecet ing zakar, nanging dhokter saya nyopot lan saiki saya gatel lan abang nalika ngganggu. Muga-muga cepet-cepet nanggepi perawatan iki, matur nuwun.

  80.   Francisco ngandika

    Aku maca lan nemokake iki-
    Halo, konsultasi, sawetara dina kepungkur aku hubungan karo pacarku lan nalika pirang-pirang dina aku gatel ing glans lan ruam panggul, uga jerawat gedhe ing punggungku, apa sing dakwenehake? lan apa sing bisa daklakoni nalika ora mangu-mangu
    Ditulis dening Lauro -21-Mar-10
    lan padha persis karo aku
    o_o
    Aku seneng banget yen sampeyan menehi wangsulan.
    Matur suwun dhisik.
    sugeng dinten.

  81.   sebasan ngandika

    Halo, aku pengin konsultasi, golek dhokter utawa dhokter sing gatel banget ing duburku, uga ambune ora enak apa sing bakal ditindakake nalika uripku mung duwe hubungan karo wanita lan kadang penisku uga gatel pengin ngerti penyakit apa aku lan apa sing nyebabake, apa sing kudu digunakake, aku bakal ngormati saka jantung….

  82.   Enrique ngandika

    Hai, aku Enrique, aku duwe picason rong dina kepungkur nalika aku buang air kecil ing saluran penis lan iki nganti ora, apa bisa dadi?

  83.   rodrigo ngandika

    Aku gatel ing zakar lan dheweke metu kaya gelembung cilik lan cara dheweke njeblug lan gatel banget, testis uga lara, bisa uga aku butuh pitulung cepet, matur nuwun

  84.   Pedro osmany ngandika

    Nyatane, infeksi jamur menyang candida albicans (monilia) ing ndhuwur kabeh, asring nyebabake balanitis ... nalika kulup dawa lan nutupi glans kondhisi luwih kuat amarga keasaman luwih seneng tuwuh jamur ragi, yaiku penting kanggo ngobati wanita lan pria, lan langkah-langkah higienis sadurunge lan sawise hubungan seksual disaranake ... mbilas nganggo larutan bikarbonat ngilangi gatal lan iritasi lokal, krim topikal kayata clotrimazole lan nystatin minangka kuratif, kajaba saka langkah-langkah umum sing kasebut .. moniliasis resisten utawa terus-terusan, salah siji ing lokasi iki utawa liya minangka elemen sing kudu dipikirake nalika didiagnosis diabetes mellitus utawa kelainan kekebalan, apa sing dipikolehi utawa bawaan, Matur suwun!

  85.   Pedro osmany ngandika

    … Nalika kobong nalika nguyuh, kita ana ing urethritis, ana akeh sebab… infeksi chlamydial, infeksi gonokokus lsp. Penting, konsultasi karo dokter kanggo perawatan khusus…
    Ing balanitis bola-bali, glans sing ditutupi kulup dawa kudu dibersihake kanthi bener lan / utawa dibenerake kanthi sunat ... asor terus-terusan lan infeksi kasebut utawa liya-liyane sing disebabake agen mikroba minangka risiko kena utawa nambani kanker penis.

  86.   Javier ngandika

    Wenas wong sing ngobati penyakit kasebut kudu nggunakake Canesten yaiku krim utawa ampicillin ing pil sing antibiotik ngumbah penis kanthi apik, garing banjur gunakake tombol canten banjur ngombe sisine Aku wis nambah ndeleng mengko

  87.   Johan ngandika

    Aku ora ngerti apa penyakit iki sing nemen ... sawise nindakake hubungan seksual, aku rumangsa rada lara ing glans lan dadi abang banget lan ing sawetara bagean tetep kaya dikikis lan nalika pirang-pirang dina lan bagean sing kayane wis ilang ... nanging kasunyatane saya kuwatir apa sing bisa daklakoni

  88.   jose ngandika

    Zakar saya gatel x ing njero picason sing bisa ditraktir, apa sing bakal daklakoni, apa ta?

  89.   Victor ngandika

    Kancaku kadang duwe tempek sing garing, mula kita kudu nggunakake minyak pelumas, umurku 45 taun lan sawise pirang-pirang dina, masalahe kaya ing ngisor iki, ana sing katon putih ing glans, kaya krim lan katon abang nalika nyopot, uga kulitku retak, sing nutupi glans. Apa lan apa sing bisa aku lakoni kanggo nambani?

  90.   luis ngandika

    Wiwit rong wulan kepungkur, aku ngalami bintik-bintik abang ing glade, aku ora duwe hubungan karo wanita loro, luwih dhisik karo siji banjur karo liyane lan aku uga duwe hubungan karo pacarku, banjur pacarku metu kena infeksi aku ngira aku kena infeksi, aku aku banjur nemoni gynecoligo supaya dheweke bisa ngrawat dheweke lan perawatan sing dakwenehake, jebule dheweke wis diwasa lan aku ora nindakake apa sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake iki, aku banjur nemoni praktisi umum lan dheweke menehi resep quadridem lan aku isih nglamar lan durung ana asil perbaikan sing kudu ditindakake

  91.   ferni0292 ngandika

    Hai, rumangsa, aku entuk balanitis lan luwih dhisik menyang dhokter normal lan menehi resep pulih lan bactrim f, aku pulih maneh sajrone sepuluh dina lan yen aku luwih apik, nanging masalahe durung bisa dibasmi lan mung rong dina kepungkur aku lunga menyang ahli urologi lan dheweke menehi resep tablet isox 3d lan afumix, dheweke kandha yen sajrone telung dina, masalahku bisa diatasi nanging wis rong dina lan aku ora weruh asil paningkatan.

  92.   antonio ngandika

    Halo, masalahku karo zakar yaiku wiwit sawetara wulan kepungkur, kepompong ditutup nalika kabeh biasane normal, aku ora bisa nglawan sirahe, nalika tuwuh, mung nalika lagi normal. shower kanggo ngumbah nanging isih nglarani, ana sawetara cara kanggo ngerti sebabe kedadeyan lan apa solusi sing dakkarepake kanggo respons cepet saka dokumen kasebut

  93.   Dixon ngandika

    Aku gatel lan titik abang ing glans, lan nalika nindakake kebersihan saben dina, dheweke bakal ilang lan yen aku duwe hubungan seks karo pasanganku, titik abang katon maneh, apa sing bakal ditindakake lan kepiye carane aku bisa mari?

  94.   oscar ngandika

    Halo, aku wis nemoni masalah iki udakara patang dina, aku wis cukup rampung, aku duwe hubungan seks saben wulan lan saben wulan aku masturbasi tanpa nyiksa ... nanging saiki ana jinis jamur semu abang katon ing pinggir zakar kaya kulitku fraying lan nggawe ambu ora enak lan saben mandheg, lara kaya pecah kulitku lan mula aku turu .. Kayane penyakit sing debat apa sing bakal dadi tamba ...

  95.   carlos ngandika

    Halo, suwene rong minggu aku nate pacaran karo bocah wadon umur 16 taun lan dudu saka ngarep, nanging saka mburi banjur dina sabanjure aku duwe rambut ing sirah lan aku wisuh kanthi apik banjur sawise sawetara dina aku ngerti yen aku nduwe bintik-bintik abang kanthi titik ing ndhuwur sirah. Aku ngerti yen normal amarga aku ora nate mikir yen iki pertama kaline lan puisi aku kepengin ngerti yen normal utawa bisa diobati ...

  96.   ionat ngandika

    Iki sampeyan ndeleng sesambungan karo pasangan lan esuk dheweke menehi panganan ing zakar lan dina sabanjure sawise entuk titik abang sing bisa digunakake `supaya aku ilang, sing bakal ngucapake matur nuwun kanthi cepet nanggepi

  97.   luweh ngandika

    hello eeh aku nggunakake iki tegese ngerti apa sing kedadeyan karo awakku: / ternyata kapan aku hubungan seks karo pacarku, penis (sirah) saya akeh lan dadi abang, luwih akeh endhas aku duwe tatu cilik ing zakarku nanging getihen sethithik lan aku angel banget sesambungan karo pacarku, amarga masalah iki, luwih akeh nalika mlebu kobong diwiwiti. : / Aku pengin ngerti sebabe kedadeyan kasebut. Apa sampeyan bisa ngomong kenapa kedadeyan kasebut? ok aku ngenteni wangsulanmu.

  98.   Rodrigo Diaz de Vivar ngandika

    Halo, aku pengin menehi komentar babagan kasusku kanggo ndeleng apa sing bisa sampeyan critakake.
    Aku umur 44 taun, wiwit umur telung puluh taun, aku kadang lara nalika aku sesambungan karo bocah-bocah wadon .. Ing umur 40 taun, kulit kulup kurang lan kurang elastis, nalika aku nuroni utawa nalika aku masturbasi Aku lara ing kulup lan kadang bisa ngrusak glans, dadi abang lan saka gesekan kulitku mundhak nganti udakara 1 cm. njaluk ndeleng kulit rusak getih.
    Musim panas iki aku duwe operasi kanggo phimosis lan kabeh dadi apik. Masalahe yaiku udakara 5 wulan lan amarga kerusakan sing daklakokake ing glans, aku duwe tandha abang ing glans (10% saka permukaan) yen sanajan ora lara, dheweke ora bakal ilang lan aku mikir sing dadi luwih akeh.
    Apa miturut sampeyan bisa dadi? Salam kanggo kabeh,

  99.   erasmus ngandika

    Sugeng enjing, kula prelu nulungi sampeyan. Penisku ing pucuk glans kaya jengkel lan bengkak. Kepiye? Aku nganggo apa? matur nuwun aku ngenteni wangsulanmu

  100.   Dhokter MATI! ngandika

    Aku pengin bareng karo sampeyan. informasi umum:
    Sampeyan kudu ngilangi kulup kanggo sing duwe, disaranake supaya operasi kanggo mbusak lapisan sing ora ana gunane lan kenapa kudu ditindakake: kanggo ngindhari infeksi terus-terusan ing zakar, lapisan iki nglumpukake kelembapan nalika nguyuh lan kanggo nambahake manawa kita nutul lan bakteri bisa nemplek karo kita. Elinga yen organ kita resik lan sensitif banget, kulup minangka "kulit" sing ora ana gunane lan kudu dicopot supaya ora kena infeksi. Ayo diwiwiti, lan aku nyaranake sampeyan ngunjungi Urologis, dheweke bisa nuntun sampeyan kanthi luwih apik ... lan masalah kasebut umume dialami manungsa.

  101.   keris ngandika

    Halo, aku butuh pitulung. Aku hubungan seksual seminggu kepungkur, dina sabanjure aku gatel banget ing kulup, banjur aku wiwit mruput abang ing glans sing ngobong akeh lan uga nggawe bahan lengket. Apa sing bisa digunakake?

  102.   pakotorres ngandika

    Sugeng enjing ... nuwun sewu suwene balanitis mari, aku wis rong minggu lan dakkira bakal tambah parah..Aku njupuk posipen, isox lan ilosone..aku nyelehake loro krim pulih lan mikostatine ... nanging dheweke durung nulungi aku apa sing bisa tak lakoni ...

  103.   Juan Pablo ngandika

    Halo, aku umur 25 taun, ora
    sunat lan amarga aku kelingan aku wis ngerteni sawetara benjolan putih
    ing ngendi glans diwiwiti, aku ora nate kuwatir amarga durung nate nglakoni seks
    jinis, miturut riset minangka tas lemak, pitakonku yaiku: saben-saben
    yen aku ejakulasi nggawe jinis utawa masturbasi sawetara
    menit, aku golek jerawat abang ing glans lan kulup
    Aku nganggo krim sing diarani TRIDERM Cream ngemot: 0.64 mg dipropionat
    betamethasone, padha karo 0.5 mg betamethasone, 10 mg clotrimazole
    lan gentamisin sulfat padha karo 1.0 mg basa gentamicin. lan ing
    sawetara jam dheweke ilang yen ora tahan sawetara dina. aku kudu ngerti apa
    Aku duwe lan cara nambani. Aku wis njupuk tes sifilis lan herpes lan dheweke bakal metu
    negatives

  104.   Carlos ngandika

    Aku umur 45 taun lan ngobati infeksi jamur saka penis sing dakkira. Dheweke miwiti kanthi nyaring lan ngeringake kulit, banjur wiwit nyuwek kanthi cara sing alus banget nanging nglarani lan dheweke ora bisa narik kulup kanggo ngumbah glans kanthi apik. Zat putih katon ngresiki permanen nganti dadi radang lan aku ora bisa mbukak maneh. Aku wis perawatan limang dina karo Ciprofloxacin, Terbinatin lan krim sing diarani Unitrex. Peradangan iki wis mandheg, nanging kulit sampeyan sensitif banget, nyapu sandhangane lara banget lan nalika nguyuh rasa lara, kuwat banget. Aku pengin ngerti apa ana obat kanggo nyeri, iku kuwat banget lan aku ora ngerti yen iku normal utawa ora.

  105.   pepe ngandika

    Apik

    Yen sampeyan duwe bintik-bintik rata ing glans lan tempel putih iku jamur ... dadi yen sampeyan duwe, aja kuwatir, ora mbebayani, mung ngganggu.

    Sampeyan luwih dhisik ngerti yen jamur kejiret dening wanita sing ngombe antibiotik utawa pil.

    Ya, goleki manawa sampeyan paman canadiol lan kasten lan manawa sampeyan dadi bibi ginecanesten lan canadiol.

  106.   wah ngandika

    hei, aku lan aku duwe masalah karo masturbasi amarga aku ora bisa mandheg

    1.    Eric ngandika

      Aja kuwatir aku duwe 25 taun MASTURBATING lan aku dadi bojo apik lan bapak kulawarga nanging aku seneng menehi aku seneng lan aku isih nggawe bocah saben 5 dina minimal.

    2.    GINA ngandika

      OLA AMI ORA KASENI MASTURBASI, NIKI IKI IKI IKI IKU IKU LANGSUNG ,,,,, BURU KANGGO NGARASA.
      NIKMATI TANPA BODY Kowe ngerti luwih becik tinimbang awakmu dhewe.
      Nalika sampeyan seneng banget lan nalika nggawe utawa nduwe ORGASM ,,,,, Pengin luwih akeh.

  107.   jonnny daniel amba lamb ngandika

    Kayane nandhang penyakit iki, pucuke malih dadi abang lan bal saya saya gedhe

  108.   gaston ngandika

    Halo, piye kabarmu ... pitakonku lan masalahku kaya ing ngisor iki ... sawetara dina kepungkur aku wiwit hubungan tanpa prophylactic karo mitra stabil (dheweke mesthi ngrawat aku) lan saiki dheweke ngrawat awake dhewe. .. Masalahku yaiku sawise zakar mulai saya gatel, aku weruh kaya kemerahan, nanging aku ora duwe apa-apa, mung sing abang iki aku pengin ngerti apa sejatine dheweke sing duwe masalah utawa bakal nganti aku entuk biyen hubungan seksual tanpa prophylactic ...

  109.   Elsa Palomares ngandika

    Delengen bojoku, dheweke dadi abang ing sisih pinggir penis lan kadang-kadang putih lan kita wis njupuk ketoconasol lan macem-macem prekara lan dheweke menehi produk ing bawokku saben menstruasi bakal teka lan kadang dheweke apik lan nalika Kita duwe sesambetan, aku menehi dheweke picason lan aku pengin dheweke mbantu aku ngrampungake masalah kasebut, alhamdulillah, aku adol.

  110.   Elsa Palomares ngandika

    SUAMU NANG SENI PENIS LIGUITA MASIH KANGGO NGANGGO DUWE KANGGO WULANG MERAH lan NAMPAK PUTIH KANG PUS LAN AMI NGOMI AKU PIKASON LAN Luwih-luwih SING PUNYA SING TURUN SILAKU PERIODE MESTRUASI AKU DITUNGGUL ORA Amarga aku BISA NGANGGO BESAR LAN NUWEK KITA HUBUNGI, AKU NINGGALAKU SUAMI PIKASON AKU BISA BALAKKE AKU BISA MUNGKIN GUSTI ALLAH VEND YOU, MUNG KANGGO MUNG GOLEK JAWAB KOWE

  111.   jonathan ngandika

    hello, aku duwe masalah sing padha karo aku nggawe bintik-bintik abang, penis abang, tutup putih, retak ing sisih pungkasan glans abang, lan kulit sing nutupi glans abang lan nesu, gatel lan kadang kobong mbantu aku Aku mikir yen sawetara sing daklakoni bakal nyoba karo kaca iki sing menarik. Salam saka Peru.

  112.   Lourdes ngandika

    Anakku wis umur patang taun lan wingi aku ngamati nalika adus yen penis wis abang lan nganggu nalika nyoba mbilas. Aku pengin ngerti apa sing disaranake.

  113.   garan ngandika

    Aku entuk jinis gatal-gatal ing tas testis lan ing endhas zakar, tulung takon aku lan gatal-gatal dicopot, nanging sing ana ing endhas zakar kiwa sing mung bisa katon nalika penis wis erect lan padha uga katon kaya jerawat abang sing cilik banget ing sangisore endhas penis .... Nalika zakar saya mundhak, aku remet lan sirahku dadi abang kaya kain wungu lan abuh, nanging mung yen dak remet ... apa ana sing bisa nulungi aku ???

  114.   Daniel ngandika

    Halo, sugeng enjing, aku kuwatir amarga seminggu kepungkur, aku wis hubungan seksual karo kanca, nanging aku ora nggunakake proteksi, aku ora ngeculake mani ing njero dheweke, nanging wiwit dina iku aku wangi banget ing njaba njaba zakar, ora ana sing mili saka zakar, Dheweke ora mangan, mung mambu, nalika njupuk wektu kanggo adus lan ngumbah, mambu sing ora enak kuwi mili, yaiku bau sing wis ana nalika nate ... isih elinga ambune lan kaya ambune dheweke nancep ing penis, Tulung, kepiye carane nyingkirake ambu sing ora enak ... aku bakal matur nuwun kanthi sanget !!!!

  115.   Erick ngandika

    Halo, kulup saya ngobong, nanging sadurunge, ing sawijining dina aku pacaran karo pacarku, lan pandhangku mulai kobong, ana bintik abang lan lara. Dadi aku menyang dokter, dheweke ngandhani yen herpes, lan dheweke menehi resep sawetara pil sing diarani acyclovir, banjur glans mulai dikupas, miturut dhokter, normal amarga efek pil, nanging nganti saiki aku ngerti, herpes minangka lecet utawa lecet ing zakar. bab sing nglarani sing dudu ... sawise ngombe pil kulup saya dikurangi (sadurunge normal) lan saya ngobong nalika ditarik lan nalika saya masturbasi uga ngobong tulung aku ngatasi keraguanku ...

  116.   angel33df ngandika

    Halo sugeng sonten, masalah kula sig. Rong minggu kepungkur aku hubungan karo bocah wadon, yen nggunakake proteksi kajaba oral seks, dina iki nalika arep adus aku weruh sawetara granit putih ing glans, lan aku entuk luwih akeh, ora gatel utawa ora kobong, ora ana gayane, ing njaba zakar yen dibakar nanging ora katon, (Muga-muga sampeyan ngerti aku) sejatine saya kuwatir banget lan aku ora ngerti apa sing bakal dakkarepake lan aku bisa nulungi aku matur nuwun sanget. Mangkono, yen sampeyan ngerti alamat dhokter, aku bakal ngormati, matur nuwun kanthi sanget.

  117.   laonoi ngandika

    HOLA, kepiye aku menehi pitutur marang kowe udakara setaun yen gatel-gatel utawa kadang ngganggu ing tempek, aku tuku endhog lan krim kanggo jamur amarga aku mikir yen aku kena infeksi urin banjur menehi antibiotik lan saiki Aku nggunakake sabun eucerin Lan apik banget kanggo aku, nanging yen aku duwe jinis lambene bawok dadi abang lan dadi radang, aku wisuh karo banyu adhem lan kedadeyan sing padha karo pasanganku, bintik-bintik abang cilik metu lan kulit kulup yaiku Solusi garing banget kanggo aku, aku wis menehi krim kanggo jamur ovule lan javon (aku lali menehi komentar, aku uga ngalami ulkus cilik ing njaba lambe bawok nanging ora pecah utawa sing kaya ngono iku bisa amarga prekara sing padha? Dheweke kaya bintik-bintik putih sing rata yen gynecologist butuh wektu suwe kanggo matur nuwun

  118.   Jose Mario ngandika

    Halo kanggo kabeh, aku wis ngandhani kasusku lan ora beda karo apa-apa sing sampeyan omongake ,,, mesthine dheweke ngandhani apa sing kasebut utawa kaya ngono ,,, Aku ora kelingan teka nanging udakara 3 utawa 4 taun nalika aku isih enom, umpamane 16 utawa 17 taun (aku ora duwe hubungan seksual ing umur kasebut utawa mengko nganti umur 20 taun lan aku wis duwe), aku weruh yen ing wiwitan penis ora ing glans nanging ing wiwitan penis ing bagean kulit, strip sing ora gedhe banget Werna putih lan sawise sawetara wayahe dadi flaky, mula dakkandhani yen kedadeyan ing umur 16 utawa kaya , aku malah ora ngerti kepiye rupane nanging ora pati penting, gatel aku, goresan aku lan saya abang, nanging ora dadi masalah lan wiwit semana aku kelingan aku wis mesthi ai lan aku ora gatel terus-terusan menso mung ing pirang-pirang wulan utawa malah pirang-pirang taun mengko ora saben-saben ,,, mung nalika zakar diwiwiti ing sisih ndhuwur namas, dudu zakar nalika mangan nanging mung papan cilik ,, saiki wis 4 nganti 3 taun , Aku ngerti yen wis tuwuh meh nganti setengah saka zakarku mung menehi gatel lan aku muter Aku ora ngerti jenera yaga utawa penyakit liyane sing sampeyan ucapake lan glans ora mung kena pengaruh ing kulit (elinga aku ora duwe kulit sing nutupi glans sing dipotong saka pekeño) kaya sing dakkandhani, aku wis maju meh separo nanging iki katon putih lan gatel lan kemerahan ,,, saiki aku bakal miwiti nggunakake krim lan spastill sing mung dakkarepake ing apotek lan dheweke ngandhani yen dheweke wenas diarani ketoconazole 2% -ketofungol krim antijamur lan rong pil sing kudu aku gunakake 1 x minggu diarani fluconazole 150% ,, esq apa sing duweni aku dudu kaya sing diandharake x ai ana sing beda lan x sing dakeling-eling aku wis pirang-pirang taun ora ana minggu maneh lan tuwuh tanpa q duwe hubungan ,,, lan aku duwe hubungan karo pasanganku saiki tanpa perlindhungan tanpa preduli karo aku, nanging dheweke ora rumangsa apa-apa sing kena infeksi dheweke utawa mlaku-mlaku lan aku wis 1 taun hubungan karo dheweke, matur nuwun, aku bakal ngurmati wangsulan.

  119.   LUIS ngandika

    HELLO NAMU IKU LUIS, AKU NGANGGO PIKASON ING PENIS, AKU Dhisik WIS INCHAZONN ING KURITUS SENI PENIS IA SAKIT SAKSAK NENG PIKASON LAN HAORAA NAH NGAPAKKU NAK NAKE HUBUNGI KARO LADY AKU NGANGGO AKU Akeh

  120.   kelingan ngandika

    hello, aku duwe jamur ing penis lan ora ngerti carane nyingkirake gatel sing ngganggu

  121.   j. juan ngandika

    Ya, iki kaping pindho, aku takon karo para ahli babagan penyakit sing diarani balanitis. Ya, sing dakkarepake yaiku, yen sampeyan bisa nerangake apa jinis javon sing bakal digunakake supaya bisa duwe kabersihan sing bener, aku duwe udakara patang wulan karo masalah iki. Lan aku menehi resep pil lan krim. Pil wis rampung. Aku pengin ngerti yen mung dijupuk yen diwenehake, jeneng kasebut doxycyclinehyclate utawa yen ana pil liyane sing bisa dituku apotek

  122.   JAIR MARCO ngandika

    hello kula penis saya kobongan nalika nguyuh, rasane kaya lara ing njero penis meh tekan pucuk lan kasunyatane ngganggu sithik lan aku pengin ngerti yen saka nuroni liwat dubur

  123.   daniel ngandika

    Hai, jenengku Daniel lan rumangsa duwe balanitis, gejala sing dakalami yaiku gatel, abang lan ambune ora enak. Apa sing bisa daklakokake utawa ditindakake kanggo nambani awak dhewe?

  124.   Anonymous ngandika

    nuwun sewu aku pacaran karo kancaku sing stabil ... uga lisan ... dina sabanjure aku nemu bintik-bintik abang kaya jerawat ing glans ... gatel banget lan ambune ora enak ... aku menyang urologis ... lan dheweke ujar yen aku ora duwe apa-apa ... Kosok baline aku ngrawat awakku. Dheweke nate menehi lubricate marang mitra sadurunge nindakake .. Aku nglarani awak kanthi garing. Ora ana sing bisa dideleng .. Apa bisa dadi sebabe? Bisa ana sing nulungi aku ???

  125.   ALBERTO ngandika

    Aku wis nuroni, dina esuk aku weruh gatel ing kulup, vdd mung ing sisih siji lan aku wiwit nyelidiki amarga uga ana bintik-bintik abang, resek lan liya-liyane, nanging aku ora katon serius. iku bakal dadi balanitis, nanging aku nambani aku lan aku wis ngresiki, aku nganggo vitacilin lan wis kito, apa ana prekara liyane sing kudu dakwartakake? monggo kula uwal saking keraguan.

  126.   ALBERTO ngandika

    utawa by the way .. iku ora mambu ora enak, ora lara tegese iku mung iritasi?

  127.   josinaw ngandika

    Halo, nyuwun pangapunten, aku pengin takon marang sampeyan, yaiku yen ing akhir minggu ana bocah wadon nindakake seks oral marang aku lan sawise 2 dina alur para pandhang mulai lara lan nalika aku ngerti aku ngalami rasa abang lan lara ing kabeh alur glans aku pengin ngerti yen penyakit yaiku lan cara ngobati utawa obat sing apik

  128.   Jorge mmm ngandika

    Aku duwe pitakon lan muga-muga bisa nulungi aku sadurunge, matur nuwun, ing gulu kasebut, aku duwe sawetara titik putih cilik amarga aku nggunakake alesan wiwit udakara 1 wulan kepungkur, aku wis ngerteni yen dheweke mudhun nanging ora masalahe, masalahe yaiku yen aku adus lan gosok alon-alon rambutku ing njero kulit (sing nutupi kulup) dudu kabeh mung bagean cilik nanging kobong kaya kabeh aku uga duwe piebald ing glans murni lan bintik-bintik abang cilik, aku duwe hubungan intim lan oral lan ing bagean kasebut ora ana apa-apa, umurku 26 taun lan matur nuwun kanthi sanget kanggo kaca-kaca iki

  129.   Javier ngandika

    HELLO DOKTOR KIERO K AKU JAWAB. MUNG TELU HARI ING KANGGO SEX Karo MITRA KANG LAN KANG NGANGGO KON EYA LAN EYA KANGGO KANGGO K DS LELAS 3 HARI AKU DUWIT LAN Rasane PISNE AKU BALIK ING PARD DL PREPUCIO OSEA ING NGISOR DL GLAND ING BITTOM LAN KANGGO DIPUNLI LAN DUMAKAP BLISTER KECIL SAIKI PECAH LAN AKU PALING LOWONG LAN IKU KANG IKI IKI PISANG BLISTER. AY AEYA KANGGO SANG KANGGO ING TAUN, NAMUN SATU SATU AMPOLLITA LAN NONG K EYA L PICA .K MERECETAN NULUT AKU KI GET. SMITHRIGOBERTO92@YAHOO.COM MUNGKUL NULUNGAN AKU K WRITE ME CHAO

  130.   Javier ngandika

    Halo, aku seneng karo Javier Kisieran, tulung aku metu telung 3 HARI Aku MANDI LAN NGRASA PISKIS AKU BALAK ING PARD DL PREPUCIO OSEA TURUN DL GLAND ING BOTTOM LAN AKU NGLIPU LAN NAMPAK BLISTER KECIL Wis PECAH LAN LAIN DUWAL RENDAH LAN VI K ANA BLISTER ORA PIKAN ENVECE M PIKA. Ora incha .k ngreset aku

  131.   carlos ngandika

    Halo, jenengku carlo, apik kahanane aku iki .. sing seminggu kepungkur metu kaya langkah picason 3 dina lan terus-terusan nyakot aku, nanging aku nyebabake aku lara banget ing bagean saka glans lan saiki kobongan lan saiki meh 6 dina, maksudku, meh seminggu, aku ala banget, kabeh normal nanging sing kedadeyan saiki yaiku saya gatel lan nalika paling ora nutulake awak dhewe supaya tenang , iku luwih elek, saya gatel banget, aku ora ngeruk lan luwih akeh picason sing menehi kaping pindho

  132.   edgar ngandika

    Aku ora mangu-mangu, aku kerep lara lan smen tetep ana ing kulup lan aku ngalami ruam ing kulup saka semen lan aku ora ngerti kepiye carane ngilangi ruam kasebut lan saiki wis kobong, aku wis nyoba clotrimazole lan ora cocog kanggo kula.

  133.   pepe ngandika

    Halo, dheweke ndeleng kula meh 15 dina yen glans saya abang lan ora pengin nambani, aku ora ngerti apa, aku pengin ngerti yen iku ets uga ing makutha sing amba ana sawetara jerawat kaya ruam lan ing pipa sing ngeculake urin saya suwe saya cilik lan nalika rambut penme aku uga ngerti yen potongan cilik bisa dadi wangsulan

  134.   pepe ngandika

    tulung wangsulan iki emailku pepe_roque123@hotmail.com

  135.   armendo ngandika

    perawatan apa sing bakal apik kanggo zakar sing gatel

  136.   armendo ngandika

    bisa uga gonorrhea pepe dilebokake kaleng 3

  137.   anonim ngandika

    Umurku 19 taun lan duwe masalah, ayo ndelok masturbasi periodik lan hubungan seksual, sadurunge zakar bisa mandheg banget nanging suwe-suwe aku kelangan jinis ereksi lan penis ora duwe ereksi keras 100% maneh nanging saiki aku kurang ngerti ... apa sing bisa dak lakoni, tulungana

  138.   sing disiksa ngandika

    Sugeng enjang; Aku pengin ngerti babagan obat kanggo ngobati gatal utawa gatal ing testikel lan sikil penis nganti tengah gatel banget lan aku wis nggunakake krim antijamur, fungisida, semprotan lsp. Udakara 2 taun. Lan gatel saya saya kuat, luwih akeh nggunakake krim sing luwih seneng gatel, mohon, dak jaluk, aku njaluk tulung yen ana sing ngerti yen kudu ngomong yen pancen apik ora mbayar sampeyan Aku bakal mbayar sampeyan Gusti amarga gatel iki nekat, aku lunga menyang dokter kulit wis menehi resep krim kanthi macem-macem jinis lan ora ana apa-apa. Matur suwun rumiyin bilih Gusti Allah mberkahi. Matur nuwun

  139.   Jose Luis ngandika

    Hai, piye kabare? Aku saka Venezuela, umur 30 taun lan pengin takon apa ana krim utawa salep kanggo nambah kulit kulit penis, utamane glans

  140.   Patrick ngandika

    Aku lara gatel lan abang saka glans kadang saya mbebayani. Aku diabetes lan hipertensi lan nalika ora bisa ngontrol gula, gatel bisa kabukten. Aku rutin ngetutake dandan pribadi. Yen ngontrol tingkat gula sing normal ing getih, gatel bakal suda utawa ilang kaya ora nate kedadeyan.
    Aku nggunakake krim «DONOMIX» sing diresepake dening ahli urologi

  141.   Roberto ngandika

    Matur nuwun kanggo deskripsi rasa ora nyaman, ora kaya forum sing biasane ora menehi alternatif lan panjelasan.

  142.   kratos ngandika

    Aku ora ngerti yen aku nandhang penyakit iki, nanging sing kedadeyan aku sawetara dina iki saya gatel serius ing zakar nanging ing njero saka otot pc nganti pucuk zakar lan kaya gatel banget yen Nalika nindakake seks dadi luwih abang saka biasane, biasane kaya sensitif lan apa sing kudu daklakoni kanggo ngobati?

  143.   coco ngandika

    Aku duwe bal ing zakar miturut urologis, mung lemak sing katon ing kulup lan kuatir yen luwih saka iku amarga ing pasinaon getih lan bab-bab liyane, ora ana sing ala, mula iku

  144.   badut ngandika

    Aku pengin ngerti apa bisa nulungi aku amarga aku duwe balanitis, nanging udakara udakara 5 wulan sadurunge aku dipriksa lan aku priksa nanging pil wis rampung nanging aku pengin ngerti apa ana pil sing bisa dak tuku ing apotek utawa kudu diwènèhaké jeneng Pil yaiku doxycyclinehyclate amarga krim sing diwènèhi resep isih daklakokake nanging kadhang-kadhang bisa digunakake nanging kadhang kala isih metu saka titik abang. Ya, aku pengin ngerti apa sing bisa daklakoni kanggo mungkasi iki kanthi luwih cepet. Matur suwun

  145.   danilo nunez ngandika

    Kanggo luwih saka siji kesempatan ing kulit balung ing sanjabane zakar, aku entuk remilletico bal sing katon kaya nomer 6 domino. Dadi aku kuwatir amarga ora ngerti yen penyakit kelenjar.
    lan perawatan apa sing kudu digunakake kanggo pertempuran

  146.   Javier ngandika

    Halo kaya sampeyan, aku mung pengin menehi komentar babagan masalahku …… kanthi hormat? Aku umur 32 taun lan nggawe sawetara wulan aku nimbang sawetara apolit, kaya-kaya asale saka banyu, gatel sithik lan asring uga ana cuillo pneumatku sing metu lan dheweke banjur banjur sawetara dina lan aku bakal njupuk gambar maneh lan aku Apollitas metu maneh ing kulit cilik, nalika metu lan dheweke bakal garing, lan saiki dheweke duwe psodo sawetara dina yen aku ora duwe apa-apa, lan aku bali maneh batang zakar .. Aku pengin sampeyan duwe apa-apa utawa sampeyan ngandhani yen aku bisa nindakake, amarga sawetara rock kepungkur aku ora ana karo sapa wae, lan aku pengin ngobati iki, analisis rutin sing mesthi dakkarepake m kepungkur, mesalio yen aku ora duwe apa-apa, mula aku njaluk sampeyan alluda sing kuat supaya bisa tenang karo wong liya, wiwit saiki Matur nuwun, lan aku ngenteni wangsulan, tulung

  147.   JJImenez ngandika

    Aku rumangsa yen aku duwe balanitis wiwit mula aku nuwuhake rasa lara kaya pukulun, yen bayi saya kena lan wiwit saiki saya ngalami rasa ora nyaman, mula kanthi abang, banjur kulit saya meneng amarga ujar lan kulit. sing ora nyengsarakke utawa apa-apa, nanging saiki retak digawe ing bolongan sing metu cipratan lan mani lan saya lara nalika nguyuh lan amarga aku ngalami debit tanpa ambune ora enak saka bagean sing "ambruk" kulit, apa Aku nyoba nggunakake klomimazol karo krim 1% lan ngombe ketoconazole, nanging aku durung weruh asil dandan sing disaranake lan uga aku bakal terus menyang ahli urologi sing ora ngerti apa dheweke uga bisa menehi katrangan marang aku utawa spesialis apa sing diwenehake, nanging dina iki dina Jumuah mulane aku mangkat dina Senen, matur nuwun.

    Aku uga ora katon ing driji kaya ing gambar iki, nanging cilik
    http://img829.imageshack.us/img829/6879/imagesqtbnand9gctvridxf.jpg

    lan glansku katon kurang luwih kaya iki
    http://www.huidinfo.nl/balanitis%20plasmocellularis%20Zoon-kl.jpg

  148.   dante ngandika

    Halo kanca, aku pengin takon konsultasi cepet, deleng, aku kecanduan seks, nanging meh 2 minggu kepungkur, aku duwe kulit abang ing glans, kulit sing nutupi gatel testis, aku ngobati tabor lan krim diarani nostalglos, sampeyan bisa ngomong apa sing kudu daklakoni lan apa sing kudu dilamar amarga aku ora pengin nginfeksi garwaku

  149.   oscar mora ngandika

    Kasusku kaya ing ngisor iki: Aku gatel-gatel ora tetep, mula ora ngganggu, uga sing dadi kuwatirku yaiku yen aku nemokake glans kanggo ngresiki awak lan ngosok, aku nemokake partikel putih ing kabeh wilayah, aku Wiwitane nganggep residu saka kertas toilet sing asring digunakake sawise nguyuh kanggo ngeringake residu urin sing isih ana ing prepusio, aku wis mandheg nggunakake lan tanpa masalah tetep ana, kayane kulit wis dikupas nanging partikel iki lembab lan alus, aku pengin ngerti Apa sing kudu aku lakoni kanggo mungkasi, matur nuwun kanthi sanget.

  150.   Andres ngandika

    Aku duwe hubungan sing stabil suwene 5 taun karo bocah wadon (tanpa proteksi lan antikonvulsan) lan aku mikir yen aku terus setya lan aku uga, lan + utawa - 1 kali setaun kena infeksi ragi bawok sing nyebabake nyebar menyang kula. sawetara gejala sing sampeyan rinci APA APA ????? Dheweke menyang gynecologist (sing ora cokotan) lan perawatan ditindakake kaya saiki. Lan ORA cidra karo pesen kasebut nganti kentut, main dadi dokter lan pengin terus ora ngerti. Normal banget yen tempek "kala-kala" bisa mbentuk jamur amarga WET kanthi permanen lan amarga faktor PH ing kulit. Aja wedi golek dhokter. Dheweke minangka wong sing wis sinau 9 taun lan ora ngerti babagan bola cilik kaya sampeyan. Salam saka Argentina.

  151.   Andres ngandika

    Luwih akeh maneh yen sampeyan. Dheweke ngandhani yen ing taun 1950 yen internet durung ana. ora apa-apa! nanging kita saiki ing taun 2011. Miwiti investigasi bagos sing ora sopan utawa zakar sampeyan bakal rubuh Ha Ha. Ahhhh ... aku lali: «Aku pengin mari supaya ora nginfeksi pasanganku» ... pasanganmu wis CONAGED. Perawatan mesthi kanggo sampeyan loro, ORA mung kanggo salah sawijine pasangan.

  152.   ANTOMINUS ngandika

    Halo, aku pengin menehi katrangan babagan carane ngatasi masalah. Kulit zakar saya garing banget lan retak lan asring gatel banget. geter iku kaya yen lara nalika ngilangi kulit kanggo njupuk glans. Kepiye cara aku hidrat ing wilayah kasebut lan nyepetake penyembuhan "jeritan"? Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan

  153.   manuel martis ngandika

    Sugeng enjing aku udakara 15 dina karo aldol lan rasa ora nyaman lan ing endhas penis lan pitik jago sing bisa digunakake

  154.   Giorgio Corazzari ngandika

    Aku duwe glans lan sithik ing sangisore zakar abang banget, bisa ngobong nalika nutul utawa ngumbah. Aku wis nggunakake krim, nanging ora ana gunane kanggo aku. nalika wisuh lan ora dilebokake krim luwih becik. Nanging iki kedadeyan kula sewulan sadurunge, ora. Aku kudu lunga menyang ahli urologi, saiki aku ora duwe dhuwit. Matur nuwun

  155.   sara ngandika

    piye kabare Sugeng enjing, deleng, iki kasusku, aku duwe IUD tembaga, dheweke wingi njupuk saka aku amarga ora luwih saka limang taun kepungkur, amarga keputihanku ganti tekstur, lan nalika mitraku lan aku duwe oral seks, aku ujar yen esuke tenggorokan dheweke lara. Aku mikir lateks menehi sesuatu lan mula sing nesu, kaya nalika aku wiwit ngganggu penis, lan rasa ora nyaman saya panas lan saya abang. Aku ora rumangsa apa-apa. nanging aku golek. Wingi aku ora ngerti apa iku mung amarga gejala sing diduweni, nanging uga amarga saka jamur sing umume kita alami. Kadhangkala amarga duwe urip seksual sing aktif tanpa ngurus awake dhewe. utawa amarga bagean saka awak kita, mula ing kene ora ana sing bisa slamet saka godaan lan njaga sesambungan karo wong siji, mula aku lunga menyang gyne lan aku mbahas babagan ing ngisor iki. kanggo aku 1-Trexen Duo Ovules 1. Olesake 1 Saben Liwat Via bawok x Wengi nalika turu. Tablet 2-Afumix 2 kothak. Take 2 Saben 12 Jam Kanggo sedina, pasangan kasebut. 3-krim topikal Canesten 1 tabung oles 2 kali dina sawise adus suwene wolung dina. Muga-muga bisa mbantu sampeyan lan bisa nerangake kaya sing dingerteni. Ing kene sing paling larang ing pilku yaiku pil (Afumix) Kayane apik kanggo mateni jamur amarga kanggo kalorone kanggo njupuk. lan regane kanggo apotek plus. (Saka tabungan) $ 385.00 PESITOS. Ovules $ 153.00 peso. lan canesten regane $ 85 peso. PS Deleng ing kene, antara liya aku luwih becik liwat transmisi seksual. Amarga dheweke duwe sawetara mitra, IUD, yaiku (metode aticonseptive), ora bisa dimangerteni yen bisa, sawise 5 taun sing paling sehat yaiku mbusak utawa ngganti, amarga uga kena infeksi, nanging apik Iki minangka set vakteria. Dokter sing dakrawuhi iku spesial. Aku percaya marang awakku dhewe. Aku mung menehi kasus yen ana wong sing duwe masalah sing padha (padha). PITRAKU KANGGO BURNING SIKIT, PIKASON LAN KANG RASH ING PENIS Sampeyan. Aku Ora Rumangsa Sapa wae. Mung Aliranku GANTI WARNA ODOR, ORA PISANE APA PALING SAMA. Salam lan Gusti Allah ngati-ati !!! Saka Ing kene Aku Janji Kanggo Nuntut Yen Dheweke Gunakake KONDOM GOLEKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK.

  156.   sara ngandika

    KOMENTAR Pungkasan. DUIO sing KANGGO NGANGGO AKU KOPI. Lan sing dakkirim Del. TALEX ORA WULANG Bener. Lan aku ora bisa nemokake kasus kasebut, muga-muga bisa ditindakake. Amarga iku sebabe disaranake. Mung limang taun kudu ngilangi. LIQUID sing kita ngeculake, ngerti kaya NGOMONG APIK ATAU GRIPPED. TAPI MATA peteng !! YEN IKI TEU KALU KENTING APA APA APU APA APU APA. Dheweke kudu takon marang cah wedok wadon. Kanggo ngombe akeh banyu amarga kabeh gumantung marang lintasan urin sing resik lan nindakake fungsi sing apik karo bocah-bocah. Aja mangan akeh mangsa wiwit iki ngowahi. SEBUTA APA LAN KANGGO RASA SEMEN LAN APA KITA DAPAT. BYE WE NGgo CONDOM !!!! Aku duwe pitakon, wong lanang: Napa sampeyan seneng ngremehake VAGINA KAMI. BENARNA sing ora dak senengi, sithik PENIS utawa SEMEN, nanging ing pengalamanku. EX-COUPLESku seneng nggawe seks sing akeh banget. SAKING SAKA AKU. AKU NGerteni APA KANGGO KABEH KANGGO KANGGO ORA LAYAN LAIN-LAIN. Nanging AKU INGKANG KOMENTAR Luwih Luwih Ngerti. Yen sampeyan seneng amarga rasane, liwat ambune aku ora ngerti .... Nerangake bab luwih saka rasa sing gampang.

  157.   Juan ngandika

    Kepiye kabarmu? Aku duwe masalah sing padha. Aku gatel ing batang zakar lan abang lan retak. Aku wis ngobati pil udakara 2 minggu lan dheweke durung sirna, pil iki diwenehake dening ginekolog bojoku. Aku meh ngrampungake perawatan lan rasa ora nyaman durung ilang ... Aku mesthi bakal menyang dokter kulit yen dheweke ngandhani. Aja nganti kliwat wektu, luwih becik kita menyang dhokter kanggo uwal saka rasa lara iki amarga ana penis ...

  158.   gorengan ngandika

    Aku duwe testosteron ing gatel lan gatel lan aku wis njupuk akeh, tenang nanging ora bakal ilang lan gatel ing sikilku nalika lara, lara banget, aku nempatake salep, apa Obat sing bisa dakkonsumsi utawa apa sing bisa duweni

  159.   anonim ngandika

    Halo, aku duwe amarga aku duwe jerawat cilik ing endhake zakar lan aku ngirim pesen iki, yen sampeyan bisa menehi katrangan yen balantinis… .favorit nanggepi ..

    1.    Alberto ngandika

      Aku entuk sawetara minggu, aku entuk bintik-bintik kaya jerawat ing sekitar glans lan aku ora ngerti apa sing bisa dikandhani wong

  160.   anonim ngandika

    hello, aku pingin ngerti yen jerawat abang iku cilik ing endhake zakar .... nalika zakar saya mundhak, aku remet lan sirahku dadi abang kaya kain wungu lan abuh, nanging mung nalika dak remet ... apa ana sing nulungi aku ???

  161.   animo ngandika

    hello suwene telung minggu aku menehi gatel; ing zakar ... lan aku ora duwe hubungan seksual, nanging aku mikir dheweke menehi homo ing tanganku kanggo ngresiki tangan ing tembok sing kena infeksi lan bengi aku nyemprot, aku wis nggunakake krim cotrimazole nanging durung nulungi aku, apa sing kudu daklakoni amarga gatel iki nggawe aku lara ...

  162.   Mike Suarez ngandika

    Halo, masalahku yaiku yen aku gatel ing bagean njaba zakar lan asring aku kepengin ngerti apa iku amarga aku ora bisa njupuk maneh xfa nulungi aku yen nerangake luwih jelas.

    Ing bagean testis ing sisih, aku gatel sing ora ngerti, yen ana wong ngerti bisa ngirim wangsulan emailku miclo_barce2011@hotmail.com

  163.   yandel ngandika

    Kasunyatane meh taun suwene aku krasa gatel ing zakar, nanging aku liwati pirang-pirang dina lan saya suwe saya suwe, nanging minggu kepungkur iki saya tambah saya gatel lan nalika aku duwe hubungan saya nesu banget lan rumangsa yen ngobong awakku, sing ala yaiku yen aku sesambungan saben aku weruh pucuk bawok lan anal flaka, aku ora nggunakake kondom ps dheweke dadi mitraku lan asring banget lan aku ora nindakake iku amarga aku isin kanggo njaluk dhokter kanggo njaluk kula Deleng zakarku nganti kadhang kala saka hubungan seksual dadi luwih gedhe, nanging dheweke ilang sawise rong dina.

  164.   Ruben ngandika

    Aku wis nyoba mandheg lan aku wis sukses nganti seminggu, nanging sawise iku aku krasa gatel lan pucuk zakar dadi abang, nalika aku nyemprot maneh, rasa abang lan gatel ilang

  165.   KRISTIAN ngandika

    Rseult sore sing apik yen udakara setengah taun kepungkur pacaran karo pacarku, aku wiwit nemoni kukul abang ing zakarku lan diterusake kanthi abang sawise sawetara dina aku nindakake pasinaon lan pranyata dadi balanitis salep lan kayane iki wis diilangi sawise aku terus hubungan karo pacarku nanging mung nggunakake kondom aku pungkasane pacarku sawetara dina kepungkur aku duwe kembang mawar karo bocah wadon lan esuke penisku malih dadi jengkel. banjur wiwit metu kaya kain Putih ora krasa lara lan ora gatel nanging aku rumangsa ana hubungane karo pertama kaline, apa sampeyan mikir manawa saben hubungan seksual tanpa kondom, iki bakal kelakon?

  166.   Emanuel ngandika

    hello .. Aku duwe bintik-bintik abang ing glans, kulit cilik sing metu lan zakar abang, lan uga serpihan, uga dikandhani yen aku entuk krim putih ing prepus lan saiki aku wis wiwit lara endhas zakar !! tulung aku !! Aku isin banget, menyang ahli urologi!

  167.   PAUL! ngandika

    Halo ... Aku arep crita, sawetara dina kepungkur aku mulai kobong lan glansanku malih dadi abang, lan banjur saya gatel, aku kepengin ngerti apa sejatine? lan yen ana sing bisa ngindhari iki, Matur nuwun!

  168.   camilo herrera ngandika

    hello, aku duwe potongan cilik ing kulup lan bintik-bintik abang ing glans lan gatal-gatal, aku pengin ngerti apa masalahe lan obat-obatan apa sing kudu digunakake kanggo mbantu aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan kuwatir

  169.   Juan Camilo ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan saka Spanyol, aku pengin sampeyan menehi pitutur marang aku carane bisa ngatasi masalah. kulupku garing banget lan retak lan asring gatel banget. geter iku kaya sing lara nalika mbusak kulit kanggo ngekstrak glans. Kepiye cara aku hidrat ing wilayah kasebut lan nyepetake penyembuhan "jeritan"? Matur nuwun sanget amarga sampeyan mbantu hello masalah karo zakarku yaiku amarga sawetara wulan kepungkur kepompong ditutup nalika kabeh normal, saiki aku ora bisa nglawan sirahe, nalika wis ngadeg, mung nalika wis normal, nalika aku arep umbah-umbah nanging isih krasa lara, ana sawetara cara kanggo ngerti sebabe kedadeyan kasebut lan apa solusine aku seneng karo dokumen tanggapan sing cepet

  170.   aku ngapura ngandika

    hello sawetara dina kepungkur, aku lara ing weteng garing lan retak, aku wis nandhang balanitis lan gejala sing padha, nanging kadang lara ing testis, aku kepengin ngerti yen iki amarga iki penyakit utawa kasus liyane sing bisa dakatasi lan kasunyatane saya wedi banget lan aku pengin ngerti apa sing bisa menehi saran babagan iki, matur nuwun amarga kolaborasi cepet ing kasus iki matur nuwun

  171.   anonim ngandika

    Halo, apa aku duwe utawa duwe balanitis, aku ora kalah ... Aku mikir aku nempatake alkohol emas 3 dina sewengi lan mandheg ngombe lan mung titik abang dadi putih ... tulungen aku !!!!!

  172.   Zeus ngandika

    Halo, sawetara dina aku ngalami kemerahan ing glans lan saiki aku entuk titik putih, dhadha uga retak, aku tuku safariam antibakteri kuning (sabun) lan klompok antijamur kanggo panggunaan bawok 2%, apa iki bisa digunakake kanggo aku?

  173.   maurice ngandika

    Halo, udakara 3 minggu kepungkur aku hubungan karo pacarku 4 dina berturut-turut lan wiwit iku aku tetep dadi abang lan lara nalika aku lan arino entuk kaya pus utawa magma, aku ora ngerti apa sejatine, tulung kula kanthi iki, matur nuwun banget

    1.    leon ngandika

      Sing kelakon yaiku pacar sampeyan wis disuntak ,, bosok duwe, kanthi sawetara wabah, manawa bisa menehi sampeyan tanduk ,, Aku ora mangu, karo sawetara liyane sing uga bosok ,, go well lan lebokake pirang-pirang pukulan menyang guacha ,, sing wis nggitik pitik jago sampeyan ,,

  174.   Javier ngandika

    Sawetara dina kepungkur, aku entuk bintik-bintik abang ing gande sing gatel ... aku nyelehake banjur aku tenang. Kayane pacarku uga duwe panganan ... aku pengin ngerti pil sing bisa dijupuk utawa mung nganggo canesten sumur iki…. mung gatel

  175.   angel ngandika

    Salam, ah, sewulan kepungkur, aku ngalami benjolan abang sing bentuke abang huh, dadi gedhe ing glade lan kulup ... ah, apik banget karo ... krim ketoconazole lan ciprofloxacin 500 mg ... aku ngetrapake ketoconazole 3 kaping dina sawise ngumbah kanthi garing nganggo kertas toilet ora nganggo andhuk ... lan pil sing kasebut saben 8 jam suwene 4 dina ... sampeyan mung kudu sabar sajrone 8 dina, masalah kasebut ilang ... nasib lan sukses kanggo kabeh

  176.   marco ngandika

    Hai, jenengku Marco lan aku duwe pitakon amarga rasane akeh mangan ing sisih kelaminku, apa ana sing ala utawa ana sing apik, tulung wangsulan, emailku yaiku Antoni _marcox@hotmail.com tulung

  177.   endhog ngandika

    Halo wingi aku nyekel wedhus lan saiki pitik jago saya gatel. Katon kaya terong. Aku pengin cepet pulih amarga aku mburu kuda jalu sing uga dakkarepake matur nuwun

  178.   CAESAR AGUSTUS ngandika

    NAMPILKU SALAMU ... GAMBAR PECIL ING NGISI, KANGGO NGADALAKEN KONSULTASI .... Aku wong umur 56 taun, aku duwe hubungan COITAL karo mitra sing mantep (25 taun), 10 dina kepungkur ing kesuksesan kasebut. Sawetara kaping sajrone dina ... aku ora duwe karusakan karo penisku. ... Nganti 2 Dina kepungkur, dheweke wis ora suwe dieling-eling lan aku wis ngelingi mbengkongake cilik ing mripatku nalika nggawe INTERCOURSE ... Wingi-wingi aku rumangsa IRITITASI lan aku ngerti yen penisku duwe KUBIETE sing duwe bahan kaya sawetara roti. ING KABEH LANJUTAN LAN PREPUCIO) Aku ING GOLEK PERTAMA nyoba ngresiki awakku dhewe lan nalika ngilangi kabeh, kulitku dadi IRITITRIT karo warna abang, kayane arep disuntik, ora duwe lara utawa nulis utawa ngganggu , BAHAN sing DI Bentuk ORA GAMPANG ODOR ORA… ORA GOLEK Dhewe lan ORA NGGUNAKAN PRESERVATIF UTAWA LUARIKAN ING WAKTU INTERCOURSE ... BUKAN AKU DIABETIK, ORA GAMPANG NGANGGO MANIS ... LAN AKU KANGGO ANTIBIOTIK SEMINGGU MINGGU ... `Amarga ana kacilakan sing kena pengaruh ing sikilku.

  179.   adrian ngandika

    Halo, esuk, aku wis 28 taun, bubar hubungan seksual karo wong sing dudu bojoku, dina sabanjure aku nemu jerawat abang ing sakiwa zakarku lan ngobong nalika nguyuh, aku sijine salep sing diarani pasta Lassar lan bathi penyakit kasebut ing ndhuwur ilang, nanging akhir-akhir iki aku lara ing testikel sing moderat nanging saya suwe umume ing testis kiwa lan rasa sakit mundhak nganti ndhuwur weteng, perlu dielingake yen aku duwe urip seksual sing aktif banget, muga-muga Apa sampeyan bisa mangsuli komentarku, kanggo kawigaten, matur nuwun.

  180.   Alejandra ngandika

    Kaca iki apik banget, mbantu aku akeh

  181.   Luis ngandika

    Sugeng enjing, aku pengin ngerti apa sing bakal digunakake kanthi apik, sawise nggawe zakar dadi abang, apa sing bisa digunakake amarga wis rada sithik

  182.   wgallego37@yahoo.com.mx ngandika

    hello,
    hola
    Aku lanang umur 45 taun. Aku ngalami lesi jinis lara ing panggonan sing padha penis kaping 2 ing salah sawijining vena zakar: kaping pisanan 1 wulan kepungkur; lesi yaiku radhang kaya perih sing ana alur utawa garis sing metu banyu; Banjur lapisan putih dibentuk ing kabeh permukaan lesi sing bisa dicopot kaya kain, nyebabake saya gatel lan kobong, nanging sadurunge iki aku entuk titik abang ing sisih ndhuwur zakar sing cedhak karo pangkal: titik kasebut durasi cekak 3 utawa 4 dina banjur lara utama ilang lan terus. Sakit ora garing nanging nganggo krim sing daklamake saya sithik lan ilang tanpa ana sing ditinggalake; ora wujud kudung, aku ora duwe demam utawa kelenjar getah bening; Nanging pungkasan iki; Aku duwe blister ing driji siji: kebak banyu lan ora krasa lara, aku ora duwe rahasia saka uretra, aku wedi banget yen herpes, jebule kedadeyan iki sawise garwane menehi seks oral, aku uga duwe bal cilik ing wektu sing padha ngganggu cedhak dubur; Aku wis ngombe alkohol amarga ora bisa ndeleng dhewe lan ora ngobong awak, mung karo sensitivitas lan sensasi kobong
    Kaping pungkasan aku menyang dokter lan dheweke ngirim tes sifilis, koh lan AIDS; kabeh negatif nanging padha nindakake sampel nalika jaringan meh sehat lan mung abrasi cilik sing isih ana
    apa kowe bisa nulungi aku
    muchas gracias

  183.   Jose ngandika

    Halo, aku pengin ujar yen apik banget yen sampeyan nuduhake masalah lan ngatasi bebarengan.

  184.   Armando Gonzalez ngandika

    Aku duwe bolam cilik ing endhake zakar, nanging gatel-gatel lan aku duwe sunat, kepiye? aku rada wedi

  185.   john ngandika

    Aku umur 43 taun, aku duwe hubungan seksual karo bojoku lan dina sawise iku aku gatel-gatel ing pucuk zakar lan sakcedhake glans aku wis duwe seminggu lan ora njupuk apa-apa

  186.   marco ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mangsuli, tulung critakake apa sing bisa daklakoni utawa supaya aku adoh saka pikiranku, sejatine ing glansanku ana sawetara titik kemerahan lan glansku jengkel aku pengin sampeyan mangsuli lan ujar yen aku ngetrapake Salep ketoconazole bisa ngatasi masalahku utawa mbilas nganggo banyu uyah gandum? kanggo mbilas banjur oles salep

  187.   ibu ngrokok ngandika

    Aku duwe titik abang ing pichooooo, tenggorokan lan sirahku lara saka k mentah sing dakgawe wuaaaaa.

  188.   cabai ngandika

    aja nyedhot lan aja nyemprot maneh amarga dheweke wis mati kontol, luwih becik goleki chikas culonas lan njupuk saka doggy sing bisa mbantu mripat kanthi kondom

  189.   NyolongTime ngandika

    Uhhh aku kudu Pucuk zakar saya garing banget, lan retak lan saben-saben aku narik kulit kasebut mudhun, angel banget banjur, Ing tengah-tengah retak wiwit dikupas lan katon kaya getih, Nanging Macet, Maksude Ora Getih sing Ngethok, Balung Kaya Macet, Tulung!

  190.   elvergonon ngandika

    wong lanang ... .. Aku duwe balanitis lan gejala kasebut sing sampeyan jelasake, aku sijine krim ing lantai nanging ora ana sing bisa digunakake lan aku ngomong babagan pirang-pirang taun !! ……… lan ora ana apa-apa ... .. pungkasane aku ngerti yen ana sabun merek sing nglarani aku tenanan! lan liyane yaiku penis ora kena dicuci nganggo sabun utawa liyane kajaba mung banyu !! ... penis iku mukosa! Ahli urologi negesake aku lan dheweke ngandhani supaya ora nyelehake sabun ing banyu mung! ……. Bab liyane sing aku weruh lan bisa digunakake kanggo aku lan aku uga maca ing kene yaiku dina sing nekat aku nyelehake zakar ing gelas sing bisa digunakake ing banyu kanthi konsentrasi yodium lan sanalika iku aku ngerteni rasa lega lan aku malah njupuk amarga aku ora ngerti babagan rasa ora nyaman maneh, ing sawetara sesi sing dakkirim. Babagan liyane sing kudu dak sinaoni ing tengah-tengahing riset amarga putus asa, yaiku kanthi ora nggeget penis sawise kencing, irungnya urin sing nggawe bakteri utawa jamur tuwuh luwih cepet mula bisa dikocok kanthi becik sanajan garing kertas jamban. Uga prekara sing penting yaiku salah sawijining kancaku yaiku kanca sing mesthi madhang. dadi kondom utawa ganti wanita sing ngalahake sampeyan sing mesthi hahaha .... Muga-muga tips iki bisa menehi sampeyan.

  191.   antonio ngandika

    Halo, deloken hubungan sampeyan karo pasanganku tanpa kondom 2 dina mengko aku weruh bintik-bintik abang lan gatel ing endhase zakar lan aku duwe hubungan seks maneh lan lara nalika rampung apa sing bakal dakkarepake aku ngenteni wangsulanmu

  192.   Hans ngandika

    Kahanan sing hebat banget diakhiri karo bekas pacarku ... lan wanita liyane ora narik kawigatene nganti saya masturbasi lan golek pria liya kanggo hubungan seksual lan dheweke mikir yen aku dadi ketagihan amarga aku seneng nembus saka mburi, nanging aku ora rumangsa homo utawa homoseksual ... muga-muga bisa mandheg amarga aku ngarep-arep bisa duwe hubungan apik karo wanita sing apik lan bisa dadi pria maneh ing saben tembung kasebut.

  193.   gorengan ngandika

    ora mangan Aku umur 79 taun amarga iku

  194.   Mariano ngandika

    Halo, prekara iki ing ngisor iki ... aku kena infeksi candia saka pacarku .. kaping pisanan aku menyang dokter kulit lan dheweke ngirimi pil sing cukup larang lan kanggo makcril 4 nganti 7 dina .. pil iku saben minggu .. lan sing kaping loro iku nambani aku, nanging banjur glans flakes .. sawise kulit diganti aku isih permata .. banjur aku kena infeksi maneh .. aku mbaleni perawatan .. lan tanggepan saka perawatan .. yen aku bisa mari ... saiki ing sawijining dina dumadakan .. Aku mulai gatel .. kanthi cara sing padha kaya sadurunge .. kaya pil aku ora duwe maneh .. Aku mutusake mung menehi krim .. kaping pindho a dina .. wis rong dina dak lebokake .. lan saiki kaya isih krim .. wis rong dina wiwit dakenggo .. ora ngerti yen kulit rusak .. utawa tetep krim lan aku ora bisa nyopot .. gatel-gatel Ketoke wis ora ana maneh .. saka sing aku ngerteni krim nggawe tenang .. lan pil mateni jamur .. nanging aku ora gelem .. tmp aku pengin lunga nggunakake perawatan sing padha saben sampeyan ngandhani gio .. amarga kabeh glans flakes lan kulit saya ganti ..
    PS: dheweke nyebutake candia utawa candiasis ing kene (rasane padha) sing digawe wanita nalika, amarga alasan X, bakteri saka dubur kena tempek ...

  195.   Leonardo ngandika

    Halo, aku: padha mangan, kobong lan lara ing sisih tengen ing sangisore glade, nanging aku ora duwe apa-apa utawa pembengkakan sing meh 5 dina saiki daklakoni banjur kedadeyan, nanging banjur bali lan aku ora bisa nulungi awake dhewe lan kurang saka telung detik, aku dak gatel maneh muga-muga bisa mbantu aku matur nuwun

    1.    Nacho ngandika

      Halo, piye kabarmu, masalahku kaya ing ngisor iki. Aku seneng kabeh wong sing duwe hubungan karo bocah wadon sing ora dakkenal lan saiki zakar saya lara ing sisih sirah, nanging nalika dakcrit, dheweke metu kaya sawetara luka sing lara lan kaya Hogos, nyatane, aku wis entuk kukul pethik cilik, mung sedina kaya ngene banjur dakbukak, nanging aku ngeruk lan dheweke metu maneh, apa sampeyan bisa nulungi aku

  196.   Jose Antonio Seville ngandika

    Halo, iki metu kaya 4 titik abang cilik ing latar mburi putih ing saindenging glans, sejatine, dheweke ora gatel utawa ngganggu aku wiwitane aku wis didiagnosis balanitis xo aku ngenteni janjian ing Aku entuk salep kaping pindho saben dina, saiki aku ora ngerteni luwih becik (wis 2 dina nggunakake) wong ing kahananku?

  197.   eloy ngandika

    Apa salep utawa apa sing diarani, kanggo balanitis?

  198.   Juan ngandika

    Halo, yen ana wong sing bisa nulungi aku, penisku rada abuh, lan sisih ndhuwur kulit abang banget lan aku ora bisa mbuwang maneh, lara nalika nyoba ngetokake glans, uga ing njero sampeyan ndeleng massa putih.

  199.   paul ngandika

    Halo sawetara dina kepungkur, aku duwe hubungan karo pacare esuk aku duwe bintik-bintik abang ing glans, banjur diwiwiti karo cairan putih kaya nanah lan gatel banget, aku mbayangake yen kudu jamur utawa kaya ngono lan Saiki iku dudu Sacara sakabehe abang kabeh glans lan akeh repot, muga-muga wangsulan Matur nuwun. lan krim utawa barang sing bisa dakgawe

  200.   monro ngandika

    Aku wong umur 44 taun, aku wis sesambungan karo sawetara pasangan, 05 dina kepungkur, salah sawijine wong sing ngandhani yen dheweke rumangsa akeh mbalek ing wedhus wadon, ing wayah penetasan, aku mikir babagan momen sing pertama SAKING GOLEK NGAPAKAKE ING JALAN CAMPUR LAN Beda-beda, sak bengi nanging aku ora duwe jinis masalah ... Nganti saiki aku ora duwe kekurangan karo penisku ... MUNGKU KUDU KUDU SARAN sampeyan? Apa sing kudu daklakoni utawa apa sing kudu digunakake?

  201.   Chakalito ngandika

    Halo, pirang-pirang wulan kepungkur aku dideteksi herpes kelamin jinis 1 lan menehi resep acyclovir, aku wis njupuk lan aku ora ngalami ambalan nganti saiki, nanging sing dakkerteni yaiku penisku wis malih dadi abang, lan glans wis keriput lan retak kaya alur, lan ing sisih pinggir zakar aku duwe bintik-bintik abang sing nalika zakar katon kaya mripat cilik, lan bagean kulup wis dadi abang tinimbang nalika aku sesambetan, aku ngobong banjur ing bagean kasebut, bolongan sing metu saka cipratan katon kaya abuh lan aku krasa kobong nalika kencing, nanging sing paling kuwatir karo aku yaiku bagean abang lan kisut saka zakar lan bintik-bintik abang sing ana metu lan nesu kadang. Aku seneng yen sampeyan menehi saran supaya aku ngilangi bintik-bintik abang lan kisut kasebut ing glans, matur nuwun kanggo kanca-kanca sing mangsuli.

  202.   shaka ngandika

    DOC apik. Kayane aku duwe simtomi .. 2 Dina kepungkur aku miwiti ndhelikake PENIS lan saiki aku wis abang lan kulitku metu .. padha Q A MUSHROOM KAKI. Nalika aku miwiti 3 dina iki, aku ora ana gandhengane .. Nanging dakkira sawise rampung amarga aku duwe kecelakaan lan ora bisa nyiksa anggota uga. Aku uga nggunakake sabun sing ora cacat. UTAWA Amarga CARANe MENDAPATAKEN KANGGO WEDI. Aku ORA Duwe HUBUNGAN ORA WIS WONG KANGGO Mitra. Apa Solusi sing bisa menehi kula supaya bisa ngobati aku? Matur Nuwun

  203.   Chakalito ngandika

    Halo, kanca-kanca. Aku bubar nulis babagan drama sampeyan, lan dina iki aku nulis maneh kanggo nyritakake babagan kedadeyan sing luar biasa. Nganti saiki, aku rumangsa kurang percaya diri amarga kabeh kedadeyan sing daklakoni, malah kakehan aku mikir babagan pungkasane uripku, amarga aku mikir kepiye kedadeyan iki lan aku bakal nangis. Saiki kanca, aku seneng, konten, lan sampeyan ngerti sebabe, amarga urip ora mandheg, urip terus lan dheweke pengin ngerti luwih akeh, amarga yen ana solusi kanggo masalah kasebut, waca kasus iki, aku wis ngalami herpes lan balanitis asil lan saiki aku ora ngerti kepiye, nanging aku rumangsa luwih apik, percaya utawa ora gejala kasebut ilang dening sihir, nanging aku ngerti sampeyan ora percaya karo sihir, bener? Aku uga kudu sabar, lan uga dhokter sing apik. Aku mung ngandhani yen kabeh duwe solusi kajaba pati, saiki aku bakal terus nambani perawatan sing kudu diterangake dhokter lan mengko dakkandhani kanthi rinci.

  204.   Alex ngandika

    Halo, web apik banget; Aku wis sesambetan suwene 5 taun lan aku mesthi nindakake hubungan seks tanpa kondom, ora nate ngalami masalah jamur, herpes, lsp.
    Aku njupuk Monurol 3gr sajrone seminggu, aku entuk tanpa resep amarga infeksi ing urin, nalika nguyuh lara nalika jet metu, sawise ngombe obat suci sawetara dina mengko rasa sakit banjur ilang. Sanajan ing hubungan seksual saiki, aku bisa njupuk maneh lan kabeh wis apik kanggo aku. Nanging saiki aku ngalami ruam ing frenulum lan gatel banget. Apa sing disaranake kanggo mbusak. Saking sampun matur nuwun sanget.

  205.   Maxi ngandika

    Halo ... aku ngerti yen aku duwe hubungan karo bocah wadon (kadang-kadang) lan sawise sawetara dina aku ngalami bintik-bintik abang ing glans, lan banjur kobong nalika aku nesu. Sawise rong minggu aku lunga menyang dhokter, dheweke nindakake tes lan ora ana sing metu lan isih menehi aku njupuk ciprofloxacin 500 x sepuluh dina lan azithromycin x kaping 1g. Gosong wis ilang, nanging dudu titik abang. Sawise rong minggu aku lunga menyang dhokter maneh, lan dheweke menehi krim antijamur supaya bisa ndeleng glans, saiki bintik-bintik kasebut wis ora ana, nanging yen aku ndeleng kanthi tliti, nanging luwih alus, meh kabeh warna glans. Masalahe yaiku kobong bali, lan aku ora ngerti maneh apa sing kudu ditindakake, lan aku ndeleng glans garing. Sapa wae sing ana ing kahananku? Aku seneng karo perhatian sampeyan ... matur nuwun (apa sing ana ing monurol 3g, apa bisa? Dheweke adol tanpa resep?)

  206.   Yorks ngandika

    Zakar anakku dadi gedhe, apa perawatan sing ditindakake?

  207.   darknesshi.47@hotmail.com ngandika

    Luangake wektu kanggo hubungan karo bocah wadon lan wiwit udakara 15 dina, aku wiwit mangan sithik, nanging aku ora ngerti apa Balanitis amarga aku ora weruh abang, dheweke bisa nulungi aku

  208.   klaus ngandika

    Kasusku taun kepungkur aku gatel, abang lan nyuda zakar, glans lan skrotum, dhokter sing menehi resep afumix lan ngumbah 2 kali dina nganggo banyu mineral lan iku solusi

  209.   gonzalo ngandika

    Halo, pitakon sing pengin dakkarepake ... Aku wis suwe sesambungan karo pasangan lan rampung utawa penisku setengah dipotong ing sisih ngisor glans lan sawise pirang-pirang jam aku gatel dadi abang lan kulit saya kelangan ... Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan saka aku wiwit saiki, matur nuwun banget aku ngarep-arep jawaban 🙂

  210.   JOHAN ngandika

    Sapa sing ngucapke aku, Muga-muga UUNA CREAM apik lan sawetara tabel sing apik kanggo KULIT kasebut lan uga picik ing zakar lan uga wong sing ngawula bathi anggere PENIS yaiku GRACIASSSSSSSSSSSSSSS sing resik ……….

  211.   jose ngandika

    Halo 2 wulan kepungkur, aku nduwe jerawat cilik ing glans, ilang ing 2 minggu sawise sewulan jerawat padha metu maneh, nanging saiki aku ngerti yen aku uga duwe titik abang ing endhake zakar ... aku pengin sampeyan menehi saran supaya aku bisa supaya jerawat kasebut ilang saka zakar ... .. salam…

  212.   Maxi ngandika

    Halo, aku wis ngandhani yen aku menyang dhokter lan ngandhani apa sing kedadeyan, lan dheweke menehi resep siji Fuconazole 150 mg lan krim sing diarani Medifungol Clotrimazole 1% kanggo ditrapake kaping pindho x dina esuk lan sadurunge turu (sadurunge ngresiki) lan bisa digunakake kanggo aku. Aku menehi komentar supaya sampeyan bisa nindakake lan bakal mbantu sampeyan! Cukup menyang dhokter, aja isin. Salam

    1.    johan ngandika

      Hellooo…. suwene perawatan kasebut?

  213.   abang ngandika

    Halo, aku dadi penderita diabetes sawetara wektu, amarga aku entuk sawetara poin ing gangle dheweke ilang, nanging dheweke bali maneh lan aku wis sewulan ora ilang, aku wis menehi macem-macem jinis krim lan ora ana sing kerja. lan aku malah kelangan kekuwatan ing ereksi lan semen saya mudhun meh kabeh, apa sing bisa aku lakoni?

  214.   maxi ngandika

    perawatan nganti pitilin sampeyan katon apik !!! salam

  215.   eltrokero ngandika

    Halo, aku wis maca solusi iki, hai ami, iki uga gatel lan menehi zakar lan kaya benjolan cilik, tulung atur ulang soko, matur nuwun, salam

  216.   Pedrocoliss ngandika

    HELLO KABEH, AKU KOMENTAR Amarga AKU NGARIKI MASALAH, SAKA LOA AKU NGGUNAKAN HUBUNGAN HOMOSIXUAL TANPA KONDISI LAN PEMBERITAHUAN ING SABARU URETHRA, AKU KANGGO MERAH .. LAN KANGGO KANGGO NGANGGO GUNUNG, BURNING, OLEH ANWENI LAN OLEH KANGGO. .

    1.    Alvaro ngandika

      Persis kedadeyan sing padha karo aku, aku duwe hubungan gay kanthi oral tanpa kondom lan sajrone sawetara dina aku ngalami gejala umume, aku tuku asu umum, lsp. lan gunakake ing glans nganti sampeyan habis tabung krim. Pracaya, kesalahanku yaiku sawise nggunakake sawetara dina, aku dicopot nanging bali sawise 2 minggu, kuncine sanajan sampeyan ngerti yen penis sampeyan sehat lan jambon kaya sadurunge, aja nundha perawatan, terusake yen bisa suwene sewulan, perawatan Amarga jamur, wis suwe banget percaya karo aku, utawa gumantung saka infeksi nanging yen ngono, gunakake nganti entek, oh lan aku wis nate sinau piwulang NGGUNAKAKE CONDON, ..

  217.   alkin ngandika

    Halo, ndeleng apa sing diterbitake, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku, yaiku aku duwe panganan kaya mangan ing antarane kulup lan tip sing dakkira amarga aku duwe hubungan karo pacarku tanpa kondom lan dheweke isih ana umur , miturut sampeyan apa bisa dadi?

  218.   Chakalito ngandika

    Kanca-kanca sing dak tresnani, aku kirim salam marang kowe kabeh, lan dakkirim kabeh. Aku nulis maneh kanggo sampeyan babagan kasusku. Aku wis urip karo virus Herpes Genital udakara 5 taun, iki nyebabake aku lara banget, rasa ora nyaman lan depresi, aku urip sedhih lan nandhang sungkowo, apamaneh nalika lara nyebar, amarga kasunyatan manawa virus "sial" iki durung jebul ing pikiranku Nduwe tamba lan bakal ana ing sajroning uripku, nanging pangarep-arep minangka perkara pungkasan sing ilang, mesthi ana cahya ing pungkasan trowongan, kanca. Pracayaa, ing kene dakkandhani kasusku.

  219.   Chakalito ngandika

    Kanca-kanca sing dak tresnani, aku kirim salam marang kowe kabeh lan ngisin-ngisini kowe kabeh. Aku wis urip karo virus Genital Genital udakara 5 taun, iki nuwuhake rasa lara, rasa ora nyaman lan susah, aku urip sedhih lan depresi, apamaneh sores muncul, uga kasunyatan manawa virus "sial" iki ora ana tamba lan bakal ana ing awakku sajrone uripku, nanging pangarep-arep minangka perkara pungkasan sing ilang, mesthi ana cahya ing mburi trowongan kanca-kanca Pracayaa, ing kene dakkandhani kasusku.

  220.   Chakalito ngandika

    Waca kanthi tliti lan tindakake pandhuan sing bakal dakwenehake. Ok? Kaya sing dakkandhani mengko, ngipi elek iki diwiwiti 5 taun kepungkur, nalika aku tiba-tiba gatel ing area dubur lan zakar. Aku ngira iki produk saka gigitan serangga, nanging nalika mriksa gatel kanthi apik, wis ana ing njero x, nanging aku ora preduli lan aku ngeculake. Sawise pirang-pirang dina, aku ngrasakake kobongan cilik ing bagean saka zakar, kaya lara cilik, bisa ngobong lan gatel lan aku mikir kanthi tiba-tiba, iki bakal dadi gesekan sing disebabake untu saka mitra, amarga aku wis nglakoni seks oral lan aku uga mikir yen bakal enggal ilang. Ora ana sing mung, mung yen aku wis kena virus herpes kelamin.

  221.   Chakalito ngandika

    Aku lunga menyang akeh dokter, aku kelingan ana sing ngandhani sifilis, lan dheweke mrentah supaya menehi injeksi ampisilin 2.500 yuta, wiwitane katon efektif amarga infeksi ilang nanging banjur sawise sewulan, bali kanthi luwih akeh kekuwatan lan resep krim., kayata Germiderm, topicrem, kainimazol. lsp lan ora ana virus sing moyoki lan nyerang kanthi kuat. Kaping pirang-pirang aku nangis ing kasur, aku malah mikir arep lampus, amarga aku mikir yen urip seksualku ora bakal padha lan aku weruh manawa jagad iki bakal nandhang aku.

  222.   Chakalito ngandika

    Virus kasebut duwe telung fase, aktif, proaktif lan ora aktif, sing pertama yaiku nalika nyerang banget lan sampeyan kena penyakit lan sampeyan bisa uga kena infeksi wong liya. Kapindho yaiku nalika sampeyan mung krasa gatel, gatel lan kobong, lan sing nomer telu yaiku nalika virus diancam sistem imun lan mlaku kanggo ndhelikake sistem saraf, supaya turu lan ngenteni kesempatan liya kanggo nyerang. Dadi dhokter ujar apa sing bisa daklakoni, ujarku, lan dheweke wiwit menehi resep. Ing bagean iki, aku njaluk sampeyan nulis kanthi apik apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan ana ing negara sing dakkarepake supaya sampeyan bisa ngatasi penyakit iki.

  223.   Chakalito ngandika

    Sanalika sampeyan ngrasakake herpes kelamin wiwit katon, njupuk ACICLOVIR 200 mg siji tablet saben 4 jam suwene 5 dina. Iki bakal nggawe lara luwih cepet. Sajrone periode sing nandhang lara, aja nuroni. Ngenteni nganti garing lan mesthi nggunakake kondom.
    Produk herpes kelamin, sawise lara garing sawetara dina mengko, balanitis utawa balaposthitis katon. Kanggo nindakake iki, menehi rekomendasi ing ngisor iki. Cuci zakar kanthi banyu biasa, saka spout, rendhem ing kana sawetara menit banjur garing udhara. Aja nggunakake sabun utawa sampo, nalika adus ing wilayah sing cedhak, luwih ora sawetara jinis bahan kimia, amarga bakal nyebabake lara kena infeksi lan ngobong luwih akeh. Sawise ngiris zakar kanthi udhara, lebokake krim iki, ALERSONA, priksa mripat ing sisih abang utawa ing endi gatel, aja nganti lara padha, mung maca kanthi apik, ing wilayah abang lan menehi gatel, lapisan sing ora nutupi liyane.
    Banjur aja nggunakake celana ketat, yen bisa turu ing sisih njaba, yaiku menehi penis menyang hawa, amarga mikroba kasebut anaerobik lan amarga hawa ngganggu. Aja isin yen nglakoni.
    Pungkasane, aku mangan panganan, woh-wohan, sayuran, lan produk sing sehat sing nambah lan nguatake sistem kekebalan awak. Dhokter, nerangake, sanajan sejatine virus kasebut ora ana obat, ora ana obat, nanging sistem kekebalan awak sing mandheg kanggo virus sing ora apik iki, amarga sampeyan bakal ngerti yen nalika katon ing wiwit nyerang kanthi galak, mula kanthi suwe, serangane saya sithik lan suda kanthi lakune wektu, tegese sistem kekebalan awake dhewe nindakake tugas. Pungkasan, aku pengin ngandhani bab sing padha karo dhokter, yen ora ateges kita kudu nyingkirake urip seksual, ana pangarep-arep kanthi wektu, sampeyan ora kudu ngeselake awak dhewe lan sampeyan mung sabar. Muga-muga pengalamanku wis nulungi sampeyan. Matur nuwun

  224.   Chakalito ngandika

    Nganti sawijining dina, aku cukup beruntung menyang dhokter sing apik, spesialis penyakit nular seksual lan nalika semana dheweke nemoni masalah kanggo ngrungokake aku lan ndhelikake aku lan aku didiagnosis kena Genital Herpes Simplex utawa jinis HSV. 1 lan jelas kanggo aku. Dheweke jelas ujar manawa virus iki ora ana tamba sing bakal tetep ana ing awak, nganti ora ana obat, nanging ora perlu kuatir, mung herpes simplex, amarga ana liyane herpes malah luwih fatal lan nglarani, yaiku herpes Tipe 2. Dheweke uga ngandhani yen kabeh manungsa nggawa virus iki ing genetika, uga flu, mung kanggo sawetara wong bisa uga luwih jelas dibanding wong liya, amarga Contone, wiwit wayahe nganti liyane, bocah bisa lara ing cangkem lan siji kaya sing sampeyan ora ngerteni, ngira iku nyokot laba-laba lan pirang-pirang dina mengko ilang dhewe.

  225.   Chakalito ngandika

    ... Nganti sawijining dina, aku cukup beruntung golek dhokter sing apik, spesialis penyakit nular seksual lan nalika semana dheweke nemoni masalah kanggo ngrungokake aku lan ndhelikake aku lan aku didiagnosis duwe herpes simplex genital utawa HSV tipe 1 lan jelas kanggo aku lan dheweke jelas ngandhani yen virus iki ora duwe obat yen bakal tetep ing salawas-lawase ing awak yen ora ana obat, nanging ora perlu kuatir, mung herpes simplex , amarga ana herpes liyane sing luwih fatal lan nglarani banget, yaiku jinis herpes 2. Dheweke uga ngandhani yen kabeh manungsa nggawa virus iki ing genetika, uga flu, mung ing sawetara wong bisa uga luwih jelas tinimbang ing wong liya, umpamane, wiwit siji wayahe nganti liyane, bocah bisa ucul saka tutuk lan siji sing ora dingerteni, ngira iku nyokot laba-laba lan pirang-pirang dina mengko ilang dhewe.

  226.   Roderick ngandika

    Halo, piye tese, ayo lunga. Kabeh lancar?

  227.   alexander ngandika

    Udakara 2 wulan kepungkur, aku entuk telung benjolan cilik ing batang penis lan endhogku lan menehi akeh panganan lan aku ngeruk banget, nanging aku nggawe krim amarga katon garing banget lan bisa ngobong dadi aku durung pacaran. mung sabuk. Salam, aku ngenteni tanggepan sampeyan.

  228.   JOSE ngandika

    Aku duwe masalah, aku wong lanang, nalika aku masturbasi sadurunge ejakulasi, aku buang air kecil lan aku ora ngerti sebabe, aku durung nate nuli jinis, mula pitakonku kaya ngono
    Iku normal?
    Apa bisa kelakon nalika aku duwe hubungan seksual?
    Apa ana cara supaya ora kelakon?

    Aku ngenteni wangsulanmu

  229.   Ngerti ngandika

    Formica rong minggu saben dina saben dina lan tetep sibuk sawayah-wayah .. tamba suci

  230.   Jeksa Agung bisa ngetokake ngandika

    Aku njupuk titik-titik jambon ing endhake zakar .. Apa sing bisa ditindakake?

  231.   renata ngandika

    Pacarku entuk biji-bijian kaya nyamuk pikete ing zakar, nanging dheweke wis umure luwih saka 1 wulan lan dheweke ora bakal lunga, gatel banget lan saben duwe ereksi, dheweke dadi gedhe, apa serius?

  232.   Alessandro ngandika

    Aku duwe kerut ing bentuk garing ing testikel ing sisih kiwa luwih katon dibandhingake karo sisih tengen sing katon kaya bintik cilik (kanggo nggambarake kanthi sawetara cara) katon pucet, uga asring ana ing pucuk glans dadi warna abang lan abuh, bouncing ing wektu sing padha karo protuberansi sing padha karo nanah, nanging ora kandhel ing antarane putih lan ijo, nyebabake rasa sakit nalika kencing lan mbukak kulit pelindung zakar: sampeyan takon kula ...: apa sing bakal sing dadi? Lan kepiye carane bisa nambani? ... Aku duwe pasangan lan ora pengin iki nyebabake sawetara masalah ...! Matur nuwun ... Aku ngarepake tanggepan sing cepet ...

  233.   Alessandro ngandika

    Aku duwe sawetara

  234.   edinson ngandika

    Halo, rong minggu kepungkur aku duwe hubungan anal karo wanita lan wiwit tanggal kasebut aku gatel utawa nyengit ing zakarku lan aku ngeculake cairan putih saben wektu.

  235.   Franco ngandika

    Halo, wiwit dina Senen aku wiwit repot-repot pucuk zakar, lan aku ngerti yen ing salah sawijining bagean saka penis aku luwih abang lan amarga "udan ngomong", apa sing kudu daklakoni?

  236.   Guntur ngandika

    Halo kanca, piye kabare. Aku browsing ing internet golek obat alternatif kanggo herpes simplex genital lan sayangé ora bisa ditemokake. Saben wong luwih kena infeksi bug iki, lan aku uga nemokake wong sing apus-apus lan pengin nguntungake wong sing nandhang penyakit iki kanggo golek dhuwit amarga bisa menehi obat, amarga dheweke ngapusi amarga ngerti yen Herpes Sederhana Isih Ora Ana Obat, nanging kanca-kanca, ora kabeh duwe pengarep-arep, surfing ing jaring Aku nemokake informasi sing terkenal banget sing bakal mbukak jendhela cahya kanggo mungkasi kejahatan iki sing banget nandhang kita. Informasi kasebut yaiku babagan panemuan sing digawe para ilmuwan ing Peneliti AS nemokake kepiye agen iki (hsv1) bisa ndhelikake syaraf wajah lan tetep ora aktif, sanajan wis suwe. Dheweke uga nemokake yen sajrone tahap virus sing ditandhani kanthi apik, tahap pertama yaiku "Aktif", yaiku nalika herpes ditemokake ing permukaan, lacerating kulit kanthi lara lan tatu supaya bisa ngasilake, mula banjur tataran liya yaiku "laten" yaiku nalika sistem kekebalan ndeteksi manawa ana sing ora sehat ing awak lan ngirim limfosit kanggo nindakake tugas, mula virus kasebut "mlaku" kanggo ndhelikake ing sangisore membran kulit, nggawe awake kebal kanggo perawatan medis sanajan limfosit sing tanggung jawab kanggo ngresiki getih kuman, para ilmuwan - nemokake manawa virus ngasilake zat-zat tartamtu sing dadi aktif utawa laten. Mula, nalika ngadhepi akeh panliten sing ditindakake dokter, mesthine dheweke bakal nemokake cara supaya virus tetep aktif, lan siji-sijine cara kanggo mateni. Kajaba iku, obat-obatan anyar wis dites ing tikus laboratorium, sing bakal ngaktifake virus dadi kanca sing dak tresnani, kudu sabar, iman lan pangarep-arep.

    1.    DARIO ngandika

      Herpes ora bakal lunga yen ana ing awak. Produk alami sing minyak esensial MELALEUCA utawa uga dikenal minangka TEA TREE wis menehi asil sing apik (dudu teh, iki minangka ekstrak saka tanduran Australia) sawetara tetes saben dina tanpa larut - kajaba yen ngobong sampeyan akeh banget- wis cukup. Kasedhiya ing apotek naturopathic.

  237.   Juan ngandika

    Siji pitakon, aku entuk titik putih sithik babagan watesan glans, lan ing pucuk kaya sawetara bintik putih kepiye aku bisa nyopot ???? Yaiku aku wis duwe seminggu lan dheweke ora dicopot, diiringi ambune ora enak, kepiye carane ngilangi ???

    tulung critakake

  238.   lara lara ngandika

    Halo, apa ana sing bisa mangsuli aku, aku wis suwe ora nemen karo penisku, suwe-suwe bojoku kena infeksi lan dheweke ora nglindhungi aku, saiki ternyata dheweke kena infeksi saluran kemih, nanging penisku saya gatel (kadang ), nalika aku buang air kecil kadang-kadang kaya ngono. Kobong sithik lan sing paling ala sing nggawe aku mikir yaiku yen aku duwe hubungan seks ing bagean sing biasane gatel, mula saya gedhe kaya tas lan umume kobong kaping pisanan Aku sadhar, malah aku getihen ing endi swane, saiki aku nggunakake kondom lan mung kobong nanging ora radha

    BISA SOPRANYA NGERTI AKU?
    Kowe ngerti apa masalah aku?
    APIK APIK SANGAT?

  239.   david oscar ngandika

    Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku sawetara dina kepungkur, sirah zakarku mulai gatel, dadi abang lan saya goresan lan rasane lara banget. Apa sampeyan bisa mbantu kula?

  240.   wilson garcia ngandika

    Halo, dina sing apik, aku duwe pitakon, nalika aku pacaran karo pacarku, bakal ana zakar sing lara banget, apa bakal amarga ana gesekan sing ana? nanging klanku dikikis lan dadi penasaran

  241.   Gabriel ngandika

    Sugeng siang, kula kepengin wangsulan cepet, aku wis akeh gatel ing awak lan glans kanggo sawetara wektu lan dina iki aku masturbasi lan semenku metu kuning lan kaya nanah nanging metu kanthi ambune. kelenjar lan kelenjar abuh aku kepengin ngerti apa tegese

  242.   ARMING ngandika

    Obat apa sing digunakake kanggo balantitis?

  243.   Oscar Nicolas ngandika

    Halo, aku wis operasi persiapan lan glangium katon abang banget lan rahasia amarga aku wis operasi sewulan

  244.   Miguelon ngandika

    Halo kanca, kaca iki apik, aku butuh pitulung luwih saka seminggu anggonku sesambungan, intine yaiku 3 dina kepungkur bagean penis lan testis gatel, aku kuwatir tenan, aku pengin bantuan medis, kaya benjolan cilik sing dak anggep jamur, aku wedi banget, nyatane ora nate kedadeyan iki, tulung tulung

    1.    Ruben Dario ngandika

      Kanggo Miguelon:
      Luwih becik sampeyan menyang dhokter, aja ngobati dhiri lan nalika menyang dhokter ora hubungan karo sapa wae nganti sampeyan yakin yen sampeyan duwe. Ngomong karo wong sing wis sampeyan lakoni supaya bisa nemokake solusi, amarga ora ana gunane yen sampeyan entuk perawatan lan dheweke ora, kayane ngumbah tangan lan mangan saka piring sing reget.

  245.   Joel ngandika

    Apike aku wis suwe ora sesambungan, nanging aku masturbasi rong minggu kepungkur lan pisanan sawetara urceras metu saka kulit lan dheweke ngobong aku lan aku ora ngerti yen infeksi utawa herpes, kepiye cara mbedakake aku dhewe

  246.   ANDREW ngandika

    Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yaiku butuh wektu suwe lan aku gatel banget ing kelaminku lan dhokter menehi resep flukonazol lan neklobet amarga tambang kasebut nyebabake cacat ing alat kelamin, aku mbuwang pirang-pirang wulan lan njupuk pil, aku tenang nanging nalika iki saya parah aku entuk akeh sarang ing glans, mula akeh goresan ing sekitare aku pengin ngerti apa sing dakkarepake, aku ora ngerti apa sing bisa dadi matur nuwun

  247.   adrian ngandika

    Halo kontur kulit PN aku wis metu kaya potongan lan ing wong gedhe, aku duwe kulit garing nalika ngumbah

  248.   Alberto ngandika

    Halo, aku duwe masalah kulup, aku duwe hubungan karo pacarku lan saiki kulup lara kaya goresan lan nggawe aku lara, mung ing kana aku duwe masalah kasebut lan kulitku garing ing wilayah kasebut sing ndadekake ora bisa mundur kulup kanggo nguyuh utawa apa wae, iki mesthi dakalami nalika nindakake hubungan seks, nanging wektu iki dheweke luwih lara tinimbang kaping pirang-pirang, sing bisa digunakake kanggo nambani iki. Matur nuwun !!

  249.   beto ngandika

    hello, aku duwe pucuk zakar abang nalika nguyuh, aku ora bakal ngobong, nanging yen ngganggu aku kadang metu kaya nanah kekuningan, aku wedi iku serius

  250.   Ferni ngandika

    Aku wis nyathet kanthi kuatir yen onani isih larang kanggo akeh wong. Nanging minangka berkah paling gedhe sing diwenehake dening Gusti Allah kita kanggo manungsa! Kaya sing wis sampeyan ngerteni saiki, wis kabukten manawa wong sing ora nempuh masturbasi bakal ngalami dendha sing elek banget nalika wis tuwa. Sapa wae sing nindakake tanpa luput, ing tangan liyane, bakal diberkahi dening Pangeran Yehuwah. Dadi, kanggo masturbasi akeh banget. Deleng kanthi berkahku.

  251.   Jairzito ngandika

    Iki apik, keria, tulung aku amarga mung rong dina kepungkur, glans saya mulai gatel lan ora tahan gatel lan entuk kaya benjolan, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, mangga ana sing menehi saran yen aku tuku kanggo ngobati iki utawa kepiye carane nambani?: '(aja ala ...! * Matur nuwun muga-muga sampeyan ndhukung aku puisi = (

  252.   sarita ... ♥ ngandika

    jahir iki ya mung siji-sijine pilihan yaiku kowe nyebul hahaha 😛

  253.   Juan ngandika

    Halo, apa sampeyan ngerti kreo k aku duwe balanitis xk aku sesambungan lan kmo suwene 2 dina m pikaba penis lan saben km jedhing m godhong 1 lapisan putih nutupi endhas m kito nanging esuke wis ana maneh eh katon k padha ucapake k it kita nganggo canesten nanging sampeyan ngerti carane aplikasi? utawa krim utawa pil liyane?

  254.   roberto ngandika

    Aku ngerteni informasi kasebut apik banget amarga saiki kulupku jengkel ... aku pengin ngerti manawa ana sing ngerti solusi kanggo masalah iki (lan)

  255.   Aku ngandika

    hello, aku duwe sawetara rasa ora sithik ing glans seminggu kepungkur, aku mulai gatel lan abang amarga udakara rong dina aku weruh yen saya abang banget, aku menehi krim lan wiwit nambah aku wis nglamar udakara 5 dina lan aku luwih apik, nanging saiki wis padha lan saya gatel ing sekitar testikel, apa sejatine ??????

  256.   vas ngandika

    Aku nggunakake salep ing glans amarga aku lara karo ritsleting celonone, nggunakake salep sing kakehan bisa nyebabake aku iki ngalami gejala gatel lan abang lan uga dakkira manawa nganggo salep aku nggawe kelembapan

  257.   Wajah Lawas saka Pendorcho ngandika

    Halo wong ayu lan Penecoete! sing kudu ditindakake yaiku pijet penis! Dheweke kudu nyawisake paling ora 2 jam saben dina kanggo tantric yoga karo penis! sambung karo awakmu dhewe, rasakake hawa sing ngelus-elus zakar, nyenengake dhewe! .. banjur siyap! zakar ing kahanan sing optimal kanggo miwiti dina sing subur! Ya tenan! yen sampeyan duwe kamungkinan, sampeyan kudu nyelehake! supaya anggota nggawe senam lan urip sing resik lan sehat!:. Muga-muga aku wis migunani karo saran!. Salam Kanca klub Penis! ..

  258.   utamané figeroa ngandika

    Halo, aku uga duwe titik abang ing endhas zakar, apa iki?

  259.   Fabricio ngandika

    Halo, luwih saka seminggu kepungkur aku mulai gatel lan glans saya abang banjur wiwit golek titik abang, wektu iku ana ing pantai lan aku lunga menyang kolam renang, dudu amarga saka iku, akhir-akhir iki dheweke miwiti Nggawe titik-titik ing wilayah sing padha lan sing liyane nyebar meh kabeh glans, kajaba ujung kasebut. Apa ana sing bisa nulungi aku? Tulung sampeyan menehi katrangan babagan cara ngobati utawa apa sing bisa daklakoni. Aku duwe hubungan karo pacarku ing tanggal pantai kaya 3 kali nyebar ing macem-macem dina

  260.   antuan ngandika

    Penisku wis kobong lan aku nemu barang-barang putih sing isih cilik nalika dakjupuk. Apa ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake?

  261.   mike ngandika

    mike, hello, aku duwe bintik-bintik abang ing glans lan sawetara goresan ing kulup iku lara nalika pengin narik kencing utawa nalika adus nalika nindakake seks sawise ngobong, aku bakal ngobong sethithik, aku nggunakake jeli minyak bumi amarga rasane kaya kulit garing. kula apa sing bakal digunakake minangka obat sing paling apik matur nuwun

  262.   jason ngandika

    Sugeng siang sawetara crotches saya mulai gatel lan nalika aku goresan ana goresan sing isih ana lan kulit dadi tekstur tipis, aku mbuwang alkohol nanging ora ana apa-apa lan nalika testisku wiwit malih dadi abang aku banjur menyang Dr, dheweke dianjurake dadi gedhe pembengkakan multiderm nanging ora suwe diwiwiti kanthi gatel-gatel sing kuat banjur aku nyukur kriket lan ruam lan testikel saya malih, banjur aku menyang dokter kulit lan menehi resep aquazol nanging nalika mlaku akeh lan kringet mula nambah gatel lan sawetara jinis jerawat putih ing testikel sing nyengsarakke banget yen aku ora bisa mlaku amarga aku jambon, nanging wis ilang nganggo krim kasebut, sawise akeh reresik lan banyu sing diarani alibour, ruam kasebut ilang , nanging testisku isih Abang banget lan gatel ora bakal ilang lan aku lara kaya lara amarga gatel lan isih mbebayani. Aku maneh menyang dokter kulit:

    - Dheweke ngandhani yen ora amarga hubungan seksual, dudu amarga kurang higienis, nanging nggunakake krim kayata betamethazone closol kanggo samubarang sing aku lakoni nalika semana, nanging aku ora yakin banget: aku menehi resep RET 8 (kapsul) , SEC SOLUTION 2, SIL A (krim) nanging aku kepengin ngerti apa sejatine, asale, utawa apa aku bisa nambani. tulung aku butuh pitulung

  263.   jason ngandika

    Sugeng siang, nalika kepungkur crotches saya mulai gatel lan nalika aku goresan ana goresan lan kulit dadi tekstur tipis, aku mbuwang alkohol nanging ora ana apa-apa lan nalika testis wiwit dadi abang aku banjur menyang Dr, dheweke nyaranake kula multiderm ing sangisore pembengkakan, nanging ora suwe diwiwiti kanthi gatel-gatel sing kuat banjur aku nyukur kangkang lan nandhang ruam lan testis saya malih, banjur aku menyang dokter kulit lan menehi resep aquazol, nanging nalika mlaku akeh lan kringet mula nambah gatel lan sawetara jinis jerawat putih ing testikel sing lara banget amarga aku ora bisa mlaku amarga aku wungu, nanging wis ilang nganggo krim kasebut, sawise akeh reresik lan banyu sing diarani alibour, ruam kasebut ilang adoh, nanging testis saya isih abang lan gatel ora bakal ilang lan saya lara amarga lara gatel lan isih mbebayani. Aku maneh marani dermatolog: - dheweke ngandhani yen ora amarga hubungan seksual, ora amarga kurang higienis, nanging nggunakake krim kayata betamethazone closol iku sing daklakoni nalika iku nanging ora nggawe aku tenanan : Aku menehi resep RET 8 (doxycycline), SEC SOLUTION 2, SIL A (proklamasi) nanging aku pengin ngerti apa asale, asale, utawa apa aku bisa ngobati awak dhewe. tulung aku butuh pitulung

  264.   josue ngandika

    Halo pirang-pirang wulan kepungkur, penisku mulai gatel saka njero tangan nalika tangi, aku duwe barang putih sing nutupi zakar lan ana sing salah, nanging nalika ngumbah ngilangi, nanging masalahe bakal bali maneh, apa solusi sing bisa dakarepake

  265.   Javier Garcia ngandika

    Aku duwe retak ing perpusio lan garing nalika padha mundur retak sing mbukak lan lara, ditambah karo deformasi zakar aku mikir yen frenulum penis wis rusak lan bisa pulih maneh nyebabake penis bisa ditekuk nanging iki sampeyan ngerteni Bakal dadi penyebab deformasi zakar, ana wong sing nulungi aku

  266.   Jose jose ngandika

    Aku entuk bintik-bintik abang sing rada ngganggu ing glans, aku menyang dhokter lan dheweke menehi resep salep sing diarani nystasolone lan 12 sikil ketoconazole saben dina lan dumadakan iki nulungi wong

  267.   sandra ngandika

    Halo, bojoku duwe masalah yen nalika nindakake seks, gatel penis

  268.   Bryan ngandika

    Aku krasa gatel lan kobong ing pucuk zakar nalika nuroni, apa lan apa sing kudu aku lakoni? Ana sing nulungi aku

  269.   sebastian beltran ngandika

    Apa sampeyan pengin ngerti cara mungkasi masturbasi? Aku bakal menehi pitutur marang kowe tanpa getun utawa kamulyan, melu scort, lan banjur maca gejala kabeh penyakit seksual kalebu HIV lan sampeyan bakal weruh stres dadi putra jalaran sing bakal ngasilake amarga sawetara ujar manawa sampeyan bisa entuk mani karo getih, sampeyan bakal weruh rasa wedi sing bakal sampeyan alami yen sampeyan ora pengin ndeleng mani amarga wedi ndeteksi penyakit, ujarku amarga saiki aku sayang, aku hypochondriac nglawan penyakit apa wae lan mung mikir babagan onani nggawe aku lara amarga

  270.   Roger mena ngandika

    Aku pengin ngerti jinis virus utawa jamur? 15 dina kepungkur, aku hubungan seks karo telung wanita sekaligus, nanging udakara rong dina sawise nandhang lara, aku lara ing gulu zakar, lan aku njupuk acyclovir, aku uga ngolesi salep quadridearm lan ora bakal ilang, mung dikontrol sethithik sing kudu dakgawe? Aku pengin ngerti, matur nuwun

  271.   lucas ngandika

    Dheweke utawa wanita sing ora duwe budi ing wiwitan posting nggawe aku ngguyu, sing nuduhake bakal menyang gynecologist ...

  272.   oliver ngandika

    Penisku dikupas lan katon saya kenthel lan saben dina takon apa sing bisa menehi saran?

  273.   muride ngandika

    / seminggu kepungkur sirah pitik jago saya gatel, aku seneng mesum
    Apa sing kedadeyan yaiku ora ana banyu kanggo ngumbah, aku duwe pon lan setengah tulang canchiri lan ambune kaya pati, sing bisa ngumbah kanggo aku, matur nuwun-

  274.   Iran ngandika

    Halo, aku gatel, aku ninggali zakar lan uga saya repot, apa sing bisa daklakoni, apa ana sing bisa nulungi aku

  275.   mike ngandika

    3 minggu kepungkur aku gatel ngubengi zakar lan aku ora ngerti kedadeyan kasebut, aku durung duwe hubungan seks lan karesikan tetep ... sadurunge krasa gatel, aku nyukur ... tulung menehi resep

  276.   Eduardo ngandika

    Halo, aku menehi kabar apik, kanggo pria sing ngalami radang ing kulup (kulit ing sakiwa zakar) kemerahan, gatel, kobong, kangelan ngrengket kulit zakar (utamane sing ora duwe sunat), kalebu disfungsi ereksi kangelan kanggo degdegan utawa ereksi sing ringkih) iki diarani "BALANITIS" bisa ditambani nanging ngganggu banget, amarga kurang higienis utawa kebersihan sing berlebihan (ngosok kuat lan nggunakake sabun sing atos) lan jamur sing umum banget, hubungan seksual karo wong sing nandhang penyakit iki utawa nyemprot lan ora ngumbah alat kelamin kanthi becik sawise nyenengi awake dhewe, obat kasebut beda-beda miturut kabutuhan, luwih becik takon menyang dokter, nanging yen ora bisa, bisa uga amarga ora duwe dhuwit, isin utawa jarak lan pengin mari saiki, aku menehi wong sawetara tips. PERTAMA: sajrone kamar mandhi / kamar mandhi ngumbah tliti sing kena pengaruh kanthi ati-ati, aja nganti tiba-tiba, jupuk dadi alus lan copot rereged sing diasilake, nalika lunga coba coba jengkel ing njobo sing garing, sampeyan bisa nggunakake kain utawa andhuk mung kanggo ngumbah wilayah kasebut, tuku sing anyar lan wisuh luwih becik utawa gunakake sing ora digunakake ing omah liya utawa dielingake / didhelikake, nalika pangatusan kanthi alus mung ngilangi banyu utawa rereget saka ndeleng sisa-sisa iki, ninggalake wilayah kasebut rada lembab Lan oles yen sampeyan bisa tuku krim sing ngemot betamethasone (ana liyane, saranake iki), coba ora alergi kanthi ditrapake sadurunge ing area kulit utawa area awak sing udan , pindhah menyang aplikasi ing wilayah sing rusak / jengkel / kena infeksi kanthi ati-ati, lebokake lapisan garter sing nyoba fade sabisa ing area kasebut lan lingkungan sing sithik tanpa ditinggalake berlebihan, enteni nganti garing sawetara menit lan nyimpen alat kelamin sampeyan kanthi alus,cobanen aja kakehan usaha utawa gerakan dadakan supaya ora luwih iritasi, nalika menyang jedhing coba copot kulit penis kanggo nguyuh (kayata nalika nguyuh sawise nindakake jinis utawa turu) coba lungguh ing ruangan jamban supaya sampeyan luwih gampang lan ora udan, sadurunge ndhelikake alat kelamin, nggunakake kothak kertas toilet lan nyedhot sisa cairan sing bisa ana, bukak kabeh lan baleni proses iki sedina muput, dianjurake mung 1 dina saben dina sawise adus (ngresiki lan nglamar krim) nanging aku ngerti sampeyan kudu nindakake kaya mlaku, dadi reged maneh utawa wabah banget agresif, sampeyan bisa nyoba 2 kali saben dina (sedina maneh ing wengi) nanging kanggo Iki nyoba menyang dhokter lan nyritakake babagan kahanan sampeyan. Muga-muga bisa digunakake lan yen sampeyan duwe pitakon liyane, komentar lan aku bakal mangsuli

  277.   Alex ngandika

    Apa sampeyan nyoba wicaksana ALOE VERA?

  278.   diego ngandika

    hello apa obat sing bisa dijupuk yen gatel lan ruam ing endhas penis sing bisa dakombe

  279.   Thomas ngandika

    Halo,. Aku nemu bintik abang ing glans lan gatel ing gulu zakar. ana ing celah ing antarane gulu lan glans. Aku mandheg nggunakake sabun normal amarga wis garing banget, nanging saiki bintik-bintik wis metu lan gatel, mandheg dakumbah banjur gunakake sabun sing asem pH sithik utawa netral kaya sing diandharake. Aku uga nggunakake Quadriderm yaiku antifungal spektrum sing jembar kanggo jinis kasus kasebut.

  280.   yesus baldemar cruz lalacios ngandika

    Aku gatel ing zakar, bintik-bintik ireng lan blotches, lan aku gatel gedhe sing ora bisa tahan lan nalika aku nguyuh, kobong bisa uga, aku pengin sampeyan mbantu utawa nesu karo krasan, mangga amarga Aku wis ora tahan maneh

  281.   Sebastian ngandika

    Sugeng siang, sawetara wektu kepungkur kaya ruam ing kelenjar sawetara bintik-bintik abang cilik sing kadang-kadang ngganggu lan gatel, aku wis nindakake kabeh tes kanggo ndeleng manawa penyakit nular seksual nanging kabeh metu negatif, dheweke kandha yen iku dermatologis saka kulit sawetara jamur sing ora dakkerteni amarga asor, ana sing bisa menehi katrangan yen aku duwe krim utawa obat cara ngobati, kasunyatane pancen ngganggu banget lan gatel, muga-muga bisa menehi resep mergo, matur nuwun sadurunge!

  282.   Joseph ngandika

    Aku duwe balanitis lan aku menyang dhokter lan dheweke menehi perawatan, suwene 7 dina nanging sawise iku aku duwe hubungan seksual karo kondom lan mung sawetara titik abang sing bali kaya 3, lan abang lan aku duwe uretra sing radang, apa sing kudu aku lakoni apa lan aku duwe ???

  283.   Miguel ngandika

    Hola
    Ana wong sing bisa nulungi aku
    Aku duwe hubungan seksual karo wanita lan aku ora nggunakake perlindungan, 3 dina kepungkur aku gatel ing gulu Pené

    Apa sampeyan bisa menehi saran?

  284.   Alonso ngandika

    Aku wis suwe duwe balanitis lan ngira gejala isih ana nalika aku mandheg narik kulup lan ngumbah penis kanthi bener. Aku mengko ngerti manawa kurang higienitas saben dina sing nyebabake gejala kasebut. Ing sawijining dina aku ora ngerti apa sing kedadeyan, aku tangi "mesum" panas - panas; Aku njupuk lan ngoles lenga Jhonson (produk bayi) ing zakar supaya bisa dadi jerami sing lunyu sadurunge adus. Kesalahan gedhe, amarga zat iki nyebabake iritasi parah ing zakar banjur nalika ndeleng yen ora dicopot nganggo banyu amarga berminyak lan wangi, aku mutusake mbuwang pitik jago lan banjur mbilas nganggo banyu. Kabeh normal, nanging esuke aku krasa gatel banget, aku ora nggatekake dheweke nganti sore, nalika aku mutusake mbukak kulitku kanggo mriksa awake dhewe ing cahya lan gumun; Tangan sing lara sing katon ing glans, yaiku kulit sing urip, ngetokake cairan sing padha karo nanah saka gores ing dhengkul utawa sikut nalika sampeyan wedhi kanthi lemah nalika tiba utawa kaya ngono. Aku wedi banget lan aku mikir akeh babagan kedadeyan sing bisa kedadeyan, mesthine ora kena infeksi seksual; wis suwi ora nate pacaran. Nggoleki informasi, lan ndeleng gejala kasebut, aku ngerti babagan Balanitis lan kenapa kedadeyan kasebut ana ing pria. Yaiku kedadeyan, minyak jhonson nyebabake alergi, lan nalika dicampur karo sabun kanggo ngumbah, nyebabake infeksi, sing luwih saka infeksi kaya ngono, dakkira minangka perubahan pH ing wilayah kasebut utawa kaya ngono, sawise maca akeh informasi, aku nganggep hipotesis iki. Balanitis iki nggawa saya iritasi sporadis pirang-pirang wulan lan siji-sijine cara kanggo nentremake lan ngobati sementara yaiku krim topikal, amarga ana sing kepengin weruh, kenapa sampeyan ora nate menyang dokter? Aku ora pengin lunga amarga nuwun sewu, lan aku ora duwe EPS nalika semana, aku rumangsa ora aman lan nesu karo awake dhewe amarga kewan sing digawe karo minyak Johnson. Infeksi kasebut bola-bali lan ora mandheg sawise pirang-pirang wulan, siji-sijine cara kanggo ngobati yaiku krim topikal Clotrimazole, sing misuwur minangka antijamur 1% kanthi konsentrasi betamethasone. Gampang banget dituku lan efektif ing ekonomi, mung sawetara jam iku nuwuhake gangguan iritasi, nanging sanajan ora ngobati aku kanthi lengkap, aku sewengi turu tanpa mbukak kulut zakar lan esuke nalika ngumbah aku wis ngrasakake abang ringkes. Banjur aku wiwit mikir lan mbiyantu aku nyebabake rasa ora nyaman, lan amarga ora bisa narik kulit glans supaya bisa ngumbah lan nglakoni seks, bisa uga aku butuh sunat sing penting. Prosedur iki larang banget ing omahku, lan aku uga ora seneng yen nindakake prosedur iki wis sepuh, amarga rada traumatik supaya glans kena gesekan nganggo klambi, lan sing ngerti ; Dheweke bisa nggambarake perasaan iki minangka banget lan ngganggu amarga kepekaan bagean penis iki. Sing dakkarepake yaiku, aku nyoba nyoba ganti maneh, terus-terusan, nanging kanthi terus katon terus Mangkene carane aku nganggo klambi lan ninggalake kulitku kabeh, nganti umbah-umbah anyar lan krim anyar, lan dakkandhani; Aku entuk asil sing apik banget, yaiku tujuan sing kayane mokal. Aku bisa duwe 8 dina tanpa ngganggu lan nesu, jebule sing kedadeyan yaiku; krim duwe efek antibiotik sing apik lan bisa mari nanging nutupi glans, suhu ing wayah wengi lan awan nalika nindakake tugas saben dinane, nggawe debit sing ndadekake wilayah kasebut dadi abang. Krim ing wektu sing padha minangka bagean saka sekresi kasebut lan nembus jaringan sing iritasi. Pungkasane, aku ora duwe gejala kasebut maneh, amarga aku wis biasa mbuwang kulup suwene, ing wayah wengi nalika turu lan kabeh wektu nalika obat-obatan krim diwiwiti, lan wektu liyane penis digawe rata ing udara nalika aku ana ing omah. Banjur ora perlu ngetrapake krim maneh, amarga zakar katon sehat banget, wis ora abrit maneh, nanging dicoba sawetara kaping amarga kulup ora mlaku suwe. Aku serius mikir babagan sunat, dudu amarga masalah iki, nanging amarga suwe, wiwit cilik aku ngerteni yen aku ngalami masalah paraphimosis, kulit ora gampang surut lan nalika nindakake iku saya nyuda sithik, rasane elek banget nalika nduwe hubungan seksual, kaya yen kulit bakal pecah amarga ditarik, uga nalika reresik saben dinane, nanging hei crita liyane. Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku manawa sistem iki mbantu aku akeh supaya ora sunat, yen ora ngalami iritasi (Balanitis) iki, mula aku ora mesthi metodhe lan menehi dhukungan kanggo kulup ing salawas-lawase, luwih saka biasane. Amarga kaya sing dakkandhakake sadurunge, paraphimosis nyebabake rasa sakit sing ora nyaman banget nalika ngilangi kulup, biasane nalika nindakake hubungan seks, lan nalika nggunakake kondom. Dadi, aku bisa ngatasi rong masalah sajrone swoop, Paraphimosis lan Balanitis. Kulit kulup biasane, yaiku; Saya suwe saya suwe saya sumrambah karo glans, lan nglamar krim betamethasone iki, sing nggawe kulit ora bengkak amarga tekanan sing nyuda bagean ing sekitar glans, aku nyegah kulit ora retak, lan ing wektu sing padha, saya fleksibel, saya pulih, kulup iku normal, mlaku kanthi lancar lan mandheg nalika degdegan, katon kaya kulit lateks. Komplekku wis entek, kabeh apik banget nalika ngalami seks, utawa kepuasan awak normal. Rampung karo pengalaman iki, aku kudu nggambarake sethithik amarga aku ora lunga menyang dhokter nanging kaya sing wis dingerteni, ahli urologi nalika ngrungokake kasus phimosis, Balanitis, utawa iritasi ing wilayah iki, sing paling utama yaiku; Sampeyan kudu nglakoni sunat, kurang higienis, sing kudune sunat, nanging ora mandheg mikir yen wong sing wis umur 28 taun, meh setengah umur dheweke ora ngerti kenapa dheweke ora nindakake prosedur iki nalika bocah, ing umur sing cocog. Mlaku karo penis sing kosong, nyapu sandhangan, lan nyuda rasa lara kanggo saben gesekan sing ora disengaja nalika nindakake tumindak ala, ora nyenengake lan angel ditindakake. Kayane kepengen nyuda glans kanthi paksa, sing biasane dadi wilayah sing sensitif banget amarga ora kakehan. Kulit kulup tetep kaya ngono, sehat, lembab lan sensitif. Kabeh alam. Ora kaya kismis, kasar lan kisut. Saiki aku isih nggunakake cara nemokake glans kanggo wektu sing suwe nalika ngelingi tandha yen ana iritasi, sing biasane ora adus ing sawijining dina, utawa amarga nganggo celonone sing ketat banget, panas, lan kringet ing wilayah kasebut tuwuh bakteri lan sekresi alam ing wilayah sing cepet, nuli nambah bakteri sing bisa nyebabake Balanitis maneh.

  285.   sergio ngandika

    Sadurunge menyang dokter, akeh sing kudu sekolah lan sinau nulis ... mripatku lara maca ...
    Matur suwun!

    1.    lobo ngandika

      Matur Nuwun, SERGIO NANGGOLEK KANGGO NGALAMI BALANTITIS, AKU NGANGGO, Kanca, SALUOD

  286.   ivan ngandika

    wanker !!!!!

  287.   Juancho ngandika

    ikhlas, sedhih yen ndeleng carane wong nglarani Spanyol banget. Iku ejaan sing gampang lan apik kanggo awake dhewe lan kaya sing diucapake Sergio, sampeyan kudu ngetrapake gothic ing mripat amarga lara yen ndeleng medeni ejaan sing gedhe banget

  288.   lobo ngandika

    SAMA AKU Duwe BALANTITIS Nanging aku NGADALAKEN KANGGO OINTMEN SUFREXAL, ING DALAM ATAU 2 NGAPAK

  289.   geomar ngandika

    Informasi sing apik banget, pitakon liyane, penis iku angel kanggo aku mandheg, kepiye carane bisa mbantu tanpa ngombe pil

    1.    Yoyo ngandika

      Kaping pisanan sampeyan kudu nemtokake manawa sampeyan ora duwe ereksi ing kahanan apa wae, kayata nonton porno, masturbasi, duwe hubungan seksual sing dawa lan terus-terusan karo wong sing padha. Yen sampeyan ora duwe ereksi ing pilihan kasebut, kudu golek spesialis. Ing kasusku nalika aku bakal kontak seksual kaping pisanan karo bocah lanang, umume rasa jenuh lan saraf amarga aku gugup, ora ngidini aku duwe ereksi sing efektif nanging yen aku lunga menyang wong sing padha bola-bali nalika aku rumangsa yen aku wis percaya diri, aku kuat banget kaya nalika aku masturbasi, aku duwe ereksi sing apik banget, nalika tangi ing jaman ala, lsp. Mula dheweke percaya yen aku ora duwe masalah apa-apa. Yen pengalamanku mbantu sampeyan, sampeyan bisa nggawe kesimpulan.

  290.   Dillan navarro ngandika

    Halo, aku duwe sawetara titik putih ing gulu zakar lan nggawe aku gatel banget
    Apa sing bakal dadi obat ing omah kanggo penyakit iki utawa aku bakal nandhang penyakit

    1.    Nelson jose Pina Jerez ngandika

      Nelpon aku lan aku bakal menehi obat kanggo urip kabeh kanthi gratis

  291.   Nelson jose Pina Jerez ngandika

    Nelpon aku iki nomerku lan aku bakal menehi tamba selawase nganggo produk alami iki nomerku 0982869749

  292.   Nelson jose Pina Jerez ngandika

    Aku saka negara Ekuador, iki nomerku 0982869749 Aku bakal menehi tamba gratis dhuwit satus persen

    1.    sebastian sanchez ngandika

      Aku pengin sampeyan mbantu aku ngatasi masalah manawa kulit glans dadi jengkel, aku ora dikritik, mbantu aku matur nuwun liwat surat sebasloco24@hotmail.com thanks

  293.   Ariel ngandika

    Halo, apa ana sing bisa nulungi aku yen ana ruam ing penis, kabeh sing bisa mbantu aku utawa apa sing kudu aku lakoni? Muga-muga komentar sampeyan utawa sampeyan bisa ngirim pesen liwat gmail arielvromero1989@gmail.com

  294.   hop 45 ngandika

    Aku rumangsa nandhang BALANITIS, aku ora ngerti babar pisan, aku nambani aku karo ahli urologi lan sing pertama dikandhani yaiku aku kudu menjalani operasi sunat,

  295.   Miguel ngandika

    Aku miwiti olahraga ing zakar ing pungkasan Agustus lan aku kudu nundha ing wulan Oktober amarga aku nyekel glans banget lan menehi balanitis, aku ngombe krim lan aku bisa mari (utawa aku mikir), nanging dina Senin iki Aku nerusake latihan maneh lan dina Kemis aku lara maneh. Saliyane menyang spesialis, aku pengin ngerti apa sing bisa ditindakake, ora pengin olahraga maneh lan glans mbengkak maneh. Apa ana wong saka kene sing ngandhani apa sing kudu ditindakake? Matur nuwun

  296.   boris ngandika

    Aku wis ngalami baloposthitis luwih saka 4 wulan, aku wis ngalami pirang-pirang perawatan tanpa sukses, mesthi sebagean, cara ninggalake kelenjar sing ditemokake bisa nulungi akeh, nanging wiwit siji wayahe katon abang abang sing lagi ngobong lan wis ora bisa dikendhaleni maneh. kanthi clotrimazole, ana sing bisa ngomong yen aku bisa

  297.   Edgar Garcia Granillo ngandika

    Halo, aku ora ngerti arep miwiti ngendi, nanging aku wis pirang-pirang taun nandhang lara lan lara, pirang-pirang wulan aku sehat, nanging dumadakan aku krasa kobong ing kulit zakar utawa kulup lan sawise kedadeyan kula Sing kobong, aku katon kaya dering warna putih metalik ing kulit kulup lan pitakonku apa balanitis? Aku nglamar Ketoconazole amarga dhokter menehi resep ing wektu sing kepungkur yen aku duwe bintik-bintik abang ing glans. Nanging saiki, aku ora weruh bintik-bintik abuh utawa abang ing glans, masalahe biasane ing kulit kulup, amarga ana ovasi, kobong banjur sawise kobong, dering garing utawa kulit garing katon putih metalik lan aku ora ngerti yen balanoposthitis amarga mengko uga yen aku pengin mundur kulup katon padha karo foto wong sing ngalami fimosis sing aku weruh ing jaring ... iku balanoposthitis? Apa ngetrapake ketoconazole mbantu aku?

  298.   gustavo ngandika

    sugeng siang; maca artikel kayane aku ngerti manawa Candida Balanitis iki, kepiye carane nggawe janji?

  299.   Kastil Tokayo ngandika

    Sugeng dalu, kula nyuwun pangapunten, ana macem-macem kedadeyan sing dakalami, aku mung krasa gatel ing sisihane glans lan ngganggu, aku ora duwe ruam, ora ana blister utawa sing padha, aku pengin ngerti Aku bisa ngilangi gatel, matur nuwun

  300.   Kastil Tokayo ngandika

    Sugeng enjang, sampeyan bisa nulungi aku, ora liya menehi gatel ing pandhanganku tinimbang sing sampeyan bisa. Rekomendasi iki emailku mbrahamcuero@hotmail.com lan WhatsApp +57 3004284791

  301.   Elvis ngandika

    Sugeng enjing, gatel lan rasa ora nyaman ing pucuk glans aku kuwatir yen ana krim utawa antibiotik sing ngganggu, tulung nulis kanthi email
    Elvis_Gonzales_0683@hotmail.com
    muchas gracias

  302.   Belen ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki .. wolung dina kepungkur aku nemoni masalah nalika nguyuh. Aku rumangsa kepengin nanging aku bakal lunga menyang kamar mandhi lan asring ora ana apa-apa. Sawetara gangguan cilik. Aku lunga menyang dhokter lan dheweke narik aku lan kabeh iku sampurna. Nanging dina iki, kancaku muncul kanthi kukul ing zakar lan abang. Tulung sampeyan bisa nulungi aku. Matur nuwun

  303.   dhokter sebastian ngandika

    ing sawetara kasus sampeyan kudu nambah

  304.   Santiago ngandika

    Ing COLOMBIA ana perusahaan sing adol produk nasional lan impor kanggo kesehatan penis. Dheweke duwe krim kanggo ngilangi balanitis, ambune ora enak, garing, flaking, gatel, iritasi, kurang sensitif, lsp. Disaranake 100%. toko virtuale ana ing Facebook, kayata "Kesehatan Pria" lan menehi saran supaya sampeyan ws 3102860240

  305.   Edgar albiño stanislado ngandika

    Sugeng siang, kaping pisanan, dhokter ing pucuk zakar, lingkungane saya abrit, nalika aku kencing kadang-kadang menehi rasa gatel, aku kepengin ngerti apa sebab apa sing wis metu lan kepiye carane bisa ngobati rasa ora nyaman iku. Amarga siji-sijine yaiku aku adus dina Senen banjur nganti Setu.

  306.   Fernando ngandika

    Halo, kepiye aku butuh pitulung saka sing dakwaca? Aku duwe perkara sing padha ... nalika hubungan karo pacarku aku gatel lan kulit penisku dadi garing ... aku butuh obat kanggo mbantu kula ngilangi iki kanggo favorit

  307.   Pablo ngandika

    Sugeng enjing, aku krasa gatel ing zakar, ora duwe keputihan utawa fetid, mung angel ing tantangan, amarga pirang-pirang jam aku sehat lan Nadamas tiba-tiba gatel. Apa sing tak lakoni?
    5525288886
    iraq50@hotmail.com
    Aku saka kutha MEXICO
    Venustiano Carranza

  308.   elisha castro ngandika

    Aku gatel terus ing zakar supaya sampeyan bisa menehi saran, tulung nulis emailku

  309.   Gyan ngandika

    Amarga kabeh wong bakal nandhang lara iki, aku sesuk bakal tuku krim amarga ora tahan gatel lan abang.

  310.   Francisco ngandika

    Ya, kedadeyan sing padha karo aku, mung wiwit aku lunga menyang Dokter, dheweke menehi krim sing nyebabake aku luwih gatel lan aku bali, dheweke menehi resep salep anyar kanggo antibiotik sajrone seminggu, nggawe aku luwih apik nanging aku bali kanthi pirang-pirang dina ngombe salep karo antibiotik nanging luwih apik nanging ora padha lan aku njaluk dikonsultasekake karo spesialis lan aku arep ndeleng kaping 3 sing pertama menehi ora apa-apa, nanging aku kandha yen aku gatel, sampeyan kudu sok-sok lan aku duwe titik putih, jarene ora apa-apa, aku kapandeng kaping pindho dheweke menehi salep sing padha kanggo ngredhakke sethithik nanging dheweke kandha kula yen terus, solusine yaiku operasi supaya sunat lan aku bakal menehi sawetara minggu maneh kanggo ndeleng apa iki ana asil dandan. Sing arep dakkandhani yaiku animo yaiku jamur, nanging yen ora apik, iki bakal dadi solusi

  311.   Eduardo ngandika

    Halo, tulung, zakar saya abang (kaloro glans lan "hood") lan kobong akeh, nanging bisa ngobong nalika kontak karo banyu kayata lan ja ... uga ora ngomong karo sabun. .., kaya ngono ing ngisor iki, aku umure 15 taun, aku pancen ora ngerti apa sing duweni, nanging aku nganggep njaga kabersihan sing lumayan normal (aku adus 3 utawa 4 kali seminggu), lan nalika lagi adus kaya biasane, aku arep ngliwati sabun ing zakarku lan aku weruh yen abang, aku tutul kanggo ndeleng apa sing kedadeyan lan kobong, aku dicelupake ing banyu anget nanging aku mung bisa ngobong luwih sithik, kaping pirang-pirang perkara kasebut biasane dadi masalah sabun lan mula, aku nyelehake sabun (jelas bakal tahan kobong), lan sejatine aku ora ngerti apa sing kedadeyan, aku butuh pitulung saka wong liya ... Ayo, aku umure 15 taun, bocah enom apa sing ora bakal isin ngandhani wong tuwa? Mangga, aku butuh jawaban utawa rekomendasi sadurunge sabar lan njaluk tulung marang wong tuwa, muga-muga dheweke bakal mangsuli ,Matur nuwun