5 aturan kanggo nggabungake dasi, klambi lan setelan

Cocog karo dasi

Sampeyan ora bisa mbayangake sepira pentinge nganggo dasi nganggo kaos nganti sampeyan nemoni kahanan kasebut, lan milih kombinasi sing cocog karo dasi, klambi lan klambi, amarga akeh wong sing menehi tantangan. Lan ora angel, sampeyan mung kudu ngetutake sawetara aturan dhasar tekan 100%.

5 aturan dhasar sing kudu kita tindakake

Nalika nggabungake dasi karo kaos lan klambi ana sawetara aturan dhasar sing kudu ditindakake lan kita rinci ing ngisor iki:

Kaping pisanan, pilih klambi kasebut

Sampeyan ora kudu miwiti omah kanthi payon, lan aku pitutur marang kowe, amarga kakehan, kita liwat toko lan dasi narik perhatian kita, lan apa sing kudu kita lakoni? We tuku! Kesalahan yen ora ngerti apa sing bakal digabung, aja nganti nggodha tuku.

Pilih klambi dhisik, bayangake werno abu-abu peteng, jupukna saka lemari lan lebokake ing amben, banjur pilih klambi lan lebokna ing ngisor jaket sampeyan. Yen sampeyan ora seneng kombinasi kasebut, pilih klambi liyane kanthi warna liyane lan coba warna liyane. Contone, yen sampeyan milih klambi biru cahya nganggo setelan iki, dasi sing pas bakal nganggo klambi biru laut utawa abang maron.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye carane tombol sampeyan?

Skaos dicithak kanthi dasi polos.

Yen, kayata setelan sampeyan nganggo corak garis utawa kothak, aja lali terus nganggo kaos lan dasi polos, kanthi siji warna.

Print gedhe kanthi cetakan cilik.

Yen sampeyan milih, contone, setelan nganggo siji warna, kayata biru tua utawa ireng, pilih klambi kanthi garis-garis alus ing warna biru utawa putih sing menehi sentuhan asli menyang kombinasi kasebut. Kanthi iki, aja lali nganggo dasi kanthi siji warna utawa yen sampeyan milih dasi kanthi pola, kayata karo garis-garis sing luwih jembar tinimbang kaos. Tindakake aturan print cilik iki kanthi print gedhe lan uga kosok balene.

Pentinge harmoni lan kontras.

Gabungan warna ditemokake ing nggoleki harmoni sandhangan sing nggoleki titik tengah. Biasane sing kontras nggawe harmoni lan warna sing imbang imbang kosok baline. Yen sampeyan duwe kulit cahya, kaos kanthi warna biru lan biru terang bakal cocog karo sampeyan, kosok baline yen sampeyan duwe kulit rosier, sayuran ijo bakal cocog karo sampeyan. Kanggo kabeh sing duwe kulit sing luwih peteng, sampeyan bisa milih warna sing luwih jembar.

Anggaran penting

Kalima, kendali apa sing sampeyan gunakake. Yen sampeyan ora duwe akeh anggaran, tuku warna kunci lan tinggalake cetakan lan warna sing padhang, miturut warna dhasar kayata ireng, abu-abu utawa biru bakal mbantu sampeyan saben dina, kalebu latar mburi lemari klambi sing apik lan gampang digandhengake karo macem-macem kaos lan dasi.

Elinga yen minangka aturan umum, kombinasi sing paling apik yaiku:

  1. cunt kaos pola, ikatan warna padhet.
  2. cunt kaos polos, dasi siji utawa corak pola.

Kombinasi dasi dhasar

setelan biru 2016 (1)

  • Una dasi ireng Cocog banget karo klambi ireng lan kaos putih, ya, aja nganggo klambi ireng.
  • Una dasi putih, gadhing utawa putih, bakal katon sithik banget yen sampeyan masang klambi putih.
  • Una dasi jambon Cocog banget karo kaos putih utawa biru enom lan jas abu-abu.
  • Una Dasi abang Gabungan karo kaos putih, biru lan biru enom.
  • Una dasi oranye Katon apik banget nganggo kaos oranye, putih utawa biru.
  • Una dasi biru selaras karo kaos biru kanthi nada sing padha utawa luwih entheng, lan uga nganggo kaos putih.
  • Una dasi ijo bakal tampil nganggo kaos putih, ireng utawa ijo kanthi nada sing luwih entheng.

Apa sampeyan ngelingi aturan kasebut nalika nggabungake dasi?

Cara nganggo klambi abu-abu

Ora mesthi gampang pilih kombinasi klambi, klambi lan dasi, asil rampung harmoni.

Artikel sing gegandhengan:
8 pedoman gaya nganggo setelan klambi

Kita bakal ndeleng conto ing ngisor iki kanggo nggabungake dasi lan klambi kanthi klambi abu-abu:

Kaos biru cahya lan dasi warna sing ceria

klambi klawu, klambi biru enom

Sing pertama milih klambi abu-abu. Bisa uga, kayata, klambi abu-abu sing elegan, kanthi nada peteng, digawe saka bahan sing padha karo flanel. Kita bakal nyelehake ing amben banjur milih klambi. Kita bakal nggabungake klambi, nyedhiyakake ing klambi kasebut, nganti bisa nemokake klambi sing disenengi. Tuladha sing apik yaiku kaos biru enom.

Wayahe teka dasi, apa pilihan sing paling apik kanggo klambi abu-abu peteng lan kaos biru cahya? Ana macem-macem alternatif dasi: jambon lan oranye urip lan nyenengake, lan bakal cocog banget. Anggur abang utawa biru laut uga bisa dadi pilihan sing apik.

Gabungan cetakan lan polos: klambi putih

klambi putih nganggo klambi abu-abu

Gugatan sing dicenthang utawa belang bakal cocog karo kaos putih polos. Ayo njupuk conto sing wis milih setelan abu-abu ing kothak gedhe. Kanggo setelan iki, kaos kanthi siji warna bakal dadi pilihan sing paling apik, utawa paling gedhe ing kothak cilik sing meh ora bisa ditemokake. Contone, klambi putih.

Gegayutan karo dasi, padha karo kaos. Amarga setelan kasebut wis kotak-kotak, dasi kudu saka siji jinis warna; contone, warna abang sing elegan.

Kaos ireng

klambi ireng nganggo klambi abu-abu

Pilihan liyane sing apik banget kanggo setelan abu-abu yaiku kaos ireng, sanajan bakal dadi pilihan sing luwih menarik. kanggo kahanan resmi lan rapat bisnis.

Kaos iki cocog karo warna abu-abu, nanging bakal luwih misuwur nalika setelan klambi abu-abu enom.

Kaos abang

klambi klawu klambi abang

Iki minangka kombinasi sing paling wani. Ana pirang-pirang warna abang, saka warna sing apik lan apik banget, nganti abang sing peteng lan kobong. Uga Pilihan sing apik yaiku kanggo nggabungake karo macem-macem bahan kaos.

Artikel sing gegandhengan:
Setelan biru Navy

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

63 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   AAJJ ngandika

    Artikel sing disaranake nganggo dasi ireng nganggo klambi ireng ing sanjabane upacara (pati) ora duwe kaku lan serius.

    1.    Wis kelas ngandika

      Hai AAJJ, ora kudu kaya ngene lan ekstremisme ora nate apik. Setelan ireng sing apik nganggo kaos putih utawa nganggo warna liyane lan dasi sing apik, cocok kanggo acara khusus, sampeyan mung kudu ndeleng tren Musim Gugur-Musim Dingin 2012-2013 sing bakal teka lan sampeyan bakal bisa ngerteni 🙂
      Matur nuwun kanthi sanget kanggo menehi komentar!

      1.    Dylan Sanchez ngandika

        Aku mung duwe setelan ireng ing wayah wengi, lan aku duwe pameran sales kanggo universitas, sing mbutuhake presentasi resmi, apa ora nate nganggo kaos putih tanpa nganggo jaket, utawa apa prelu banget?, Lan ing endi wae Apa sing sampeyan nyaranake? Matur suwun

  2.   Narcotik sing cerdas ngandika

    lan tali busur? apa aturan warna sing padha ditrapake?
    ps: Aku cocog karo setelan ireng, kaos putih lan dasi ireng; mokal luwih elegan (globe emas utawa penghargaan oscar padha)

    1.    Wis kelas ngandika

      Halo sing pinter! Pancen, aturan sing padha ditrapake kanggo grasiya gandhewa, matur nuwun sanget kanggo menehi komentar !! :)))

  3.   Javier ngandika

    Aku duwe kulit peteng banget, warna-warna klambi sing sampeyan saranake, aku ora pengin terus nganggo kaos putih, lan sing liyane mangu-mangu jaket biru, ing warna apa wae, disaranake kanggo bocah lanang sing peteng kula utawa mesthi kudu milih sing paling aman kaya klambi abu-abu. Matur nuwun

    1.    Wis kelas ngandika

      Hai Javier! Kaos cahya bakal cocog karo sampeyan kanthi luwih apik. Dheweke ora kudu putih, sampeyan bisa milih warna kayata warna kuning, biru, jambon, lsp. Minangka kanggo setelan, sampeyan bisa wani nganggo warna, sanajan sing abu-abu bakal luwih cocog karo sampeyan 🙂 Thanks for read us !!

  4.   Menara ngandika

    Matur nuwun! Barang sing dienteni. Bakal migunani banget.

    1.    Wis kelas ngandika

      Matur nuwun !!!! 🙂

  5.   dielectricjventas@hotmail.com ngandika

    Kanca, piye, aku duwe pesta pernikahan ing sawetara dina, aku tuku klambi abu-abu lan vdd sing pengin aku gabung karo dasi ungu liza, nanging aku ora ngerti karo klambi apa.
    Mugi sampeyan saged mbiyantu kula

    1.    Wis kelas ngandika

      Kanggo jinis kombinasi iki, pilih klambi putih utawa cahya amarga sing bakal narik kawigaten yaiku dasi lan iki kudu dadi protagonis! 🙂

  6.   Kaldera Luciano Orellana ngandika

    Sawetara seniman nganggo kaos ireng lan dasi ireng. Aku uga wis ndeleng dheweke kemeja biru muda sing kuat karo dasi putih, klambi ireng. Ora opo opo Matur nuwun

    1.    Wis kelas ngandika

      Mesthi ora apa-apa! iku kabeh gumantung karo selera lan kahanan 🙂

  7.   Leonardo Velazquez ngandika

    Hai, piye kabarmu? Aku kudu nggabungake klambi klawu karo klambi ireng, aku ora ngerti warna apa sing bakal pas, kanggo lulusan, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun.

    1.    Wis kelas ngandika

      Dasi abu-abu, sampurna!

  8.   Pau Pastor Lopez ngandika

    Aku seneng!

    1.    Wis kelas ngandika

      Gracias!

  9.   RVt ngandika

    Kanthi klambi ireng, apa warna dasi lan klambi sing bisa digabung (kajaba kaos putih mitos kanthi dasi ireng?

    1.    Wis kelas ngandika

      Kanthi klambi ireng, sampeyan bisa nganggo dasi jambon, katon sampurna 🙂

  10.   kastil jhonatan ngandika

    Artikel sing apik banget Matur suwun !!! 😀

    1.    Wis kelas ngandika

      Gracias!

  11.   Sergio Ramirez ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa kemeja wungu nganggo jas biru watu lan kulit putih iku ide sing ora apik, yen ide sing apik (sing sejatine dudu masalah) kanthi dasi apa sing bisa aku gabung? Matur nuwun

    1.    Wis kelas ngandika

      Halo! Iki dudu ide sing apik banget, sing ideal yaiku gabung karo dasi warna pink pucat utawa putih gadhing 🙂

  12.   Manu varela ngandika

    Halo, aku duwe setelan ireng lan kulitku coklat, aku pengin nganggo dasi bergaris ungu kanthi garis-garis ijo cilik peteng. Aku seneng iki nalika nganggo warna kacamata (ijo tuwa).
    Sing ora saya mutusake yaiku warna klambi. Aku ngira bisa uga kaos polos kanthi ijo enom, nanging aku ora yakin.
    Aku seneng banget karo rekomendasi, salam.

    1.    Wis kelas ngandika

      Coba klambi krem ​​utawa putih 🙂

  13.   abraham ngandika

    Nganggo kaos apa aku nggabungake celana ireng lan jaket kacang

    1.    Guest ngandika

      Kaos ireng utawa putih, lan sepatune kudu kurang luwih karo nada jaket, yen ora sampeyan bakal katon apik nganti sampeyan tekan jaket lan nyandhang sing pertama sing sampeyan weruh. Untung lan)

      1.    Wis kelas ngandika

        🙂

    2.    Cesar Velázques ngandika

      Aku bisa mikir kemeja ireng utawa putih, lan sepatune kudu kurang luwih karo nada jaket, yen ora sampeyan bakal katon apik ... nganti tekan jaket, lan sampeyan nganggo sing pertama saw. Bejo!

      1.    Wis kelas ngandika

        Ya iyo tenan !!

  14.   liner ngandika

    Halo, aku duwe klambi putih kabeh, lan aku ora ngerti klambi lan dasi apa sing bakal dikombinasikake ing wayah wengi

    1.    Cesar Velázques ngandika

      Sajrone urip, aku kepengin klambi putih kanggo digabung karo kaos ireng, utawa abu-abu, utawa biru langit.

  15.   Luis ngandika

    hello… Aku kudu ngerti kemeja lan dasi sing bakal digabung yen celonone ireng nganggo jaket abu-abu ... kanggo pesta ... matur nuwun

    1.    Wis kelas ngandika

      Kaos nganggo nada pastel lan dasi ungu utawa ijo 🙂

      1.    Luis ngandika

        ah ok, lan sepatu warna apa sing cocog ???

  16.   alexis ngandika

    Kaos lan dasi apa sing bisa dakwenehake yen aku Kaukasia nganggo setelan cokotan ireng sing langsing?

    1.    Wis kelas ngandika

      Kaos kanthi warna cahya lan dasi sing narik kawigaten 🙂

  17.   Omar MG ngandika

    Halo, apa sampeyan menehi saran kombinasi, aku duwe jas biru laut lan aku pengin nganggo klambi putih, warna dasi apa sing disaranake? Aku tee coklat utawa yen kemeja warna liyane bakal katon apik nganggo setelan iki, matur nuwun sadurunge!

    1.    Wis kelas ngandika

      Ikatan peteng kanthi nada biru bakal sampurna 🙂

  18.   Jose Garcia ngandika

    Aku duwe celana putih lan jaket abu-abu enom, klambi apa sing bisa dakpasang lan sepatune?

  19.   Wis kelas ngandika

    Ora ala babar pisan 🙂

  20.   krisis ngandika

    Halo, aku duwe pesta pernikahan ing sewulan lan sejatine aku ora seneng nganggo dasi, aku seneng nanging dudu favoritku, sing ringkes aku rencana nganggo dasi busur biru kerajaan kanthi dasi abu-abu, apa setelan warna bakal luwih apik?

  21.   Manolo ngandika

    Apa sing luwih apik nganggo klambi abu-abu: kanthi kaos putih lan dasi ireng, kaos putih lan dasi ungu? utawa opsi apa sing luwih apik?

  22.   Carlos Hernandez ngandika

    Putriku bakal umur limalas taun lan aku ora ngerti klambi apa sing bakal abang lan aku mikir klambi krem, kaos ireng lan dasi ireng lan abang, apa sampeyan bisa menehi saran .

  23.   Jose ngandika

    hello, dina sabtu aku duwe pesta aku tuku klambi ireng lan dasi emas ... klambi apa sing bisa dakenggo ora ireng utawa jambon?

  24.   Jose ngandika

    Halo Dina Setu aku duwe pesta lan aku tuku klambi ireng ... lan dasi emas ... klambi warna apa sing bisa dinggo ora ireng utawa jambon ... tulung ... aku peteng

  25.   rene bejarano ngandika

    Hai, aku duwe klambi ijo lan tombol baya. Aku pengin nggunakake jaket karet, dasi utawa klambi, apa sampeyan menehi saran.

  26.   MANUAL ngandika

    HELLO GOOD NIGHT, aku arep nampilake tesis jurusan hukum, aku seneng setelan ireng, aku seneng yen sampeyan nulungi aku nggabungake karo warna liyane sing ora putih, matur nuwun, wangsulan sampeyan.

  27.   CSR83 ngandika

    Halo, aku umur 29 taun, aku tuku klambi abu-abu areng, aku butuh pituduh kanggo tuku kaos lan dasi, matur nuwun ...

  28.   Estevan ngandika

    Halo, aku duwe nedha bengi sajrone setengah wulan lan aku pengin nganggo klambi warna anggur nanging nganggo klambi apa sing kudu aku gabung? (Utawa warna klambi peteng) Aku uga pengin nganggo klambi ireng nganggo rompi , nanging nganggo kemeja putih iku gampang banget, klambi apa liyane sing bisa dakanggo?

  29.   Jaime Vilchez ngandika

    Hai, aku kudu nggabungake klambi ireng karo kaos abu-abu, apa warna sing luwih apik?

  30.   memo ngandika

    Aku pengin nggabungake kaos kotak-kotak biru nganggo dasi lan rompi ireng. Apa bisa dadi sing resmi?

  31.   Alexander Barrier ngandika

    Halo, aku duwe jas ireng sing dikombinasikake karo kaos biru muda lan dasi jambon? Matur nuwun

  32.   Papua ngandika

    Aku bisa nganggo klambi ireng lan kaos putih bergaris biru kanthi dasi abu-abu menyang quinceañera

  33.   Manu ngandika

    Halo, aku nekat. Setelan ireng kanthi nyoroti lurus vertikal lan rompi abang. Kaos, dasi lan sapu tangan apa sing kudu dakanggo?
    Gracias

  34.   EDISON ngandika

    Ya, aku pengin aksesoris, aku duwe celana ireng lan jaket abu-abu enom, aku pengin ngerti kemeja lan dasi sing pas karo aku

  35.   Alejandro Aldana Heredia ngandika

    Sugeng enjing, kula kepengin ngerti cara nggabungake klambi warna cerah ing babagan kaos lan dasi, saran babagan setelan utama sing dakkirim, matur nuwun kanthi sanget, apik banget

  36.   JOSE ANTONIO LOPEZ SANCHEZ ngandika

    SARAN SANGAT APIK. GAYA LAN LAYAR.

  37.   erik ngandika

    sugeng siang aku pengin ngerti cara nggabungake ing ngisor iki kanthi ikatan:

    klambi teka nganggo celana ireng.
    klambi putih nganggo celana biru laut
    klambi ireng nganggo celana ireng.
    klambi biru langit kanthi celana biru biru
    kaos krim nganggo celana ireng.
    Kaos biru Prancis nganggo celana biru biru

  38.   SEA ... ngandika

    Lords of men with style,
    Aku seneng banget karo kaca sampeyan lan rumangsa cukup akeh informasi sing penting supaya ora "clash" ing acara-acara kasebut;) Musim perayaan iki aku arep menehi ikatan lan sapu tangan kanggo para pria ing omah kasebut. Ikatan kasebut bakal ana siji warna: abang, biru, ungu lsp, lsp kanthi garis diagonal, uga Apa sampeyan bisa menehi saputangan putih kanggo nggawe paket lengkap? Aku ngenteni wangsulan.

    Matur nuwun,

    SEA…

  39.   Yamileydis ngandika

    Anakku lulusan Dokter. Werna coklat. Aku ora ngerti kostum apa sing kudu digunakake kanggo lulusan lan sepatune. Wis lulus esuk. Sampeyan kudu nganggo jaket utawa mung nganggo bliser. Tulung tulung aku

  40.   Yamileydis ngandika

    Anakku lulus saka dokter. Dheweke kulit peteng lan aku ora ngerti apa sing bakal disandhang nalika wisudha, sing esuk. aku kudu nganggo jaket ??? lan sepatune….? tulung aku tulung

  41.   yesus gonzalez ngandika

    Aku bakal nganggo setelan biru navy nganggo kaos anggur, jinis lan warna dasi sing cocog karo dheweke?