Dandan jenggot

Dandan jenggot

Yen sampeyan wis mutusake duwe jenggot utawa miwiti ngrawat Kanthi kawigatene, ing kene sampeyan menehi ati-ati utama supaya ora sampurna. Yen sawise perawatan apik, sampeyan bakal nemtokake cara sing apik, sampeyan uga bakal bisa ngerti kabeh sing dibutuhake siji jenggot apik banget.

Nggawe noto sing apik kanggo jenggot sampeyan bakal padha nawakake tampilan apik gayane, sampeyan ngerti carane ngurus awake dhewe lan bisa ditampilake kanthi sehat lan sehat. Nanging, jenggot sing apik diwiwiti saka cara nduwe hak pedunung lan sehat, kepiye carane ngurus lan kanthi cara apa kita kudu njabarake supaya katon paling apik.

Cara njaluk jenggot lengkap

Yen tujuan pertama yaiku duwe a jenggot bushySampeyan kudu ngerti yen iki minangka langkah pertama. Napa jenggot kebak? Amarga iku simbol kewan-kewan lan akeh wong sing ngrasakake hebat banget maskulinitas, kekuwatan, kepemimpinan. Nanging yen nyoba nyoba jenggot kaping pisanan bisa dadi angel yen nyoba kanggo apriori.

Dandan jenggot

Pancen jenggot kasebut tuwuh minangka asil taun. Wong enom sing pengin duwe tangan jenggot lengkap bakal mbayar dheweke taun-taun kapisan lan kudu menehi wektu kanggo menehi asil kasebut. Nanging ana wong lanang sing kedadeyan iki ora kedadeyan lan jenggot kaping pisanan.

Sampeyan kudu tuwuh jenggot paling ora sewulan tanpa retouching, satemah tuwuh terus lan kuwat. Yen akeh gatel sajrone tuwuh, sampeyan bisa nggunakake lenga khusus kanggo gangguan lan gatel. Kanggo pria sing pengin katon kaya jenggot gedhe lan wis tuwa, dheweke bisa nggunakake pewarna kanggo nggawe luwih homogenitas.

Perawatan jenggot khusus

Gagasan perawatan iku kanggo katon sehat lan padhang. Jenggot uga kudu dijaga resik lan kanggo ngrampungake, kudu dicuci nganggo sabun khusus. Sampo siraman ora cocog kanggo kita, amarga ora khusus kanggo tujuan iki lan bisa ngrusak kulit.

Kita bakal pijet rambut kanthi lembut nganggo sabun lan garing nganggo andhuk alus. Kabeh sisa bisa dicopot saka rereget lan partikel saka kabeh pojok. Pungkasane bisa ditrapake kondisioner khusus sing bakal ndandani kutikula sing rusak. Sapérangan sithik bakal ditrapake lan diurut kanthi alon-alon kanggo asil sing alus lan mengkilat.

Dandan jenggot

Minyak jenggot Iki minangka produk liyane sing bisa digunakake saben wektu kanggo menehi rambut kanthi maksimal. Sampeyan bisa aplikasi kanggo uga hidrat kulit. Kaya sing wis diulas sadurunge bakal ngalem rambut saengga ora ana rasa gatel lan bakal nyebabake folikel rambut dadi luwih sehat.

Balsem iku uga produk utilitas. Sampeyan bisa nggawa ing kanthong supaya bisa ditrapake kapan wae. Tujuane yaiku supaya jenggot terhidrasi, katon sehat lan katon luwih kenthel.

Mbentuk jenggot

Kanggo miwiti outlining lan motong jenggot sampeyan kudu golek sing apik mesin pemotong rambut. Cukur iki nduweni kamardikan kanggo diatur saka 2mm dadi 6mm. Luwih becik miwiti saka jarak paling dawa nganti rampung nganti paling cedhak.

Sampeyan kudu ngadeg ing ngarep kaca lan deleng simetri sing pengin digayuh. Sampeyan bakal wiwiti golek sing diwiwiti saka irung ing loro-lorone rai utawa menyang kuping. Bagean pipi kudu dicukur.

Dandan jenggot

Sisih jenggot Kudu dicukur kanthi apik lan mlengkung menyang kuping. Kita bakal menehi tandha garis koreksi ing antarane kuping loro menyang rahang. Sampeyan kudu motong kanthi apik karo mesin nganti sampeyan entuk dawa sing dipengini. Yen jenggot dawa banget lan ora pengin nyopot dawa, sampeyan bisa nggunakake gunting sing apik.

Pungkasane, aja lali sideburns, Sampeyan kudu nggawe potongan lurus lan lurus sing apik ing antarane candhi lan kuping, sing wis rampung nganti dagu. Uga aja lali sisih ngisor gulu, sampeyan kudu ninggalake wilayah kasebut kanthi bunder supaya mripat alus.

Tutul pungkasan

Dandan jenggot

Kanggo ngrampungake jenggot sampeyan kudu ngetrapake rincian pungkasan iki. Yen sampeyan wis nyukur sawetara wilayah sing bisa dijupuk krim ing kulit supaya ora bisa abang. Ana pirang-pirang krim sawise cukur rambut ing pasar lan tanpa mangu-mangu sing paling apik kanggo kulit sampeyan yaiku adhedhasar lidah buaya.

Sampeyan bisa menehi tutul alus lan sumunar jenggotmu nganggo balsem sing diandharake ing ndhuwur. Nanging yen sampeyan ndandani jenggot sampeyan bisa nggunakake produk khusus fiksasi jenggot. Iki krim kandhel adhedhasar lilin supaya sampeyan bisa duwe cahya nganti medium, ya kanthi tampilan matte. Nggunakake fiksatif iki bakal ngontrol rambut sing ora sopan lan mbentuk area sing ora sopan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.