Jas pria paling apik kanggo akhir taun

Malem Taun Anyar

Yen isih ana sawetara dina nganti pungkasan taun lan sampeyan isih ora ngerti apa sing kudu nganggo kanggo ngrayakake akhir taun, pandemi liwat, sampeyan wis teka ing artikel sing bener. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan jas pria paling apik kanggo akhir taun. Ngelingi yen kostum cocok kanggo kabeh wektu ing taun, pandhuan iki uga migunani nalika sampeyan arep nganyari lemari klambi.

Yen kita duwe cukup dhuwit, lan wektu, ora ana sing kaya jas sing cocog, impen saben wong. Yen sampeyan wis ngerti babagan jinis jas sing paling cocog karo sampeyan lan cocog karo gaya sampeyan, mula kita bakal nuduhake sampeyan paling cocog kanggo wong, cocog sing bakal kita dibagi menyang manufaktur, kanggo nggawe iku luwih gampang kanggo milih.

Sanajan blanja online wis dadi normal, ing kasus jas kanggo wong lanang, kaya-kaya minangka busana kanggo wanita, kabeh ora bisa rampung kanthi apik, utamane yen awak ora duwe ukuran sing biasa.

Begjanipun, umume merek setelan duwe pandhuan ukuran, mula luwih becik njupuk pangukuran ing omah lan mengko mriksa, ing antarane model sing paling disenengi, sing cocog karo awak.

Kanthi cara iki, kita bakal nggawe manawa kita nampa jas kanthi ukuran sing cocog. Kajaba iku, kaya umume perusahaan sing adol online, ngidini kita mbalekake produk kasebut sajrone wektu tartamtu, yen sampeyan ora duwe wektu akeh utawa ora seneng blanja, tuku jas kanthi online cukup sah. pilihan kanggo nimbang.

Yen kita ngomong babagan merek jas, ing pasar kita duwe akeh pilihan sing kudu ditimbang. Kabeh manufaktur sing dituduhake ing ngisor iki nyedhiyakake macem-macem jas, jas sing bisa digunakake ing acara apa wae, dadi prayaan pribadi, pesta, baptis, akhir taun, ulang tahun utawa mung arep lunga. kanggo bisa saben dina.

mango

Suit Biru Biru Navy

mango

Perusahaan busana Spanyol Mango didegake kanthi tujuan khusus: nggawe sandhangan nganggo inti mediterania. Mango wis njaga tujuane wiwit diwiwiti luwih saka 30 taun kepungkur, kanthi gaya alami lan kontemporer sing digabung karo kain sing nyaman banget.

Kajaba iku, ana macem-macem jas saka kabeh jinis, saka pilihan klasik, nganti setelan polos sing ora tau metu saka gaya, setelan lan cetakan sing dicenthang sing ngidini kita nggedhekake lemari klambi miturut kepribadian kita.

Minangka kasebut dening pabrikan Spanyol iki, setelan Mango ngidini kita tindakake kode sugih karo aturan dhewe.

Hugo Boss

Hugo Boss

Omah fashion mewah Jerman Hugo Boss misuwur kanthi macem-macem sandhangan, aksesoris, alas kaki, lan wewangen. Iki didegaké ing taun 1924 nalika taun-taun awal lan ditugasake kanggo nggawe seragam Nazi nalika Perang Donya II. Sawisé séda ing taun 1948, pangadeg Hugo Boss, perusahaan kasebut fokus ing produksi jas pria.

Saiki, Hugo Boss nggawe garis busana pria lan wanita uga wewangian, nanging dadi patokan ing kategori jas pria. Yen sampeyan nggoleki jas sing mewah, iki merek sing sampeyan goleki lan, saliyane, regane ora mundhak.

Ralph Lauren

Ing taun 1967, Ralph Lauren ngluncurake awake dhewe kanthi dasi nglawan tren jaman saiki. Ora let suwe, dheweke fokusake kegiatane ing koleksi hubungan sing akeh sing dadi sukses. Wiwit iku, perusahaan wis berkembang lan berkembang menyang sektor liyane ing donya fashion dadi kekaisaran dikenal ing saindhenging donya.

Ralph Lauren nduwe macem-macem jas sing apik banget, kaya sarung tangan sing dirancang khusus kanggo tampilan sing ramping lan runcing. Setelan Ralph Lauren sing paling larang ing donya lan iku pancene mbayar kanggo kualitas yen kita duwe dhuwit lan kesempatan kanggo nyandhang asring.

Dior

Dior Men

Omah fashion mewah Prancis Dior sing diadegake ing taun 1946 ngrancang sandhangan lan wewangian sing berkualitas. Sanajan merek kasebut utamane ditujokake kanggo wanita, merek kasebut uga duwe busana pria sing canggih ing bagean kasebut. Dior Men divisi sing diluncurake ing taun 2000-an.

Senadyan kasunyatan sing sawetara Dior saka cocog iku ora utamané sudhut, paribasan lawas "kualitas liwat jumlah" ditrapake, sepisan maneh, ing kasus fashion. Setelan Dior Men nawakake keahlian tradisional Italia lan keanggunan kontemporer ing macem-macem kain sing cocog kanggo kabeh kesempatan.

Marks lan Spencer

Marks lan Spencer minangka pengecer Inggris kondhang sing didegaké ing 1984. Dikenal amarga produksi sandhangan, barang-barang rumah tangga lan panganan, bagean jas pria minangka salah sawijining perusahaan sing paling misuwur.

Jas Marks lan Spencer sing akeh banget nggabungake pakaryan sing sampurna karo desain abadi sing cocog kanggo pesta pernikahan lan acara resmi, nanging uga nambah sentuhan bakat profesional kanggo saben dina.

Setelan kasebut umume digawe saka telung potong lan potongan slim-fit kontemporer, digawe saka kain campuran wol, lan uga terjangkau banget.

Armani

Giorgio Armani

House fashion mewah Italia Armani, didegaké ing 1975, wis tekan tingkat prestise ing donya fashion, thanks kanggo rasukan haute couture opulent lan siap-kanggo-nyandhang canggih kanggo lanang lan wadon.

Setelan jas pria Armani digawe kanthi kain bermutu tinggi lan bergengsi kanthi gaya sing ora ana tandhingane digabungake karo keanggunan klasik.

Jas jas Armani kasedhiya ing warna sing ora ana wektu, kanthi potongan normal lan dipasang, lan mesthi bakal narik kawigaten angin apa wae. Kaya sing dikarepake, jas saka omah Armani ora murah.

Burberry

Sanajan Burberry paling misuwur amarga jas trench sing apik. Nanging, uga ngasilake macem-macem sandhangan lan aksesoris kualitas kanggo pria lan wanita.

Didegaké ing 1856, perusahaan kemewahan Inggris iki Burberry nawakake jahitan warisan Inggris kanggo wong modern kanthi rasa jiwa sing lawas. Iki narik inspirasi saka kain, trim kotak-kotak lan teknik klasik, nalika ngenalake desain sing luwih modern lan bahan sing paling anyar.

Cocog

Setelan biru ing mripat manuk

SuitSupply

Suitsupply, perusahaan Walanda, njupuk perspektif alternatif babagan produksi busana lan aksesoris pria kanthi integrasi vertikal sing ngidini nawakake kain Italia sing berkualitas kanthi rega sing cukup.

Nduwe macem-macem jas sing sampurna sing bisa nandingi merek sing paling misuwur lan paling larang ing pasar. Kajaba iku, sampeyan duwe pilihan kanggo nggawe setelan dhewe, saka jinis kain kanggo jembaré lapel.

Apa sampeyan nggoleki setelan jas kanthi rega terjangkau? Sampeyan bakal nemokake ing Suitsupply.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.