کراتین چیست و برای چیست؟

کراتین چیست و برای چیست؟

کراتین این یک پروتئین غیر محلول طبیعی است در درمان های زیبایی به خصوص در مراقبت از مو استفاده می شود. اخیراً این ماده برای درمان شناخته شده است بازسازی کننده کوتیکول مو و بتوانید از موهای درخشان لذت ببرید.

در تئوری این پروتئین در بدن انسان یافت می شود و در موجودات مختلف ساختارهایی مانند پوست، ناخن، دندان، مو، پر، شاخ و سم را تشکیل می دهند. استخراج آن برای انجام درمان هایی که در مناطقی که حتی باید ترمیم شوند و نفوذ می کند و تغذیه می کند، ضروری شده است.

کراتین چیست؟

این یک پروتئین فیبری است که قبلاً در قرن نوزدهم شناخته شده بود و در آغاز قرن بیستم قبلاً از مو، پر، سم، شاخ و غیره استخراج می شد. برای استفاده و درمان های زیبایی، آرایشی، نساجی یا زیست پزشکی. امروزه استخراج انحصاری پشم گوسفند وجود دارد که در آن a کراتین محلول در آب (cynatine®)که کاملا جذب مو می شود و ترکیبات آن شبیه ترین ترکیبات موی انسان است.

کراتین به ویژه برای تغذیه مو استفاده می شود، همانطور که الیاف خود را بازسازی و ترمیم می کند. در درمان استفاده می شود صاف کردن مودر موهایی که می‌توان وز را ساختار داد و برای جلوگیری از موخوره، آن‌ها را صاف نمی‌کند، اما آن‌ها را بسیار نرم‌تر و قابل کنترل‌تر می‌کند. باید مشخص شود که درمان صاف کردن مو نیست بلکه به آن عادت شده است نشاط و سلامتی را به مو بازگرداند.

کراتین چیست و برای چیست؟

چه درمان هایی با کراتینه می توان انجام داد؟

در مراکز زیبایی که در آن درمان‌های مو انجام می‌شود، می‌توان راه‌حل‌ها و روش‌هایی را پیدا کرد که بسیار بیشتر باشد درخشندگی، صاف کردن یا تقویت مو. بدون شک، چه کسی در مورد این فرآیندها شنیده ایم بسیاری از زنان در محیط ما هستند، اما اخیراً مردان شروع به انجام این نوع مراقبت کرده اند. از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نشاط زیادی را فراهم می کند، قدرت آن قدرت زیادی را از ریشه تا نوک مو به مو می بخشد. ما می‌توانیم نتایج عالی را در موهای آسیب‌دیده توسط درمان‌های شدید ببینیم، جایی که خواهیم دید که چگونه فیبر آن بازسازی می‌شود.
  • درخشش زیادی ایجاد کنید در روش خود، از آنجایی که اگر موهای شما به دلیل برخی تنبیهات دیگر درخشندگی نداشته باشد، کراتین بلافاصله آن درخشش را باز می گرداند، به نظر می رسد بسیار جوان تر است.
  • ابریشمی بسیار زیادی ایجاد می کند. ما به خصوص در موهای مجعد متوجه آن خواهیم شد، جایی که فرها بسیار نرم تر و مشخص تر خواهند بود. موهای براق و ابریشمی ایجاد می کند، جایی که حتی متوجه می شود که خیلی راحت تر از هم باز می شود.

کراتین چیست و برای چیست؟

نحوه استفاده از کراتین برای درمان صاف کننده

ما اشاره کرده ایم که این محصولی نیست که به تنهایی و منحصراً برای صاف کردن استفاده شود، اما این درمان نیز انجام می شود و نتایج استثنایی می دهد. ایده آل این است این درمان را در آرایشگاه انجام دهید و یک مکان تخصصی، زیرا نتایج بسیار دقیق تر و طولانی تر هستند.

اگرچه محصولاتی نیز در بازار وجود دارد که می‌توانید آن را در خانه بخرید و صاف کنید. شما باید محصول مخصوص کراتینه (بدون فرمالدئید) و مقداری اتوی صاف کننده مو داشته باشید:

  • مو شسته و ساییده خواهد شد یک شامپو و نرم کننده خوب، ارجح باشد بدون نمک، و کل پوست سر و مو را کاملا تمیز کنید. سپس موها را با حوله خشک کنید و رطوبت اضافی را با استفاده از سشوار از بین ببرید و هنگام برس زدن موها را صاف کنید.
  • موها را به تارها جدا کنید و بروید اعمال کراتینه با کمک شانه و برس. باید این کار را در مکانی با تهویه انجام دهید تا چشم و پوست تحریک نشود. کاربرد باید از ریشه تا انتها انجام شود.

کراتین چیست و برای چیست؟

  • حالا شما مجبورید صبر کنید تا محصول اثر کند، این به دستورالعمل های داخل بسته بندی بستگی دارد. به طور کلی، محصول باید زمانی که مو در هوا خشک می شود جذب شود.
  • وقتی خشک شد وقت آن است که از آهن استفاده کنید هر تار مو را جدا می کنیم و از ریشه تا انتها اتو می کنیم، می توانیم آنچه را که صاف می کنیم با یک موچین کوچک جمع کنیم. انجام آن در پشت می تواند کمی پیچیده باشد، اما می توانید کمک بخواهید.

مراقبت های بعد از درمان

انجام یک سری مراقبت ها برای موثر بودن درمان مهم است. موهای خود را خیس نکنید برای حداقل سه تا چهار روز پس از آن، عرق کردن نیز نتیجه معکوس دارد.

وقتی باید آن را بشویید، باید بشویید از شامپوی بدون سولفات استفاده کنید زیرا این جزء می تواند اثر آن را خنثی کند و درخشندگی را از بین ببرد. موهای خود را هم هر روز نشویید، ایده آل بین یک یا دو بار در هفته خواهد بود. بعدا می توانید از a استفاده کنید نرم کننده با کراتینه برای حفظ آن نگاه ابریشمی و براق

آن را در معرض آفتاب قرار ندهید از آنجایی که پرتوهای خورشیدی مضر هستند. به همان اندازه از کلر اجتناب کنیدمخصوصاً نمونه ای که در آب استخرهای شنا استفاده می شود. اعمال هم نکنید گرمای مداوم زیاد با استفاده خشک کن یا اتو کنید، یا دائماً با دست موهای خود را لمس کنید زیرا می تواند اثر صاف کردن را کاهش دهد.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.