11 potongan rambut paling apik kanggo pria

cukuran paling apik kanggo wong

Potongan rambut cendhak wis mesthi banget elegan lan lanangNanging, gaya sing pas kanggo sampeyan bakal gumantung saka dawa lan jinis rambut sampeyan. Sanajan gaya rambut paling apik ing taun iki ora katon anyar, variasi gaya sing ora ana pungkasane kudu dicoba.

Yen sampeyan mikir gawe anyar rambute lan sampeyan ora cetha banget apa pilihan sing paling populer ing 2022, ing artikel iki kita bakal nyoba supaya sampeyan ora mangu-mangu. Sabanjure, kita nuduhake sampeyan pirang-pirang jinis potongan rambut.

gaya rambut tekstur

gaya rambut tekstur

Gunting rambut terus entuk popularitas saben taun. Resurgence saka potong iki wiwit ing Eropah, wis nyebar menyang Amerika Serikat, ngendi akeh wong enom appreciate iki cukuran cendhak kanggo gamblang lan kacepetan noto.

potong rambut iki, nyampur rambut sing luwih cendhek ing ndhuwur karo fade ing sisih, lan gaya karo gel rambute kanggo nyetel lan wangun.

Artikel sing gegandhengan:
Gaya rambut lan potongan klasik kanggo pria

gaya rambut quiff

gaya rambut quiff

Quiff minangka pilihan saka gaya rambut apik gayane lan modis kanggo saben wong apik gayane. Potongan rambut iki nyedhiyakake dawa ekstra ing sisih ndhuwur lan sisih sing dicukur cendhak lan dudu potongan rambut sing gampang ditarik.

Tampilan pungkasan saka gaya rambut dawa medium modern iki worth, sanajan akeh wong lanang Dheweke ora duwe wektu utawa kepinginan kanggo nyisir rambut saben esuk.

Artikel sing gegandhengan:
Gaya rambut kanggo milih miturut umur sampeyan

Kanggo gaya sampeyan kudu a dryer ing suhu dhuwur lan gel. Yen sampeyan pengin entuk tampilan sing ora rapi, aplikasiake produk gaya kanthi rata, banjur sikat maneh lan garing. Pungkasan, gunakake driji utawa sisir rambut sing dikarepake.

Gaya Rambut Pompadour

Gaya Rambut Pompadour

pompadour, versi apik saka quiff, meh padha karo sisih cendhak lan ndhuwur sing rada dawa sing digabungake karo potongan batin kanggo menehi tampilan sing luwih wani tanpa ngrusak garis gaya.

Kanggo gaya pompadour, sampeyan butuh gel sing kuwat, pengering lan sisir. Miwiti kanthi nggunakake gel, banjur sisir kabeh rambut maneh, nambah sawetara angkat lan volume. Sawise sampeyan duwe wangun sakabèhé final, jotosan garing kanggo aplikasi panas lan njaga wangun sing wis gaya.

cukuran cendhak karo jenggot dawa

cukuran cendhak karo jenggot dawa

Jenggot lan gaya rambut bebarengan, nyatane, sawetara potongan rambut pria sing paling apik padha katon luwih apik karo jenggot lengkap. Masangake rambut cendhak utawa dawa ing ndhuwur kanthi jenggot lan sisih sing dicukur, tampilan iki nggawe keseimbangan sing sampurna ing antarane rambut rai lan rambut sirah tanpa katon kusut.

Artikel sing gegandhengan:
Gaya rambut hipster kanggo pria

pengadilan militèr

pengadilan militèr

Dikenal kanthi tampilan militer, iki minangka gaya rambut apik gayane lan awet kanggo wong modern. Sanajan potongan rambut standar bisa uga ora apik kanggo kabeh wangun pasuryan, sampeyan bisa ngomong karo penata rambut babagan nambahake variasi tipis kanggo potongan sing paling cocog karo wangun pasuryan sampeyan.

Yen sampeyan duwe pasuryan bunder, coba rambute rada dawa ing sisih ndhuwur. Kanggo bathuk sing gedhe, tambahake pinggir utawa sisih pinggir poni. Apa wae pilihan sampeyan, potongan rambut ruangan iki Iku gampang kanggo njaluk lan prasaja kanggo nyisir.

Gaya Mohawk lan Faux Hawk

Gaya Mohawk lan Faux Hawk

Mohawk lan faux hawk (uga dikenal minangka fohawk) minangka gaya rambut mbrontak sing inget punk rocker. Versi sing dianyari saka gaya iki disetel dadi populer minangka tampilan sing kurang pangopènan, nanging tetep tren.

Mohawk modern lan hawk palsu tegese transisi bertahap antarane rambut dawa ing ndhuwur lan sisih dicukur, nanging isih kalebu Strip khusu saka rambute dawa sing mlaku mudhun tengah sirah.

Artikel sing gegandhengan:
Gaya rambut modern kanggo pria

bisa dianggo ing ngendi wae lan saben dina. Mohawk sing pudar katon apik banget lan atraktif kanggo wong lanang sing duwe warna. Potongan kasebut bisa nampung macem-macem jinis fade kanthi dawa sing beda ing ndhuwur.

Pewarna rambut

Pewarna rambut

Yen sampeyan pancene looking for a pangowahan radikal, dyeing rambute bisa dadi cara sampurna kanggo nindakaken. Sanajan akeh wong lanang ora nganggep rambut sing dicelup minangka pilihan, iki bisa dadi cara sing paling apik kanggo miwiti maneh nalika nemokake gaya rambut sing paling ngenali kita.

Rambute pirang platinum, putih lan abu-abu Padha katon apik karo gaya rambut sing bener lan katon. Preduli saka warna rambut utawa tekstur alami, milih pewarna rambut sing paling apik bakal nggawe tampilan sing beda banget lan nglengkapi potongan rambut sampeyan.

gaya rambut jambul

gaya rambut jambul

Apa sampeyan pengin a katon klasik nanging modern, potongan rambut mohawk isih dadi pilihan sing apik. Gunting rambut iki banget serbaguna, uga gampang digayuh lan gampang ditata.

Saka potongan kurang, liwat undercut ing sisih, kanggo potongan cendhak utawa medium kanthi parting ing ndhuwur, gaya parting iki nawakake kabeh jinis kemungkinan.

Yen sampeyan nggoleki gaya rambut paling anyar kanggo pria yaiku flattering kanggo meh kabeh wangun pasuryan lan jinis rambut, gaya rambut sisih sisih kudu dadi salah sawijining pilihan utama ing taun iki.

Gaya rambut bergelombang

Gaya rambut bergelombang

Taruhan ing gaya rambut anyar nalika rambute wavy, iku ora soko prasaja, amarga penata rambut umume ngadhepi kunci mbrontak sing ora gampang diatur. Kaya sing dicritakake, "Yen sampeyan ora bisa ngalahake mungsuh, gabung karo dheweke."

Sawise sampeyan nampa, sampeyan bakal weruh carane gaya rambut wavy sing nuduhake tekstur luwih alami, wiwit nambah tutul sing ora bisa digayuh karo jinis rambut liyane.

Nanging kanggo nggawe urip luwih gampang, disaranake sampeyan Cut rambute cendhak banget ing sisih. Contone, sampeyan bisa milih potongan sing sithik sing bisa diatur dawa ing ndhuwur sirah, nanging isih nuduhake tekstur alami rambut.

gaya rambut kriting

gaya rambut kriting

Kaya rambut wavy, rambut kriting ora gampang diobati lan sanajan ora menehi fitur sing padha karo rambut lurus, kita bisa milih kanggo ngethok sisih, ninggalake ndhuwur kanggo rambute kanggo nggedhekake alamiah, kang bakal menehi tampilan luwih modern lan kutha.

Yen sampeyan kuwatir yen rambut dadi keriting kanthi gaya sing luwih dawa, gel rambut sing sithik bakal mbantu ngontrol lan tame rambute sembarang Longgar kanggo finish elegan.

Ivy League

Ivy League

Potongan rambut Liga Ivy minangka gaya liyane sing bisa ditindakake dening wong lanang. tanpa nandur modal akeh wektu lan tentara produk gaya. Fitur khas saka potongan iki kalebu rambut cendhak sing dipisahake ing sisih lan sisih sing pudar.

Potongan rambut pria klasik iki kesengsem ing sembarang jenis acara (karya utawa kulawarga). Cukup ngomong karo penata rambut babagan ninggalake 5-10 sentimeter ing ndhuwur kanthi sawetara fade ing sisih lan gaya rambut kaya biasane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.