Cuci asam jins - Korosi adhem

Jeans ngumbah asam Springfield

Asring kaping, sing paling apik ing mode yaiku sing ora direncanakake. Mangkene pengaruh efek ngumbah asam ing taun 60-an. Banyu uyah lan Srengenge ngobong jins para peselancar California, menehi tampilan deterioration sing keren banget sing ndadekake dheweke dadi tren, banjur narik kawigatene para pabrikan, sing wiwit nuladha nganggo proses industri kayata ngumbah watu sing misuwur.

Saiki, efek ngumbah asam kurang mbebayani tumrap serat celonone, amarga ing pungkasan taun 80-an, bisa ngganti pamutih kanthi permanganat kalium ing proses kasebut, denim sing dicuci asam modern kaya adhem tinimbang para peselancar taun 60an, nanging luwih tahan.

Jeans Cuci Asam dening Springfield
Springfield nawakake jean asam supaskin iki kanggo 19.99 euro. Kita seneng detail hem ing warna biru laut (warna-warni banget) lan mesthine efek sing wis dienggo, ing endi nyorot intensitas warna biru.

Tarik lan Bear Jeans Cuci Asam
Lan ing Pull and Bear, kita wis nemokake sing liyane iki, luwih mirip karo denim sing wis dicuci asam pertama, sawetara warna luwih entheng tinimbang sing sadurunge, iku uga jinis superskinny. Lan gaya celonone iki nduweni gaya sing nggawe pasangan asam dicuci kanthi sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.