Cara ngethok rambut nganggo gunting

Cara ngethok rambut nganggo gunting

Nemokake cara kanggo nggawe potongan sing sampurna kanthi silet bisa dadi pengembaraan, nanging kita bisa njamin yen bisa ditindakake. Gunting rambut sing apik bisa nggawe Motong meh sampurna, nanging karo sawetara laku lan sawetara trik sethitik kita bisa sinau carane nyukur rambut

Ing taun anyar kita wis sinau carane nindakake sawetara tutorial lan laku krasan kanthi wektu sing suwe karo kurungan. Mesthi, iki ora ateges nyerah menyang penata rambut, nangingo ya sinau nyukur rambut kanthi bantuan silet kanggo wayahe sing kita butuhake.

Cara ngethok rambut nganggo gunting

Alat pisanan sing kudu ditimbang yaiku gunting rambut kita. Iku listrik lan yen sampeyan arep njupuk kauntungan saka iku, aja tuku sembarang Aja ngirit biaya. Kanggo dadi mesin sing apik, kudu tegas, kanthi potongan rambut sing resik lan tanpa narik.

Nggawe potongan nganggo mesin luwih penting kanggo wong-wong mau ngethok rusak utawa fade. Rampung saka sideburns luwih sampurna lan luwih cepet. Tansah miwiti karo sisih lan mburi sirah. Rampung ing makutha lan pungkasane rampung ing ndhuwur lan sideburns.

Cara ngethok rambut nganggo gunting

Rambut kudu resik lan resik

Bakal luwih nyaman kanggo nggarap rambut nalika wis resik, wiwit rambute kebak sawetara jinis krim, fiksasi utawa malah yen greasy, iku ora bakal praktis. Malah yen sampeyan duwe rambute ora kusut, dheweke bakal tansah dadi luwih nemtokake kanggo pengadilan.

Apa rambute kudu udan utawa garing? Kanggo ngethok mesin, luwih becik rambute garing. Ing mburi Motong sampeyan bisa udan iku sethitik kanggo bisa rampung mati sawetara jahitan luwih apik karo gunting utawa karo mesin dhewe.

Sisir gunting rambut

Sisir bakal mbantu kita nggawe potong kanthi dawa sing tepat. Dheweke bakal diatur kanggo nyetel jumlah rambut sing pengin dipotong. Dheweke diwilang saka 1 nganti 6, umume cepet-cepet saka potongan sing luwih dhuwur menyang sing luwih cendhek.

  • Sisir nomer 1: Iku bakal nggawe Motong meh kanggo nul utawa dipun cukur.
  • Sisir nomer 2: ndadekake ngethok kurang.
  • Sisir nomer 3 lan 4: nggawe potongan medium, kanggo potongan klasik kasebut.
  • Sisir nomer 5 lan 6: lagi digunakake kanggo malah metu rambute yen wis cukup dawa.

Cara ngethok rambut nganggo gunting

Langkah-langkah kanggo motong rambut nganggo gunting

iku bakal miwiti kanthi sisir sing luwih dawa tinimbang sing dikarepake, sampeyan bisa tansah sampurna Rampung mengko karo sisir luwih cendhek. Mulai ing sisih lan rampung ing ndhuwur.

  • Langkah pisanan: iku penting kanggo duwe rambute resik minangka mbatesi ndhuwur. kudu miwiti ing sisih lan mburi sirah. Yen sampeyan pengin cepet-cepet munggah karo Cut banget dipun cukur, iku paling apik kanggo miwiti karo nomer 3 sisir, banjur bakal ana wektu kanggo nggawe luwih cendhek. Arah potong bakal menyang sisih ngelawan wutah rambute, saka ngisor nganti ndhuwur.
  • Langkah kapindho: iku penting mbatesi wilayah kanthi apik lan ora miwiti ing area sirah liyane nganti sampeyan yakin wis rampung wilayah liyane. Rampungake area mburi kanthi apik lan mesin wiwit ngliwati sisih ndhuwur karo tingkat liyane saka Cut.
  • Langkah katelu: Nggawe potong kanthi mesin urip ndhuwur sirah. Umume ngethok iki kanggo dawa antarane 15mm lan 18mm. Yen sampeyan pengin ninggalake rambut luwih suwe, sampeyan kudu nindakake langkah iki kanthi gunting.

Cara ngethok rambut nganggo gunting

  • Langkah kaping papat: Kita bakal nuansa loro garis nglereni karo silet. Antarane area ndhuwur sirah lan wilayah ngisor, kudu ditinggalake ing antarane loro bagean kasebut efek burem. Kanggo nindakake iki kita kudu equalize beda antarane loro ngethok iki lan sijine sisir potong penengah antarane loro dawa. Kita bakal nyedhaki mesin ing antarane ora rata iki, nempatake bagean saka lading mesin lan kanthi mangkono ngatasi potong kasebut. efek luntur.
  • Langkah kaping lima: Iku mung tetep kanggo ngrampungake sawetara wilayah cilik, kayata sideburns lan bagean linear ngisor nape. Gumantung apa sampeyan duwe jenggot utawa ora, siji tingkat utawa liyane bakal dipilih.

Ing potongan clipper, sampeyan kudu milih jinis gaya rambut sing pengin dipilih. Motong kudu, minangka aturan umum, karo dawa cukup cendhak. gaya rambut karo rambut dicukur lan dipotong dadi rong ukuran, kanthi rambut pudar lan dawa banget. Padha gaya rambut sing babar blas kesusu lan sampurna nalika rampung nganggo gunting rambut. Kanggo ngerti luwih akeh tutorial sampeyan bisa maca kita ing "carane kanggo Cut rambute ing ngarep"Utawa"carane ngethok rambute bocah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)