Apa tegese umur 40 kanggo wong lanang

Apa tegese umur 40 kanggo wong lanang

Iku tataran gawan sing saben wong ngalami. Ya utawa ya, wong bakal tekan 40 taun lan sing bakal ono. Akeh njupuk wong ing apik iman lan tataran dandan. Wong liya bakal ngalami krisis emosional sing gedhe, dheweke percaya yen mlebu dekade iki ngluwihi pangarepan para pemuda.

Wong sing umure 40 bisa tekan takon dhewe akeh pitakonan. A mandeg digawe ing entri anyar iki lan lumebu ing taksiran cilik apa wis urip taun kepungkur. Saka kene khayalan saka nepaki kabeh khayalan sing ora nyata utawa frustasi ora njupuk kauntungan saka taun.

Apa tegese umur 40?

Kaya ing saben tahap, bisa dianggep minangka lawang menyang siji periode lan liyane bagean kanggo pendekatan pribadi. Apa kabeh impen pancen kelakon? Ing umur 40 sampeyan bisa nandur gagasan iki amarga umume akeh proyek wis rampung. Saiki mbok menawa iki wektu kanggo nimbang sapa kita lan yen kita bisa terus nepaki awake dhewe minangka wong.

Ana akeh crita sing diklumpukake babagan apa sing bisa dipikirake wong lanang nalika padha mlebu 40s. Akeh ndhukung ngetik tataran apik ngendi sampeyan miwiti dadi luwih anteng lan kabeh liyane ora menehi peduli. Liyane padha ndeleng dheweke minangka nyuda penampilan fisik, nanging liyane weruh sing seksualitas owah-owahan kanggo luwih, padha ngerti saben liyane saka perspektif sing. Wong lanang liyane mlebu ing wektu iki ndeleng maneh lan ngamati panen kabeh sing ditandur, ngurmati tema katresnan, ekonomi lan sosial.

Apa tegese umur 40 kanggo wong lanang

Akeh wong lanang sing ngrasa bisa uga wis tekan prima. Dheweke ninggalake akeh rasa ora aman lan ngerti carane ngadhepi tahap anyar. Dheweke wis bisa mbenerake kesalahane lan wis ngatasi akeh bolongan, mula saiki dheweke rumangsa luwih wicaksana lan ngerti carane dadi luwih seksi.

Aspirasi sampeyan bisa uga mundhak lan saiki luwih akeh fokus kanggo nemokake wektu lan papan sampeyan. Saiki dheweke ngerti apa sing penting lan pengin golek kualitas liyane. Babagan rasa ora aman kaya sing wis kasebut, dheweke ngerti kepiye ngadhepi kabeh kanthi masa depan sing luwih apik, dheweke luwih nduweni tumindak lan kepengin weruh supaya bisa teka mengko. Sawetara bakal kepengin banget nggedhekake proyek lan liyane kudu pas karo rutinitase.

Krisis ing 40?

Ing umur iki, kabeh wong wis ngerti lumakune wektu. Sing misuwur Krisis 40-an bisa uga nyata utawa ora, gumantung ing wong. Keseimbangan urip digawe lan kontras karo kasunyatan, nggawe penilaian proyek sing wis rampung lan sing durung rampung.

Apa tegese umur 40 kanggo wong lanang

Akeh wong lanang padha bisa kuciwa lan sing nyebabake dheweke lara. Padha aran frustasi lan kuciwa kanggo suksesi taun ngendi padha ora kawujud kabeh prestasi lan sing njupuk adoh saka kesehatan mental. Wong liya bakal mirsani sampeyan karusakan fisik, Dheweke ora kuwat, dheweke ngrasakake otot sing luwih lara, lan luwih kesel. Ing bagean sabanjure kita njlèntrèhaké owah-owahan sing ngiringi umur iki.

Owah-owahan ing awak wong lanang umur 40 taun

Wiwit umur 40 taun, wong lanang wis mulai eksperimen owah-owahan ing awak. Testosteron ing getih wiwit suda ing umur iki lan padha mlebu dadi-disebut andropause, ing ngendi kualitas uripe rada ilang.

Ing antarane owah-owahan kasebut sampeyan bakal mulai ngrasakake luwih lemes, insomnia, rusak balung lan nambah lemak visceral. Bakal diiringi nyuda kepinginan seksual lan ereksi ing sawetara kasus bakal dadi kualitas sing ora apik. Kekurangan hormon iki uga bisa nyebabake swasana ati nyebabake luwih kuatir lan ing sawetara kasus depresi. Owah-owahan iki kudu dibuwak minangka kedadean alam lan ora sing wis teka kanggo diprodhuksi dening hipogonadisme.

Wanita luwih seneng patang puluh

Wong lanang umur patangpuluhan padha begja. Ana akeh statistik sing nuduhake yen wanita luwih seneng wong lanang ing umur iki amarga wis ngerti apa sing dikarepake. Kanggo miwiti, akeh sing wis duwe gagasan sing luwih cetha tinimbang nalika umure 25 taun lan padha ngerti apa hubungan kudu kaya pasangan.

Apa tegese umur 40 kanggo wong lanang

Mungkin urip wis kenek sampeyan kakehan lan padha ngerti carane ngarahake uripe dhewe. Dheweke wis duwe kamardikan dhewe, kanca-kancane, sinau, lan uga omah lan mobil dhewe. Iki ndadekake padha katon luwih atraktif.

Miturut sawetara data sing diklumpukake dening macem-macem pasinaon, wong wiwit diwasa emosional ing umur 43, dadi wong lanang sing luwih ngerti, dheweke ndhukung pasangan sing luwih apik lan nglindhungi kulawargane. Urip iku ojo nglewati penyesalan, mula yen ora kentekan niat tekan tataran agung iki, iku uga identik karo ngalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)