Carane duwe jenggot hipster

Carane duwe jenggot hipster

Jenggot wis diwenehi tandha a tren ekspresif tenan ing pasuryan wong. Ana macem-macem model lan salah siji sing stands metu paling temtunipun tumiba ing kategori jenggot hipster. Jinis jenggot iki ora digayuh sewengi lan ditondoi kanthi rambut dawa lan kandel.

Kanggo bisa njaluk katon hipster A seri langkah bakal dibutuhake, kang kita rinci ing ngisor iki. Langkah-langkah iki bebarengan karo tabah lan sabar Dheweke bakal dadi salah sawijining disiplin sing kudu ditambah kanggo nggayuh gambar kasebut kanthi ciri jenggot hipster.

Njupuk jenggot lebat kanggo gaya hipster

Entuk jenggot sing lebat minangka salah sawijining syarat pisanan kanggo nggawe gaya iki. Jenggot tansah digandhengake karo a simbol virility lan sing ndadekake masculinity dhewe banget narik kawigaten kanggo wanita.

Ora kabeh wong predispose kanggo jenggot bushy, yen sampeyan isih enom, sampeyan mbokmenawa bakal taun adoh saka njaluk ngisi wilayah sing ora duwe penduduk. Cara sing paling apik kanggo tuwuh yaiku sabar supaya sawise dicukur pirang-pirang bisa digayuh rambute kandel lan kuwat.

Carane duwe jenggot hipster

Sampeyan bisa nggawe rutinitas supaya rambute tuwuh sajrone sawetara minggu. saben adus nggunakake sabun tartamtu kanggo janggut, amarga ngemot bahan khusus kanggo ngresiki rereget sing ana ing folikel rambut. Yen kita entuk reresik ekstra, kita bakal mbantu tuwuh rambut duwe kebebasan luwih akeh lan yen kita kalebu pijet cilik kita bakal ngrangsang pasokan getih lan Kita bakal nguatake rambut.

Langkah-langkah kanggo njaluk jenggot hipster

Ana tuwuh jenggot saka ngeruk. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa miwiti cukur kabeh rambut rai ninggalake siram karo kulit. Ide iki kanggo nyoba ninggalake potong kanthi merata supaya bisa tuwuh kanthi bener. Yen sampeyan ora pengin nyukur jenggot sampeyan bisa ngethok rambut nganggo mesin listrik, sampeyan bisa ninggalake dawa sing pengin, nanging aja lali ninggalake malah.

  • Nalika sampeyan ngidini jenggot tuwuh sampeyan kudu kareben thukul dhewe tanpa pedhot. Wiwitane tuwuh ora gampang, wiwit jenggot tuwuh lurus lan atos. Nalika tuwuh, iritasi lan gatel digawe lan kanggo ngenthengake, lenga jenggot khusus bisa ditrapake, yen uga ngandhut vitamin E bakal luwih apik.
  • wektu wutah, supaya sampeyan paling duwe jangkoan lengkap saka pasuryan, iku bakal antarane 4 kanggo 6 minggu. Saka kene sampeyan bakal weruh owah-owahan kasebut, nanging isih ana sawetara wektu supaya bisa tuwuh luwih akeh.
  • Iku normal sing sak wutah rambute ora duwe dawa padha, supaya iku bakal perlu kanggo njelaske nganggo bentuk garis sawetara titik lan wilayah kanthi bantuan gunting. Nggawe sawetara nutul cilik tanpa nindakake iku banget, ngormati dawa watara tutuk lan rahang.
  • Nalika tuwuh, bisa dibentuk, nggawe kontur alami ing saindhenging pasuryan. Yen sampeyan duwe pasuryan sing dawa, sampeyan bisa menehi pasuryan sing luwih bunder kanthi ngeculake rambut ing sisih loro. Yen, ing tangan liyane, pasuryan kothak utawa bunder, sampeyan bisa motong dawa sisih lan supaya jenggot tuwuh mudhun. Kanggo retouch jenggot kita bakal terus nggunakake gunting lan cukur listrik.
Carane duwe jenggot hipster

Kit perawatan jenggot lan lilin khusus

  • Yen sampeyan ngatur duwe jenggot dawa, sampeyan kudu menehi wangun lan volume, Iki minangka salah sawijining ciri khas gaya iki. Kanthi bantuan sisir sampeyan bisa go fluffing rambute supaya entuk volume, nanging ora ninggalake banget disheveled, ing siji sampeyan bisa supaya wangun supaya tutul elegan katon.
  • Kumis uga njupuk retouch sawijining. Ing jenggot hipster nyorot gaya Inggris utawa mustache kekaisaran, karo rambute kandel lan mbentuk sawetara kriting lan kriting ends. Ana lilin khusus sing bisa nangani rambut sing mbrontak lan diatasi kanthi gaya lawas. Sampeyan uga bisa nggunakake lilin sing padha kanggo nggabungake kabeh jenggot supaya ora ana rambut sing kesasar nalika sampeyan ngresiki.

Pangopènan lan perawatan

Wutah rambut ing wilayah awak iki bisa uga ora bisa diatur lan ora rapi. Kanggo ndemek jenggot saben dina iku becik nggunakake lenga khusus supaya dadi alus ing kontak (sampeyan uga bakal supaya scratching partner).

Carane duwe jenggot hipster

Kanggo njaga jenggot sehat ana kit karo produk khusus kanggo pangopènan Panjenengan. Sampeyan bisa nemokake ing barbershops, toko khusus utawa online. Sampeyan kudu ngresiki rambute ing padusan karo sampo khusus, disaranake ora nggunakake sampo tradisional. Banjur sampeyan bisa aplikasi kondisioner supaya rambut dadi luwih alus lan luwih gampang dibentuk.

Reresik iki bisa ditrapake antarane siji lan loro kaping seminggu, luwih bisa nyebabake karusakan komposisi lan lenga alam. Ana wong lanang sing nggunakake sampo rambut tradisional, nanging kita kudu nuduhake manawa asil sing padha ora bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.