Cara nggedhekake zakar

Cara nggedhekake zakar

Akeh wong lanang sing nate takon-takon cara nggedhekake zakar wujud alam. Apa sing sirkulasi ing jaring cukup akeh ing gati lan ana saka pil nganti pompa vakum sing mbantu sampeyan duwe penis sing luwih gedhe. Lan wong lanang ora nate seneng karo ukuran zakar. Dheweke mesthi pengin luwih utawa pengin kanthi cara sing beda-beda utawa mikir yen dheweke ora menehi kesenengan sing dibutuhake kanggo wanita. Saka rasa ora aman lan ora mesthi ngerti manawa zakar sampeyan ukurane utawa ora, obat-obatan beda-beda kanggo bisa ngowahi ukuran zakar.

Ing artikel iki, kita bakal mulang babagan cara kanggo nambah penis kanthi cara alami lan kabukten.

Cara ilmiah

Penis luwih gedhe

Nalika dheweke ngandhani babagan iki, sing paling normal yaiku mikir yen ora ana. Iklan lan perusahaan gedhe duwe pengarep-arep saka wong-wong miskin sing ngira yen zakar ora bisa nyebabake wanita seneng. Iki minangka perusahaan sing entuk bathi saka obat phantom sing janji bakal nggawe sampeyan penis ageng nalika mung vakum sing ditinggalake ing portofolio sampeyan.

Kanggo nyengkuyung kasunyatan nggedhekake zakar kanthi cara sing alami, aman lan wis kabukten nyata, prelu ditampilake kanthi metode lan panelitian ilmiah sing bisa dideleng asil. Keraguan bisa dirampungake sawise sampeyan ndeleng cara kanggo nambah ukuran anggota sawetara sentimeter lan kanthi mangkono entuk ukuran zakar sing ideal. Gumantung saka wong lan kabiasaan, kahanan urip, lsp. Tambah sing dialami beda. Nanging, ana hubungan sing aman ing antarane ukuran sadurunge lan sawise metode pembesaran zakar.

Cara iki sing kita gunakake adhedhasar pandhuan olahraga sing wis darmabakti kanggo target iki lan sadurunge dituduhake. Zakar minangka otot liyane, sanajan bisa beda, yen digunakake lan stimulasi bisa tuwuh. Keamanan sing dijamin yaiku komplikasi ora bakal kedadeyan amarga bisa kedadeyan kanthi cara operasi.

Cara kanggo nambah zakar

Cara kanggo nambah zakar

Kasunyatan manawa metode iki luwih cepet lan efektif nggawe akeh wong sing takon sejatine. Nanging, kita bakal mbuktekake kanthi bukti ilmiah lan asil sing dipikolehi. Sanajan pil kanggo nambah zakar efektif, nanging kalebu bahan kimia sing bakal kita lebokake ing awak lan duwe efek sementara. Sing digoleki yaiku dawa dawa, efektif lan awet.

Ana sawetara kursus sing khusus kanggo pembesaran zakar sing bisa njamin sukses nyata, mula sampeyan bakal ora precaya. Buku "Penis Master« Iki nerangake kanthi jelas kahanan sing akeh wong kecewa karo ukuran anggotane lan nawakake seri latihan sing direncanakake kanthi sukses nyata. Kanthi sampeyan bisa nambah ukuran dawa lan jembaré.

Unduh Buku Induk Penis
Apa sampeyan pengin nambah anggota? Goleki Master Book Penis lan wiwiti nggunakake zakar sing luwih gedhe, sampeyan bakal weruh bedane:
Download buku ing kene

Iki kaya kepengin entuk massa otot. Kanggo entuk asil, sampeyan kudu terus-terusan lan nindakake samubarang kanthi becik. Latihan kasebut kudu dilakoni kanthi bener supaya zakar ora ngalami kerusakan sajrone proses pertumbuhan.

Eksperimen ilmiah

Pembesaran penis

Dr. Brian Alfred Richards minangka ilmuwan pertama sing mbela kemungkinan penis bisa dawa ing taun 1976. Panliten sing ditindakake diilhami dening "Cara Chartham". Cara kasebut digawe dening Dr. Robert Chartham, ahli seks.

Kanggo nindakake eksperimen kasebut, klompok pria pilihan dadi sukarela kanggo nambahi lingga dening Dr. Chartham. 64 wong dipilih kanthi acak. Setengah nggunakake metode Chartham lan setengah teknik liyane sing beda-beda. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngerti sing luwih efektif kanggo nambah penis.

Nalika eksperimen kasebut maju, bisa dianalisis macem-macem aspek penting ing saben wong. Salah sawijine ngalami gangguan sosial lan kulawarga sing nyebabake dheweke stres. Ora ana wong sing ngalami eksperimen kasebut duwe mikropenis.

Panliten iki suwene 3 wulan lan macem-macem pangukuran ditindakake kanggo pasien nalika wis suwe. Pangukuran dijupuk ing kahanan degdegan maksimal kanggo verifikasi manawa asile nyata. Kanggo nindakake iki, penguasa dilebokake ing balung kemal lan pangukuran dijupuk. Ukuran tape fleksibel digunakake kanggo kekandelan. Sawise pangukuran, ditemokake yen subyek Metode Chartham wis nambah pangukuran nganti meh 4 sentimeter loro ing dawa lan kekandelan. Iki menehi efektifitas 93,7%.

Saliyane, setengah liyane sing ora nggunakake metode iki ora nuduhake perbaikan.

Apa sampeyan wis nggawe percoyo? Aja mikir maneh, download buku penis utama kanthi ngeklik ing kene y nggedhekake ukuran zakar miturut kekarepan sampeyan.

Cara revolusioner

Penis sing luwih gedhe

Nalika sukses metode iki wis kabukten, mula dadi revolusioner. Iki diterbitake ing majalah kasebut Jurnal Kedokteran Seksual Inggris nyimpulake yen cara kasebut pancen bisa digunakake. Spasi jaringan sing anggota lanang bisa nambah, saengga bisa entuk getih luwih akeh ing saben degdegan. Iki carane nambah ukuran.

Iki minangka metode 100% efektif lan alami sing ora nyebabake kerusakan utawa efek samping uga regane ora padha karo operasi bedah. Sampeyan bisa nggedhekake zakar lan ningkatake masalah rasa percaya dhiri, saengga bisa nambah urip seks lan kabeh sesambetan.

Cara kasebut duwe sawetara faktor utama sing kudu dianggep efektif:

  • Olahraga ora mung bisa digunakake ing penisNanging, otot kasebut kalebu otot liyane ing panggul, gluteus, lan weteng ngisor.
  • Banyu panas kudu ditrapake sadurunge lan sawise olahraga supaya ora rusak ing zakar lan nambah efektifitas olahraga.
  • Sawetara pijet revitalisasi kudu ditindakake ing zakar.
  • Panganggone pompa vakum bisa uga dibutuhake saéngga luwih akeh getih bisa konsentrasi ing zakar lan tambah asil.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi metode iki sampeyan bisa ngerti cara nggedhekake zakar kanthi cara alami, aman lan efektif. Muga-muga sampeyan duwe begja kanthi metode Chartham.