Carane ngganti tampilan yen sampeyan wong lanang

Pin up gaya kanggo wong

Owah-owahan tampilan Yen sampeyan wong lanang, iku ora gampang. Nalika wanita ora duwe masalah nalika ngganti warna rambute kalebu gaya rambut, wong lanang ora wani. Senajan kita bosen karo penampilan kita, ngganti tampilan minangka tantangan sing cepet utawa cepet kudu kita hadapi.

Kangelan kanggo ngrampungake tantangan iki yaiku kita ora ngerti arep miwiti saka ngendi. Apa kita miwiti karo jenggot? Utawa amarga rambute? Ora luwih apik kita bakal fokus pasuryan adaptasi sawetara kaca tingal ...

Yen sampeyan mikir kanggo ngganti tampilan lan sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan sawetara tips sing bakal mbantu kanggo entuk goal.

Umume wong lanang ngerteni manawa penampilane minangka bagean saka dheweke. Nanging, nalika taun-taun kepungkur, cara owah-owahan, nanging katon tetep, nuduhake sensasi sing kontradiktif.

Tampilan sober total

Nanging yen sampeyan durung nggunakake gaya definitif, sampeyan kudu njelajah kabeh opsi sing kasedhiya kanggo sampeyan. Njupuk menyang akun sing saliyane kanggo rambute, kita uga bisa muter karo jenggot lan aksesoris yen kita nggunakake gafa, kemungkinan sing prakteke telas.

Aja ngandelake tren saiki kanggo nggawe gaya sampeyan dhewe. Rambut dawa ora katon apik ing wong kanthi pasuryan oval kaya ing pasuryan persegi. Semono uga karo macem-macem jinis jenggot sing bisa digunakake uga bentuk kacamata.

Sampeyan kudu nggoleki gaya sing paling disenengi, sing cocog karo sampeyan, dudu babagan nyalin gaya wong sing misuwur.

Sawise sampeyan nemtokake gaya sing pengin digunakake, wektune kanggo nggawe pribadhi nggunakake aksesoris kayata liontin, cincin, gelang ...

Temokake potongan rambut sing pas

wangun pasuryan

Yen sampeyan ora ngerti potongan rambut apa sing paling cocog karo sampeyan, elinga wangun sirahmu, pasuryanmu lan awakmu. Aja lali ngomong karo penata rambut babagan gaya anyar amarga, ing pirang-pirang kasus, dheweke ngerti luwih akeh babagan rambut lan gaya tinimbang sing sampeyan ngerti.

wangun pasuryan

  • Rectangle: Dawane rai iku dawa lan ambane padha karo rai.
  • Jantung: Bathuk sing paling jembar, ngiringake balung pipi, rahang sing paling sipit karo dagu runcing.
  • Diamante: Dawane pasuryan paling dawa, kanthi balung pipi ing jejere, banjur bathuk, lan rahang sing luwih cilik kanthi dagu runcing.
  • Babak: Rahang bunder, balung pipi luwih gedhe tinimbang rahang lan bathuk.
  • Oval: Dawane pasuryan luwih dawa tinimbang ukuran balung pipi lan bathuk luwih gedhe tinimbang rahang bunder.
  • Cuadrado: Kabeh pangukuran padha lan rahang landhep.

Pilih sandhangan sing pas

Setelan biru Navy kanggo pria

Nalika arep ngganti tampilan, ora mung kudu ngganti gaya rambut, nanging uga kudu nimbang jinis sandhangan sing kita gunakake. Senajan larang regane lemari, sampeyan ora bakal katon apik yen sandhangan sampeyan ora cocog karo sampeyan.

Ora saben wong katon apik ing t-shirt lan jins. Sing paling penting kanggo elinga ing kene yaiku sandhangan sing ora cocog karo kulit bakal ngrusak proporsi awak.

Sandhangan sing luwih gedhe menehi tampilan slovenly lan uga perasaan sing kurang luwih dhuwur. Iki dadi masalah amarga akeh wong lanang nganggo sandhangan gedhe amarga rumangsa luwih kepenak.

Apa wae gaya sampeyan, milih ukuran sandhangan sing tepat minangka langkah pertama sing kudu ditindakake, saliyane ngganti penampilan sampeyan, ngganti cara sampeyan nganggo busana lan tampilan umum.

Aja lali werna

Werna apa sing paling nyenengake nalika nganggo klambi pria

Umume wong lanang seneng nganggo sandhangan biru lan ireng amarga meh ora bisa salah karo dhasar-dhasar iki anggere kita ngerti carane gabungke, sanajan ing wektu sing suwe, dheweke mboseni.

Gunakake warna ing rasukan sampeyan, utamane sing cocog karo nada kulit, apa ing wangun kaos utawa jaket, nanging tanpa dilalekake sepatu. Yen sampeyan ora yakin carane gabungke werna tartamtu, iku luwih apik ora kanggo nindakake utawa takon kanca.

Ganti sepatu lan aksesoris

zapatos

Sampeyan bisa ngomong akeh babagan wong adhedhasar sepatu sing dienggo lan penampilane. Sepatu kasebut fungsional lan nomer loro minangka pernyataan fashion, sing bisa sampeyan tindakake utawa ora, nanging sampeyan ora bisa nyerah.

Yen sampeyan ngerti carane nindakake, sepatu bisa dadi bagéyan penting saka cara anyar saka klamben. Coba gunakake pasangan sepatu sing beda-beda, kanggo kerja lan wektu luang.

Kita ora bisa lali sabuk. Sabuk minangka potongan cilik khusus sing ngandhani akeh babagan wong kasebut yen dianggo cocog karo sandhangan.

yen sampeyan bodho

Rambut abu-abu

Yen sampeyan seneng duwe penampilan profesional sawayah-wayah, amarga sampeyan wis tekan umur sing cukup kanggo kadewasan, relegate sandhangan karo logo, gambar ... menyang ngisor lemari klambi.

Sandhangan kanthi logo, gambar utawa cetakan bisa nggawe sampeyan katon kurang serius lan menehi rasa pengin katon soko sing wis ora ana maneh (enom). Relegate jinis sandhangan iki kanggo acara ora resmi.

Istiméwa mung kaos pola, kaos sing bisa katon apik karo jaket kulit.

Siji-sijine pangecualian kanggo aturan iki yaiku kaos pola (anggere alus). Gumantung ing tampilan sampeyan, padha bisa katon kelangan lan unik lan bisa dianggo apik karo jaket kulit.

Nemokake rasa fashion lan nyoba katon paling apik iku subyektif lan mbutuhake riset lan eksperimen.

Nanging, ana sawetara aturan prasaja sing bisa sampeyan tindakake kanggo ngganti tampilan. Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo golek bantuan saka wong wadon, owah-owahan saka katon bisa luwih gampang saka yen sampeyan nyoba kanggo nggawe owah-owahan iki dhewe tanpa bantuan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.